130/90 r 16

- 10 000 db
Új termék a Pepitán
matt fehér felületfehér acél tokfekete hátoldalfekete sávkeretképaránytól függő fekete kifutókeret: 2cm + kifutó 40 cm keret Következő »
Raktáron van!
37 330 Ft
Kategória: I. osztályú termék<br /> <br /> 20 kazettás<br /> <br /> Igazi és hamisítatlan pehelypaplan! Nagyon könnyű, finom tapintás és nagyon könnyű! <br /> <br /> Csakis a libapehely jöhet szóba ennél a terméknél! Természetesen ez nem átlagos, ez annál több!<br /> <br /> A LEGJOBB VÁLASZTÁS!<br /> <br /> CSAK LIBAPEHELY!<br /> <br /> Méret: 90 x 130<br /> <br /> Angin anyaga: 100% pamut<br /> <br /> Évszak: Nyári<br /> <br /> Töltet súlya: 120 gr.<br /> <br /> Ez a termék az igazi pehelypaplan, tollat nem tartalmaz, mosott, válogatott pehelyből készült!<br /> <br /> Piacvezető termék minőségi garanciával!<br /> <br /> Válassza ki a méretet és a színt!<br /> <br /> Egyedi igény esetén vegye fel velünk a kapcsolatot! Részletes termékleírás: Prémium minőségű puha, tiszta pamut fedőanyaggal és minőség, magyar libapehely-töltettel készül. A pehely a melegségi fokozatú ugyan, de ez a paplan mégis nyári és vékony töltettel bír. Nyári paplanként rendkívül könnyű, és melegségi szintje tökéletes lehet még késő tavasszal vagy akár kora ősszel is. Alapvetően melegebb a pehelytartalom miatt, ezért vannak, akik átmeneti paplanként is használják egy melegen fűtött otthonban! A "PEHELY és ÁLOM" minden toll és pehely mosási, sterilizálási ciklusának eljárása folyamán nagyon gondosan figyel, hogy minél egészségesebb és tisztább paplant, párnát gyártson! Gyermekeink érdekében is fontos számunkra, hogy mentes legyen minden zsír, por, szennyeződés, ugyanakkor az élősködőktől is! Ebben a termékben kizárólag pehely található sűrűbb kazettákban egységesen elosztva, ezzel biztosíva az egyenletes melegséget! A paplanjaink stégfalas (nem átvarrott, hanem köztes fallal készített) megoldásából eredően rendkívül minináli a hidegzónák kialakulása, így jobb komfortérzetet biztosít! Leginkább azoknak ajánljuk, akik csakis a nagyon magas minőséget követelik meg maguknak! Tudtad? - Szakmailag csak azért nem mondjuk ki, hogy 100% pehely, mert előfordulhatnak olyan mikroszálú tollak a pehelyben, amelyek súlya annyira könnyű, hogy megegyezik a pehelyével. Az osztályozás során emiatt belekerülhetnek a pehely közé! Következő »
4 napos szállítással
32 990 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Kategória: I. osztályú termék<br /> <br /> Igazi és hamisítatlan pehelypaplan! Nagyon könnyű, finom tapintás és olyan meleg is, mint elvárjuk! <br /> <br /> Csakis a libapehely jöhet szóba ennél a terméknél! Természetesen ez nem átlagos, ez annál több!<br /> <br /> A LEGJOBB VÁLASZTÁS!<br /> <br /> CSAK LIBAPEHELY!<br /> <br /> Méret: 90 x 130 Angin anyaga: 100% pamut Évszak: Téli Töltet: 400 gr. libapehely<br /> <br /> Ez a termék az igazi pehelypaplan, tollat nem tartalmaz, mosott, válogatott pehelyből készült, azonban szakmailag 90% pehelynek mondjuk!<br /> <br /> Piacvezető termék minőségi garanciával!<br /> <br /> Válassza ki a méretet és a színt!<br /> <br /> Egyedi igény esetén vegye fel velünk a kapcsolatot! Részletes termékleírás: Prémium minőségű puha, tiszta pamut fedőanyaggal és minőség, magyar libapehely-töltettel készül. Legnagyobb melegségi fokozatú termék, amely téli időszakra kifejezetten ajánlott. A "PEHELY és ÁLOM" minden toll és pehely mosási, sterilizálási ciklusának eljárása folyamán nagyon gondosan figyel, hogy minél egészségesebb és tisztább paplant, párnát gyártson! Különösen fontos ez a gyerekeink érdekében is! Így tehát mentes minden por, atka, élősködőtől! Ebben a termékben kizárólag pehely található kazettákban egységesen elosztva, ezzel biztosíva az egyenletes melegséget! A paplanjaink stégfalas (nem átvarrott, hanem köztes fallal készített) megoldásából eredően rendkívül minináli a hidegzónák kialakulása, így jobb komfortérzetet biztosít! Leginkább azoknak ajánljuk, akik csakis a nagyon magas minőséget követelik meg maguknak! Tudtad? - Szakmailag csak azért nem mondjuk ki, hogy 100% pehely, mert előfordulhatnak olyan mikroszálú tollak a pehelyben, amelyek súlya annyira könnyű, hogy megegyezik a pehelyével. Az osztályozás során emiatt belekerülhetnek a pehely közé! Következő »
4 napos szállítással
39 990 Ft
CPU FoglalatokIntel® LGA 2011/2066 TDPLegfeljebb 150 WattMegoldás1U szerverHűtés típusAktívAnyagRézVentilátor méretek<br /> Súly∅ 80 x 15mm<br /> 390 gNévleges feszültség12VCsapágy2 golyóscsapágyVentilátor Sebesség20% -on: 1000 ford / perc<br /> 50% -on: 3500 ford / perc<br /> 100% -on: 6000 ford / percVentilátor Teljesítmény20% -on: 0.60 W<br /> 50% -on: 3.84 W<br /> 100% -on: 14.40 WLégáramlás20% -on: 6.50 CFM<br /> 50% -on: 11.20 CFM<br /> 100% -on: 19.10 CFMZajszint20% -on: 21.50 dBA<br /> 50% -on: 43.00 dBA<br /> 100% -on: 55.80 dBALégnyomás20% -on:  2.27 mm-H2O<br /> 50% -on: 18.56 mm-H2O<br /> 100% -on: 54.50 mm-H2O Következő »
5 napos szállítással
25 210 Ft
16 colos Orden R dísztárcsa 4 kerékre, teljes készlet. Alkalmas minden forgalomban lévő 16 colos acél felnire. Egyszerű felszerelés szerszám nélkül. Rendkívül ellenáll az időjárási körülményeknek, a szennyeződéseknek és az út sóinak. Ütésálló műanyag Könnyen tisztítható Műszaki adatok: Szín: Ezüst Méret: 16col Anyaga: ABS műanyag Csomag tartalma: 4 db dísztárcsa, 16colos méretben (teljes készlet!)<br /> Következő »
Raktáron van!
13 920 Ft
Ez a vetítővászon tökéletes választás lehet oktatáshoz, házimozizáshoz, bemutatókhoz, konferenciákhoz és egyéb vetítésekhez is. A vetítőképernyő szövetből készült és vasszerkezettel rendelkezik, így rendkívül erős és tartós. Egyenletes, matt fehér vetítési felülete ellenáll a torzulásnak. A 160 fokos látótér teljesen elnyeli a fényforrást, elkerülve a fényvisszaverődést, tökéletesen kivetítve a képet. A vászon 2 oldala fekete szegéllyel lett ellátva, hogy növelje a kép élességét és kontrasztját. Könnyű szerkezetének köszönhetően ez a bemutatóvászon hordozható és könnyen szállítható! Jellemzői: - Könnyen falra akasztható - Színe: matt fehér - Anyaga: szövet, vas - Szövet mérete: 205 x 122 cm - Vetítési felület mérete: 200 x 112 cm - Képátlója: 90" - Látószöge: 160 fok - Képaránya: 16:9 Következő »
4 napos szállítással
16 930 Ft
Videó adapter, Adapter, HDMI, HDMI, FullHD, Male/Female, Black, 90 fokos   Következő »
4 napos szállítással
1 190 Ft
ADAPTER HDMI Male -> HDMI Male 90°<br /> <br /> <br /> Product id: AD.HDMI-F/M-90/R<br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br /> Introducing our lifestyle-enhancing product, the HDMI Male to HDMI Male 90° adapter. Upgrade your entertainment experience with this sleek and compact adapter, designed to effortlessly connect your devices at a perfect 90-degree angle. Say goodbye to tangled cables and awkward connections – this handy adapter offers a seamless, clutter-free setup, allowing you to make the most out of your home theater or gaming system.<br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br /> Details<br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Connector 1: HDMI A M<br /> <br /> Connector 2: HDMI A F<br /> <br /> Plugs: 24K Gold-plated<br /> <br /> Color: Black<br /> .<br /> <br /> <br /> <br /> <br />   Következő »
Raktáron van!
