14070 kis

- 10 000 db
2024 a sárkány éve, legyen ez a Te éved is! A Szerencsehozó kínai sárkány szobor egy igényesen megmunkált dekorációs tárgy, mely az otthonodba hozza a hagyományos kínai kultúra és a szerencse szellemeit. Egyedi és szemet gyönyörködtető megjelenése révén vonzza a tekinteteket, és kellemes hangulatot teremt a helyiségben.<br /> <br /> A sárkány szimbolikus jelentőséggel bír a kínai kultúrában, és hihetetlenül erős jelkép a jó szerencse és a védelem terén. Ez a szobor tehát nemcsak esztétikai értékkel bír, hanem lehetőséget nyújt a pozitív energia vonzására is az otthonodban. A sárga szín pedig a harmóniát és a nyugalmat sugározza, így ez a szobor ideális választás lehet bármely belső térbe. Kis méretének köszönhetően elhelyezhető a polcon, az asztalon vagy a szekrény tetején.<br /> <br /> Szerezd be te is a Szerencsehozó kis kínai sárkány szobor sárga változatát, és add otthonodnak egy varázslatos, keleti hangulatot. Ez a szobor nemcsak egyedi stílust kölcsönöz a térnek, hanem szerencsét és boldogságot is hoz neked és szeretteidnek. Bármely alkalomra tökéletes ajándék lehet, hogy megörvendeztesd a különleges embereket az életedben.<br /> <br /> <br /> Szerencsehozó kis kínai sárkány szobor.<br /> <br /> <br /> Méret: 8 x 5 cm<br /> <br /> <br /> Szín: Sárga, piros, zöld, arany<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
2024 a sárkány éve, legyen ez a Te éved is! A Szerencsehozó kínai sárkány szobor egy igényesen megmunkált dekorációs tárgy, mely az otthonodba hozza a hagyományos kínai kultúra és a szerencse szellemeit. Egyedi és szemet gyönyörködtető megjelenése révén vonzza a tekinteteket, és kellemes hangulatot teremt a helyiségben.<br /> <br /> <br /> A sárkány szimbolikus jelentőséggel bír a kínai kultúrában, és hihetetlenül erős jelkép a jó szerencse és a védelem terén. Ez a szobor tehát nemcsak esztétikai értékkel bír, hanem lehetőséget nyújt a pozitív energia vonzására is az otthonodban. A piros szín pedig a harmóniát és a nyugalmat sugározza, így ez a szobor ideális választás lehet bármely belső térbe. Kis méretének köszönhetően elhelyezhető a polcon, az asztalon vagy a szekrény tetején.<br /> <br /> <br /> Szerezd be te is a Szerencsehozó kis kínai sárkány szobor piros változatát, és add otthonodnak egy varázslatos, keleti hangulatot. Ez a szobor nemcsak egyedi stílust kölcsönöz a térnek, hanem szerencsét és boldogságot is hoz neked és szeretteidnek. Bármely alkalomra tökéletes ajándék lehet, hogy megörvendeztesd a különleges embereket az életedben.<br /> <br /> <br /> <br /> Szerencsehozó kis kínai sárkány szobor.<br /> <br /> <br /> Méret: 8 x 5 cm<br /> <br /> <br /> Szín: Piros, narancs, zöld, fehér, arany<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Raktáron van!
296 Ft
Helló húsvét!
