118/17

- 10 000 db
Kompatibilis a következő nyomtatókkal:<br /> <br /> <br />     Develop ineo 164<br />     Develop ineo 165<br />     Develop ineo 185<br /> A1UC050<br /> <br /> Kapacitása: 12.000 oldal Következő »
5 napos szállítással
7 400 Ft
Helló húsvét!
A Termék Kép Csak Illusztráció!<br /> <br /> Kiváló Minőségű Utcai Féktárcsa. <br /> <br /> A Mikoda Cég Már 25 Éve Gyárt Féktárcsákat, Hagyományos Oem Kivitelben Illetve Sport Verzióban. A Cég Féktárcsái Tüv Minősítéssel Rendelkeznek!<br /> <br /> Oem Szám:21103501070<br /> <br /> Méret: 239X19,5 Mm<br /> <br /> Típus: Hűtött Tárcsa<br /> <br /> Az Ár Egy Db-Ra Vonatkozik.<br /> <br /> Cikkszám: Mi-1207 Következő »
6 napos szállítással
-8%
13 399 Ft
12 290 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Helló húsvét!
A Termék Kép Csak Illusztráció!<br /> <br /> Kiváló Minőségű Sport Féktárcsa !<br /> <br /> Fúrt És Mart Kivitel ! Ez Által A Fékezés Során A Tárcsa Felületén Keletkező Gázok És Port Könnyebben Tud Távozni, Növekszik A Fékhatás! Fokozott Igénybevétel Esetén Is 100%-Os Biztonság!<br /> <br /> A Mikoda Cég Már 25 Éve Gyárt Féktárcsákat, Hagyományos Oem Kivitelben Illetve Sport Verzióban. A Cég Féktárcsái Tüv Minősítéssel Rendelkeznek!<br /> <br /> Oem Szám: 21103501070<br /> <br /> Méret: 239X19,5 Mm<br /> <br /> Típus: Hűtött Tárcsa<br /> <br /> Az Ár Egy Db-Ra Vonatkozik.<br /> <br /> Cikkszám: Mgt-1207 Következő »
6 napos szállítással
-8%
18 099 Ft
16 690 Ft
<br /> <br /> Öntapadó javítófolttal.<br /> Kényelmes kialakítás.<br /> Fogóval a két oldalán.<br /> Pihenj a medencében kényelmesen egy barátoddal, vagy családtagoddal ebben az úszófotelben! <br /> Ez a dupla, felfújható úszófotel nagyon kényelmes, így akár aludni is leget benne, miközben a víz ringat el. Dupla kialakításának köszönhetően ketten fértek el rajta. A fotel két oldalán egy-egy fogó, és fejtámla is található. Felfújása a biztonsági szelepén keresztül vihető végbe. Az úszófotelhez jár egy öntapadó javítófolt is.<br /> A termék tulajdonságai: <br /> Felfújás utáni méret: 118 × 117 cm<br /> Anyagvastagság: 0,27 mm<br /> Max teherbírás: 160 kg<br /> Súly: 1,6 kg<br /> <br /> Mit rejt a csomag? <br /> 1 darab Dupla úszófotelt<br /> 1 darab Öntapadó javítófoltot<br /> Következő »
4 napos szállítással
8 664 Ft
Csábító édességek matrac 118 x 117 cm Biztonsági szelepek Előtesztelt, tartós vinil anyag Nagy teherbírású fogók Kényelmes fejtámasz Nagy teherbírású javítótapasz mellékelve Tartalom: Egy pihenőmatrac, nagy teherbírású javítótapasz Következő »
5 napos szállítással
6 160 Ft
Öntapadó javítófolttal. Kényelmes kialakítás. Fogóval a két oldalán. Pihenj a medencében kényelmesen egy barátoddal, vagy családtagoddal ebben az úszófotelben! Ez a dupla, felfújható úszófotel nagyon kényelmes, így akár aludni is leget benne, miközben a víz ringat el. Dupla kialakításának köszönhetően ketten fértek el rajta. A fotel két oldalán egy-egy fogó, és fejtámla is található. Felfújása a biztonsági szelepén keresztül vihető végbe. Az úszófotelhez jár egy öntapadó javítófolt is. A termék tulajdonságai: Felfújás utáni méret: 118 × 117 cm Anyagvastagság: 0,27 mm Max teherbírás: 160 kg Súly: 1,6 kg &nbsp, Mit rejt a csomag? 1 darab Dupla úszófotelt 1 darab Öntapadó javítófoltot Következő »
Raktáron van!
