1450 mah li ion

- 10 000 db
Akku 1400 mAh LI-ION (EB454357VU kompatibilis) Samsung Galaxy Y (GT-S5360), Samsung Wave Y (GT-S5380), Samsung Galaxy Pocket (GT-S5300), Samsung GT-E2350 Következő »
5 napos szállítással
4 390 Ft
Termék teljes neve: Akku 1050 mAh LI-ION - MYPHONE 1070<br /> Termék cikkszáma: ACC-34962<br /> Gyártó: Egyéb<br /> Termék leírása: <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltõdik fel megfelelõen, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> Akkor elképzelhetõ, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerû és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> Következő »
5 napos szállítással
5 199 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Termék teljes neve: CAMERON SINO akku 1600 mAh LI-ION - ZTE Li3716T42P3h594650 kompatibilis - CS-ZTN970XL - GYÁRI<br /> Termék cikkszáma: ACC-28081<br /> Gyártó: Egyéb<br /> Termék leírása: <br /> Minőségi Cameron Sino akkumulátor<br /> Ezzel az eredeti Cameron Sino akkumulátorral készüléked üzemideje ismét a régi lehet, ha már elöregedett a benne a lévő akkumulátor, lecsökkent a rendelkezésre állási ideje és szeretnéd felújítani, akkor nincs más dolgod, mint kicserélni erre az új akkumulátorra. Ennek az akkunak a cseréje nem igényel szakértelmet, így a cseréhez szakszerviz közreműködése nem szükséges.<br />  <br /> Ismerd meg a Cameron Sino-t, mint a világ egyik legmegbízhatóbb helyettesítő akkumulátor gyártóját<br /> A Cameron Sino Technology Limited 2000-ben alakult Hongkongban, már a kezdetektől is a legújabb és legerősebb helyettesítő akkumulátorok fejlesztésére összpontosítva. Az akkumulátorok széles választékát kínálja a különböző iparágak számára, így már több mint 18 000 akkumulátortípussal rendelkező portfólióval bír, ami világszinten kiemelkedőnek mondható. A Cameron Sino integrálja a kutatás-fejlesztést, a termelést és az értékesítést, tevékenységét kiterjesztve az egész világra.<br />  <br /> A Cameron Sino akkumulátorok legfontosabb előnyei:<br /> - eredeti Cameron Sino gyártmány<br /> - kiemelkedő ár / érték arány<br /> - segítségével a készülék üzemideje ismét az új állapottal megegyező lehet *<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> * az akkumulátor üzemideje minden esetben függ a készülék felhasználásának jellegétől, futtatott alkalmazásoktól, a környezeti változóktól  és a helyettesítő akkumulátor kapacitásától, ami lehet több vagy kevesebb is az eredeti akkumulátorhoz képest, ezt minden esetben érdemes áttekinteni vásárlás előtt.<br /> Következő »
5 napos szállítással
6 699 Ft
Készüléke hamar lemerül, nem töltődik fel megfelelően, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacitás? Akkor elképzelhető, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerű és gyors megoldást jelenthet problémájára egy új AKKUMULÁTOR.<br /> <br /> Acer Liquid Z4 Következő »
5 napos szállítással
7 138 Ft
Készüléke hamar lemerül, nem töltődik fel megfelelően, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacitás? Akkor elképzelhető, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerű és gyors megoldást jelenthet problémájára egy új AKKUMULÁTOR.<br /> <br /> Acer Liquid Z4 Következő »
Raktáron van!
7 998 Ft
Termék teljes neve: NAVON akku 1450 mAh LI-ION - Navon Mizu D403 - GYÁRI<br /> Termék cikkszáma: ACC-263564<br /> Gyártó: Navon<br /> Termék leírása: <br /> Eredeti Navon akkumulátor<br /> Ezzel az eredeti Navon akkumulátorral készüléked üzemideje ismét a régi lehet, ha már elöregedett a benne a lévő akkumulátor, lecsökkent a rendelkezésre állási ideje és szeretnéd felújítani, akkor nincs más dolgod, mint kicserélni erre az új akkumulátorra. <br /> <br /> <br /> Legfontosabb előnyei:<br /> - eredeti Navon gyártmány<br /> - segítségével a készülék üzemideje ismét az új állapottal megegyező lehet *<br />  <br />  <br /> * az akkumulátor üzemideje minden esetben függ a készülék felhasználásának jellegétől, futtatott alkalmazásoktól, a környezeti változóktól is.<br /> Következő »
5 napos szállítással
3 199 Ft
<br /> <br /> Kompatibilis eszközök:<br /> * ZTE Grand X> Következő »
5 napos szállítással
4 720 Ft
<br /> <br /> Az akkumulátor két IC védelmi áramkörrel van felszerelve, és nem mutat memóriahatást. A modern lítium-ion cellák lehetővé teszik a mobiltelefon hosszú távú használatát.<br /> <br /> Rendezés: Li-Ion<br /> Kapacitás: 1400 mAh<br /> Az alkatrész cseréjét kérjük mindig bízza szakemberre. Amennyiben a vásárló ettől eltér (sajátkezűleg kísérli meg az alkatrész cseréjét), úgy az alkatrészben vagy a készülékben esetlegesen keletkező károkért felelősséget nem vállalunk. Az alkatrésszel szembeni minőségi kifogást csak abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben a reklamációhoz szakszerviz írásos igazolását a vevő mellékelni tudja. Következő »
Raktáron van!