**MIKI gyermekágy:** Ágy méretei: hosszúság 164 cm, szélesség 85 cm, magasság 55 cm - Alvási terület: 160x80 cm - Frontmagasság: 55cm - Hátmagasság: 55cm - Ágyfelület magassága matraccal: 30cm A MIKI oldalprofilos gyermekágy ötvözi a modern kialakítást és a biztonságot. Az oldalprofilnak köszönhetően békésen aludhatunk, anélkül, hogy attól tartanánk, hogy gyermekünk leesik az ágyáról. Bemutatjuk a modellt számos méretben és mintázattal, amelynek köszönhetően mindenki találhat valamit, ami megfelelő az egész családnak! A WoodenToys-nak köszönhetően mindenki képes létrehozni saját királyságát a gyerekszobában. A legmagasabb szintű kivitelezés és a részletekre való figyelem, valamint a gyönyörű grafika garantálja a 100% -os elégedettséget! A kiságy 16 mm vastag alpesi fehér forgácslemezből készül. Az ágy homlokzatán lévő nyomatokat nem találja más áruházban! - mindegyiket a WoodenToys márka tervezte. A nyomatok speciális laminátummal vannak rögzítve, amely megóvja az ágyat a fakulás és kopás ellen. Az ökológiai festékeket nyomtatáshoz használták, és gyermekek számára biztonságosak. Kalapácscsavarokkal van felszerelve, amelyek csak díszítő elemek lehetnek, de szilárd összeköttetéseket is biztosíthatnak. Az ágy ára egy rugalmas keretet is tartalmaz, amely biztosítja a legnagyobb kényelmet! A matrac tanúsítvánnyal lágy poliuretán habból készül, antiallergikus tulajdonságokkal rendelkezik, amelyet úgy választottak ki, hogy biztosítsa a gyermek megfelelő fejlődését és a zavartalan, nyugodt alvást. A matrac garantálja a test megfelelő elhelyezkedését alvás közben, a gyermek súlyától függetlenül. • A matrac antiallergikus tulajdonságokkal rendelkezik, • A burkolat 100% természetes pamutból készül, • Gombaellenes és antibakteriális tulajdonságok, • Megfelelő hőszabályzás: a matrac a fedéllel kombinálva biztosítja a megfelelő nedvesség elvezetést és a megfelelő szellőzést. • Fehér borító cipzárral, amely könnyen eltávolítható és mosható Matrac mérete: 160x80x10 cm. Vastag matrac 8cm teljesen INGYEN! A második matrac az ágyneműtartóban 140x70x8 A készlet tartalma egy könnyen nyitható, tágas ágyneműtartó kerekekkel, méretei: 158x 73 cm. A tartó az ágy mindkét oldaláról kihúzható. **A készlet tartalma: ágykeret ráccsal, matrac, ágyneműtartó és matrac. .** Az ágy lapra szerelt. Az ágy teherbírása 100 kg. Következő »
10 napos szállítással
-2%
63 990 Ft
62 890 Ft
A mondókák, dalocskák hozzátartoznak már a legkisebb gyerekek mindennapjaihoz is. És mennyi van belőlük! Sok a kedvenc, de néha egy-egy újabbal kedveskedünk gyermekeinknek. Hogy könnyebben eszünkbe juthasson, több kis válogatást készítettünk belőlük, mindezeket nagyon könnyű, kisgyerekkézbe való színes habszivacs alapra helyezve. Szülő, gyermek válogathat a saját hangulatának, stílusának, igényeinek megfelelően belőlük.<br> Következő »
Raktáron van!
999 Ft
2024 a sárkány éve, legyen ez a Te éved is! A Szerencsehozó kínai sárkány szobor egy igényesen megmunkált dekorációs tárgy vagy hamutál mely az otthonodba hozza a hagyományos kínai kultúra és a szerencse szellemeit. Egyedi és szemet gyönyörködtető megjelenése révén vonzza a tekinteteket, és kellemes hangulatot teremt a helyiségben.<br /> <br /> A sárkány mintás tárolótál rendkívül praktikus és stílusos kiegészítő, amely nem hiányozhat az asztalodról! Ez az szobrocska használható egyedi hamutálként vagy bármely más apróság tárolására is alkalmas (pl:kulcs) Megjelenése kedves és játékos hangulatot teremt bármilyen eseményen vagy a mindennapokban.<br /> <br /> <br /> Kis kínai sárkány tárolódoboz vagy hamutál<br /> <br /> <br /> Méret: 11 x 11 cm<br /> <br /> <br /> Szín: Piros, arany, narancs, zöld<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
4 990 Ft