689 Ft
16"-os Orden R dísztárcsa garnitúra (4darab) cikkszám:JACKY16186 gyártó: <br /> <br /> A dísztárcsa a funkcióját illetően esztétikusabbá teszi a lemezfelnit, és ezáltal az egész autó megjelenése megváltozik, megszépül. Túl az esztétikai megjelenés fokozásán némiképp védi a felnit a kisebb kőfelverődésektől, külső, oldalirányú behatásoktól. Az Autonova Export-Import Kft. három különböző minőségű és megjelenésű lengyel dísztárcsát forgalmaz (Jestic, Argo, Jacky), amelyeknek a teljes palettáját raktárról kínáljuk Az Argo dísztárcsák immáron több mint 35 éve megtalálhatóak az autók lemez-felnijeiken. Azóta természetesen számos termékfejlesztés történt, ami mind az anyagminőségben, mind pedig a dizájnban is megmutatkozik. A dísztárcsa piacon prémium minőséget képvisel. Az Argo dísztárcsák folyamatosan követik a legújabb alu felni trendet, így ennek köszönhetően évente újabb típusokkal bővül a kínálat. A gyártó cég rendelkezik az ISO 14001 környezetgazdálkodási, valamint a 9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal. Azon vevők, akik a sportosabb, kihívóbb megjelenést szeretik, kiváló választás a Jacky márkanévvel megkülönbözetett dísztárcsa brandjük. A Jestic cég által gyártott dísztárcsák az évek alatt jelentős megújuláson estek át. A cég a 30 éves működése során leginkább a klasszikus modelleket gyártotta, de mostanára a legújabb alu-felni trendeket követik. A cég innovációnak köszönhetően a széles palettát kínál minden olyan autós számára, akinek fontos, hogy minőségi terméket kapjon megfizethető áron. Mindkét cég termékei kiválóan illeszkednek felnikhez, tartósak, esztétikusak és gyártásuk során nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre. A forgalmazott dísztárcsák jellemzően a 13” mérettől egészen a 17” méretig minden típusban elérhetőek. Így nem kevesebb, mint 180 különböző megjelenésű dísztárcsát kínálunk. A Skoda típusokhoz gyári dísztárcsákat is forgalmazunk.<br /> <br /> Vásárlás előtt mindenképp győződjön meg a felni méretéről! Minden esetben a további teendők elvégzése szükséges. Felszerelési útmutató. A terméket addig ne bontsa ki a nylon csomagolásból, amíg meg nem győződött, hogy valóban azt a méretet és típust rendelte, ami a felnire való. Amennyiben téves rendelés történt, úgy csak sértetlen csomagolású terméket tudunk visszavenni. Felszerelés előtt tisztítsa meg az acél felnit a nagyobb, rárakódott szennyeződésektől. A felpattintás előtt ügyeljen arra, hogy a dísztárcsán, a szelepsapkának kialakított rész, valóban oda is kerüljön (természetesen azoknál a dísztárcsáknál, ahol ez nincs kiképezve, ott ennek nincs jelentősége). A felpattintást körkörösen végezze el úgy, hogy az először bepattintott karom melletti legyen a következő, ami bepattintásra kerül. Amennyiben a dísztárcsa körmeinek belső oldalán van lehetőség alsó, vagy felső átmérőt választani (jellemzően Argo típusok esetében), úgy ezt ennek figyelembevételével tegyük meg.<br /> <br /> Első körben ajánlatos a felső rögzítési helyekre pattintani a fémgyűrűt és rápróbálni a felnire. Amennyiben lazának bizonyul (dísztárcsa könnyedén elfordítható a felnin), úgy a fémgyűrűt lejjebb kell tenni és úgy felpróbálni. Abban az esetben, ha még így is könnyedén elforog a felnin a dísztárcsa, úgy a fémgyűrű szelepkialakítását kell kézi behatással nagyobb átmérőre állítani. Sajnos vannak olyan utángyártott felnik, amik kialakítása eltér a gyáritól és ez esetben nem lehet más módon jól és biztonságosan rögzíteni a dísztárcsát. Abban az esetben ha még így sem feszül be jól a dísztárcsa, úgy sajnos az Ön felnije nem alkalmas arra, hogy biztonságosan legyen felhelyezve a dísztárcsa. Vélhetően a nem megfelelő a felni minősége, annak kialakítása. Ilyen esetben egyik általunk képviselt gyártó sem tudja elfogadni az ebből fakadó garanciális reklamációt, így cégünk sem. Szerencsére, tapasztalatunk alapján ez nagyon, nagyon ritka, ezrelékekben mérhető. A könnyebb érthetőség kedvéért a lenti linkre kattintva videon is mutatjuk a fent leírt lépéseket. https://www.youtube.com/watch?v=nH-0zihUQoo Következő »
Raktáron van!
