135/68 r12

- 10 000 db
alkalmazásmagasnyomású lándzsakiszerelésnylonszóráskép-anyagPPEEAN4059952480992 Következő »
Raktáron van!
4 391 Ft
<br /> <br /> Prémium edzett üveg a vezető gyártótól, az OG-től. Jellemzője a teljes ragasztási felület (élétől éléig), fokozott tapadással. Kiváló minőségű, ultravékony edzett üveg teljes ragasztási felülettel. A 0,2 mm-es vastagság biztosítja a képernyő 100%-os átlátszóságát, a 9H keménység pedig kiváló védelmet garantál a karcolásokkal és az esések hatásaival szemben. Az új generációs oleofób bevonat megakadályozza az ujjlenyomatokat, valamint a port és a szennyeződéseket. A tökéletesen illeszkedő, 9H keménységű edzett üveg segít meghosszabbítani a készülék élettartamát. Ennek köszönhetően a képernyő hatékonyan védett a karcolásokkal szemben, ami a telefon használatának kényelmét jelenti. A telefonmodellhez igazított üveg a teljes felületen fokozott tapadású ragasztóval rendelkezik. Gyorsan és pontosan tapad a képernyőre, nem hagy légbuborékokat. A telepítőkészletnek köszönhetően a termék felhelyezése a kijelzőre különösebb probléma nélkül egyszerű. A mindössze 0,2 mm vastagságú, ultravékony formula teljes átlátszósággal és az érintési funkciók megőrzésével jár. Emellett az új generációs olefób bevonatnak köszönhetően nem maradnak ujjlenyomatok, por vagy szennyeződés az üvegen. Specifikáció:<br /> Gyártó: OG<br /> Ragasztás: a teljes képernyő szélétől a széléig (fokozott tapadás)<br /> Vastagság: 0,2 mm<br /> Keménység: 9H<br /> Üveg típusa: edzettüveg oleofób bevonattal. Következő »
Raktáron van!
2 090 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
<br /> <br /> Amennyiben a készülék kijelzője ívelt vagy a szélein kerekített, akkor a standard üveg csak a sík felületeket fedi le az optimális tapadás érdekében.<br /> Kérem vegye figyelembe, hogy egyes telefonoknál így az üveg jóval kisebb, keskenyebb lehet a kijelző méreténél!<br /> Amennyiben ez a standard üveg tulajdonság Önt zavarná, kérjük válasszon az EazyGuard MyScreenProtector 2.5D illetve 3D teljes kijelzőt fedő FullCover üvegeinkből!<br /> <br /> A teljesen átlátszó edzett védőüveg a legmagasabb szintű karcolás elleni védelemmel rendelkezik (9H). <br /> <br /> HASZNOS INFORMÁCIÓK ÜVEGFÓLIA FELHELYEZÉSÉHEZ<br /> <br /> <br /> - Felhelyezés előtt használjuk a nedves törlőkendőt, zsírtalanítsuk vele a felületet, eltávolítva minden szennyeződést, ügyelve arra, hogy por vagy szösz ne kerüljön a kijelzőre.<br /> <br /> - Ezt követően töröljük szárazra a kijelzőt, ügyelve arra hogy por vagy szösz, újjlenyomat ne kerüljön rá.<br /> <br /> - Óvatosan húzzuk le róla az 1-es számmal jelölt fóliaréteget, ezt ki is dobhatjuk. A továbbiakban nem lesz rá szükségünk.<br /> <br /> - Fogjuk meg az üveget mindkét kezünkkel a négy sarkánál és felülről pontosan illesszük a készülékre.<br /> <br /> - Véletlen se fogjuk meg ezt a "tapadós" felületet, figyeljünk arra hogy a hangszóró vagy gombok kivágása a megfelelő helyre essen, illetve az oldalaknál párhuzamosan fussanak.<br /> <br /> - Óvatosan engedjük rá a készülékre.<br /> <br /> - Ha pontosan sikerült ráilleszteni, akkor nyomjuk meg az üveget enyhén, egy újjal a középen felülről, amely középről indulva szétterül és rátapad a kijelzőre.<br /> <br /> - Az esetleges légbuborékok ( feltéve ha nem porszem vagy szösz van alatta ) 1-2 napon belül felszívódnak.<br /> <br /> Figyelem! Erre a termékre semmilyen felrakási hibából eredő reklamációt nem fogadunk el!<br /> Következő »
Raktáron van!
