135/80 r12

- 10 000 db
Nankang NA-1 135/80 R12 68S Típus: Nyári gumi Következő »
Raktáron van!
18 685 Ft
Debica gumiabroncs gyár 135/80R12 méretű abroncsát T azaz maximálisan 190 km/h, sebességhez tervezte, emellett 73 vagyis 365kg az üzemszerű terhelhetősége. Ez a nyári gumi a Debica passio elnevezésű mintázatának segítségével tapad az útra ,erősített oldalfalú, személy abroncs. Az EU-cimkézés A-tól E-ig terjedő skáláján, ahol az A a legjobb értékelés, nedves tapadásra C, üzemanyag fogyasztásra A értékelést kapott. Következő »
4 napos szállítással
25 190 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Radar 125/80R12 62S DIMAX CLASSIC 125/80 R12 62S Típus: Nyári gumi Következő »
5 napos szállítással
23 640 Ft
alkalmazásmagasnyomású lándzsakiszerelésnylonszóráskép-anyagPPEEAN4059952480992 Következő »
Raktáron van!
4 391 Ft
<br /> <br /> Amennyiben a készülék kijelzője ívelt vagy a szélein kerekített, akkor a standard üveg csak a sík felületeket fedi le az optimális tapadás érdekében.<br /> Kérem vegye figyelembe, hogy egyes telefonoknál így az üveg jóval kisebb, keskenyebb lehet a kijelző méreténél!<br /> Amennyiben ez a standard üveg tulajdonság Önt zavarná, kérjük válasszon az EazyGuard MyScreenProtector 2.5D illetve 3D teljes kijelzőt fedő FullCover üvegeinkből!<br /> <br /> A teljesen átlátszó edzett védőüveg a legmagasabb szintű karcolás elleni védelemmel rendelkezik (9H). <br /> <br /> HASZNOS INFORMÁCIÓK ÜVEGFÓLIA FELHELYEZÉSÉHEZ<br /> <br /> <br /> - Felhelyezés előtt használjuk a nedves törlőkendőt, zsírtalanítsuk vele a felületet, eltávolítva minden szennyeződést, ügyelve arra, hogy por vagy szösz ne kerüljön a kijelzőre.<br /> <br /> - Ezt követően töröljük szárazra a kijelzőt, ügyelve arra hogy por vagy szösz, újjlenyomat ne kerüljön rá.<br /> <br /> - Óvatosan húzzuk le róla az 1-es számmal jelölt fóliaréteget, ezt ki is dobhatjuk. A továbbiakban nem lesz rá szükségünk.<br /> <br /> - Fogjuk meg az üveget mindkét kezünkkel a négy sarkánál és felülről pontosan illesszük a készülékre.<br /> <br /> - Véletlen se fogjuk meg ezt a "tapadós" felületet, figyeljünk arra hogy a hangszóró vagy gombok kivágása a megfelelő helyre essen, illetve az oldalaknál párhuzamosan fussanak.<br /> <br /> - Óvatosan engedjük rá a készülékre.<br /> <br /> - Ha pontosan sikerült ráilleszteni, akkor nyomjuk meg az üveget enyhén, egy újjal a középen felülről, amely középről indulva szétterül és rátapad a kijelzőre.<br /> <br /> - Az esetleges légbuborékok ( feltéve ha nem porszem vagy szösz van alatta ) 1-2 napon belül felszívódnak.<br /> <br /> Figyelem! Erre a termékre semmilyen felrakási hibából eredő reklamációt nem fogadunk el!<br /> Következő »
Raktáron van!