13 232 Ft
16"-os Discovery R dísztárcsa (1 darab) cikkszám:JACKY16144 gyártó: <br /> <br /> FIGYELMEZTETÉS! Egy darab dísztárcsa! Ezen termék megvásárlása után NEM "garnitúrát (4darab)" kap Hanem csak 1 DARAB DÍSZTÁRCSÁT!A dísztárcsa a funkcióját illetően esztétikusabbá teszi a lemezfelnit, és ezáltal az egész autó megjelenése megváltozik, megszépül. Túl az esztétikai megjelenés fokozásán némiképp védi a felnit a kisebb kőfelverődésektől, külső, oldalirányú behatásoktól. Az Autonova Export-Import Kft. három különböző minőségű és megjelenésű lengyel dísztárcsát forgalmaz (Jestic, Argo, Jacky), amelyeknek a teljes palettáját raktárról kínáljuk Az Argo dísztárcsák immáron több mint 35 éve megtalálhatóak az autók lemez-felnijeiken. Azóta természetesen számos termékfejlesztés történt, ami mind az anyagminőségben, mind pedig a dizájnban is megmutatkozik. A dísztárcsa piacon prémium minőséget képvisel. Az Argo dísztárcsák folyamatosan követik a legújabb alu felni trendet, így ennek köszönhetően évente újabb típusokkal bővül a kínálat. A gyártó cég rendelkezik az ISO 14001 környezetgazdálkodási, valamint a 9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal. Azon vevők, akik a sportosabb, kihívóbb megjelenést szeretik, kiváló választás a Jacky márkanévvel megkülönbözetett dísztárcsa brandjük. A Jestic cég által gyártott dísztárcsák az évek alatt jelentős megújuláson estek át. A cég a 30 éves működése során leginkább a klasszikus modelleket gyártotta, de mostanára a legújabb alu-felni trendeket követik. A cég innovációnak köszönhetően a széles palettát kínál minden olyan autós számára, akinek fontos, hogy minőségi terméket kapjon megfizethető áron. Mindkét cég termékei kiválóan illeszkednek felnikhez, tartósak, esztétikusak és gyártásuk során nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre. A forgalmazott dísztárcsák jellemzően a 13” mérettől egészen a 17” méretig minden típusban elérhetőek. Így nem kevesebb, mint 180 különböző megjelenésű dísztárcsát kínálunk. A Skoda típusokhoz gyári dísztárcsákat is forgalmazunk.<br /> <br /> Vásárlás előtt mindenképp győződjön meg a felni méretéről! Minden esetben a további teendők elvégzése szükséges. Felszerelési útmutató. A terméket addig ne bontsa ki a nylon csomagolásból, amíg meg nem győződött, hogy valóban azt a méretet és típust rendelte, ami a felnire való. Amennyiben téves rendelés történt, úgy csak sértetlen csomagolású terméket tudunk visszavenni. Felszerelés előtt tisztítsa meg az acél felnit a nagyobb, rárakódott szennyeződésektől. A felpattintás előtt ügyeljen arra, hogy a dísztárcsán, a szelepsapkának kialakított rész, valóban oda is kerüljön (természetesen azoknál a dísztárcsáknál, ahol ez nincs kiképezve, ott ennek nincs jelentősége). A felpattintást körkörösen végezze el úgy, hogy az először bepattintott karom melletti legyen a következő, ami bepattintásra kerül. Amennyiben a dísztárcsa körmeinek belső oldalán van lehetőség alsó, vagy felső átmérőt választani (jellemzően Argo típusok esetében), úgy ezt ennek figyelembevételével tegyük meg.<br /> <br /> Első körben ajánlatos a felső rögzítési helyekre pattintani a fémgyűrűt és rápróbálni a felnire. Amennyiben lazának bizonyul (dísztárcsa könnyedén elfordítható a felnin), úgy a fémgyűrűt lejjebb kell tenni és úgy felpróbálni. Abban az esetben, ha még így is könnyedén elforog a felnin a dísztárcsa, úgy a fémgyűrű szelepkialakítását kell kézi behatással nagyobb átmérőre állítani. Sajnos vannak olyan utángyártott felnik, amik kialakítása eltér a gyáritól és ez esetben nem lehet más módon jól és biztonságosan rögzíteni a dísztárcsát. Abban az esetben ha még így sem feszül be jól a dísztárcsa, úgy sajnos az Ön felnije nem alkalmas arra, hogy biztonságosan legyen felhelyezve a dísztárcsa. Vélhetően a nem megfelelő a felni minősége, annak kialakítása. Ilyen esetben egyik általunk képviselt gyártó sem tudja elfogadni az ebből fakadó garanciális reklamációt, így cégünk sem. Szerencsére, tapasztalatunk alapján ez nagyon, nagyon ritka, ezrelékekben mérhető. A könnyebb érthetőség kedvéért a lenti linkre kattintva videon is mutatjuk a fent leírt lépéseket. https://www.youtube.com/watch?v=nH-0zihUQoo Következő »
4 napos szállítással
1 976 Ft
Termék leírás<br /> <br /> <br /> <br /> Szabaduljon meg a szúnyogoktól, legyektől, darazsaktól és más idegesítő rovaroktól ezzel a HQ elektromos rovarirtóval. A mindössze két darab 8 W-os UV-A lámpával rendelkező elektromos rovarirtó energiatakarékos, mégis hatékony működésről gondoskodik: nyitott kialakítása a lehető legnagyobb területet lefedi. Az UV-A lámpához vonzott rovarok a nagyfeszültségű belső rácsoknak köszönhetően azonnal elpusztulnak, ha csak hozzáérnek. Vegyi anyagot nem tartalmaz, ezért az emberek és a környezet szempontjából egyaránt környezetbarát megoldás. Eltávolítható és mosható gyűjtőtálcát tartalmaz az egyszerű tisztíthatóság érdekében.<br /> <br /> <br /> <br /> Jellemzők<br /> <br /> <br /> <br /> • Környezetbarát és nem mérgező: nagyfeszültséggel működik <br /> <br /> <br /> <br /> • Eltávolítható gyűjtőtálca<br /> <br /> <br /> <br /> • Tartozék akasztólánc<br /> <br /> <br /> <br /> • Nagy területet lefedő nyitott kialakítás<br /> <br /> <br /> <br /> • Energiahatékony működés: 2×8 W<br /> <br /> <br /> <br /> NEM MÉRGEZŐ<br /> <br /> <br /> <br /> A csomag tartalma<br /> <br /> <br /> <br /> 1 db rovarirtó<br /> <br /> <br /> <br /> 1 db akasztólánc <br /> <br /> <br /> <br /> Kézikönyv<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
8 382 Ft
Helló húsvét!
- LAM97938Leírás : Kiegészítő kamion ajtózár - Scania R Serie 7 (11/16>), S (11/16>)Javítani tudja a biztonságát az éjszaka folyamán és a pihenés többi órájában. Ne használja vezetés közben. 2 db, autótípushoz gyártott, balra és jobbra. Következő »
Raktáron van!
-10%
8 623 Ft
7 790 Ft
Helló húsvét!
Walk-In: a modern fürdő új eleme Az utóbbi évek nagy újdonsága a walk-in zuhanyfal, mely meghódította a lakberendezők és a modern fürdőszoba kedvelők szívét is. Nem csupán egy múló divatról beszélünk, hiszen a walk-in zuhanyfalaknak rengeteg előnyük van azon kívül, hogy elegánsak, letisztultak, modern kiegészítői a fürdőszobának és nem utolsó sorban praktikusak is. Tiszta, egyszerű, szerelvények nélküli üvegfalak, melyek nem törik meg a teret sőt, optikailag tágítják azt. Esztétikai látványosságán túl biztonságáról is szót kell ejteni, hiszen tökéletes választás például akkor, ha akadálymentes fürdőszobára van szükségünk. A walk-in zuhanyfalon semmilyen kiegészítő, kiálló kar vagy fogantyú sincs, ezáltal a takarítása is sokkal könnyebb és egyszerűbb valamint higiénikusabb. Az elfolyó víztől sem kell félni, hiszen megfelelő csúszásgátlóval és lefolyóval tökéletesen megoldható a víz elvezetése. Igazán friss, üde és új élményt nyújt a zuhanyzás egy walk-in zuhanyfallal ellátott fürdőszobában. Minden felsorolt előnyén kívül praktikusságban is verhetetlen, hiszen gyorsan telepíthető, energiatakarékos és a felújítás vagy beépítés szempontjából időtakarékos is. A Walk-in Zuhanyfal legfontosabb előnyei A walk-in zuhanyfal amilyen egyszerű, annyira sok lehetőséget és előnyt rejt magában. Nincs zuhanyajtó, így a zuhanykabin méretét nem befolyásolja, bármekkora kabint ki tudunk alakítani. Akadálymentes zuhanyzót tudunk a legegyszerűbb módon létrehozni, ami nagyon fontos, ha családjában mozgáskorlátozott vagy idős ember is használja a fürdőszobát. Az ő mozgásukat megkönnyíti és biztonságossá teszi a fürdőszobában. Méret: 80*200 cm Termékjellemzők: 8 mm víztiszta, edzett biztonsági üveg kiváló minőségű krómozott alumínium profilok jobb és baloldali szerelhetőség állítható méret rozsdamentes teleszkópos merevítő Következő »
Raktáron van!
