1200 ferrari

- 10 000 db
Szeld az utakat vagány Ferrariddal! A Bburago Ferrari LaFerrari Versenyautó autógyűjteményed különleges darabja lesz. A fémből öntött és műanyag elemekkel kibővített modell 1:43 méretaránnyal készült. A Ferrarihoz párosult jellegzetes piros színnek és a luxus kinézetnek köszönhetően a versenyautónak nagy sikere van a gyűjtők körében is. Figyeld meg a részletgazdag kidolgozást az autó alvázán és kipufogórendszerén! Az autó négy darab gumikerekének köszönhetően könnyedén gurítható, így izgalmas autóversenyeket játszhatsz el, akár barátaid társaságában is. Állj a rajtvonalhoz és kezdődhet is a futam! Szupersebességű Ferrari modelleddel biztosan győztesen fogsz kikeveredni a kocsis párbajokból! Ha pedig a verseny véget ért, szobádban ki is állíthatod autókollekciód új darabját, így mindenki megcsodálhatja csodás járgányodat! A játék tartalmazza Bburago Ferrari LaFerrari Versenyautót 1:43 méretarányban, piros színben. Az autó mérete kb. 10 cm. A játékot 14 éves kortól ajánljuk. Következő »
Raktáron van!
9 995 Ft
Az álom egy gyönyörű sportos autó vezetéséről most valóra válhat. Ezzel a Jamara hivatalosan licencelt Deluxe autómodelljével a nappalidba hozhatod az álmaid autójának birtoklásának érzését. A LED-es menetfényekkel, a részlethű belső térrel, valamint az alváz és a karosszéria tökéletesen reprodukált, szeretettel megvalósított eredeti részleteivel a járművek kiváló minőségű kivitelezésükkel is lenyűgöznek. Az ergonomikus távirányítóval a kezedben tarthatod a vezérlőközpontot, akárcsak egy igazi versenyautóban, és akár 11 Km/h sebességet is elérhetsz. A könnyen megtanulható parancsok segítségével a modell pontosan azt teszi, amit mondasz neki. Tehát, irány a városi kör a gyerekszoba parkettáján, és semmi sem áll a móka útjába.Eredeti festéshez hűenA Jamara összes Deluxe Car modellje robotikusan festett. Ez az eljárás egyedülálló a licencelt járműveknél. Az egyszerű festett műanyag helyett ez a festési folyamat olyan festékeket használ, amelyek a jármű gyártójának eredeti színén alapulnak.Részletes belső térAz 1:14 méretarányú licencelt járművek az eredetihez hű járműkialakítás mellett az eredetihez modellezett belső térrel is rendelkeznek. Kormánykerékkel, műszerfallal és felszereltségi jellemzőkkel, mint a márka valódi autója. Mindenre odafigyeltek és a legapróbb részletekig megvalósították.LED-es távolsági fényszórókAkárcsak az igazi jármű különleges felszereltségében, ez a modell is rendelkezik start-stop LED-es menetfénnyel. Amint a modell elindul, a fényszórók fényesen kigyulladnak. Amikor az autó megáll, a LED-es menetfények ismét kialszanak. Ez a funkció energiát takarít meg és növeli a modell vezetési idejét.Az ajtók kézzel nyithatókEnnél a modellnél az ajtók mindkét oldalon kézzel nyithatók. Egyszerűen nyúljon át az ablaknyíláson, és egy gyengéd húzással nyissa ki az ajtókat, majd ugyanígy zárja vissza őket.<br /> <br /> Jellemzők:<br /> 2.4GHz a többjátékos működéshezHivatalos engedéllyelRészletes belső térEredeti festésÁtlátszó szélvédőLED lámpák elöl/hátul (a megfelelő haladási irányban világítanak)Műszaki adatok:<br /> Vezetési idő kb. (perc): 60Szín: pirosVégsebesség kb. (km/h): 11License: IgenMéretarány: 1:14Tartalmazza az elemet: NemTávirányító: IgenTávirányító frekvencia: 2,4GHzElemtípus távirányító: AA-cella // LR6 (alkáli) // HR6 (NiMH)Szükséges elem mennyiség: 7 db Következő »
5 napos szállítással
24 070 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
A LaFerrari a Ferrari gyár első hybrid meghajtású modellje, mely sorozatgyártásba került. Az autóból csak egy kis szériára limitált mennyiség készült, melyek szinte azonnal elfogytak. Az autóban a hagyományos 6.3 literes V12-es benzinmotor mellett egy KERS elektromotor segít a hajtásban, aminek köszönhetően a LaFerrari menettulajdonságai elképesztő értékeket mutatnak. A kocsi végsebessége 350km/óra, 300km/órára pedig mindössze 15 másodperc alatt gyorsít fel. ; ; ; ; A Bburago rendkívül részletgazdagon kidolgozott 1/18-as modelljei tökéletes másai a valódi kocsiknak, nyitható ajtóval, motorháztetővel és csomagtartóval érkeznek, melyekbe pillantva részletesen kidolgozott belső teret találunk. Az autóknak még a kereke is kormányozható. ; ; ; ; Jellemzők:; ; - Részletgazdag kidolgozás; ; - Nyitható ajtó, motorháztető és csomagtartó; ; - Részletesen kidolgozott belső tér; ; - Kormányozható; ; - Mérete: kb. 25cm; ; - Méretaránya: 1/18; ; - Anyaga: fém és műanyag Következő »
5 napos szállítással
33 740 Ft
A Jamara Ferrari SF 1000 készlete egy 65 részes készlet, amellyel megépítheted saját RC versenyautódat részletesen kidolgozott belső térrel és kézzel nyitható ajtókkal. <br /> Az alkatrészeket egyszerűen összeillesztve csatlakoztatják egymáshoz, így nincs szükség szerszámokra vagy ragasztóra. A készlet tartalmaz egy matricalapot is díszítéshez.<br /> Az ergonomikus távirányítóval a kezedben tarthatod a vezérlőközpontot, akárcsak egy igazi versenyautóban, és akár 10 km/h sebességet is elérhetsz. Következő »
5 napos szállítással
20 390 Ft
Helló húsvét!