990 Ft
<br /> <br /> Prémium edzett üveg a vezető gyártótól, az OG-től. Jellemzője a teljes ragasztási felület (élétől éléig), fokozott tapadással. Kiváló minőségű, ultravékony edzett üveg teljes ragasztási felülettel. A 0,2 mm-es vastagság biztosítja a képernyő 100%-os átlátszóságát, a 9H keménység pedig kiváló védelmet garantál a karcolásokkal és az esések hatásaival szemben. Az új generációs oleofób bevonat megakadályozza az ujjlenyomatokat, valamint a port és a szennyeződéseket. A tökéletesen illeszkedő, 9H keménységű edzett üveg segít meghosszabbítani a készülék élettartamát. Ennek köszönhetően a képernyő hatékonyan védett a karcolásokkal szemben, ami a telefon használatának kényelmét jelenti. A telefonmodellhez igazított üveg a teljes felületen fokozott tapadású ragasztóval rendelkezik. Gyorsan és pontosan tapad a képernyőre, nem hagy légbuborékokat. A telepítőkészletnek köszönhetően a termék felhelyezése a kijelzőre különösebb probléma nélkül egyszerű. A mindössze 0,2 mm vastagságú, ultravékony formula teljes átlátszósággal és az érintési funkciók megőrzésével jár. Emellett az új generációs olefób bevonatnak köszönhetően nem maradnak ujjlenyomatok, por vagy szennyeződés az üvegen. Specifikáció:<br /> Gyártó: OG<br /> Ragasztás: a teljes képernyő szélétől a széléig (fokozott tapadás)<br /> Vastagság: 0,2 mm<br /> Keménység: 9H<br /> Üveg típusa: edzettüveg oleofób bevonattal. Következő »
Raktáron van!
2 090 Ft
A túrabot a síbot leszármazottja. Általában összecsukható, a végén eltávolítható műanyag vagy gumi kosárral, méretre állítható csuklópánttal, markolata a síbotéhoz hasonló.<br /> <br /> <br /> <br /> A Spokey Quick gyorsan kihajtható rendszerrel rendelkezik - elég egy mozdulat a rúd összes szegmensének összekapcsolásához, és készen is áll a túrázásra. Négy szegmensből áll, amelyek összecsukva mindössze 40 cm hosszúak, ami rendkívül kényelmessé teszi a túrabot szállítását.<br /> <br /> Puha és ergonomikus EVA habból készült fogantyúkkal vannak felszerelve, amelyek növelik a kézre átvitt ütések lengéscsillapítását,<br /> <br /> lehetővé teszi a hossz beállítását 115-135 cm tartományban és mindössze 520 g.<br /> <br /> A Spokey Quick túrabotok egy modern túrabot, amelyet igényes hegyi utakra terveztek.<br /> <br /> <br /> <br /> A Spokey Quick túrabot jellemzői:<br /> <br /> - EVA hab markolat<br /> <br /> - tartós és kopásálló vidia hegy<br /> <br /> - anyaga: alumínium 7075<br /> <br /> - 4 szakaszos<br /> <br /> - gyorsan és könnyen állítható külső szakasz zár (Fats Fit)<br /> <br /> - ütésálló markolat<br /> <br /> - cserélhető vég (nyári-téli)<br /> <br /> - állítható hosszúság: 115-135 cm<br /> <br /> - a bot súlya (2 bot): 520 g<br /> <br /> - összecsukott hossz: 40 cm<br /> <br /> - kiegészítők: 2 db túrabot vég<br /> <br /> <br /> <br /> A túrabot erősíti a felsőtestet, tehermentesít, felfelé haladásnál segít a vádlinknak, lefelé pedig a térdünknek, a csípőizületünknek és a combunknak, ezáltal megelőzhetjük az izületi kopásokat. Nehezebb terepen megkönnyíti az előrejutást, stabilizálja a testtartást és segít az egyensúlyozásban. Következő »
7 napos szállítással
14 890 Ft