-8%
105 987 Ft
97 790 Ft
R/C sportautó 1:16 piros-fehér<br /> Izgalmas utazás egy klasszikus modellen! Most egy kisebb változatot is beszerezhet otthonába! A móka segít fejleszteni gyermeke manuális készségeit, mozgékonyságát és ravaszságát, valamint fejleszti a kézműködést, ami minden bizonnyal jól jön az iskolában az írásórákon. Az egész játék nem csak a legkisebb gyerekeknek fog tetszeni, hanem minden bizonnyal a nagyobbaknak is.<br /> Az autó könnyű és robusztus felépítésű, a sportos dizájn a tetőn két fehér csíkkal, valamint a motorháztetőn ezüst színű kompresszor fokozza a hatást. A gumiabroncsok garantálják a talajtapadást az autó kormányzása közben.<br /> A mellékelt távirányító lehetővé teszi a kisautó-modell kormányzását, két külön gombbal rendelkezik az előre-/hátramenethez és az oldalirányú haladáshoz.<br /> A modell 1:16 méretarányban készült, a matricák a sportcélt jelzik. Minden részlet és áramvonalas forma elragadtatja az autórajongót.<br />  <br /> A készlet összetevőinek méretei:<br /> - autó:<br /> 26 cm x 10 cm x 7 cm<br /> - távirányító:<br /> 11 cm x 9 cm x 4 cm<br /> Csomag méretei:<br /> 38 cm x 16 cm x 14 cm<br />  <br /> A kormányozható játék CE-tanúsítvánnyal rendelkezik, ami mindenekelőtt a termék kiváló minőségét, valamint a használat biztonságosságát tanúsítja. A járműmodell 4,8 V-os 700 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, a távirányító (két darab) pedig 1,5 V-os AA elemmel működik, nem tartozék. Alkalmas 6 évesnél idősebb gyermekek számára. Következő »
7 napos szállítással
9 310 Ft
16"-os Orden Orange R dísztárcsa garnitúra (4darab) cikkszám:JACKY16119 gyártó: <br /> <br /> A dísztárcsa a funkcióját illetően esztétikusabbá teszi a lemezfelnit, és ezáltal az egész autó megjelenése megváltozik, megszépül. Túl az esztétikai megjelenés fokozásán némiképp védi a felnit a kisebb kőfelverődésektől, külső, oldalirányú behatásoktól. Az Autonova Export-Import Kft. három különböző minőségű és megjelenésű lengyel dísztárcsát forgalmaz (Jestic, Argo, Jacky), amelyeknek a teljes palettáját raktárról kínáljuk Az Argo dísztárcsák immáron több mint 35 éve megtalálhatóak az autók lemez-felnijeiken. Azóta természetesen számos termékfejlesztés történt, ami mind az anyagminőségben, mind pedig a dizájnban is megmutatkozik. A dísztárcsa piacon prémium minőséget képvisel. Az Argo dísztárcsák folyamatosan követik a legújabb alu felni trendet, így ennek köszönhetően évente újabb típusokkal bővül a kínálat. A gyártó cég rendelkezik az ISO 14001 környezetgazdálkodási, valamint a 9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal. Azon vevők, akik a sportosabb, kihívóbb megjelenést szeretik, kiváló választás a Jacky márkanévvel megkülönbözetett dísztárcsa brandjük. A Jestic cég által gyártott dísztárcsák az évek alatt jelentős megújuláson estek át. A cég a 30 éves működése során leginkább a klasszikus modelleket gyártotta, de mostanára a legújabb alu-felni trendeket követik. A cég innovációnak köszönhetően a széles palettát kínál minden olyan autós számára, akinek fontos, hogy minőségi terméket kapjon megfizethető áron. Mindkét cég termékei kiválóan illeszkednek felnikhez, tartósak, esztétikusak és gyártásuk során nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre. A forgalmazott dísztárcsák jellemzően a 13” mérettől egészen a 17” méretig minden típusban elérhetőek. Így nem kevesebb, mint 180 különböző megjelenésű dísztárcsát kínálunk. A Skoda típusokhoz gyári dísztárcsákat is forgalmazunk.<br /> <br /> Vásárlás előtt mindenképp győződjön meg a felni méretéről! Minden esetben a további teendők elvégzése szükséges. Felszerelési útmutató. A terméket addig ne bontsa ki a nylon csomagolásból, amíg meg nem győződött, hogy valóban azt a méretet és típust rendelte, ami a felnire való. Amennyiben téves rendelés történt, úgy csak sértetlen csomagolású terméket tudunk visszavenni. Felszerelés előtt tisztítsa meg az acél felnit a nagyobb, rárakódott szennyeződésektől. A felpattintás előtt ügyeljen arra, hogy a dísztárcsán, a szelepsapkának kialakított rész, valóban oda is kerüljön (természetesen azoknál a dísztárcsáknál, ahol ez nincs kiképezve, ott ennek nincs jelentősége). A felpattintást körkörösen végezze el úgy, hogy az először bepattintott karom melletti legyen a következő, ami bepattintásra kerül. Amennyiben a dísztárcsa körmeinek belső oldalán van lehetőség alsó, vagy felső átmérőt választani (jellemzően Argo típusok esetében), úgy ezt ennek figyelembevételével tegyük meg.<br /> <br /> Első körben ajánlatos a felső rögzítési helyekre pattintani a fémgyűrűt és rápróbálni a felnire. Amennyiben lazának bizonyul (dísztárcsa könnyedén elfordítható a felnin), úgy a fémgyűrűt lejjebb kell tenni és úgy felpróbálni. Abban az esetben, ha még így is könnyedén elforog a felnin a dísztárcsa, úgy a fémgyűrű szelepkialakítását kell kézi behatással nagyobb átmérőre állítani. Sajnos vannak olyan utángyártott felnik, amik kialakítása eltér a gyáritól és ez esetben nem lehet más módon jól és biztonságosan rögzíteni a dísztárcsát. Abban az esetben ha még így sem feszül be jól a dísztárcsa, úgy sajnos az Ön felnije nem alkalmas arra, hogy biztonságosan legyen felhelyezve a dísztárcsa. Vélhetően a nem megfelelő a felni minősége, annak kialakítása. Ilyen esetben egyik általunk képviselt gyártó sem tudja elfogadni az ebből fakadó garanciális reklamációt, így cégünk sem. Szerencsére, tapasztalatunk alapján ez nagyon, nagyon ritka, ezrelékekben mérhető. A könnyebb érthetőség kedvéért a lenti linkre kattintva videon is mutatjuk a fent leírt lépéseket. https://www.youtube.com/watch?v=nH-0zihUQoo Következő »
4 napos szállítással
9 605 Ft
16"-os Grand Prix R dísztárcsa garnitúra (4darab) cikkszám:JACKY16189 gyártó: <br /> <br /> A dísztárcsa a funkcióját illetően esztétikusabbá teszi a lemezfelnit, és ezáltal az egész autó megjelenése megváltozik, megszépül. Túl az esztétikai megjelenés fokozásán némiképp védi a felnit a kisebb kőfelverődésektől, külső, oldalirányú behatásoktól. Az Autonova Export-Import Kft. három különböző minőségű és megjelenésű lengyel dísztárcsát forgalmaz (Jestic, Argo, Jacky), amelyeknek a teljes palettáját raktárról kínáljuk Az Argo dísztárcsák immáron több mint 35 éve megtalálhatóak az autók lemez-felnijeiken. Azóta természetesen számos termékfejlesztés történt, ami mind az anyagminőségben, mind pedig a dizájnban is megmutatkozik. A dísztárcsa piacon prémium minőséget képvisel. Az Argo dísztárcsák folyamatosan követik a legújabb alu felni trendet, így ennek köszönhetően évente újabb típusokkal bővül a kínálat. A gyártó cég rendelkezik az ISO 14001 környezetgazdálkodási, valamint a 9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal. Azon vevők, akik a sportosabb, kihívóbb megjelenést szeretik, kiváló választás a Jacky márkanévvel megkülönbözetett dísztárcsa brandjük. A Jestic cég által gyártott dísztárcsák az évek alatt jelentős megújuláson estek át. A cég a 30 éves működése során leginkább a klasszikus modelleket gyártotta, de mostanára a legújabb alu-felni trendeket követik. A cég innovációnak köszönhetően a széles palettát kínál minden olyan autós számára, akinek fontos, hogy minőségi terméket kapjon megfizethető áron. Mindkét cég termékei kiválóan illeszkednek felnikhez, tartósak, esztétikusak és gyártásuk során nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre. A forgalmazott dísztárcsák jellemzően a 13” mérettől egészen a 17” méretig minden típusban elérhetőek. Így nem kevesebb, mint 180 különböző megjelenésű dísztárcsát kínálunk. A Skoda típusokhoz gyári dísztárcsákat is forgalmazunk.