1216 elem

- 7 724 db
Pénztárkosár, elemmel működő szkenner <br /> Ideje vásárolni! Vagy talán a gyermeke lesz az eladó szerepe? A játék segít megtanulni számolni, elsajátítani az alapvető tevékenységeket, valamint a pénzhasználatot az üzletekben, valamint a vásárlás során való viselkedést. A másokkal való kommunikáció biztosan fejlődni fog. A kisgyermek első vásárlásai boldoggá teszik. <br /> A pénztárgép piros színben készült, sárga elemekkel. Az érmék lehetővé teszik, hogy fizessen az élelmiszerekért. A szkenner valósághű hangot ad ki, amit hallunk, amikor egy szupermarketben vásárolunk. A bemutatott játék a legbiztonságosabb játék, nincs éles vége, a legjobb minőségű anyagból készült. Biztosan megragadja gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzi.<br /> A tanulás és a szórakozás kombinációja nagy előny! <br />  <br /> A készlet összetevői:<br /> - pénztárgép mérleggel és kártyaolvasóval<br /> - bevásárlókocsi <br /> - pénz<br /> A pénztárgép méretei:<br /> 20 cm x 10 cm x 8 cm <br /> Kosár méretei:<br /> 5 cm x 10 cm x 8 cm <br /> Doboz méretei:<br /> 31 cm x 14 cm x 12 cm <br />  <br /> A pénztárgép két 1,5 V-os "AA" elemmel működik (nem tartozék). A játék  3 évesnél idősebb gyermekek számára készült . A készlet  CE minősítéssel rendelkezik  és megfelel  az EN 71 szabványnak .  Következő »
7 napos szállítással
4 090 Ft
Minolta 1216 toner ORIGINAL<br /> <br /> Konica Minolta 1216 Capacity: 8000 pages (gyári adat, 5% fedettség mellett) Katalóguskód: 13879 Következő »
Raktáron van!
1 490 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
<br /> <br /> Konica Minolta 1216<br /> <br /> Capacity: 8000 pages (gyári adat, 5% fedettség mellett) Következő »
Raktáron van!
1 565 Ft
<br /> <br /> <br /> A LEGO Disney készletekkel a kislányok és más lányok is építhetnek és játszhatnak, életre keltve kedvenc történeteiket. Ez a kategória olyan karaktereket tartalmaz, mint Hamupipőke, Ariel, Merida és Aranyhaj bájos ruhákban. Mindegyik romantikus jelenetekben kel életre, tele kalandokkal és hősi tettekkel. A LEGO Disney készletek tartalmazzák a történetmesélés minden alapját, többek között kastélyokat, tornyokat, hintót, kincsesládákat, varázslatos portálokat és még sok minden mást, így a gyermekek újra és újra játszhatnak a klasszikus történetekben. Ezenkívül a varázsa, titkai és rejtett kincsei között sok más dolog is inspirálhatja őket saját történetük felépítésére! Következő »
Raktáron van!
95 934 Ft
<br /> <br /> lejárt felhasználási idővel rendelkező termék ! - Konica Minolta 1216 Capacity: 8000 pages (gyári adat, 5% fedettség mellett) Következő »
Raktáron van!
1 173 Ft
A ProfiCook PC-KSW 1216 kávédarálónak köszönhetően a kávé aromás illatát már otthonodban is élvezheted. A 2-szeres rozsdamentes acél vágó, és az erőteljes 150 wattos motor könnyedén és ízlésed szerint darálja a szemes kávét. Működtesse a készüléket, amíg a bab a kívánt őrlési fokot el nem éri. A daráló kapacitása 40 gramm. Fedél kilátóablakkal van ellátva, így az őrlés mértékét szabályozhatjuk. A biztonság érdekében csak a rögzített fedéllel lehetséges a működés. A kiváló minőségű és nemes rozsdamentes acél házban az elektromos kávédaráló modern és klasszikus konyhákba egyaránt illeszkedik. Jellemzők: - Rozsdamentes acél ház - Kapacitás: 40 g - 2-szeres rozsdamentes acél verőlap kávébabhoz - Fedél kilátóablakkal az őrlés mértékének szabályozásához - 150 wattos motor - Be-/kikapcsoló rozsdamentes acél megjelenésben (megvilágítva) - Biztonsági áramkör, csak rögzített fedéllel lehetséges működés - Biztonsági gomb az impulzus funkcióhoz is - A csiszolási fokozat a működés hosszával választható ki - Kábeltárolás - Teljesítménye: 220- 240 V, 50 / 60 Hz, 150 W Következő »
Raktáron van!