Helicopter, Helikopter ágyneműhuzat<br /> <br /> Kisfiad kedveli a helikoptereket? Szívesen vezetne egy igazi helikoptert? Most álmában akár ez is megtörténhet ebben a helikopteres ágyneműben, ami valószínűleg a kedvencei közé fog tartozni. Az ágyneműn egy óriási helikopter látható, ahogy éppen felszáll.<br /> <br /> A kiváló minőségű, 100 % pamut, bőrbarát, színtartó kétrészes ágynemű garnitúra 1 db 135 x 200 cm-es paplanhuzatot és 1 db 80 x 80 cm-es párnahuzatot tartalmaz. Az ágyneműhuzatot elsősorban kisfiúknak ajánljuk. Kellemes tapintása igazán nyugodt alvás biztosít gyermekének.<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
7 790 Ft
Bing ágyneműhuzat 135×200cm, 80×80 cm<br /> <br /> <br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> <br /> 1 darab párnahuzat: 80 x 80 cm<br /> <br /> 1 darab takaróhuzat: 135 x 200 cm<br /> <br /> <br /> <br /> 40 fokon mosható<br /> <br /> Anyaga: 100% pamut<br /> <br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
8 660 Ft
Helicopter, Helikopter ágyneműhuzat 135×200cm, 80×80 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Anyaga:100% pamut.<br /> <br /> <br /> <br /> Mérete: 135×200cm, 80×80 cm<br /> Következő »
5 napos szállítással
7 890 Ft
Gamer ágyneműhuzat 135×200cm, 80×80 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Anyaga:100% pamut.<br /> <br /> <br /> <br /> Mérete: 135×200cm, 80×80 cm<br /> Következő »
5 napos szállítással
7 920 Ft
<br /> <br /> Telefonkiegészítő a képen látható állapotban. Sajnos nem tartozik a termékhez leírás, ezért ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem keressen bennünket elérhetőségeinken. Következő »
Raktáron van!
1 790 Ft
A rózsaszín gyereksátor egy varázslatos és kreatív kiegészítő a kis hercegnőknek szánt álomkirályság megteremtéséhez. Ez a gyereksátor egy fantasztikus hely, ahol a gyermeked játszhat, meséket olvashat és elképzelheti legnagyobb kalandjait. A sátor rózsaszín színe és hercegnői tervezése garantáltan elvarázsolja a kis lányokat. A koronák és a különleges minták tele vannak fantáziával és lehetőségekkel, hogy a gyermeked új világokat fedezhessen fel a játék során. A sátor méretei (105×135 cm) ideálisak egy gyermek számára, hogy kényelmesen elférjen benne, miközben elmerül a játékban és a fantáziavilágban. Könnyű összeszerelése és szétszerelése lehetővé teszi, hogy bármikor könnyen felállíthasd vagy eltávolítsd a szobából, így rugalmasan alkalmazkodik a gyermeked játékigényeihez és a helyiség adottságaihoz. Ez a gyereksátor nem csupán egy játékterületet kínál a gyermekednek, hanem olyan helyet, ahol álmodozhat, képzelődhet és kifejezheti kreativitását. Kiváló választás lehet a gyermekszoba vagy a nappali berendezéséhez, amely egyedi és varázslatos atmoszférát teremt. A rózsaszín gyereksátor tehát nemcsak egy egyszerű játékeszköz, hanem egy olyan hely, ahol a gyermeked életre keltheti a fantáziavilágát, és ahol minden nap új kalandok várnak rá. Legyen ez a sátor az álmainak és a szórakozásának színtere, ahol mindig lehetősége van új dolgokat felfedezni és átélni. Következő »
Raktáron van!
10 000 Ft
: méretei: 135X200cm+80x80cm : 100% pamut : mosási hőmérséklet : bőrbarát anyag : cipzáras záródás : Oeko-Tex Standard 100 minősítés : mi, mit jelent? kattints ide<br /> <br /> Mancs őrjárat ágynemű (ONE TEAM) Mancs őrjárat mintás ágynemű (ONE TEAM) 100% pamutból Minden olyan kisgyereknek ajánljuk ezt az ágyneműhuzat garnitúrát, akik szeretik a Mancs őrjáratot. A huzaton 4 kutyus, Chase, Rubble, Marshall és Skye látható. Az ágynemű 100% kiváló minőségű pamutból készült. A méretei: a paplanhuzat 135x200 cm, a párnahuzat 80x80 cm. Következő »
Raktáron van!