<br /> <br /> Vásárlás előtt mindenképp győződjön meg a felni méretéről! Minden esetben a további teendők elvégzése szükséges. Felszerelési útmutató. A terméket addig ne bontsa ki a nylon csomagolásból, amíg meg nem győződött, hogy valóban azt a méretet és típust rendelte, ami a felnire való. Amennyiben téves rendelés történt, úgy csak sértetlen csomagolású terméket tudunk visszavenni. Felszerelés előtt tisztítsa meg az acél felnit a nagyobb, rárakódott szennyeződésektől. A felpattintás előtt ügyeljen arra, hogy a dísztárcsán, a szelepsapkának kialakított rész, valóban oda is kerüljön (természetesen azoknál a dísztárcsáknál, ahol ez nincs kiképezve, ott ennek nincs jelentősége). A felpattintást körkörösen végezze el úgy, hogy az először bepattintott karom melletti legyen a következő, ami bepattintásra kerül. Amennyiben a dísztárcsa körmeinek belső oldalán van lehetőség alsó, vagy felső átmérőt választani (jellemzően Argo típusok esetében), úgy ezt ennek figyelembevételével tegyük meg.<br /> <br /> Első körben ajánlatos a felső rögzítési helyekre pattintani a fémgyűrűt és rápróbálni a felnire. Amennyiben lazának bizonyul (dísztárcsa könnyedén elfordítható a felnin), úgy a fémgyűrűt lejjebb kell tenni és úgy felpróbálni. Abban az esetben, ha még így is könnyedén elforog a felnin a dísztárcsa, úgy a fémgyűrű szelepkialakítását kell kézi behatással nagyobb átmérőre állítani. Sajnos vannak olyan utángyártott felnik, amik kialakítása eltér a gyáritól és ez esetben nem lehet más módon jól és biztonságosan rögzíteni a dísztárcsát. Abban az esetben ha még így sem feszül be jól a dísztárcsa, úgy sajnos az Ön felnije nem alkalmas arra, hogy biztonságosan legyen felhelyezve a dísztárcsa. Vélhetően a nem megfelelő a felni minősége, annak kialakítása. Ilyen esetben egyik általunk képviselt gyártó sem tudja elfogadni az ebből fakadó garanciális reklamációt, így cégünk sem. Szerencsére, tapasztalatunk alapján ez nagyon, nagyon ritka, ezrelékekben mérhető. A könnyebb érthetőség kedvéért a lenti linkre kattintva videon is mutatjuk a fent leírt lépéseket. https://www.youtube.com/watch?v=nH-0zihUQoo Következő »
4 napos szállítással
8 378 Ft
16"-os Orden Blue R dísztárcsa garnitúra (4darab) cikkszám:JACKY16118 gyártó: <br /> <br /> A dísztárcsa a funkcióját illetően esztétikusabbá teszi a lemezfelnit, és ezáltal az egész autó megjelenése megváltozik, megszépül. Túl az esztétikai megjelenés fokozásán némiképp védi a felnit a kisebb kőfelverődésektől, külső, oldalirányú behatásoktól. Az Autonova Export-Import Kft. három különböző minőségű és megjelenésű lengyel dísztárcsát forgalmaz (Jestic, Argo, Jacky), amelyeknek a teljes palettáját raktárról kínáljuk Az Argo dísztárcsák immáron több mint 35 éve megtalálhatóak az autók lemez-felnijeiken. Azóta természetesen számos termékfejlesztés történt, ami mind az anyagminőségben, mind pedig a dizájnban is megmutatkozik. A dísztárcsa piacon prémium minőséget képvisel. Az Argo dísztárcsák folyamatosan követik a legújabb alu felni trendet, így ennek köszönhetően évente újabb típusokkal bővül a kínálat. A gyártó cég rendelkezik az ISO 14001 környezetgazdálkodási, valamint a 9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal. Azon vevők, akik a sportosabb, kihívóbb megjelenést szeretik, kiváló választás a Jacky márkanévvel megkülönbözetett dísztárcsa brandjük. A Jestic cég által gyártott dísztárcsák az évek alatt jelentős megújuláson estek át. A cég a 30 éves működése során leginkább a klasszikus modelleket gyártotta, de mostanára a legújabb alu-felni trendeket követik. A cég innovációnak köszönhetően a széles palettát kínál minden olyan autós számára, akinek fontos, hogy minőségi terméket kapjon megfizethető áron. Mindkét cég termékei kiválóan illeszkednek felnikhez, tartósak, esztétikusak és gyártásuk során nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre. A forgalmazott dísztárcsák jellemzően a 13” mérettől egészen a 17” méretig minden típusban elérhetőek. Így nem kevesebb, mint 180 különböző megjelenésű dísztárcsát kínálunk. A Skoda típusokhoz gyári dísztárcsákat is forgalmazunk.<br /> <br /> Vásárlás előtt mindenképp győződjön meg a felni méretéről! Minden esetben a további teendők elvégzése szükséges. Felszerelési útmutató. A terméket addig ne bontsa ki a nylon csomagolásból, amíg meg nem győződött, hogy valóban azt a méretet és típust rendelte, ami a felnire való. Amennyiben téves rendelés történt, úgy csak sértetlen csomagolású terméket tudunk visszavenni. Felszerelés előtt tisztítsa meg az acél felnit a nagyobb, rárakódott szennyeződésektől. A felpattintás előtt ügyeljen arra, hogy a dísztárcsán, a szelepsapkának kialakított rész, valóban oda is kerüljön (természetesen azoknál a dísztárcsáknál, ahol ez nincs kiképezve, ott ennek nincs jelentősége). A felpattintást körkörösen végezze el úgy, hogy az először bepattintott karom melletti legyen a következő, ami bepattintásra kerül. Amennyiben a dísztárcsa körmeinek belső oldalán van lehetőség alsó, vagy felső átmérőt választani (jellemzően Argo típusok esetében), úgy ezt ennek figyelembevételével tegyük meg.<br /> <br /> Első körben ajánlatos a felső rögzítési helyekre pattintani a fémgyűrűt és rápróbálni a felnire. Amennyiben lazának bizonyul (dísztárcsa könnyedén elfordítható a felnin), úgy a fémgyűrűt lejjebb kell tenni és úgy felpróbálni. Abban az esetben, ha még így is könnyedén elforog a felnin a dísztárcsa, úgy a fémgyűrű szelepkialakítását kell kézi behatással nagyobb átmérőre állítani. Sajnos vannak olyan utángyártott felnik, amik kialakítása eltér a gyáritól és ez esetben nem lehet más módon jól és biztonságosan rögzíteni a dísztárcsát. Abban az esetben ha még így sem feszül be jól a dísztárcsa, úgy sajnos az Ön felnije nem alkalmas arra, hogy biztonságosan legyen felhelyezve a dísztárcsa. Vélhetően a nem megfelelő a felni minősége, annak kialakítása. Ilyen esetben egyik általunk képviselt gyártó sem tudja elfogadni az ebből fakadó garanciális reklamációt, így cégünk sem. Szerencsére, tapasztalatunk alapján ez nagyon, nagyon ritka, ezrelékekben mérhető. A könnyebb érthetőség kedvéért a lenti linkre kattintva videon is mutatjuk a fent leírt lépéseket. https://www.youtube.com/watch?v=nH-0zihUQoo Következő »