5 590 Ft
Az Aquatone mottója lehetne az egyszerű, működő, elérhető szóhármas. Ez kifejezetten igaz az egyik zászlóshajóra, a Flame deszkára. Igazi túradeszka melyet bárkinek jószívvel ajánlunk főleg túra célokra, de természetesen nem jön zavarba a lazulástól sem.  32”-es szélességével a haladás nem ment a stabilitás rovására, így azoknak is megfelelő, akik még gyakorolják az egyensúlyozást.  Kajakülés felszerelési lehetőséggel, így ülve is barangolhatunk, nagyobb távokat bejárva, a csodákat pedig állva, még jobb perspektívából megtekintve.  A csomag a mellény kivételével minden fontos kiegészítőt tartalmaz, így a vásárlás után egyből indulhat a kaland!  A kép illusztráció, a csomag 1 db evezőt tartalmaz.  Keresd a következő kanyart, fedezd fel a környezeted a vízen is! A sup nem csupán a strandok már-már kötelező eszköze, a túrák jellemző hátasává is vált. Legyen az a következő nádas csoport, vagy messze távolba vesző, vízen megközelíthető érdekesség.  Olyan nézőponttal és nyugalommal jutalmaz ez a túrázási forma, mely egyedülálló és jó értelemben belefeledkezős.  Mindezek mellett a kis-közepes túrázásra szánt formák még a stabilitásra is nagy hangsúlyt fektetnek így egy pillanatra sem kell mérlegelned a strandélmény és a hatékony túrázás között, ezzel a túradeszka családdal mindkettő elérhető.  A Flame 12.6 a szinte bárkinek megfelelő, az extrém magas, vagy nagy felhasználók kivételével. Következő »
Ingyenes kiszállítás!
Raktáron van!
249 900 Ft
Termék tulajdonságai:16x25cm / Öntapadós vinilÖntapadós: 80 mikron vastag, fényes felületű, PVC fóliára, digitális nyomtatással készülnek a feliratok, melyek UV, víz és időjárás állók. A felragasztás száraz, por és zsírmentes felületre történjen.1-3 mm műanyaglemez: Kemény PVC lemez, melyre az öntapadós kivitel kerül felragasztásra.- 1mm vastagság beltéri felhasználásra ajánlott.- 3mm vastagság kültéri felhasználásra is alkalmas. Következő »
Raktáron van!
2 800 Ft
Nagy méretű, túrára szánt deszka extra biztonsággal és merevséggel a két kamrának köszönhetően. Ezzel a méret már szinte limitáció nélküli, a túráinkon a magasabb, nehezebb férfiak is össze szoktak barátkozni a formával. A formájának köszönhetően a túrazás nem csupán lehetőség, hanem igazán hatékony eszközzel vághatunk neki a felfedezésnek, mindamellett a nagy stabilitást sem kell még feladnunk. Plusz a méretének köszönhetően a felszereléssel. Kajakülés felszerelési lehetőséggel, így ülve is barangolhatunk, nagyobb távokat bejárva, a csodákat pedig állva, még jobb perspektívából megtekintve.  A csomag a mellény kivételével minden fontos kiegészítőt tartalmaz, így a vásárlás után egyből indulhat a kaland!  A 12.6-os méret egy igazi klasszikus, még fordulékony, de már szépen siklik. Akár ketten is ráférnek, de nagy evezést nem érdemes kettesben tervezni vele. Gyerkőc, kutyus, egyéb állat bármikor jöhet. Egy igazi okos választás általános és azon túlmutató célokra. Keresd a következő kanyart, fedezd fel a környezeted a vízen is! A sup nem csupán a strandok már-már kötelező eszköze, a túrák jellemző hátasává is vált. Legyen az a következő nádas csoport, vagy messze távolba vesző, vízen megközelíthető érdekesség.  Olyan nézőponttal és nyugalommal jutalmaz ez a túrázási forma, mely egyedülálló és jó értelemben belefeledkezős.  Mindezek mellett a kis-közepes túrázásra szánt formák még a stabilitásra is nagy hangsúlyt fektetnek így egy pillanatra sem kell mérlegelned a strandélmény és a hatékony túrázás között, ezzel a túradeszka családdal mindkettő elérhető.  A Neptune egyik állandó tagja a Supshop túráinak (már amikor jut a túradeszkák közé és nem adjuk el az összeset), mert kockázatmentesen merjük a legtöbb túrázónak, vagy deszkapróbálónak odaadni. Az egészen pici emberek kivételével mindenki elsőre jól tudja kezelni és még a sebességét is élvezi. Persze a kisebbek között is sokan összebarátkoznak vele.  A deszka sokrétűségét, a kényelmet erősíti, hogy erre a modellre felszerelhető külön megvásárolható kajakülés így akár ülve is evezhetünk rajta. Ez nagyban megkönnyíti, hogy nagyobb távokat járjunk be, főleg egy átalakítható sup-kajak evezővel. Természetesen a kajakülés nem zavar a supos evezésben, így, ha olyan dolgot látunk, melyet érdemes megcsodálni állva bármikor felpattanhatunk és elénk tárulhat egy még szebb perspektíva.  A két kamrája sokat segít abban, hogy a deszkát kellően egységesnek, merevnek érezzük. A merevség mellett még fontosabb előnye a két kamrának a biztonság, ha bármelyik kamra esetleg kilyukadna a másik még könnyedén fenntartja a supost amíg biztonságosan partot nem ér.  Hátránya csupán a két kamra felfújásában, illetve az elpakolásban van.  Következő »
Ingyenes kiszállítás!