-5%
8 270 Ft
7 850 Ft
<br /> <br /> Paw Patrol felnőtt méretű gyerek ágyneműhuzat garnitúra<br /> <br /> Két részes 100% pamut ágynemű huzat garnitúra, igazi mancs kutyus csapat rajongóinak.<br /> Teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány szobáról beszélünk-e, az biztos, hogy a hálószobák legfontosabb eleme az ágynemű szett.<br /> Persze a választás leginkább a gyerkőc dolga, hisz az ő szobájában és ágyában lesz, így neki kell leginkább tetszenie.<br /> Ez a Chase, Marshall, Skye mintás szett, szín és formatartó, bőrbarát és strapabíró anyagból készült.<br /> Mindkét oldalán más mintával.<br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> 1 darab párnahuzat: 80 x 80 cm<br /> 1 darab takaróhuzat: 135 x 200 cm<br /> <br /> Anyaga: 100% pamut Következő »
Raktáron van!
-5%
8 280 Ft
7 860 Ft
Barbie ágyneműhuzat<br /> <br /> Anyaga:100% pamut.<br /> <br /> Kitűnő színtartó anyagból készül.<br /> <br /> Mérete: 135×200cm, 80×80 cm Következő »
Raktáron van!
-5%
8 370 Ft
7 950 Ft
Paw Patrol, Mancs Őrjárat ágyneműhuzat 135×200cm, 80×80 cm<br /> <br /> <br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> <br /> 1 darab párnahuzat: 80 x 80 cm<br /> <br /> 1 darab takaróhuzat: 135 x 200 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Cipzáros, 40°C mosható<br /> <br /> Anyaga: 100% pamut<br /> Következő »
5 napos szállítással
8 570 Ft
Paw Patrol, Mancs Őrjárat Ágyneműhuzat 135×200cm, 80×80 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Anyaga:100% pamut.<br /> <br /> <br /> <br /> Kitűnő színtartó anyagból készül.<br /> <br /> <br /> <br /> Minősége: I osztályú.<br /> <br /> <br /> <br /> Mérete: 135×200cm, 80×80 cm<br /> Következő »
5 napos szállítással
8 570 Ft
Paw Patrol, Mancs Őrjárat ágyneműhuzat 135×200cm, 80×80 cm<br /> <br /> <br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> <br /> 1 darab párnahuzat: 80 x 80 cm<br /> <br /> 1 darab takaróhuzat: 135 x 200 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Cipzáros, 40°C mosható<br /> <br /> Anyaga: 100% pamut<br /> Következő »
5 napos szállítással
8 570 Ft
Paw Patrol, Mancs Őrjárat ágyneműhuzat 135×200cm, 80×80 cm<br /> <br /> <br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> <br /> 1 darab párnahuzat: 80 x 80 cm<br /> <br /> 1 darab takaróhuzat: 135 x 200 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Cipzáros, 40°C mosható<br /> <br /> Anyaga: 100% pamut<br /> Következő »
5 napos szállítással
8 570 Ft
Paw Patrol, Mancs Őrjárat ágyneműhuzat 135×200cm, 80×80 cm<br /> <br /> <br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> <br /> 1 darab párnahuzat: 80 x 80 cm<br /> <br /> 1 darab takaróhuzat: 135 x 200 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Cipzáros, 40°C mosható<br /> <br /> Anyaga: 100% pamut<br /> Következő »
5 napos szállítással
8 570 Ft
Barbie ágyneműhuzat<br /> <br /> <br /> <br /> Anyaga:100% pamut.<br /> <br /> <br /> <br /> Kitűnő színtartó anyagból készül.<br /> <br /> <br /> <br /> Mérete: 135×200cm, 80×80 cm<br /> Következő »
5 napos szállítással
8 660 Ft
Paw Patrol, Mancs Őrjárat ágyneműhuzat 135×200cm, 80×80 cm<br /> <br /> <br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> <br /> 1 darab párnahuzat: 80 x 80 cm<br /> <br /> 1 darab takaróhuzat: 135 x 200 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Cipzáros, 40°C mosható<br /> <br /> Anyaga: 100% pamut<br /> Következő »
5 napos szállítással
8 570 Ft
<br /> <br /> Paw Patrol felnőtt méretű gyerek ágyneműhuzat garnitúra<br /> <br /> Két részes 100% pamut ágynemű huzat garnitúra, igazi mancs kutyus csapat rajongóinak.<br /> Teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány szobáról beszélünk-e, az biztos, hogy a hálószobák legfontosabb eleme az ágynemű szett.<br /> Persze a választás leginkább a gyerkőc dolga, hisz az ő szobájában és ágyában lesz, így neki kell leginkább tetszenie.<br /> Ez a Chase, Marshall, Rubble, Rocky, Zuma és Skye mintás szett, szín és formatartó, bőrbarát és strapabíró anyagból készült.<br /> Mindkét oldalán más mintával.<br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> 1 darab párnahuzat: 80 x 80 cm<br /> 1 darab takaróhuzat: 135 x 200 cm<br /> <br /> Anyaga: 100% pamut Következő »
Raktáron van!