5 690 Ft
Kényelmes kialakítás. Fogóval a két oldalán. Pihenj a medencében kényelmesen egy barátoddal, vagy családtagoddal ebben az úszófotelben...<br /> <br /> Öntapadó javítófolttal. Kényelmes kialakítás. Fogóval a két oldalán. Pihenj a medencében kényelmesen egy barátoddal, vagy családtagoddal ebben az úszófotelben! Ez a dupla, felfújható úszófotel nagyon kényelmes, így akár aludni is leget benne, miközben a víz ringat el. Dupla kialakításának köszönhetően ketten fértek el rajta. A fotel két oldalán egy-egy fogó, és fejtámla is található. Felfújása a biztonsági szelepén keresztül vihető végbe. Az úszófotelhez jár egy öntapadó javítófolt is. A termék tulajdonságai: Felfújás utáni méret: 118 × 117 cm Anyagvastagság: 0,27 mm Max teherbírás: 160 kg Súly: 1,6 kg Mit rejt a csomag? 1 darab Dupla úszófotelt 1 darab Öntapadó javítófoltot Következő »
Raktáron van!
5 990 Ft
A modern, aszimmetrikus hímzésű notebook táska igazodik korunk elvárásaihoz. Elegendő helyet biztosít egy 17,3" laptopnak, egy tabletnek és más kellékeknek is, amelyekre egy munkanap során szüksége lehet. A klasszikus fekete színt piros betétek élénkítik. Praktikus elrendezésének köszönhetően megbízható társa lehet munkanapokon, vagy akár utazáskor is.<br /> <br /> Különálló, párnázott rekeszeiben elfér egy maximum 17,3" laptop és egy 10,1" tablet vagy iPad. Az első cipzáras zsebben kényelmesen tárolható a töltő, amely mindig kéznél lesz, mégsem akadályozza Önt. Az itt található rendszerező zsebek különálló helyet szolgáltatnak egy okostelefonnak, tollaknak és egyéb kiegészítőknek is. Többféleképpen hordható, amelyről az állítható hosszúságú, lecsatolható, csúszásgátlóval ellátott vállpánt valamint a neoprén fül gondoskodik.A hátoldalon található pánttal a legtöbb gurulós bőrönd fogantyújára ráilleszthető.Külső méret (cm):43 x 8,1 x 32Belső méret (cm):41,7 x 3,5 x 28 Következő »
5 napos szállítással
20 320 Ft
2 db tömör mangófa és vas fali polc 110 x 17 x 17 cm<br /> <br /> Maximalizálja otthona terét, és varázsolja falát elegánssá ezekkel a fali polcokkal! Tömör mangófa: A tömör mangófa egy erős, trópusi keményfa, melyből strapabíró bútorok készíthetőek. A fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden darab kissé különbözik a többitől. A tömör mangófából készült, felakasztható polc könnyen tisztítható.Tágas tárolóhely: A lebegő polc bőséges helyet biztosít könyvek, növények, képkeretek és egyéb dolgok tárolására.Stabil vas váz: A vasváz szilárdságot és stabilitást biztosít a lebegő fali polcnak.Falra szerelhető kialakítás: A polcok nem foglalnak helyet a padlón. Könnyen felszerelhetők a falra.Széleskörű alkalmazás: A stílusos falra szerelhető polc tökéletesen fog illeni otthonába és irodájába, például a nappaliba, a fürdőszobába, a hálószobába, az erkélyre stb. Jó tudni:A falon belüli csavarok és dugók nem alaptartozékok. Azt tanácsoljuk, hogy keressen és használjon kifejezetten az Ön falához megfelelő csavarokat és dugókat. Ha nem biztos benne, konzultálhat egy szakemberrel. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasítások minden lépését.Anyaga: tömör mangófa természetes felületkezeléssel, vasMérete: 110 x 17 x 17 cm (Szé x Mé x Ma)Összeszerelést igényel: igenA szállítmány tartalma:2 db fali polc Következő »
10 napos szállítással
45 097 Ft