Raktáron van!
309 900 Ft
H.C.532-1216 Parafa poháralátét 10x10cm, " Klimt: A táncos "<br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
8 napos szállítással
904 Ft
A sup egyik legvonzóbb tulajdonsága, hogy számtalan módon felhasználható. A számos felhasználás módon belül pedig igencsak menő helyen áll a sportos evezés és a versenyzés, melyhez egy idő után dukál egy vérbeli sport-verseny deszka. 2022-ben a kínálatunkon belül ezt ár-értékben az Aztron márka tudja biztosítani 12.6-os méretben a meteorlite néven.  12.6-os hossza azoknak komoly partner, akik a Magyar Kajak-Kenu Szövetség nívós és sokszor nemzetközi felfújhatós mezőnyében szeretnének indulni és egy merev, 90kg-ig partner deszkát keresnek.  Ajánljuk még ezt a méretet azoknak a kisebb méretű hölgyeknek, akik termetükből és tömegükből adódóan nehezen boldogulnak a 14-es deszkahosszal.  26-os szélessége nagyobb rutint kíván egyensúly terén, cserébe sokkal komolyabb sebességet biztosít és a helyes technikát is megkönnyíti, főleg a keskenyebb vállúaknak.  A deszka igazi különlegessége az álló pozíció két oldalán lévő oldalsó, vagy szárnyas dekk, ami jelentős segítség az egyensúly fenntartásában.  A race széria a legjobb woven dropstich technológiával készült és carbon-pvc hosszanti merevítéseket is kapott.  A supozás egyik csúcsa minden bizonnyal a sebesség hajszolás és a versenyzés és ha már teljesítmény, akkor az Aztron kitett magáért, ár-érték bajnok Meteor és Meteor lite deszkáival! Hoszanti carbon-pvc merevítések, dupla kamra biztosítja a már-már merev deszkákhoz közelítő merevséget.  Carbon-pvc élvédő, minőségibb ponyva és hőhegesztések garantálják a hosszú élettartamot.  A szárnyas dekkpad pedig igazi versenyelőny a stabilitásban! A deszkához nem jár evező. Versenydeszka lévén mindenképpen sportos lapátot javaslunk a márka kínálatában elsősorban a Next, Phase, Power és Sonic fantázianevű lapátok a javasoltak, testalkat és technika függvényében.   Mellény viselése kötelező egyes hazai vizeinken. Vízreszállás előtt kérlek tájékozódj.    Következő »
Ingyenes kiszállítás!
Raktáron van!