2024 a sárkány éve, legyen ez a Te éved is! A Szerencsehozó kínai sárkány szobor egy igényesen megmunkált dekorációs tárgy vagy hamutál mely az otthonodba hozza a hagyományos kínai kultúra és a szerencse szellemeit. Egyedi és szemet gyönyörködtető megjelenése révén vonzza a tekinteteket, és kellemes hangulatot teremt a helyiségben.<br /> <br /> <br /> A sárkány mintás tárolótál rendkívül praktikus és stílusos kiegészítő, amely nem hiányozhat az asztalodról! Ez az szobrocska használható egyedi hamutálként vagy bármely más apróság tárolására is alkalmas (pl:kulcs) Megjelenése kedves és játékos hangulatot teremt bármilyen eseményen vagy a mindennapokban.<br /> <br /> <br /> <br /> Kis kínai sárkány tárolódoboz vagy hamutál<br /> <br /> <br /> Méret: 11 x 11 cm<br /> <br /> <br /> Szín: Arany, sárga, piros, zöld<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
4 990 Ft
Paracord karkötő /14007/<br /> <br /> 4 mm paracordból, cobra fonással készült karkötő. <br /> <br /> Mérete: csúszócsomóval tetszőlegesen állítható, csattal a megrendelés mellé kérem a csuklóméretet is adja meg.<br /> <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
2 500 Ft
Erős, speciális, szinte láthatatlan, öntapadó padlófólia, sima felületű keménypadlóra, kőre.<br /> <br /> Parkettavédő fólia a biztos védelemért!<br /> A fólia nem csak a karcolódás ellen nyújt védelmet, hanem az elszíneződés és a foltok ellen is.<br /> A fóliának köszönhetően parkettája biztonságban lesz a gurulós széktől és az egyéb külső hatásoktól. Így parkettája akár hosszú éveken keresztül megőrizheti<br /> épségét!<br /> A fóliák átlátszók, így egyáltalán nem zavaró a látványuk, tökéletesen illenek bármilyen környezetbe<br /> Akár házi kedvencek alá is lehet helyezni, így a karmolás nyomoktól sem kell tartani. Tökéletes megoldás a padló védelmére irodákban, <br /> laboratóriumokban és természetesen akár otthonában is.<br /> <br /> <br /> Jellemzők:<br /> <br /> méret: 1,15 m2<br /> hatékony, esztétikus védelem<br /> a fedett részen gátolja az elszíneződést pl. leöntés, cipőtalp<br /> rendkívül magas kopásállóság<br /> könnyen tisztítható felület, vízálló<br /> könnyű eltávolítani<br /> anyaga: 0,22 mm padlófólia<br /> besorolás: 1. osztály<br /> származási hely: EU<br /> EGYEDI MÉRETHEZ ÉS ALAKHOZ KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT! Következő »
4 napos szállítással
5 950 Ft
Tulajdonságok:Tökéletes választás, ha olyan hátizsákot keresel, mellyel kezeid szabadon lehetnek és szeretnél elhelyezni benne egy 15.6" laptopot és egy 10.1" táblagépet. Az At Work's laptop hátizsák kényelmesen széles, ergonomikus, párnázott vállpántokkal jelenik meg, mely növelik a hordozhatóság kényelmét. Ne téveszd szem elől a remek belső elrendezést és a palacktartót sem. Amennyiben egy nagy méretű bőrönddel utazol, a praktikus fül segítségével ezt a hátizsákot rácsúsztathatod bőröndöd fogantyújára. Mi több, a színe kontrasztos a belső béléssel, mely a hátizsáknak remek, modern külsőt biztosít.Méret: 49.5 x 32 x 21 cmMax. laptop méret: 4 x 37 x 27 cm Max tablet méret: 0.8 x 24 x 17.6 cmŰrtartalom: 25 literTömege: 0.6 kgErgonomikus hátizsák vállpántokPalacktartó Méret 15.6" Szín fekete Tömeg 0.6 kg Következő »
6 napos szállítással
18 960 Ft
A mondókák, dalocskák hozzátartoznak már a legkisebb gyerekek mindennapjaihoz is. És mennyi van belőlük! Sok a kedvenc, de néha egy-egy újabbal kedveskedünk gyermekeinknek. Hogy könnyebben eszünkbe juthasson, több kis válogatást készítettünk belőlük, mindezeket nagyon könnyű, kisgyerekkézbe való színes habszivacs alapra helyezve. Szülő, gyermek válogathat a saját hangulatának, stílusának, igényeinek megfelelően belőlük.<br> Következő »
Raktáron van!
999 Ft
<br /> <br /> Tangram készlet, egy szórakoztató logikai játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt. <br /> Válasszunk ki egy figurát és indulhat is a játék, lássuk kinek sikerül a legrövidebb idő alatt elkészíteni. Amikor meghatároztuk melyik alakzatot kell kirakni, kezdődhet a játék! <br /> A készlethez tartozó füzetben különböző nehézségű feladványokat találunk, így tökéletes szórakozás gyermekeknek és felnőtteknek is. Következő »
Raktáron van!