990 Ft
Az F12-S egy fenyőfából készült, MDF bevonattal ellátott, sötét tölgy színű beltéri ajtó.* Magassága: 203 cm. Szélessége választható: 68 cm, 78 cm és 88 cm. Javasolt üreges falméret: magasság: 205 cm, szélesség: 70 cm, 80 cm és 90 cm. Univerzális nyílásúak; a zár nyelv része elfordítható, így jobbra és balra is beépíthető. Az ajtó gumitömítéssel rendelkezik. *A képek bemutatásra szolgálnak, az árnyalatok és formák kisebb eltéréseket mutathatnak. A kilincset és zárat külön kell megvásárolni!<br /> <br /> <br /> <br /> Modell: F12-S<br /> <br /> Anyag: fa + MDF + PVC fólia<br /> <br /> Befejezés: PVC szálas díszítés<br /> <br /> Szín: sötét tölgy<br /> <br /> Magasság: 203<br /> <br /> Ajtólap magasság (cm): 198<br /> <br /> Szélesség (cm): Választható - 68, 78, 88<br /> <br /> Tok vastagság (cm): 10<br /> <br /> Ajtólap vastagsága (cm): 4<br /> <br /> Üreges falméret (cm): 205 x 70, 80, 90<br /> <br /> Küszöb: Nem<br /> <br /> Tok: Igen<br /> <br /> Tok típusa: Gerébtok<br /> <br /> Szegőléc: Igen<br /> <br /> Üveg típusa: Tejüveg<br /> <br /> Lefesthető: Nem<br /> <br /> Használat: Beltéri<br /> <br /> Nyílás: Univerzális<br /> <br /> Tartozék: Tok, szegőlécek az egyik oldalra, zsanérok<br /> <br /> Csomagolás típusa: PVC fólia + karton csomagolás Következő »
Raktáron van!
64 693 Ft
A túrabot a síbot leszármazottja. Általában összecsukható, a végén eltávolítható műanyag vagy gumi kosárral, méretre állítható csuklópánttal, markolata a síbotéhoz hasonló.<br /> <br /> <br /> <br /> A Spokey Quick gyorsan kihajtható rendszerrel rendelkezik - elég egy mozdulat a rúd összes szegmensének összekapcsolásához, és készen is áll a túrázásra. Négy szegmensből áll, amelyek összecsukva mindössze 40 cm hosszúak, ami rendkívül kényelmessé teszi a túrabot szállítását.<br /> <br /> Puha és ergonomikus EVA habból készült fogantyúkkal vannak felszerelve, amelyek növelik a kézre átvitt ütések lengéscsillapítását,<br /> <br /> lehetővé teszi a hossz beállítását 115-135 cm tartományban és mindössze 520 g.<br /> <br /> A Spokey Quick túrabotok egy modern túrabot, amelyet igényes hegyi utakra terveztek.<br /> <br /> <br /> <br /> A Spokey Quick túrabot jellemzői:<br /> <br /> - EVA hab markolat<br /> <br /> - tartós és kopásálló vidia hegy<br /> <br /> - anyaga: alumínium 7075<br /> <br /> - 4 szakaszos<br /> <br /> - gyorsan és könnyen állítható külső szakasz zár (Fats Fit)<br /> <br /> - ütésálló markolat<br /> <br /> - cserélhető vég (nyári-téli)<br /> <br /> - állítható hosszúság: 115-135 cm<br /> <br /> - a bot súlya (2 bot): 520 g<br /> <br /> - összecsukott hossz: 40 cm<br /> <br /> - kiegészítők: 2 db túrabot vég<br /> <br /> <br /> <br /> A túrabot erősíti a felsőtestet, tehermentesít, felfelé haladásnál segít a vádlinknak, lefelé pedig a térdünknek, a csípőizületünknek és a combunknak, ezáltal megelőzhetjük az izületi kopásokat. Nehezebb terepen megkönnyíti az előrejutást, stabilizálja a testtartást és segít az egyensúlyozásban. Következő »
7 napos szállítással
15 690 Ft
Nankang NA-1 135/80 R12 68S Típus: Nyári gumi Következő »
Raktáron van!
18 685 Ft
<br /> <br /> Telefonkiegészítő a képen látható állapotban. Sajnos nem tartozik a termékhez leírás, ezért ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem keressen bennünket elérhetőségeinken. Következő »
Raktáron van!