Scheppach feszítőék HL 1200e / HL 1010 / HL 1100 / HL 1200s-hez Gyári hasítóék Scheppach rönkhasító gépekhez. Kompatibilis modellek: Scheppach HL1200E Scheppach HL1010 Scheppach HL1100 Scheppach HL1200 Következő »
5 napos szállítással
-5%
18 990 Ft
17 990 Ft
Ha egy igazi Ferraris szurkolótársra vágysz, aki mindenhova veled megy, akkor jó helyen jársz!Ez Ferrari Teddy Maci kulcstartó tökéletes társad lesz. Puha plüss anyagának és a piros "I love Ferrari" pulcsijának senki nem tud ellnálni. Feje tetején lévő fém karikával tudjuk a kulcsainkat rábízni. :)Részletek:Anyag: 100% poliészterSzín: pirosMéret: 14 cm magasI love Ferrari pulóverFém karika Következő »
Raktáron van!
10 119 Ft
Műszaki adatok<br /> <br /> Megtermelt villamos energia:  230 V / 50 Hz<br /> AC teljesítmény:  1,2 kW<br /> AC állandó teljesítmény:  0,8 kW<br /> Motor űrtartalom:  63cc<br /> Biztonsági kapcsoló<br /> Üzemanyagtartály űrtartalom: 4,2  l<br /> Motor teljesítmény:  2 LE<br /> Léghűtéses kétütemű motor<br /> Nettó súly: 16 kg<br /> Oroszlán hangteljesítményszint:  94 dB<br /> <br /> A csomag tartalma<br /> <br /> Generátor<br /> Hálózati dugó - 230V 16A<br /> Gyertya kulcs<br /> Krokodil klipsz 12V DC csatlakozóval<br /> Kétvégű csavarhúzó<br /> Eredeti csomagolás<br /> <br /> Jellemzők<br /> A generátor 230 V váltakozó áramot (1 aljzat) és 12 V egyenáramot (1 aljzat) állít elő. Tökéletes megoldás terepen bekövetkező áramszünetre. Az egység kézi indítása - kábellel. Az egység barkács munkákban, telkeken és kertekben való építkezésen alkalmazható elektromos szerszámokkal, szivattyúkkal, világítással.<br /> Rezgés csökkentés<br /> A gumi lengéscsillapító lábak nagyon jól csökkentik a rezgések átvitelét a motorról az egység házára.<br /> Erőteljes, gazdaságos motor<br /> Az egységet egyhengeres, kétütemű motor hajtja,  2 LE teljesítménnyel . A motor nagy teljesítményének köszönhetően a generátor csúcsterhelés mellett is fenntartja a sebességet.<br /> A generátor nagyfrekvenciás váltóáramot állít elő 20 kHz-ig, majd egy precíziós átalakító a váltakozó áramot egyenárammá alakítja.A vásárlásnál kérjük vegye figyelembe, hogy a Powermat szerszámok és barkácsgépek elsősorban a lakossági felhasználásra, barkács igénybevételre lettek tervezve. Ebben a kategóriában kiváló ár-érték arányú termékek. Ipari használatra válasszon professzionális eszközöket. Következő »
5 napos szállítással
49 269 Ft
Ha HP W1104A No.104A eredeti drumot keres, akkor a legjobb a helyen jár! De mi is pontosan az a drum vagy dobegység, Önnek tényleg erre van szüksége? A lézernyomtatók esetében vannak olyan alkatrészek, például a fényhenger, amit időnként cserélni kell, és ha nyomtatójában cserélhető a drum, akkor ezek az alkatrészek ebben a dobegységben vannak elhelyezve, így gazdaságosabban üzemeltethető a nyomtató, mert nem kell minden festékkazetta cseréje során ezeket a drága alkatrészeket is automatikusan cserélni. A kiválasztott eredeti HP W1104A No.104A drum 20000 oldal nyomtatására alkalmas, ennyi idő után szükséges a cseréje. Ha úgy tapasztalja, hogy a nyomtatási minőség nem megfelelő, abban az esetben célszerű lehet hamarabb is megejteni a drum cseréjét. Az eredeti HP W1104A No.104A dobegységet a gyártó HP több cikkszámmal is illeti: W1104A, No.104A. Ez az eredeti HP W1104A No.104A dobegység az alábbi nyomtatók kellékanyagaiként ismert: HP Neverstop Laser 1000A, W, HP Neverstop Laser MFP 1200A , W. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére, ha bármilyen segítségre lenne szüksége az eredeti HP W1104A No.104A drum termékkel kapcsolatban, kérjük keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén. Utángyártott HP W1104A No.104A drum a lenti hasonló termékek között érhető el, amennyiben létezik. Következő »
Raktáron van!