4 napos szállítással
9 605 Ft
16"-os Orden Green R dísztárcsa garnitúra (4darab) cikkszám:JACKY16117 gyártó: <br /> <br /> A dísztárcsa a funkcióját illetően esztétikusabbá teszi a lemezfelnit, és ezáltal az egész autó megjelenése megváltozik, megszépül. Túl az esztétikai megjelenés fokozásán némiképp védi a felnit a kisebb kőfelverődésektől, külső, oldalirányú behatásoktól. Az Autonova Export-Import Kft. három különböző minőségű és megjelenésű lengyel dísztárcsát forgalmaz (Jestic, Argo, Jacky), amelyeknek a teljes palettáját raktárról kínáljuk Az Argo dísztárcsák immáron több mint 35 éve megtalálhatóak az autók lemez-felnijeiken. Azóta természetesen számos termékfejlesztés történt, ami mind az anyagminőségben, mind pedig a dizájnban is megmutatkozik. A dísztárcsa piacon prémium minőséget képvisel. Az Argo dísztárcsák folyamatosan követik a legújabb alu felni trendet, így ennek köszönhetően évente újabb típusokkal bővül a kínálat. A gyártó cég rendelkezik az ISO 14001 környezetgazdálkodási, valamint a 9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal. Azon vevők, akik a sportosabb, kihívóbb megjelenést szeretik, kiváló választás a Jacky márkanévvel megkülönbözetett dísztárcsa brandjük. A Jestic cég által gyártott dísztárcsák az évek alatt jelentős megújuláson estek át. A cég a 30 éves működése során leginkább a klasszikus modelleket gyártotta, de mostanára a legújabb alu-felni trendeket követik. A cég innovációnak köszönhetően a széles palettát kínál minden olyan autós számára, akinek fontos, hogy minőségi terméket kapjon megfizethető áron. Mindkét cég termékei kiválóan illeszkednek felnikhez, tartósak, esztétikusak és gyártásuk során nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre. A forgalmazott dísztárcsák jellemzően a 13” mérettől egészen a 17” méretig minden típusban elérhetőek. Így nem kevesebb, mint 180 különböző megjelenésű dísztárcsát kínálunk. A Skoda típusokhoz gyári dísztárcsákat is forgalmazunk.<br /> <br /> Vásárlás előtt mindenképp győződjön meg a felni méretéről! Minden esetben a további teendők elvégzése szükséges. Felszerelési útmutató. A terméket addig ne bontsa ki a nylon csomagolásból, amíg meg nem győződött, hogy valóban azt a méretet és típust rendelte, ami a felnire való. Amennyiben téves rendelés történt, úgy csak sértetlen csomagolású terméket tudunk visszavenni. Felszerelés előtt tisztítsa meg az acél felnit a nagyobb, rárakódott szennyeződésektől. A felpattintás előtt ügyeljen arra, hogy a dísztárcsán, a szelepsapkának kialakított rész, valóban oda is kerüljön (természetesen azoknál a dísztárcsáknál, ahol ez nincs kiképezve, ott ennek nincs jelentősége). A felpattintást körkörösen végezze el úgy, hogy az először bepattintott karom melletti legyen a következő, ami bepattintásra kerül. Amennyiben a dísztárcsa körmeinek belső oldalán van lehetőség alsó, vagy felső átmérőt választani (jellemzően Argo típusok esetében), úgy ezt ennek figyelembevételével tegyük meg.<br /> <br /> Első körben ajánlatos a felső rögzítési helyekre pattintani a fémgyűrűt és rápróbálni a felnire. Amennyiben lazának bizonyul (dísztárcsa könnyedén elfordítható a felnin), úgy a fémgyűrűt lejjebb kell tenni és úgy felpróbálni. Abban az esetben, ha még így is könnyedén elforog a felnin a dísztárcsa, úgy a fémgyűrű szelepkialakítását kell kézi behatással nagyobb átmérőre állítani. Sajnos vannak olyan utángyártott felnik, amik kialakítása eltér a gyáritól és ez esetben nem lehet más módon jól és biztonságosan rögzíteni a dísztárcsát. Abban az esetben ha még így sem feszül be jól a dísztárcsa, úgy sajnos az Ön felnije nem alkalmas arra, hogy biztonságosan legyen felhelyezve a dísztárcsa. Vélhetően a nem megfelelő a felni minősége, annak kialakítása. Ilyen esetben egyik általunk képviselt gyártó sem tudja elfogadni az ebből fakadó garanciális reklamációt, így cégünk sem. Szerencsére, tapasztalatunk alapján ez nagyon, nagyon ritka, ezrelékekben mérhető. A könnyebb érthetőség kedvéért a lenti linkre kattintva videon is mutatjuk a fent leírt lépéseket. https://www.youtube.com/watch?v=nH-0zihUQoo Következő »
4 napos szállítással
10 000 Ft
16"-os Giga R Black dísztárcsa (1 darab) cikkszám:ARG16GIGA-RB gyártó: <br /> <br /> FIGYELMEZTETÉS! Egy darab dísztárcsa! Ezen termék megvásárlása után NEM "garnitúrát (4darab)" kap Hanem csak 1 DARAB DÍSZTÁRCSÁT!A dísztárcsa a funkcióját illetően esztétikusabbá teszi a lemezfelnit, és ezáltal az egész autó megjelenése megváltozik, megszépül. Túl az esztétikai megjelenés fokozásán némiképp védi a felnit a kisebb kőfelverődésektől, külső, oldalirányú behatásoktól. Az Autonova Export-Import Kft. három különböző minőségű és megjelenésű lengyel dísztárcsát forgalmaz (Jestic, Argo, Jacky), amelyeknek a teljes palettáját raktárról kínáljuk Az Argo dísztárcsák immáron több mint 35 éve megtalálhatóak az autók lemez-felnijeiken. Azóta természetesen számos termékfejlesztés történt, ami mind az anyagminőségben, mind pedig a dizájnban is megmutatkozik. A dísztárcsa piacon prémium minőséget képvisel. Az Argo dísztárcsák folyamatosan követik a legújabb alu felni trendet, így ennek köszönhetően évente újabb típusokkal bővül a kínálat. A gyártó cég rendelkezik az ISO 14001 környezetgazdálkodási, valamint a 9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal. Azon vevők, akik a sportosabb, kihívóbb megjelenést szeretik, kiváló választás a Jacky márkanévvel megkülönbözetett dísztárcsa brandjük. A Jestic cég által gyártott dísztárcsák az évek alatt jelentős megújuláson estek át. A cég a 30 éves működése során leginkább a klasszikus modelleket gyártotta, de mostanára a legújabb alu-felni trendeket követik. A cég innovációnak köszönhetően a széles palettát kínál minden olyan autós számára, akinek fontos, hogy minőségi terméket kapjon megfizethető áron. Mindkét cég termékei kiválóan illeszkednek felnikhez, tartósak, esztétikusak és gyártásuk során nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre. A forgalmazott dísztárcsák jellemzően a 13” mérettől egészen a 17” méretig minden típusban elérhetőek. Így nem kevesebb, mint 180 különböző megjelenésű dísztárcsát kínálunk. A Skoda típusokhoz gyári dísztárcsákat is forgalmazunk.