2 db tömör akácfa és vas fali polc 110 x 17 x 17 cm<br /> <br /> Maximalizálja otthona terét, és varázsolja falát elegánssá ezekkel a fali polcokkal! Tömör akácfa: A tömör akácfa egy gyönyörű, természetes anyag. Az akácfa egy trópusi keményfa, amely sűrű erezetű, masszív és tartós. A tömör akácfából készült, felakasztható polc könnyen tisztítható.Tágas tárolóhely: A lebegő polc bőséges helyet biztosít könyvek, növények, képkeretek és egyéb dolgok tárolására.Stabil vas váz: A vasváz szilárdságot és stabilitást biztosít a lebegő fali polcnak.Falra szerelhető kialakítás: A polcok nem foglalnak helyet a padlón. Könnyen felszerelhetők a falra.Széleskörű alkalmazás: A stílusos falra szerelhető polc tökéletesen fog illeni otthonába és irodájába, például a nappaliba, a fürdőszobába, a hálószobába, az erkélyre stb. Jó tudni:A falon belüli csavarok és dugók nem alaptartozékok. Azt tanácsoljuk, hogy keressen és használjon kifejezetten az Ön falához megfelelő csavarokat és dugókat. Ha nem biztos benne, konzultálhat egy szakemberrel. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasítások minden lépését.Anyaga: tömör akácfa természetes felületkezeléssel, vasMérete: 110 x 17 x 17 cm (Szé x Mé x Ma)Összeszerelést igényel: igenA szállítmány tartalma:2 db fali polc Következő »
10 napos szállítással
45 877 Ft
Maximalizálja otthona terét, és varázsolja falát elegánssá ezekkel a fali polcokkal! Tömör akácfa: A tömör akácfa egy gyönyörű, természetes anyag. Az akácfa egy trópusi keményfa, amely sűrű erezetű, masszív és tartós. A tömör akácfából készült, felakasztható polc könnyen tisztítható.Tágas tárolóhely: A lebegő polc bőséges helyet biztosít könyvek, növények, képkeretek és egyéb dolgok tárolására.Stabil vas váz: A vasváz szilárdságot és stabilitást biztosít a lebegő fali polcnak.Falra szerelhető kialakítás: A polcok nem foglalnak helyet a padlón. Könnyen felszerelhetők a falra.Széleskörű alkalmazás: A stílusos falra szerelhető polc tökéletesen fog illeni otthonába és irodájába, például a nappaliba, a fürdőszobába, a hálószobába, az erkélyre stb. Jó tudni:A falon belüli csavarok és dugók nem alaptartozékok. Azt tanácsoljuk, hogy keressen és használjon kifejezetten az Ön falához megfelelő csavarokat és dugókat. Ha nem biztos benne, konzultálhat egy szakemberrel. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasítások minden lépését.Anyaga: tömör akácfa természetes felületkezeléssel, vasMérete: 110 x 17 x 17 cm (Szé x Mé x Ma)Összeszerelést igényel: igenA szállítmány tartalma:2 db fali polc Következő »
4 napos szállítással
33 150 Ft
Maximalizálja otthona terét, és varázsolja falát elegánssá ezekkel a fali polcokkal! Tömör mangófa: A tömör mangófa egy erős, trópusi keményfa, melyből strapabíró bútorok készíthetőek. A fa gyönyörű erezetének köszönhetően minden darab kissé különbözik a többitől. A tömör mangófából készült, felakasztható polc könnyen tisztítható.Tágas tárolóhely: A lebegő polc bőséges helyet biztosít könyvek, növények, képkeretek és egyéb dolgok tárolására.Stabil vas váz: A vasváz szilárdságot és stabilitást biztosít a lebegő fali polcnak.Falra szerelhető kialakítás: A polcok nem foglalnak helyet a padlón. Könnyen felszerelhetők a falra.Széleskörű alkalmazás: A stílusos falra szerelhető polc tökéletesen fog illeni otthonába és irodájába, például a nappaliba, a fürdőszobába, a hálószobába, az erkélyre stb. Jó tudni:A falon belüli csavarok és dugók nem alaptartozékok. Azt tanácsoljuk, hogy keressen és használjon kifejezetten az Ön falához megfelelő csavarokat és dugókat. Ha nem biztos benne, konzultálhat egy szakemberrel. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasítások minden lépését.Anyaga: tömör mangófa természetes felületkezeléssel, vasMérete: 110 x 17 x 17 cm (Szé x Mé x Ma)Összeszerelést igényel: igenA szállítmány tartalma:2 db fali polc Következő »
4 napos szállítással
32 590 Ft
<br /> <br /> A VasMuszakiBolt.hu-nál törekszünk arra, hogy minden termékünknél saját fotót használjunk és pontos leírást adjunk a vásárlás megkönnyítéséhez. A termékleírások feltöltése azonban jelenleg is folyamatban van, így amennyiben nem talál az Ön számára fontos információt, vagy további kérdése merülne fel egyes árucikkek kapcsán keressen minket bizalommal elérhetőségeinken. VasMuszakiBolt.hu - Van benne anyag! Következő »
Raktáron van!