38 300 Ft
Végre film készül az első minden részletre kiterjedő és valóban alapos kutatómunka nyomán megírt Ferrari-életrajzból. Enzo Ferrari a 20. század egyik legbefolyásosabb, legtitokzatosabb szereplője volt. Következő »
Raktáron van!
4 999 Ft
Helló húsvét!
Scheppach professzionális feszítőék HL 1200e / HL 1010 / HL 1100 / HL 1200s-hez Következő »
5 napos szállítással
-3%
28 990 Ft
27 990 Ft
Jellemzők:<br /> <br /> A Cecotec Conga PowerAsh 1200 Steel Hamuporszívó egész évben hű társ; használható a kandalló, a grill vagy akár a szőnyegek, műhelyek és garázsok tisztítására (üvegtörmelék, építési törmelék, fűrészpor).<br /> Nagy teljesítmény és TripleFiltering Pro szűrő: az 1200W-os motor biztosítja a még nehezen hozzáférhető területek hatékony és gyors tisztítását is, miközben a nagy hatékonyságú szűrő eltávolítja a por 99,98%-át.<br /> Praktikus és időtálló: A porszívó egy 20 literes tartállyal lett felszerelve, ezért nem kell gyakran kiüríteni. A tartály megtelése után a tartalma könnyen üríthető. A tartály rozsdamentes acélból készült, amely biztosítja a tartósságot.<br /> Könnyen összeszerelhető: a kompakt, egyszerű és könnyű kialakítás lehetővé teszi az összes alkatrész gyors összeszerelését és a munka megkezdését.<br /> Ergonomikus rendszer: Könnyű és kézre álló. Fogantyúval rendelkezik a könnyű szállítás érdekében.<br /> XXL fúvóka: 31 mm átmérőjű, mely nagy mennyiségű szennyeződést szív fel.<br /> Ellenálló szívócső fémes bevonattal.<br /> A hosszú tápkábel a komfortos használatot segíti elő.<br /> Zajszint: 75 dB<br /> Teljesítmény: 1200W<br /> Feszültség: 220-240 V<br /> Frekvencia: 50-60 Hz<br /> <br /> https://youtu.be/p6FRkHFxLTs Következő »
Raktáron van!
29 777 Ft
Kézi mixer Taurus 916365000 1200W 1200 W<br /> <br /> Ha elektromos háztartási kisgépeket keresel a legjobb áron, ne hagyd ki Kézi mixer Taurus 916365000 1200W 1200 W és a minőségi elektromos háztartási kisgépek széles választékát!<br /> <br /> Teljesítmény: 1200 WVezérlés típusa: GombbalTípus: SportmixerAnyag: Rozsdamentes acélMűanyagTartozék: RudakÜvegMérőedénySebességek: Több mint 8Funkciók: TurbóBeépíthető termék: IgenDugó típus: EU csatlakozóKapacitás: 600 mlFeszültség: 240 VKivitelezés: ErgonomikusKivehető tengelyTulajdonságok: JégkásásításHúsdarálóLevehető üvegPengék: Igen Következő »
6 napos szállítással
25 390 Ft
1 Év Garancia<br /> <br /> <br /> <br /> 1200 W-os motor<br /> 3 fokozatú fűnyírási magasság állítás (25 / 45 / 65 mm)<br /> Kb. 30 cm vágásszélességű élezett kés<br /> <br /> <br /> Jó manőverezhetőség a minőségi könnyű konstrukciónak köszönhetően<br /> Megfordítható pázsitszegély behúzás a tiszta vágás érdekében a szélekhez közel<br /> Nagy gyűjtőkosár, kb.30 l, töltöttségi állapotjelzővel és fogantyúval<br /> Magas biztonság a kés azonnali leállásának köszönhetően<br /> Kényelmes vezetőfogantyú integrált kábelhúzás-mentesítővel<br /> Ergonomikus fogantyúk puha felülettel a rugalmas, hátbarát munkavégzés érdekében<br /> Robusztus műanyag ház központi fogantyúval<br /> Széles kerekek profillal a kíméletes nyírásért<br /> Helytakarékosság érdekében összecsukható<br /> Következő »
Raktáron van!