3 590 Ft
<br /> Rozsdamentes acél penge<br /> Csúszásgátló fogantyú<br /> Védőburok övcsipesszel<br /> Penge hossza: 12,5 cm<br /> Fogantyú hossza: 14,5 cm<br /> Vásárlói tájékoztató:<br /> A termék horgászati célra készült. Gyermektől távol tartandó!<br /> Anyaghasználat: rozsdamentes acél, műanyag<br /> Következő »
5 napos szállítással
2 840 Ft
Ez a cuki elefántot mintázó, műanyagból és plüssből készült bébicsörgő garantáltan babád egyik kedvence lesz majd, hiszen amellett, hogy színei magával ragadják majd a figyelmét, a csörgő átlátszó műanyag részében, apró színes golyók szórakoztatják őt játék közben. A csörgő remekül fejleszti a babák érzékelését, finommotorikus képességét, valamint érzelmi készségét. Jellemzői: - Csörgő - Anyaga: Műanyag - Méretei: 8 x 15 x 9 cm - Újszülött kortól Következő »
Raktáron van!
2 989 Ft
Modern megjelenésű rugalmas és vékony, ugyanakkor extra éles, strapabíró pengével rendelkező filéző kés, mely rozsdamentes acélból, könnyen tisztítható műanyag nyéllel készül. A balesetek elkerülése érdekében műanyag tokkal kerül forgalomba, mely a kés élét is védi. Tökéletes választás horgászathoz, de hétköznapi, konyhai használatra is. <br /> <br /> A penge: 17 cm<br /> A markolat: 14,5 cm<br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
2 840 Ft
Paracord karkötő /14010/<br /> <br /> 2 mm paracordból készült karkötő "peace" feliratú medállal.<br /> <br /> Mérete 15-21 cm között változtatható, csúszócsomóval állítható. <br /> <br /> Tetszőleges színnel is kérhető: rózsaszín, piros, kék, világoskék, zöld, barna, fekete, sárga, fehér. Következő »
Raktáron van!
1 000 Ft
Helló húsvét!
Scheppach gyalu kések HMS 1070 (szett 2 db minden modell, kivéve 5902206901) Következő »
5 napos szállítással
21 990 Ft
Tinik hamburgere után takarítani nyugdíjas korban. Láthatatlan depressziótól és szorongástól szenvedni.<br /> Egy "barát" váratlan támadása után vacogni a hideg földben, várva a segítséget, ami lehet sosem jön el.<br /> Egy rohadó párkapcsolat két oldalát nézni. Táblával ajánlgatni az ötszáz forintos gyrost. ...gyilkolni azért, hogy megbosszuljuk szerettünket. Átlagos emberek fiktív történetei kicsit sem átlagos, ám lehetséges befejezésekkel. Bármiféle egyezés a valósággal csak a véletlen műve lehet. Következő »
Raktáron van!
2 750 Ft
Helló húsvét!
<div><div>Csillogó strasszos és gyönggyel díszített virág formájú apró fülbevaló. Kapcsolódás típusa beszúrós.átmérője: kb. 1,2 cm</div></div><br>Anyag: <br>: <br> Következő »
Raktáron van!
-5%
990 Ft
941 Ft
Daisy Dreams egy kis lila pónilány, aki nagyon barátságos és kedves a többiekkel. A póni hátán mozgó szárnyak találhatóak, melyekkel bármikor a magasba tud emelkedni. A csomagban egy kis rózsaszín lepke is rejtozik. Póni mérete: 8 cm. Következő »
6 napos szállítással
2 970 Ft
Helló húsvét!