1 790 Ft
A rózsaszín gyereksátor egy varázslatos és kreatív kiegészítő a kis hercegnőknek szánt álomkirályság megteremtéséhez. Ez a gyereksátor egy fantasztikus hely, ahol a gyermeked játszhat, meséket olvashat és elképzelheti legnagyobb kalandjait. A sátor rózsaszín színe és hercegnői tervezése garantáltan elvarázsolja a kis lányokat. A koronák és a különleges minták tele vannak fantáziával és lehetőségekkel, hogy a gyermeked új világokat fedezhessen fel a játék során. A sátor méretei (105×135 cm) ideálisak egy gyermek számára, hogy kényelmesen elférjen benne, miközben elmerül a játékban és a fantáziavilágban. Könnyű összeszerelése és szétszerelése lehetővé teszi, hogy bármikor könnyen felállíthasd vagy eltávolítsd a szobából, így rugalmasan alkalmazkodik a gyermeked játékigényeihez és a helyiség adottságaihoz. Ez a gyereksátor nem csupán egy játékterületet kínál a gyermekednek, hanem olyan helyet, ahol álmodozhat, képzelődhet és kifejezheti kreativitását. Kiváló választás lehet a gyermekszoba vagy a nappali berendezéséhez, amely egyedi és varázslatos atmoszférát teremt. A rózsaszín gyereksátor tehát nemcsak egy egyszerű játékeszköz, hanem egy olyan hely, ahol a gyermeked életre keltheti a fantáziavilágát, és ahol minden nap új kalandok várnak rá. Legyen ez a sátor az álmainak és a szórakozásának színtere, ahol mindig lehetősége van új dolgokat felfedezni és átélni. Következő »
Raktáron van!
10 000 Ft
680120 Hatfunkciós csavarhúzó, Stanley 68-012<br /> <br /> Hatlapfejű csavarhúzó, Stanley 68-012 <br /> <br /> Cserélhető többcélú dugók Következő »
10 napos szállítással
5 690 Ft
4 napos szállítással
2 599 Ft
Techsuit - Clear Vision Glass - Samsung Galaxy A12 / A12 Nacho / A02 / M02 / M12 / F12 / A32 5G - átlátszó Következő »
Raktáron van!
2 300 Ft
Debica gumiabroncs gyár 135/80R12 méretű abroncsát T azaz maximálisan 190 km/h, sebességhez tervezte, emellett 73 vagyis 365kg az üzemszerű terhelhetősége. Ez a nyári gumi a Debica passio elnevezésű mintázatának segítségével tapad az útra ,erősített oldalfalú, személy abroncs. Az EU-cimkézés A-tól E-ig terjedő skáláján, ahol az A a legjobb értékelés, nedves tapadásra C, üzemanyag fogyasztásra A értékelést kapott. Következő »
4 napos szállítással
25 190 Ft
Lito - 2.5D Classic Glass - Samsung Galaxy A02 / M02 / A12 / A12 Nacho / F12 / M12 / A32 5G - átlátszó Következő »
Raktáron van!
2 495 Ft
A kék gyereksátor egy izgalmas és kreatív játékteret kínál a kicsiknek, amely sötétkék színével, sárga holdakkal és csillagokkal varázsolja el őket. Ez a sátor egy tökéletes helyet biztosít játékhoz, mesék olvasásához és a gyermeki kreativitás fejlesztéséhez. Az éjszakai égbolt hangulatát megidéző sötétkék szín és a csillagok és holdak grafikája olyan atmoszférát teremt, mintha a kisgyermeked az égbolt alatt lenne. Ez lehetőséget ad nekik, hogy elképzeljék magukat egy éjszakai kempingezésen, vagy hogy elmerüljenek a csillagok figyelésében, miközben otthonuk kényelmében vannak. A sátor méretei (105×135 cm) ideálisak egy gyermek számára, hogy kényelmesen elférjen benne, és hogy szabadon játszhasson, olvashasson vagy kreatív projekteken dolgozzon. Könnyű összeszerelése és szétszerelése lehetővé teszi, hogy könnyen felállíthasd vagy eltávolítsd a szobából, így rugalmasan alkalmazkodik a gyermeked játékigényeihez és a helyiség adottságaihoz. Ez a gyereksátor nemcsak egy játékeszköz, hanem egy olyan hely, ahol a gyermeked képzelőereje és kreativitása határtalan lehet. Legyen ez a sátor az álmainak és a szórakozásának színtere, ahol minden nap új kalandok és lehetőségek várnak rá. Ezáltal segíti a gyermeked fejlődését és inspirációját, miközben szórakoztatja és szórakoztatja őket. Következő »
Raktáron van!
10 000 Ft
Techsuit - 111D teljes burkolat / teljes ragasztós üveg - Samsung Galaxy A02 / M02 / A12 / A12 Nacho / F12 / M12 / A32 5G - fekete Következő »
Raktáron van!