-5%
8 280 Ft
7 860 Ft
<br /> <br /> Paw Patrol felnőtt méretű gyerek ágyneműhuzat garnitúra<br /> <br /> Két részes 100% pamut ágynemű huzat garnitúra, igazi mancs kutyus csapat rajongóinak.<br /> Teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány szobáról beszélünk-e, az biztos, hogy a hálószobák legfontosabb eleme az ágynemű szett.<br /> Persze a választás leginkább a gyerkőc dolga, hisz az ő szobájában és ágyában lesz, így neki kell leginkább tetszenie.<br /> Ez a Chase, Marshall, Rubble mintás szett, szín és formatartó, bőrbarát és strapabíró anyagból készült.<br /> Mindkét oldalán más mintával.<br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> 1 darab párnahuzat: 80 x 80 cm<br /> 1 darab takaróhuzat: 135 x 200 cm<br /> <br /> Anyaga: 100% pamut Következő »
Raktáron van!
-5%
8 280 Ft
7 860 Ft
<br /> <br /> Paw Patrol felnőtt méretű gyerek ágyneműhuzat garnitúra<br /> <br /> Két részes 100% pamut ágynemű huzat garnitúra, igazi mancs kutyus csapat rajongóinak.<br /> Teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány szobáról beszélünk-e, az biztos, hogy a hálószobák legfontosabb eleme az ágynemű szett.<br /> Persze a választás leginkább a gyerkőc dolga, hisz az ő szobájában és ágyában lesz, így neki kell leginkább tetszenie.<br /> Ez a Chase, Marshall, Rubble és Ryder mintás szett, szín és formatartó, bőrbarát és strapabíró anyagból készült.<br /> Mindkét oldalán más mintával.<br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> 1 darab párnahuzat: 80 x 80 cm<br /> 1 darab takaróhuzat: 135 x 200 cm<br /> <br /> Anyaga: 100% pamut Következő »
Raktáron van!
-5%
8 280 Ft
7 860 Ft
Paw Patrol, Mancs Őrjárat Ágyneműhuzat 135×200cm, 80×80 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Anyaga:100% pamut.<br /> <br /> <br /> <br /> Kitűnő színtartó anyagból készül.<br /> <br /> <br /> <br /> Minősége: I osztályú.<br /> <br /> <br /> <br /> Mérete: 135×200cm, 80×80 cm<br /> Következő »
5 napos szállítással
8 560 Ft
Paw Patrol, Mancs Őrjárat ágyneműhuzat 135×200cm, 80×80 cm<br /> <br /> <br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> <br /> 1 darab párnahuzat: 80 x 80 cm<br /> <br /> 1 darab takaróhuzat: 135 x 200 cm<br /> <br /> <br /> <br /> Cipzáros, 40°C mosható<br /> <br /> Anyaga: 100% pamut<br /> Következő »
5 napos szállítással
8 570 Ft
Peppa Pig, Peppa malac ágyneműhuzat.<br /> <br /> <br /> <br /> Anyaga:100% pamut.<br /> <br /> <br /> <br /> Kitűnő színtartó anyagból készül.<br /> <br /> <br /> <br /> Minősége: I osztályú.<br /> <br /> <br /> <br /> Mérete:135×200cm, 80×80 cm<br /> Következő »
5 napos szállítással
8 860 Ft