2 590 Ft
Termék teljes neve: Akku 1350 mAh LI-ION - NAVON Mizu M400 - GYÁRI<br /> Termék cikkszáma: ACC-60877<br /> Gyártó: NAVON<br /> Termék leírása: <br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
4 199 Ft
Termék teljes neve: Akku 1450 mAh LI-ION - AC45CPL kompatibilis - ARCHOS 45c Platinum / OP3N DOTT Phone<br /> Termék cikkszáma: ACC-71510<br /> Gyártó: Egyéb<br /> Termék leírása: <br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
6 699 Ft
Termék teljes neve: Akku 1150 mAh LI-ION - Allview M7 Stark - GYÁRI<br /> Termék cikkszáma: ACC-158102<br /> Gyártó: ALLVIEW<br /> Termék leírása: <br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
8 699 Ft
Termék teljes neve: Akku 1350 mAh LI-ION - SAMSUNG - EB494358VU - GYÁRI - Csomagolás nélküli<br /> Termék cikkszáma: ACC-11073<br /> Gyártó: SAMSUNG<br /> Termék leírása: <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltõdik fel megfelelõen, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> Akkor elképzelhetõ, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerû és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> Következő »
5 napos szállítással
5 199 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltődik fel megfelelően, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> <br /> Akkor elképzelhető, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége!<br /> <br /> Egyszerű és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> <br /> Védje, óvja környezetét, a használt AKKU veszélyes hulladék, NE dobja a kukába!<br /> <br /> Keresse a kijelölt gyűjtőpontokat az ország számos pontján vagy <br /> <br /> vegyen részt AKKUCSERE programunkban ahol régi akkuja pénzt ér! Következő »
Raktáron van!
3 599 Ft
Kodak LB-080. Akkumulátor-technológia: Lítium-ion (Li-ion), Akkumulátor teljesítménye: 1250 mAh, Cél: Fényképezőgép. Mennyiség csomagonként: 1 dB Következő »
5 napos szállítással
12 470 Ft
Termék teljes neve: Akku 1250 mAh LI-ION - ARCHOS AC40bTI kompatibilis - ARCHOS 40b<br /> Termék cikkszáma: ACC-41905<br /> Gyártó: Egyéb<br /> Termék leírása: <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltõdik fel megfelelõen, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> Akkor elképzelhetõ, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerû és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> Következő »
5 napos szállítással
6 699 Ft
<br /> <br /> Az akkumulátor két IC védelmi áramkörrel van felszerelve, és nem mutat memóriahatást. A modern lítium-ion cellák lehetővé teszik a mobiltelefon hosszú távú használatát. Rendezés: Li-Ion Kapacitás: 1400 mAh<br /> Az alkatrész cseréjét kérjük mindig bízza szakemberre. Amennyiben a vásárló ettől eltér (sajátkezűleg kísérli meg az alkatrész cseréjét), úgy az alkatrészben vagy a készülékben esetlegesen keletkező károkért felelősséget nem vállalunk. Az alkatrésszel szembeni minőségi kifogást csak abban az esetben tudjuk elfogadni, amennyiben a reklamációhoz szakszerviz írásos igazolását a vevő mellékelni tudja. Következő »
Raktáron van!
4 390 Ft
Termék teljes neve: NOKIA akku 1320 mAh LI-ION - BL-5J - GYÁRI - Csomagolás nélküli<br /> Termék cikkszáma: ACC-5151<br /> Gyártó: NOKIA<br /> Termék leírása: <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltõdik fel megfelelõen, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> Akkor elképzelhetõ, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerû és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> Következő »
5 napos szállítással
5 199 Ft
Termék teljes neve: NOKIA akku 1050 mAh Li-ION - BL-5CT - GYÁRI - Csomagolás nélküli<br /> Termék cikkszáma: ACC-5148<br /> Gyártó: NOKIA<br /> Termék leírása: <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltõdik fel megfelelõen, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> Akkor elképzelhetõ, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerû és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> Következő »
5 napos szállítással
5 199 Ft
Termék teljes neve: EMPORIA TALK Comfort akku 1050 mAh LI-ION (AK-RL2 kompatibilis)<br /> Termék cikkszáma: ACC-23005<br /> Gyártó: Egyéb<br /> Termék leírása: <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltõdik fel megfelelõen, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> Akkor elképzelhetõ, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerû és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> Következő »
5 napos szállítással
6 699 Ft
<br /> <br /> Kompatibilis eszközök:<br /> * Nokia Lumia 800> Következő »
Raktáron van!