-25%
1 444 Ft
1 084 Ft
Felfújt méret: Ø 104 x 57 cmLeeresztett méret: 118 x 117 cmMaximális rugalmasságKopásálló PVC-ből készült2 légkamraSzínes kötőfesték kialakításKényelmes fejtámlaRobusztus fogantyúkBiztonsági szelepek Következő »
7 napos szállítással
8 890 Ft
40 Z 110-115 - GEDORE - Csavarkulcs, DIN 1810 B forma, 110-115 mm<br /> <br /> Műszaki adatok: Anyag: Króm-vanádium acél · Kulcsszélesség: 110 mm, 115 mm · Méret, hossz: 335 mm · Termék típus: Kampós kulcs · További műszaki adatok: Tervezés a DIN 1810 B forma szerint <br /> A DIN 1816 szerinti keresztmetszetű anyákhoz <br /> GEDORE vanádium acél 31CrV3, mangán-foszfát Következő »
7 napos szállítással
23 700 Ft
Economical Single Screen Wall-Mounted Gas Spring Monitor Arm For Most 17"-27" Flat and Curved Monitors The LDA31-112 is built with unique gas spring system to adjust your screen smoothly. It features +90°~-45° tilt, +90°~-90° swivel and also +180°~-180° rotation to help you find your desired viewing position. Installing it will also be no problem for its detachable VESA plate. It will prove itself to be the best option for your home and office! FEATURES Gas Spring: perfectly counterbalances the weight of your monitor Slide-in VESA Plate: for quick attachment and detachment Cable Management: keeps everything organized Swiveling Arm(s): offer(s) maximum viewing flexibility (makes every seat the best seat) Freely Adjusting Height: for an optimal ergonomic position Free-Tilting Design: for multiple monitor viewing angles 360° Rotary VESA Plate: for more viewing experience Portrait and Landscape Orientation: matches different viewing needs Következő »
Raktáron van!
17 900 Ft
Garantált minőség 1937 óta! Ha valami ikonikusat vagy egyedit, esetleg hi-tech-et keresel, jó helyen jársz. Az eredeti Ray-Ban AVIATOR LARGE METAL RB3025 112/17 3N 58 kiváló, ellenőrzött alapanyagokból készül. A lencse anyagában UV 400-as szűrővel rendelkezik. Ha titokzatosságra vágysz, ezzel a tükörlencsés modellel megkapod! Következő »
2 hetes szállítással
65 990 Ft
• beltéri kivitel • 17 cm • EVA alapanyag • 1 db színváltó LED, folyamatos színváltás • be/ki kapcsolóval a termék alján • tápellátás: 3 x AG 13 (LR 44) gombelem (tartozék) Következő »
Raktáron van!