Termék jellemzői:<br /> <br /> <br /> <br /> feszültség <br /> 230 V/ 50 Hz<br /> max furat vas<br /> 13 mm<br /> <br /> <br /> teljesítmény<br /> 650 W<br /> befogás<br /> 13 mm<br /> <br /> <br /> fordulatszám terhelés nélkül<br /> 0-3000 rpm<br /> tömeg<br /> 1,8 kg<br /> <br /> <br /> ütés<br /> 0-48000 min-1<br />  <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> Hecht 1065 praktikus elektromos ütve fúró hagyományos tokmánnyal. Nagyon könnyű kezelni.Tömege lehetővé teszi a hatékony munkát a hosszú ideig tartó munkát is. A fordulatszám szabályozható. Furat átmérője betonban 13 mm, fába 20 mm-es, vas 10 mm. Percenkénti fordulatszáma terhelés nélkül II.-es 0-3000 ford./perc. Fordulatszám szabályozható. Motor 230V/50Hz.teljesítménye 650W.Súlya 1,8 kg. Következő »
4 napos szállítással
11 490 Ft
A Shimano Ultegra XTE és XSE a Shimano legkelendőbb pontyozó modelljein alapul. Újra definiálják a közepes ár-kategóriás, távdobó orsók piacát. A Shimano számos népszerű tulajdonságát tartalmazó, elegáns megjelenéssel rendelkező orsók felülmúlják a várakozásokat Európa-szerte. Csak a Shimano rendelkezik szuperlassú dobemelésű technológiával, ami elég ok arra, hogy megvásárold az új Ultegra XTE-t és XSE-t. Ezekkel az orsókkal nem csak óriási távolságokat dobhatsz, hanem a fárasztás is óriási élmény lesz. Mindemellett remekül néznek ki bármilyen bojlis boton, amivel párosítod őket. Ha pontyhorgász vagy, és a sötét „lopakodó” színeket részesíted előnyben, válassz egy XTE modellt. Amennyiben a világosabb színeket részesíted előnyben, az „ezüst” XSE típust érdemes választani. Bármelyiket is választod, biztos lehetsz benne, hogy nagyszerű döntést hoztál. Az Ultegra könnyű, merev, CI4+ házában a Shimano legfejlettebb technológiáinak tömkelege található. A HAGANE Gear hajtás és az X-SHIP dobemelés mellett az Infinity Drive-val és a Silent Drive-val kombinálva lenyűgöző simaságot és könnyű futást biztosít horgászat közben. Ezt az orsót a szuper távdobási tulajdonságai miatt is érdemes megvásárolni. A Super Slow 5 Oscillation dobemelés elképesztően pontos és szép zsinórképet eredményez, amely bizonyítottan csökkenti a súrlódást és növeli az távdobási potenciált. De más funkciók is hozzájárulnak ehhez. Az orsó tökéletes szögben engedi a zsinórt az első gyűrű irányába. A zsinór „játszi könnyedséggel” átfolyik az alumínium AR-C dob peremén, hogy csökkentse a súrlódást. Az eredmény soha nem látott távolság elérése ilyen megfizethető áron. 0.35mm - 550 méter, 0.40mm - 400 méter, 0.45mm - 300 méter <br /> Következő »
5 napos szállítással
79 991 Ft
Paracord kabala karkötő /14020/<br /> <br /> 4 mm paracordból készült kabala karkötő baglyos dísszel.<br /> <br /> Tetszőleges színben kérhető. <br /> <br /> Választható díszítés: bagoly, sárkány, lóhere, szív, elefánt, teknős, krokodil. Következő »
Raktáron van!
1 000 Ft
Cikkszám: SNBC0-019Áttétel: 4.7:1Csapágy: 6+1Fékrendszer: ElsőfékMéret: 14000Orsódob: AlumíniumOrsóház anyaga: GrafitSúly: 630 gZsinórkapacitás: 0.35 mm / 655 m Sonik DominatorX 14000 LC távdobó orsó A könnyű grafit test egy nyújtott távdobó dobbal párosul, mely alumíniumból készült.  A lassú tengelyemelő-rendszer tökéletes zsinórképet eredményez és a Quick-Torque™ fékrendszernek köszönhetően soha nem veszítjük el a hal feletti uralmat.  Ez az orsó pontosan azt tudja, amire szükségünk van. „Teljesítmény, megjelenés, érték", most mindhárom az Öné lehet. - Wormshaft fogaskerekes rendszer - Lassú O.S.C. az optimális zsinórcsévélés érdekében - Gyors nyomatékú fékrendszer - Kiegyensúlyozott rotor zsinórvédővel - 6 + 1 rozsdamentes acél golyóscsapágy - Kettős rugós zsinórklipsz - Nagy szilárdságú könnyű grafit test - Rozsdamentes acél főtengely - Túlméretezett csavarodásmentes görgő - Azonnali visszaforgásgátló - Mattfeketére eloxált alumínium fogantyú fa fogantyúval - Áttétel 4,7:1 - Súly: 630 g   Következő »
5 napos szállítással
43 690 Ft
Kedves, vidám, színes műanyagból és plüssből készült sétáló pelikán. A kis pelikán hasában egy kis halacska van, mely csörög-zörög, a szárnyai zörgő hangot adnak ki, míg a fejét megnyomva csipog, hátulján tükör található. A szárnyait megfogva a bábák segíthetnek a kis pelikánnak sétálni. A játék remekül fejleszti a babák érzékelését, finommotorikus, nagymotoros képességét, logikai intelligenciáját, érzelmi készségét, valamint önértékelését. Jellemzői: - Mérete: 17 x 19 x 5 cm - 6 hónapos kortól ajánljuk - Kiváló fejlesztő hatás Következő »
7 napos szállítással
4 165 Ft
Helló húsvét!