3 197 Ft
<br /> <br /> Kompatibilis eszközök:<br /> * Emporia Essence Plus * Emporia Talk Comfort> Következő »
5 napos szállítással
6 110 Ft
Termék teljes neve: Akku 1350 mAh LI-ION (HTC BA S570 kompatibilis) - HTC ChaCha<br /> Termék cikkszáma: ACC-12780<br /> Gyártó: Egyéb<br /> Termék leírása: <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltõdik fel megfelelõen, esetleg sokat beszélget és kevés a kapacítás?<br /> Akkor elképzelhetõ, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van szüksége! Egyszerû és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR.<br /> Következő »
5 napos szállítással
4 199 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> Készüléke hamar lemerül, nem töltődik fel megfelelően, esetleg sokat beszélget és kevés a<br /> <br /> kapacítás? Akkor elképzelhető, hogy régi akkumulátora elhasználódott vagy pótakkura van<br /> <br /> szüksége! Egyszerű és gyors megoldást jelenthet problémája egy új AKKUMULÁTOR. Védje, óvja környezetét, a használt AKKU veszélyes hulladék, NE dobja a kukába! Keresse<br /> <br /> a kijelölt gyűjtőpontokat az ország számos pontján vagy vegyen részt AKKUCSERE programunkban ahol régi<br /> <br /> akkuja pénzt ér! Következő »
Raktáron van!
6 499 Ft
Termék teljes neve: EVOLVEO Akku 1050 mAh LI-ION - Evolveo EP-700 Easyphone FD - GYÁRI<br /> Termék cikkszáma: ACC-171675<br /> Gyártó: EVOLVEO<br /> Termék leírása: <br /> Eredeti Evolveo akkumulátor<br /> Ezzel az eredeti Evolveo akkumulátorral készüléked üzemideje ismét a régi lehet, ha már elöregedett a benne a lévő akkumulátor, lecsökkent a rendelkezésre állási ideje és szeretnéd felújítani, akkor nincs más dolgod, mint egyszerűen kicserélni erre az új akkumulátorra. Ennek az akkunak a cseréje nem igényel különösebb szaktudást, könnyen behelyezhető a készülékbe az eredetileg benne lévő akku helyére.<br /> Legfontosabb előnyei:<br /> - eredeti Evolveo gyártmány<br /> - könnyedén cserélhető<br /> Következő »
5 napos szállítással
5 699 Ft
FIGYELEM!<br /> <br /> <br /> <br /> A PIACTÉRen található termékeket nem cseréljük vissza, garancia NÉLKÜL kerülnek forgalomba! Következő »
Raktáron van!
4 569 Ft
Gyorstöltő akkumulátorhoz, 18 V, 2Ah, 4Ah, 5Ah, Li-ion, SAS+ALL, Dedra<br /> <br /> A Dedra SMART töltője a SAS + ALL termékcsalád akkumulátorainak töltésére szolgáló termék:<br /> <br /> Akkumulátor 18 V, 2Ah Li-ion, SAS + ALL, DEDRA<br /> Akkumulátor 18 V, 4Ah Li-ion, SAS + ALL, DEDRA<br /> Akkumulátor 18 V, 5Ah Li-ion, SAS + ALL, DEDRA<br /> <br /> Töltse fel a 2,0 Ah-s akkumulátort 30 percen belül, a 4,0 Ah-s akkumulátort pedig 1 óra alatt.<br /> A töltő ventilátorral van felszerelve, amely töltés közben lehűti az akkumulátort, védve magát a túlmelegedéstől.<br /> Ezenkívül a töltő dióda akkumulátor információs rendszerrel van felszerelve, és diagnosztikai funkcióval rendelkezik.<br /> Töltési idő:<br /> <br /> 30 perc 2 Ah-ért <br /> 60 perc 4 Ah-ért <br /> <br /> Előírások:<br /> <br /> Használt: DEDRA akkumulátor<br /> Tápfeszültség: 18-20 V<br /> Akkumulátor típusa: Li-Ion<br /> Akkumulátor kapacitása: 2Ah, 4 Ah<br /> Töltési idő: 30-60 perc<br /> <br /> <br />  <br /> Következő »
Raktáron van!
36 791 Ft