339 900 Ft
Háztartási nagygépek | Beépíthető készülékek | Hűtőszekrények |<br /> <br /> Beépíthető kombinált hűtőszekrényA hűtőszekrény kicsi, ezért kiváló megoldás stúdiólakásokban, kis konyhákban, vendégházakban vagy nyári házakban. Funkciók:típus: kompresszorgyors fagyasztásfagyasztóképesség: 2 kg / 24 órafagyasztó hőmérséklet: -18 ° Cleolvasztási rendszer:hűtőszekrényben - automatikusfagyasztóban - kézifelmelegedési idő energia hiányában: (-18 ° C és -9 ° C között): 9 óraelektronikus vezérlőrendszerLED világításaz ajtó jobb és bal oldali felszerelésének lehetőségefehér színűParaméterek:teljes bruttó űrtartalom: 121 lhűtőszekrény űrtartalma: 104 lfagyasztó űrtartalma: 17 la készülék nettó tömege: 53 kga készülék bruttó tömege: 33 kghűtőközeg: R600azajszint: LWA = 39 dBtápegység: 230V ~ 50Hzéves villamosenergia-fogyasztás: 185 kWh / évenergiaosztály új: F, régi: Améretek (magasság x szélesség x mélység): 82cm x 60cm x 55cmFelszerelés:polcok száma a hűtőszekrényben: 2tojástartójégkockatartópolcok száma a hűtőszekrény ajtaján: 3 Következő »
4 napos szállítással
129 599 Ft
Adler AD 1216 1.7 l, 2000 W ezüst-fekete vízforraló<br /> <br /> Egy nagy elektromos családi vízforraló, amely 2000 W teljesítményének köszönhetően 6-7 ember számára képes egyszerre vizet forralni. A vízforraló világos vízszintjelzővel és automatikus kikapcsolással van ellátva, így a víz forrása után kikapcsol.<br /> <br />  A forralás-száraz védelem megakadályozza az üres vízforraló bekapcsolását, ami energiát takarít meg és növeli a felhasználó biztonságát. Ezenkívül egy üledékszűrő biztosítja a megfelelő minőségű vizet. <br /> <br /> A felhasználó kényelme érdekében a vízforraló 360 fokos forgótalpal és lapos fenekkel volt felszerelve. A modern dizájnt és az ergonómiát ötvözi, és 1,7 l víz felforralását teszi lehetővé.<br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
8 680 Ft
1910-ben, a hóba süllyedt vidéki Angliában megszületik egy kislány, de az orvos elakad a hóban, a baba pedig meghal, mielőtt levegőt vehetne. Még ugyanezen az éjszakán a doktor mégis megérkezik, hogy időben megmentse az újszülöttet, és ezzel megkezdődik Ursula Todd különleges élete, amelyben tragikus halálai szerencsés menekülésekkel váltakoznak. Következő »
Raktáron van!
6 589 Ft
A Venalisa Platinum gél lakk használata maximum 2 vékony rétegben, de akár már 1 rétegben is elegendő a tökéletes fedés eléréséhez. Állagát tekintve közepes sűrűségű, ezért könnyen kenhető és kezelhető. Gyönyörűen pigmentált, fényesre száradó gél lakk. A színes gél lakk felvitele előtt javasolt a Venalisa Base Coat használata, lezárásként Venalisa Top Coat-tal fedjük a körmöket A kötési idő lámpákként eltérő. Az UV lámpában való kötés esetén 2-3 perc, míg LED lámpában ez az időtartam 1 perc. A 3 egyszerű lépés után már élvezheti is ragyogó, színes körmeit akár 3-4 hétig! Következő »
5 napos szállítással
2 739 Ft
A Venalisa Platinum gél lakk használata maximum 2 vékony rétegben, de akár már 1 rétegben is elegendő a tökéletes fedés eléréséhez. Állagát tekintve közepes sűrűségű, ezért könnyen kenhető és kezelhető. Gyönyörűen pigmentált, fényesre száradó gél lakk. A színes gél lakk felvitele előtt javasolt a Venalisa Base Coat használata, lezárásként Venalisa Top Coat-tal fedjük a körmöket A kötési idő lámpákként eltérő. Az UV lámpában való kötés esetén 2-3 perc, míg LED lámpában ez az időtartam 1 perc. A 3 egyszerű lépés után már élvezheti is ragyogó, színes körmeit akár 3-4 hétig! Következő »
5 napos szállítással
2 739 Ft
Ezüst színnel kevert káprázatosan csillogó lakkzselé. A megfelelő fedés érdekében felvitele két rétegben ajánlott. Kötési ideje UV lámpában 2-3 perc, led lámpában 1 perc. Következő »
Raktáron van!
2 690 Ft
Ezüst színnel kevert káprázatosan csillogó lakkzselé. A megfelelő fedés érdekében felvitele két rétegben ajánlott. Kötési ideje UV lámpában 2-3 perc, led lámpában 1 perc. Következő »
Raktáron van!
2 690 Ft
Mesterséges borostyánfüzér (12,6 m)<br /> <br /> A mesterséges borostyán nagyszerű módja annak, hogy egész évben díszítse falát, erkélyét vagy teraszát, évszaktól függetlenül. Élvezze a gyönyörű dekorációt! Ezek az egyedi díszek nagyon valósághű megjelenéssel rendelkeznek, amelyek nem igényelnek semmilyen gondozási kezelést, például metszést, öntözést. Házon belül és kültéren is használhatók. A terméket kiváló minőség jellemzi, így nem kell aggódnunk az időjárás viszontakságai miatt. Testre szabható méret, lehetővé teszi több darab lerövidítését vagy összekapcsolását a sűrűbb vagy hosszabb hatás érdekében. Több borostyán kombinációjának köszönhetően tökéletesen lefedheti a kerítést vagy a korlátot.Jellemzők: zöld szín szálak száma 6 levelek száma: 81 levél mérete: 4 x 4 cm egy szál hossza: 2,10 m teljes hossz: 12,6 m súlya: 100g súlya a csomagolásban: 103gA csomag tartalma 6 szál, egyenként 2,1 m Következő »
Raktáron van!