44 839 Ft
Víztiszta görgős székalátét, padlóra, szőnyegre, padlószőnyegre (3 mm-nél vékonyabb sima szőnyeg).<br /> <br /> Jellemzők:<br /> Víztiszta görgős székalátét, speciális csúszásgátló bevonattal.<br /> Keménypadlóra (szőnyegre, padlószőnyegre), nagy igénybevételű munkaállomások számára.<br /> Környezetkímélő és teljes mértékben újrahasznosítható.<br /> Anyaga: polikarbonát<br /> Besorolás: 1. osztály<br /> Származási hely: EU<br /> Súly: 2,6 kg<br /> <br /> <br /> Jellemzők:<br /> <br /> Víztiszta görgős székalátét, speciális csúszásgátló bevonattal.<br /> Keménypadlóra (szőnyegre, padlószőnyegre), nagy igénybevételű munkaállomások számára.<br /> Környezetkímélő és teljes mértékben újrahasznosítható.<br /> Anyaga: polikarbonát<br /> Besorolás: 1. osztály<br /> Származási hely: EU<br /> Súly: 2,6 kg Következő »
4 napos szállítással
13 900 Ft
MBS 1200 és MBS 1100 Fémdaraboló szalagfűrészhez&nbsp;11 Z/Z12,7 x 0,65 x1140 mm Következő »
4 napos szállítással
11 090 Ft
Scuderia Ferrari Teddy Macis bögreEz a cuki kis bögre minden Ferrari rajongó szívét megpuhítja. Két kis Ferraris plüssmaci és egy nagy Scudetto pajzs díszíti a porcelán bögrét.Részletek:Anyag: 100% porcelánScudetto logó Kényelmes fülFerraris Teddy Maci minta Következő »
Raktáron van!
8 601 Ft
Ferrari Széldzseki Anyag:100% poliészter Következő »
Raktáron van!
52 689 Ft
Raktáron van!
14 534 Ft
Ferrari Top Anyag:95% pamut, 5% spandex Következő »
Raktáron van!
15 179 Ft
Raktáron van!
8 854 Ft
Ferrari Széldzseki Anyag:100% poliészter Következő »
Raktáron van!
52 689 Ft
Raktáron van!
14 534 Ft
Tengerész „egyedül élt, nem volt családja, barátja. A kávét forrón és cukor nélkül itta, nagyokat szívott a cigarettából, s a füst kanyargását figyelve, úg... Következő »
Raktáron van!
3 999 Ft
Helló húsvét!
A Ferrari kulcstartó a stílus és elegancia tökéletes megtestesítője. A prémium minőségű kulcstartó masszív fémötvözetből készült, amely kiemeli az ikonikus Ferrari logót. A színes kulcstartó tökéletesen illeszkedik bármilyen kulcshoz, és hozzáadja a sportos jellegét az autóhoz. Kis méretének köszönhetően kényelmesen hordható zsebben vagy táskában is. Ezzel a Ferrari kulcstartóval garantáltan minden alkalommal nyugodtan és stílusosan indíthatod autódat. Adj egy kis eleganciát és sportosságot mindennapi rutinodhoz ezzel a Ferrari kulcstartóval!<br /> <br /> Vedd figyelembe, hogy mi minden termékünkre 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk és számlát adunk! Ne vásárolj kétes eredetű termékeket!<br /> Következő »
Raktáron van!
-5%
3 999 Ft
3 790 Ft
Kulcstartó fémből, minőségből és különleges kialakításból.<br /> Stílus hozzáadása a billentyűkhöz. Következő »
5 napos szállítással
1 322 Ft
Scuderia Ferrari radír melyet a Sebastian Vettel 2017-es autója díszít. Következő »
Raktáron van!
3 541 Ft
Ferrari Széldzseki Anyag:100% poliészter Következő »
Raktáron van!
52 689 Ft
Raktáron van!
8 591 Ft
Raktáron van!
14 534 Ft
Raktáron van!
8 591 Ft