1 651 Ft
Nagyobb méretű, gumiból készült felfújható cukor mintás vízi fotel. A háttámla kényelmesen tartja a fejet és a hátat, kellemes hűsölést és pihenést biztosít a forró nyári napokon. A fotelen két erős kapaszkodó segíti a terméken való elhelyezkedést és a biztonságos pihenést. Terhelhetősége: 90 kg Termék mérete: 118 x 117 cm. Következő »
8 napos szállítással
6 520 Ft
Racsnis gyűrűs-villáskulcs 15° hajlított, 17mm-es fesztávRacsnis gyűrűs-villáskulcs, metrikus. ISO 1711-1 és DIN 3113. Nyersanyag: jó minőségű acél ötvözet. 15°-os pofa állás vékony fejjel, a jobb hozzáférés érdekében. Racsnis funkció a gyűrű végén gyorsabb munkavégzéshez. A kettős hatlapú dinamikus hajtásprofil biztosítja a csavarok és anyák hosszabb élettartamát. 5° visszahajlási szög. Átkapcsoló kar a gyors irányváltáshoz. Nagyobb, mindkét oldalon elhelyezett méret jelölés a könnyebb beazonosításhoz. Krómozott mikro-matt kivitel minőségi felülettel.Műszaki adatok: Csavarkulcs típus: Racsnis gyűrűs csavarkulcs · Kulcsszélesség: 17 mm Következő »
9 napos szállítással
15 175 Ft
A Bubaba puha és kényelmes fürdőköpenyek arra szolgálnak, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és melegen tartsák őket fürdés után. A köntösökre erősített aranyos kis fülek minden gyereknek örömet szereznek. A kapucnival és fülekkel ellátott fürdőköpeny ideális az esti fürdőzéshez, de a medencénél és a tengerparton is használható. Puha és kellemes tapintású, fürdés után tökéletesen felszívja a nedvességet. Beletekerve a kisgyermeke kényelmesen és biztonságban fogja érezni magát. Tulajdonságok: Kiváló minőségű anyagból készült: 94% pamut, 6% poliészter. Méret: 110/116 Gyártó: Bubaba Következő »
Raktáron van!
12 590 Ft
Kapucnis esőkabát Jó minőségű anyagokból készült, biztosítja a vízállóságot. Kiváló védelmet nyújt a csapadék és hideg szél ellen. Anyag: 100% PVC Következő »
Raktáron van!
3 100 Ft
5 napos szállítással
2 637 Ft
5 napos szállítással
2 268 Ft
Minions, Minyonok Esőkabát <br /> <br /> <br /> <br /> Anyaga: 100% PVC<br /> <br /> <br /> <br /> Méret:<br /> <br /> 110/116 cm<br /> <br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
2 710 Ft
A Bubaba köntös a tökéletes választás minden fürdés után! A minőségi pamut és poliészter keverék magába szívja a vizet, míg a puha anyag biztosítja a kényelmet, hogy gyermeked bőre gyorsan és kényelmesen megszáradjon. A szürke szín és a 110/116-os méret pedig mindig kifogástalan stílust ad viselőjének. Vigyázunk a kicsikre: a köntös kialakítása egyszerűen ideális a vizes, érzékeny bőr számára. A Bubaba köntös nem csak praktikus, de elegáns is - egy igazi luxusérzést nyújt a fürdés utáni pillanatokban. Következő »
Raktáron van!
7 990 Ft
Bélelt bébi hálózsák. Többféle színben és mintával kapható!Teljes hossz:106,5 cm<br /> <br /> Bélelt bébi hálózsák. Teljes hossza: 106,5cm Többféle színben és mintával kapható!<br /> Alapanyaga: 67% pamut, 33% polyester<br /> Bélés: 100% pamut<br /> Töltet: 100% polyester<br /> A képen látható minták, színek esetében a gyártó fenntartja magának a jogot a változtatásra, kérjük, egyeztessen rendelés esetén! Következő »
Raktáron van!
7 406 Ft
"Feszült és fordulatos." - Riley Sager, New York Times bestsellerszerző "Egy maróan friss regény, ami azt vizsgálja, mit jelent mások életére vágyni bármi áron." - The New York Times<br /> <br /> "Feszült és fordulatos." - Riley Sager, New York Times bestsellerszerző "Egy maróan friss regény, ami azt vizsgálja, mit jelent mások életére vágyni bármi áron." - The New York Times Következő »
Raktáron van!
4 390 Ft
Az Alexandra Kiadó rejtvénykönyvének legújabb darabját tartja kezében. A hagyományoknak megfelelően a könyvben a rejtvények vannak túlsúlyban, de ezek mell... Következő »
Raktáron van!
3 499 Ft
Itt van az ősz..., és Lídia ott folytatja az életét, ahol abbahagyta, csak immáron 17 évesen keresi vágyakozva a Nagy Őt és önmagát...<br /> <br /> Itt van az ősz..., és Lídia ott folytatja az életét, ahol abbahagyta, csak immáron 17 évesen keresi vágyakozva a Nagy Őt és önmagát... Következő »
Raktáron van!
2 290 Ft