2 235 Ft
Radar 125/80R12 62S DIMAX CLASSIC 125/80 R12 62S Típus: Nyári gumi Következő »
5 napos szállítással
23 640 Ft
Új termék a Pepitán
<br /> Ez a gyerek játszósátor készlet tökéletes otthoni beltéri és kerti játékhoz egyaránt.<br /> A játszósátor összerakása és szétszerelése gyerekjáték, a hozzá csatolt fogantyús táskának köszönhetően az összehajtott sátor szállítása és tárolása rendkívül egyszerű lesz!<br /> A sátor szintetikus anyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és könnyű tisztíthatóságot.<br /> A készlet részei könnyen tisztíthatók, így higiénikus és biztonságos játékot biztosítanak a kicsiknek és nagyoknak egyaránt!<br /> <br /> <br /> Tulajdonságok:<br /> <br /> <br /> <br /> Színe: rózsaszín<br /> Összecsukott méretben: 45 cm<br /> Mérete kinyitva: 135 x 105 cm<br /> Súlya: 905 g<br /> <br /> <br /> A csomag tartalma:<br /> <br /> <br /> <br /> 1 db játszósátor<br /> 1 db hordtáska<br /> Következő »
Raktáron van!
5 490 Ft
 Mintha egy óriásvirágokkalteli mezőn sétálnánk és száll a szélben ezernyi pitypang apró virága, ilyen érzés lehet ezzel a csodálatos falimatrica dekorral az otthonunkban.  Nincs más dolgunk, mint szépen felrakjuk a falra egymásután és összáll egy nagy egésszé. Méreteit tekintve 135 centiméterszer 132 centiméter területű, teljesen kész állapotában. Garantáltan feldob bármilyen nappalit, háló szobát, konyhát, de akár a munkahelyünk is megszínesíthető vele. Következő »
Raktáron van!
4 450 Ft
Fishup Tanta A Fishup Tanta Műcsalik élethűen utánozza a gyűrűs férgeket. A Tanta létrehozását egy olyan természetes megjelenésű csali ihlette, ami kicsi mozgékony, de egyben nagy is. Ezt a paradoxont a Tanta oldotta meg, kicsi és tömzsi. Lágy, lebegő anyagból készül és keresztirányú tányérok alkotják, így nagyon rugalmas, mozgékony. Felhasználási módja nagyon széles, válogatós, óvatos ragadozókat becserkészésére tökéletes. De nagy hiba lenne, ha csak passzív módszerekre használnánk, egy Carolina-rigen vagy akár csebun is tökéletesen dolgozik.<br /> Következő »
5 napos szállítással
2 080 Ft
Ki ne találkozott volna gyerekkorában a krumpliszsákos etetéssel vagy folyóvízen a kövekre kötözött majd bedobált kenyérrel, mely kiváló paduc csali a sóderos szakaszokon. Természetesen az említett technikáknak kifinomultabb megvalósítási módja is létezik. Ebben segít a CarpZoom etető cső szett, mely egy nagyméretű, 12 centiméter átmérőjű, 68 centiméter hosszú perforált, villámzáras zárókupakkal ellátott csőből, bójából és tartóra felcsévélt nagy szakítószilárdságú kötélből áll. A cső megtöltése után – melybe a víz adottságaitól és a felhasznált etetőanyag felhajtóerejétől függően súly is helyezhető – csupán be kell juttatni azt a kívánt helyre. Leengedése után az etetést a szettben található bója mutatja, pontosan megdobható. A perforált csövön keresztül etetőanyag szemcsék távoznak és folyamatos, koncentrált etetést biztosítanak még folyóvízen is, ahol a cső használatával minimalizálható a hajók keltette hullámok etetést erodáló hatása. Folyó- és állóvízi, békéshalas horgászoknak egyaránt ajánljuk.  Következő »
4 napos szállítással
1 990 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> "Portland konfekcionált fűrészlánc .325 1,5 68 szem"<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> 31LP ideális professzionális felhasználáshoz. A 31LP kiválóan használható benzines láncfűrészekhez 62cm3-ig, valamint láncfűrészekhez max. 20″-os(50cm)láncvezetővel.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Specifikációk:<br /> Láncosztás: .325″<br /> Nutszélesség:.058″ (1,5mm)<br /> 100 lábas tekercsben és konfekcionált kivitelben is elérhető. Minden tekercs tartalmaz összekötő-, valamint hevederszemeket<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