<br /> <br /> Vásárlás előtt mindenképp győződjön meg a felni méretéről! Minden esetben a további teendők elvégzése szükséges. Felszerelési útmutató. A terméket addig ne bontsa ki a nylon csomagolásból, amíg meg nem győződött, hogy valóban azt a méretet és típust rendelte, ami a felnire való. Amennyiben téves rendelés történt, úgy csak sértetlen csomagolású terméket tudunk visszavenni. Felszerelés előtt tisztítsa meg az acél felnit a nagyobb, rárakódott szennyeződésektől. A felpattintás előtt ügyeljen arra, hogy a dísztárcsán, a szelepsapkának kialakított rész, valóban oda is kerüljön (természetesen azoknál a dísztárcsáknál, ahol ez nincs kiképezve, ott ennek nincs jelentősége). A felpattintást körkörösen végezze el úgy, hogy az először bepattintott karom melletti legyen a következő, ami bepattintásra kerül. Amennyiben a dísztárcsa körmeinek belső oldalán van lehetőség alsó, vagy felső átmérőt választani (jellemzően Argo típusok esetében), úgy ezt ennek figyelembevételével tegyük meg.<br /> <br /> Első körben ajánlatos a felső rögzítési helyekre pattintani a fémgyűrűt és rápróbálni a felnire. Amennyiben lazának bizonyul (dísztárcsa könnyedén elfordítható a felnin), úgy a fémgyűrűt lejjebb kell tenni és úgy felpróbálni. Abban az esetben, ha még így is könnyedén elforog a felnin a dísztárcsa, úgy a fémgyűrű szelepkialakítását kell kézi behatással nagyobb átmérőre állítani. Sajnos vannak olyan utángyártott felnik, amik kialakítása eltér a gyáritól és ez esetben nem lehet más módon jól és biztonságosan rögzíteni a dísztárcsát. Abban az esetben ha még így sem feszül be jól a dísztárcsa, úgy sajnos az Ön felnije nem alkalmas arra, hogy biztonságosan legyen felhelyezve a dísztárcsa. Vélhetően a nem megfelelő a felni minősége, annak kialakítása. Ilyen esetben egyik általunk képviselt gyártó sem tudja elfogadni az ebből fakadó garanciális reklamációt, így cégünk sem. Szerencsére, tapasztalatunk alapján ez nagyon, nagyon ritka, ezrelékekben mérhető. A könnyebb érthetőség kedvéért a lenti linkre kattintva videon is mutatjuk a fent leírt lépéseket. https://www.youtube.com/watch?v=nH-0zihUQoo Következő »
4 napos szállítással
2 391 Ft
16"-os Orden Silver R dísztárcsa garnitúra (4darab) cikkszám:JACKY16120 gyártó: <br /> <br /> A dísztárcsa a funkcióját illetően esztétikusabbá teszi a lemezfelnit, és ezáltal az egész autó megjelenése megváltozik, megszépül. Túl az esztétikai megjelenés fokozásán némiképp védi a felnit a kisebb kőfelverődésektől, külső, oldalirányú behatásoktól. Az Autonova Export-Import Kft. három különböző minőségű és megjelenésű lengyel dísztárcsát forgalmaz (Jestic, Argo, Jacky), amelyeknek a teljes palettáját raktárról kínáljuk Az Argo dísztárcsák immáron több mint 35 éve megtalálhatóak az autók lemez-felnijeiken. Azóta természetesen számos termékfejlesztés történt, ami mind az anyagminőségben, mind pedig a dizájnban is megmutatkozik. A dísztárcsa piacon prémium minőséget képvisel. Az Argo dísztárcsák folyamatosan követik a legújabb alu felni trendet, így ennek köszönhetően évente újabb típusokkal bővül a kínálat. A gyártó cég rendelkezik az ISO 14001 környezetgazdálkodási, valamint a 9001-es minőségbiztosítási tanúsítvánnyal. Azon vevők, akik a sportosabb, kihívóbb megjelenést szeretik, kiváló választás a Jacky márkanévvel megkülönbözetett dísztárcsa brandjük. A Jestic cég által gyártott dísztárcsák az évek alatt jelentős megújuláson estek át. A cég a 30 éves működése során leginkább a klasszikus modelleket gyártotta, de mostanára a legújabb alu-felni trendeket követik. A cég innovációnak köszönhetően a széles palettát kínál minden olyan autós számára, akinek fontos, hogy minőségi terméket kapjon megfizethető áron. Mindkét cég termékei kiválóan illeszkednek felnikhez, tartósak, esztétikusak és gyártásuk során nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre. A forgalmazott dísztárcsák jellemzően a 13” mérettől egészen a 17” méretig minden típusban elérhetőek. Így nem kevesebb, mint 180 különböző megjelenésű dísztárcsát kínálunk. A Skoda típusokhoz gyári dísztárcsákat is forgalmazunk.<br /> <br /> Vásárlás előtt mindenképp győződjön meg a felni méretéről! Minden esetben a további teendők elvégzése szükséges. Felszerelési útmutató. A terméket addig ne bontsa ki a nylon csomagolásból, amíg meg nem győződött, hogy valóban azt a méretet és típust rendelte, ami a felnire való. Amennyiben téves rendelés történt, úgy csak sértetlen csomagolású terméket tudunk visszavenni. Felszerelés előtt tisztítsa meg az acél felnit a nagyobb, rárakódott szennyeződésektől. A felpattintás előtt ügyeljen arra, hogy a dísztárcsán, a szelepsapkának kialakított rész, valóban oda is kerüljön (természetesen azoknál a dísztárcsáknál, ahol ez nincs kiképezve, ott ennek nincs jelentősége). A felpattintást körkörösen végezze el úgy, hogy az először bepattintott karom melletti legyen a következő, ami bepattintásra kerül. Amennyiben a dísztárcsa körmeinek belső oldalán van lehetőség alsó, vagy felső átmérőt választani (jellemzően Argo típusok esetében), úgy ezt ennek figyelembevételével tegyük meg.<br /> <br /> Első körben ajánlatos a felső rögzítési helyekre pattintani a fémgyűrűt és rápróbálni a felnire. Amennyiben lazának bizonyul (dísztárcsa könnyedén elfordítható a felnin), úgy a fémgyűrűt lejjebb kell tenni és úgy felpróbálni. Abban az esetben, ha még így is könnyedén elforog a felnin a dísztárcsa, úgy a fémgyűrű szelepkialakítását kell kézi behatással nagyobb átmérőre állítani. Sajnos vannak olyan utángyártott felnik, amik kialakítása eltér a gyáritól és ez esetben nem lehet más módon jól és biztonságosan rögzíteni a dísztárcsát. Abban az esetben ha még így sem feszül be jól a dísztárcsa, úgy sajnos az Ön felnije nem alkalmas arra, hogy biztonságosan legyen felhelyezve a dísztárcsa. Vélhetően a nem megfelelő a felni minősége, annak kialakítása. Ilyen esetben egyik általunk képviselt gyártó sem tudja elfogadni az ebből fakadó garanciális reklamációt, így cégünk sem. Szerencsére, tapasztalatunk alapján ez nagyon, nagyon ritka, ezrelékekben mérhető. A könnyebb érthetőség kedvéért a lenti linkre kattintva videon is mutatjuk a fent leírt lépéseket. https://www.youtube.com/watch?v=nH-0zihUQoo Következő »
Raktáron van!
15 139 Ft
Sportkocsi R/CKiváló minőségű kivitelezésA jármű hossza kb. 26 cmMűködő első lámpák vezetés közben Következő »
7 napos szállítással
8 560 Ft
R betű falmatrica, öntapadós betű matrica, mássalhangzó Az ABC falmatrica MINDEN típusú falon jól mutat, fehér hátterű, matt vinyl, minőségi vágással (ricc vonallal) körbevágva a minta körül.  Válaszd ki a kedvenc színeidet és tedd össze a betűkből a gyermeked nevét, becenevét. Saját neves falmatrica, a Te elképzelésed szerint. Egyszerű felhelyezés, névre szóló öntapadós matrica, melyet falra, üvegre, ajtóra, ablakra, de akár bútorra is tehetsz. A késztermék a vízjelet  <br /> <br /> nem tartalmazza! Betű mérete: 16 cm magas Választható színek: fehér (rózsaszín pöttyös és körvonalú)rózsaszín (csillagos)  pink  kék  világoskék (pöttyös) türkiz világos mentazöld menta zöld (csillagos) A NEVES ABC falmatrica CSAK ELŐRE UTALÁSSAL RENDELHETŐ! Következő »
Raktáron van!