1 590 Ft
A bemutatott szett igazi szórakozást jelent egy fiatal barkácsoló számára. Ha gyermeke szeret csavarni, szögezni és barkácsolni, akkor ez a szett tökéletes ajándék lesz számára. Bukósisakos igazi ezermesternek fogja érezni magát. Kétszintes asztal, amelynek alján a további munkához szükséges csavarokat, csavarhúzókat tárolhatja. Hosszú órákon át tartó szórakozást kínál.<br /> A készlet a következőket tartalmazza:<br /> - műhely - asztal akasztókkal és tároló a csavarokhoz <br /> - csavarkészlet<br /> - anyacsavar<br /> - deszkák<br /> - kulcs<br /> - kalapács<br /> - csavarhúzók<br /> - fűrész<br /> - sisak<br /> - aljzat<br /> - fogó<br /> A műhely méretei:<br /> Szélesség: 44 cm<br /> Magasság az asztallapig: 34 cm<br /> Teljes magasság: 71 cm<br /> A csomag mérete:<br /> 68 cm x 45 cm x 9,5 cm Következő »
7 napos szállítással
-1%
14 110 Ft
13 980 Ft
Tulajdonságok:Kábel hosszúság: 200,00 cm Formátum: Szerelt Funkció: Video Csomagolás: Dobozos Alap szín: Fekete Csatlakozó 1: DVI Csatlakozó 2: HDMI apa Kábelhossz 2 méter[200 cm] Szín Fekete Következő »
4 napos szállítással
6 165 Ft
Tisztító zacskók, 240 L, 10 db, Festő Jellemzők: Űrtartalom: 240 l Darabszám: 10 db Következő »
Raktáron van!
5 714 Ft
FS-046 betétkerék 3/8x8 Gyári cikkszám: 0000 642 1216 Következő »
5 napos szállítással
3 890 Ft
HETTICH 46842 tartó elem az asztal éle elé<br /> Következő »
7 napos szállítással
12 312 Ft
A Venalisa Platinum gél lakk használata maximum 2 vékony rétegben, de akár már 1 rétegben is elegendő a tökéletes fedés eléréséhez. Állagát tekintve közepes sűrűségű, ezért könnyen kenhető és kezelhető. Gyönyörűen pigmentált, fényesre száradó gél lakk. A színes gél lakk felvitele előtt javasolt a Venalisa Base Coat használata, lezárásként Venalisa Top Coat-tal fedjük a körmöket A kötési idő lámpákként eltérő. Az UV lámpában való kötés esetén 2-3 perc, míg LED lámpában ez az időtartam 1 perc. A 3 egyszerű lépés után már élvezheti is ragyogó, színes körmeit akár 3-4 hétig! Következő »
5 napos szállítással
2 739 Ft
Ezüst színnel kevert káprázatosan csillogó lakkzselé. A megfelelő fedés érdekében felvitele két rétegben ajánlott. Kötési ideje UV lámpában 2-3 perc, led lámpában 1 perc. Következő »
Raktáron van!
2 690 Ft
Ezüst színnel kevert káprázatosan csillogó lakkzselé. A megfelelő fedés érdekében felvitele két rétegben ajánlott. Kötési ideje UV lámpában 2-3 perc, led lámpában 1 perc. Következő »
Raktáron van!
2 690 Ft
A Venalisa Platinum gél lakk használata maximum 2 vékony rétegben, de akár már 1 rétegben is elegendő a tökéletes fedés eléréséhez. Állagát tekintve közepes sűrűségű, ezért könnyen kenhető és kezelhető. Gyönyörűen pigmentált, fényesre száradó gél lakk. A színes gél lakk felvitele előtt javasolt a Venalisa Base Coat használata, lezárásként Venalisa Top Coat-tal fedjük a körmöket A kötési idő lámpákként eltérő. Az UV lámpában való kötés esetén 2-3 perc, míg LED lámpában ez az időtartam 1 perc. A 3 egyszerű lépés után már élvezheti is ragyogó, színes körmeit akár 3-4 hétig! Következő »
5 napos szállítással
2 739 Ft