6 napos szállítással
5 390 Ft
Teleszkópos gyorszáras leszúró a horgászbotok megfelelő vízparti elhelyezéséhez. <br /> A leszúró vége hegyet kapott a könnyebb letűzés elősegítéséhez. Következő »
4 napos szállítással
890 Ft
Teleszkópos gyorszáras leszúró a horgászbotok megfelelő vízparti elhelyezéséhez. <br /> A leszúró vége hegyet kapott a könnyebb letűzés elősegítéséhez. Következő »
5 napos szállítással
845 Ft
A túrabot a síbot leszármazottja. Általában összecsukható, a végén eltávolítható műanyag vagy gumi kosárral, méretre állítható csuklópánttal, markolata a síbotéhoz hasonló.<br /> <br /> <br /> <br /> A Spokey Ekvilibro túrabot jellemzői:<br /> <br /> - műanyag markolat<br /> <br /> - vidia hegy<br /> <br /> - anyaga: alumínium 6061<br /> <br /> - 3 szakaszos<br /> <br /> - cserélhető botvég<br /> <br /> - állítható hosszúság: 105-135 cm<br /> <br /> <br /> <br /> A túrabot erősíti a felsőtestet, tehermentesít, felfelé haladásnál segít a vádlinknak, lefelé pedig a térdünknek, a csípőizületünknek és a combunknak, ezáltal megelőzhetjük az izületi kopásokat. Nehezebb terepen megkönnyíti az előrejutást, stabilizálja a testtartást és segít az egyensúlyozásban. Következő »
7 napos szállítással
7 890 Ft
PALU UV/LED gél lakkok 11ml kiszerelésben, a CLARESA márka nagy kiszerelése. Magas pigmentáltságának köszönhetően, az optimális sűrűségű PALU gél lakkok már két rétegben is tökéletes fedést biztosítanak. Alap és fedőzselé használata szükséges. Kiszerelés 11g Kötési idő UV lámpában 2 perc, Led lámpában 30 sec. Kifejezetten szakmai felhasználók számára. Szembe, bőrre kerülés esetén öblítse le bő vízzel és forduljon orvoshoz. Gyermekek elől tartsa elzárva. <br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
vezetőszemek száma (db) 68<br /> <br /> Csapszeg távolsága (col) 3/8<br /> <br /> Vezetőszem szélessége (mm) 1,5<br /> <br /> 83LP ideális professzionális felhasználáshoz. Magas teljesítményhez és egyszerű karbantartáshoz ajánlott. A 83LP kiválóan használható benzines láncfűrészekhez 100cm3-ig, valamint láncfűrészekhez max. 42″-os(107cm)!! láncvezetővel.<br /> Specifikációk:<br /> Láncosztás: 3/8″<br /> Nutszélesség:.058″ (1,5mm)<br /> 100 lábas tekercsben és konfekcionált kivitelben is elérhető. Minden tekercs tartalmaz összekötő-, valamint hevederszemeket<br /> Következő »
6 napos szállítással
5 490 Ft
Kiváló minőségű szilikon hátlapi tok mobiltelefonhoz. Modern design, teljes kompatibilitás modell szerint. A tok rendelkezik az összes szükséges lyukkal a hangszórók, kamera, mikrofon számára. Következő »
Raktáron van!
3 210 Ft
Sleep Case Samsung Galaxy A12 / M12, fekete Új alvó tok könyvespolc típusú tok kitámasztó funkcióval Beépített kitámasztó Összehajtható egy különböző betekintési szögű konzolba a kezek számára, amely lehetővé teszi, hogy kihangosított videohívásokat kezdeményezzen, kényelmesen olvasson vagy filmeket nézzen bárhol, és bárhol kényelmesen dolgozzon. Teljes testvédelem Slim Thin PC-ből és PU bőrből készült, az elülső és a hátsó fedél PC, az összekötő rész prémium PU bőr, amely védelmet nyújt mobiltelefonja minden sarkában és oldalán az ütések és karcolások ellen; Erősítse meg a 4 sarok védelmét, Csökkentse a sérüléseket, amikor a telefon véletlenül leesik. Tökéletes illeszkedés Könnyű hozzáférés az összes vezérlőgombhoz, porthoz és kamerához. Nem befolyásolja a töltést és a hangátvitelt, a nagy intenzitású jelet nem zavarja, támogatja a vezeték nélküli töltést. Következő »
Raktáron van!
2 499 Ft
-előlapi üvegfólia<br /> -kompatibilis: <br /> Samsung Galaxy A12<br /> Samsung Galaxy M12 Következő »
Raktáron van!
1 490 Ft