1 140 Ft
Fogasunk otthona dekoratív és praktikus kiegészítője lesz. Ez a tömör tölgyfából készült akasztó masszív és rendkívül tartós. A 9 kampóval rendelkező fogas elegendő helyet biztosít a kabátok, kalapok, táskák stb. felakasztására. Minden stílushoz illik, és egy üres falat vagy egy unalmas ruhásszekrényt is feldob! A szállítmány a fogast és a falra szereléshez szükséges eszközöket tartalmazza.Anyaga: természetes felületű tömör tölgyfaMérete: 90 x 16 x 16 cm (Szé x Mé x Ma)9 akasztóval Következő »
4 napos szállítással
35 180 Ft
Új termék a Pepitán
Tömör tölgyfa fogas 90 x 16 x 16 cm<br /> <br /> Fogasunk otthona dekoratív és praktikus kiegészítője lesz. Ez a tömör tölgyfából készült akasztó masszív és rendkívül tartós. A 9 kampóval rendelkező fogas elegendő helyet biztosít a kabátok, kalapok, táskák stb. felakasztására. Minden stílushoz illik, és egy üres falat vagy egy unalmas ruhásszekrényt is feldob! A szállítmány a fogast és a falra szereléshez szükséges eszközöket tartalmazza.Anyaga: természetes felületű tömör tölgyfaMérete: 90 x 16 x 16 cm (Szé x Mé x Ma)9 akasztóval Következő »
10 napos szállítással
48 607 Ft
SBOX FAN CF-120 / RETAIL<br /> <br /> <br /> Product id: CF-120/R<br /> <br /> <br /> Barcode: 0736373268142<br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br /> Introducing the SBOX "CF-120" PC Case Fan. With dimensions of 120x120x25mm, this lightweight 100g fan comes in sleek black. It connects via Molex, offering efficient cooling with a 2000 RPM speed. Despite its power, it operates quietly at 25.9 dB. With a voltage range of 5-13.2V, it's versatile for various systems.<br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br /> Details<br /> <br /> <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Fan dimensions (mm): 120x120x25<br /> <br /> Weight (g): 100<br /> <br /> Plugs: Molex<br /> <br /> Color: Black<br /> <br /> Material: Plastic<br /> <br /> Voltage (V): 12<br /> <br /> Rated current (mA): 120 +/- 10%<br /> <br /> Rated input power (mW): 1440 +/- 10%<br /> <br /> Fan speed: 2000 +/- 10%<br /> <br /> Noise (dB): 25.9<br /> <br /> Working voltage (V): 5 - 13.2<br /> <br /> Starting voltage (V): 5<br /> <br /> Stationary current (mA): 160 +/- 10%<br /> <br /> Air flow (CFM): 39.5<br /> <br /> Storage temperature (°C): - 30 - 85<br /> <br /> Working temperature (°C): - 10 - 70<br /> .<br /> <br /> <br /> <br /> <br />   Következő »
Raktáron van!
1 890 Ft
Egységcsomagolás kiszerelése: 3 kg<br /> Rendelhető 1 kg-os kiszerelésben is fóliába csomagolva (doboz nélkül).<br />  <br /> ELOX R 312 2.50 mm hegesztő elektróda<br />  <br /> Szabvány megfelelőség:<br /> TS EN ISO 3581-A: E 29 9 R 12<br /> EN ISO 3581-A: E 29 9 R 12<br /> AWS A5.4: E 312-16<br />  <br /> Kémiai összetétel (%):<br /> C: 0.12<br /> Si: 1.0<br /> Mn: 0.8<br /> Ni: 10.5<br /> Cr: 30.0<br />  <br /> Mechanikai tulajdonságok:<br /> Folyáshatár (N/mm2): min. 490<br /> Szakítószilárdság (N/mm2): 700-830<br /> Ütőmunka (ISO-V/+20°C): min. 24 J<br /> Nyúlás (%): min. 20<br />  <br /> Alkalmazási terület és általános jellemzők:<br /> Magasan ötvözött és ötvözetlen acélok, Cr és Mn acélok, szerszámacélok, rugóacélok és különböző acélok hegesztése, valamint a lánckerék, tengelyek, fogaskerék fogak, hidegalakító szerszámok javítása. A varrat kiválóan ellenáll a repedésnek, korróziónak és érzéketlen az alapanyaggal való keveredés hatásaira<br /> Újraszárítás minimum 2 órán át 120 °C és 200 °C között hőmérsékleten<br />  <br /> Hegesztőáram:<br /> D.C. (+)<br /> A.C.<br />  <br /> A műszaki adatok a gyártó által kibocsátott információk.<br /> A paraméterek optimális körülmények között a technológiai előírások betartásával érvényesek.<br />  <br /> Letölthető terméklap<br />  <br />   Következő »
Raktáron van!
12 052 Ft
Egységcsomagolás kiszerelése: 4.5 kg<br /> Rendelhető 1 kg-os kiszerelésben is fóliába csomagolva (doboz nélkül).<br />  <br /> ELOX R 312 3.20 mm hegesztő elektróda<br />  <br /> Szabvány megfelelőség:<br /> TS EN ISO 3581-A: E 29 9 R 12<br /> EN ISO 3581-A: E 29 9 R 12<br /> AWS A5.4: E 312-16<br />  <br /> Kémiai összetétel (%):<br /> C: 0.12<br /> Si: 1.0<br /> Mn: 0.8<br /> Ni: 10.5<br /> Cr: 30.0<br />  <br /> Mechanikai tulajdonságok:<br /> Folyáshatár (N/mm2): min. 490<br /> Szakítószilárdság (N/mm2): 700-830<br /> Ütőmunka (ISO-V/+20°C): min. 24 J<br /> Nyúlás (%): min. 20<br />  <br /> Alkalmazási terület és általános jellemzők:<br /> Magasan ötvözött és ötvözetlen acélok, Cr és Mn acélok, szerszámacélok, rugóacélok és különböző acélok hegesztése, valamint a lánckerék, tengelyek, fogaskerék fogak, hidegalakító szerszámok javítása. A varrat kiválóan ellenáll a repedésnek, korróziónak és érzéketlen az alapanyaggal való keveredés hatásaira<br /> Újraszárítás minimum 2 órán át 120 °C és 200 °C között hőmérsékleten<br />  <br /> Hegesztőáram:<br /> D.C. (+)<br /> A.C.<br />  <br /> A műszaki adatok a gyártó által kibocsátott információk.<br /> A paraméterek optimális körülmények között a technológiai előírások betartásával érvényesek.<br />  <br /> Letölthető terméklap<br />  <br />  <br />   Következő »
Raktáron van!
10 909 Ft
Raktáron van!
182 336 Ft
Lampa R-12, 90-es méretű hólánc - pár Lampa R-12 "ha nem csak egy hóláncot akar a határon bemutatásra" Gyors felszerelésű 12 mm-es hólánc gyémánt mintázattal , kifejezetten olyan autókhoz ahol a kerék és a futómű tartozékai között kicsi a hely. Önfeszítő rendszerrel ellátva, hogy könnyebbé tegye a hólánc használatát. Felszrelése egyszerű és nem szükséges a járművet mozgatni hozzá. Automatikus elengedő funkciójának köszönhetően egy mozdulattal leszerelhető. A rögzítő rész kompozitból készült így nem karcolja a dísztárcsát. Approved TÜV AUSTRIA - ÖNORM V 5117 GEPRÜFT 9 14" 195/80-14 9 14" 195-14 9 14" 205/70-14 9 14" 600-14 9 15" 180-15 9 15" 185-15 9 15" 195/70-15 9 15" 205/65-15 9 15" 215/60-15 9 15" 225/55-15 9 16" 195/60-16 kivéve - Michelin Alpine 9 16" 195/65-16 9 16" 205/55-16 9 16" 215/50-16 9 17" 195/55-17 9 17" 205/50-17 9 17" 215/45-17 9 17" 235/40-17 9 18" 225/35-18<br /> <br /> Lampa R-12, 90-es méretű hólánc - pár Lampa R-12 "ha nem csak egy hóláncot akar a határon bemutatásra" Gyors felszerelésű 12 mm-es hólánc gyémánt mintázattal , kifejezetten olyan autókhoz ahol a kerék és a futómű tartozékai között kicsi a hely. Önfeszítő rendszerrel ellátva, hogy könnyebbé tegye a hólánc használatát. Felszrelése egyszerű és nem szükséges a járművet mozgatni hozzá. Automatikus elengedő funkciójának köszönhetően egy mozdulattal leszerelhető. A rögzítő rész kompozitból készült így nem karcolja a dísztárcsát. Approved TÜV AUSTRIA - ÖNORM V 5117 GEPRÜFT 9 14" 195/80-14 9 14" 195-14 9 14" 205/70-14 9 14" 600-14 9 15" 180-15 9 15" 185-15 9 15" 195/70-15 9 15" 205/65-15 9 15" 215/60-15 9 15" 225/55-15 9 16" 195/60-16 kivéve - Michelin Alpine 9 16" 195/65-16 9 16" 205/55-16 9 16" 215/50-16 9 17" 195/55-17 9 17" 205/50-17 9 17" 215/45-17 9 17" 235/40-17 9 18" 225/35-18 Következő »
4 napos szállítással
36 925 Ft
VERBATIM DVDV-16 DVD-R normál tokos DVD lemez<br /> Következő »
5 napos szállítással
945 Ft