Az Arcos megalkotta a legkisebb séfek kedvenc konyhai alapfelszerelését a 10 cm-es lekerekített végű kést rozsdamentes acél pengével, NITRUM® bevonattal vidám, zöld színű csúszásmentes polioxymetilén nyéllel. A nyél szegecsei rozsdamentesek. A termék kiválóan alkalmas arra, hogy gyermekeinket bevezessük a főzés örömeibe, hiszen ezzel a késsel Ők is úgy dolgozhatnak, mint a szakácsok a tévében. A kés formatervezésének köszönhetően a lehető legbiztonságosabb használatot teszi lehetővé a legnagyobb hatékonyság mellett. Vigyázat a termék nem játék, a kés éles, csak felnőtt felügyelete mellett használható Következő »
Raktáron van!
-5%
9 150 Ft
8 690 Ft
K's Kids Fürdethető Wayne figura. Vidám, fürdethető Wayne plüss figura. A figurát 32-35 fokos vízbe helyezve, a kis koszfoltok eltűnnek, miután kihűl, újra megjelennek. A baba vízálló poliészterből készült. Remek szórakozást nyújt a babáknak fürdés közben. A játék kiválóan fejleszti a babák érzékelését, finommotorikus, nagymotoros képességét, logikai, művészi intelligenciáját, érzelmi és kommunikációs készségét, valamint önértékelését. A K's Kids Fürdethető Wayne figura mérete 17 x 23 x 4 cm. 9 hónapos kortól ajánljuk.<br /> Következő »
Raktáron van!
3 689 Ft
K's Kids Baglyos zenélő óra. Aranyos Baglyos zenélő óra mellyel a babák korán megismerkedhetnek az idővel és a számokkal. Ha meghúzzuk a két fogantyút, aktiváljuk a Tik-tak hangot, ha ismét meghúzzuk, zenét játszik. A játék kiválóan fejleszti a baba érzékelését, finom és nagymotoros mozgását, logikai intelligenciáját, érzelmi képességét, valamint önértékelését. A K's Kids Baglyos zenélő óra mérete 35 x 23 x 13 cm. 6 hónapos kortól ajánljuk.<br /> Következő »
Raktáron van!
7 490 Ft
Helló húsvét!
Az Arcos megalkotta a legkisebb séfek kedvenc konyhai alapfelszerelését a 10 cm-es lekerekített végű kést rozsdamentes acél pengével, NITRUM® bevonattal vidám, sárga színű csúszásmentes polioxymetilén nyéllel. A nyél szegecsei rozsdamentesek. A termék kiválóan alkalmas arra, hogy gyermekeinket bevezessük a főzés örömeibe, hiszen ezzel a késsel Ők is úgy dolgozhatnak, mint a szakácsok a tévében. A kés formatervezésének köszönhetően a lehető legbiztonságosabb használatot teszi lehetővé a legnagyobb hatékonyság mellett. Vigyázat a termék nem játék, a kés éles, csak felnőtt felügyelete mellett használható! Következő »
Raktáron van!
-5%
8 710 Ft
8 290 Ft
K's Kids MooMoo plüss pajtás. Kedves, színes kis MooMoo bocis szundikendő. A babák igazán jó aludhatnak a társaságában, de amikor ébren vannak, biztonságosan rágcsálhatják, gyűrögethetik. A boci fejét megnyomva csipog is. A játék remekül fejleszti a babák érzékelését, finommotorikus, nagymotoros képességét, érzelmi készségét, valamint önértékelését. A K's Kids MooMoo szundikendő mérete: 15 x 17 cm. 0 hónapos kortól ajánlott. Következő »
Raktáron van!
2 189 Ft