110/65 kg

- 10 000 db
Kék színű hinta 110 cm 100 kg<br /> <br /> Miért vinné ki csemetéit a parkba, ha a hátsókertben is jól érezhetik magukat ennek a stabil és biztonságos hintaszettnek a segítségével? Ez az Oxford szövetből, PP szőnyegből és PE kötélből készült hinta tartós és időjárásálló, ezáltal tökéletesen alkalmas kültéri használatra. Ezeníkvül a felfüggesztő kötelek a kampók segítségével állíthatóak, így ideális lehet különböző életkorú gyerekek számára. A hinta használata 3 év feletti gyerekek számára ajánlott, kizárólag felnőtt közvetlen felügyelete mellett.Színe: kékHinta ülőfelületének átmérője: 110 cmA kötél hosszúsága a kampók segítségével állíthatóMagassági tartomány: 105-180 cmAnyaga: Oxford szövet, PP szőnyeg, PE kötélTerhelhetőség: 100 kgKültéri használatra alkalmasFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára.FIGYELMEZTETÉS: Csak otthoni használatra! Következő »
10 napos szállítással
39 637 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Miért vinné ki csemetéit a parkba, ha a hátsókertben is jól érezhetik magukat ennek a stabil és biztonságos hintaszettnek a segítségével? Ez az Oxford szövetből, PP szőnyegből és PE kötélből készült hinta tartós és időjárásálló, ezáltal tökéletesen alkalmas kültéri használatra. Ezeníkvül a felfüggesztő kötelek a kampók segítségével állíthatóak, így ideális lehet különböző életkorú gyerekek számára. A hinta használata 3 év feletti gyerekek számára ajánlott, kizárólag felnőtt közvetlen felügyelete mellett.Színe: zöldHinta ülőfelületének átmérője: 110 cmA kötél hosszúsága a kampók segítségével állíthatóMagassági tartomány: 105-180 cmAnyaga: Oxford szövet, PP szőnyeg, PE kötélTerhelhetőség: 100 kgKültéri használatra alkalmasFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára.FIGYELMEZTETÉS: Csak otthoni használatra! Következő »
4 napos szállítással
28 460 Ft
Miért vinné ki csemetéit a parkba, ha a hátsókertben is jól érezhetik magukat ennek a stabil és biztonságos hintaszettnek a segítségével? Ez az Oxford szövetből, PP szőnyegből és PE kötélből készült hinta tartós és időjárásálló, ezáltal tökéletesen alkalmas kültéri használatra. Ezeníkvül a felfüggesztő kötelek a kampók segítségével állíthatóak, így ideális lehet különböző életkorú gyerekek számára. A hinta használata 3 év feletti gyerekek számára ajánlott, kizárólag felnőtt közvetlen felügyelete mellett.Színe: kékHinta ülőfelületének átmérője: 110 cmA kötél hosszúsága a kampók segítségével állíthatóMagassági tartomány: 105-180 cmAnyaga: Oxford szövet, PP szőnyeg, PE kötélTerhelhetőség: 100 kgKültéri használatra alkalmasFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára.FIGYELMEZTETÉS: Csak otthoni használatra!<br /> Következő »
5 napos szállítással
32 187 Ft
<br /> <br /> Miért vinné ki csemetéit a parkba, ha a hátsókertben is jól érezhetik magukat ennek a stabil és biztonságos hintaszettnek a segítségével? Ez az Oxford szövetből, PP szőnyegből és PE kötélből készült hinta tartós és időjárásálló, ezáltal tökéletesen alkalmas kültéri használatra. Ezeníkvül a felfüggesztő kötelek a kampók segítségével állíthatóak, így ideális lehet különböző életkorú gyerekek számára. A hinta használata 3 év feletti gyerekek számára ajánlott, kizárólag felnőtt közvetlen felügyelete mellett.Színe: zöldHinta ülőfelületének átmérője: 110 cmA kötél hosszúsága a kampók segítségével állíthatóMagassági tartomány: 105-180 cmAnyaga: Oxford szövet, PP szőnyeg, PE kötélTerhelhetőség: 100 kgKültéri használatra alkalmasFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára.FIGYELMEZTETÉS: Csak otthoni használatra! Következő »
Raktáron van!
28 090 Ft
Miért vinné ki csemetéit a parkba, ha a hátsókertben is jól érezhetik magukat ennek a stabil és biztonságos hintaszettnek a segítségével? Ez az Oxford szövetből, PP szőnyegből és PE kötélből készült hinta tartós és időjárásálló, ezáltal tökéletesen alkalmas kültéri használatra. Ezeníkvül a felfüggesztő kötelek a kampók segítségével állíthatóak, így ideális lehet különböző életkorú gyerekek számára. A hinta használata 3 év feletti gyerekek számára ajánlott, kizárólag felnőtt közvetlen felügyelete mellett.Színe: kékHinta ülőfelületének átmérője: 110 cmA kötél hosszúsága a kampók segítségével állíthatóMagassági tartomány: 105-180 cmAnyaga: Oxford szövet, PP szőnyeg, PE kötélTerhelhetőség: 100 kgKültéri használatra alkalmasFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára.FIGYELMEZTETÉS: Csak otthoni használatra! Következő »
4 napos szállítással
28 650 Ft
Miért vinné ki csemetéit a parkba, ha a hátsókertben is jól érezhetik magukat ennek a stabil és biztonságos hintaszettnek a segítségével? Ez az Oxford szövetből, PP szőnyegből és PE kötélből készült hinta tartós és időjárásálló, ezáltal tökéletesen alkalmas kültéri használatra. Ezeníkvül a felfüggesztő kötelek a kampók segítségével állíthatóak, így ideális lehet különböző életkorú gyerekek számára. A hinta használata 3 év feletti gyerekek számára ajánlott, kizárólag felnőtt közvetlen felügyelete mellett. Következő »
4 napos szállítással
19 870 Ft
<br /> <br /> Miért vinné ki csemetéit a parkba, ha a hátsókertben is jól érezhetik magukat ennek a stabil és biztonságos hintaszettnek a segítségével? Ez az Oxford szövetből, PP szőnyegből és PE kötélből készült hinta tartós és időjárásálló, ezáltal tökéletesen alkalmas kültéri használatra. Ezeníkvül a felfüggesztő kötelek a kampók segítségével állíthatóak, így ideális lehet különböző életkorú gyerekek számára. A hinta használata 3 év feletti gyerekek számára ajánlott, kizárólag felnőtt közvetlen felügyelete mellett.Színe: kékHinta ülőfelületének átmérője: 110 cmA kötél hosszúsága a kampók segítségével állíthatóMagassági tartomány: 105-180 cmAnyaga: Oxford szövet, PP szőnyeg, PE kötélTerhelhetőség: 100 kgKültéri használatra alkalmasFIGYELMEZTETÉS: 36 hónapnál idősebb gyermekek számára.FIGYELMEZTETÉS: Csak otthoni használatra! Következő »
Raktáron van!
28 390 Ft
4 napos szállítással
67 690 Ft
<br /> <br /> Átmérő: 110 mm<br /> <br /> <br /> <br /> Kivitel: 87° Következő »
Raktáron van!
1 192 Ft
Taurus LIGHT TRUCK 101 [112/110] R 225/65 R16C 112R Típus: Nyári gumi Következő »
Raktáron van!
44 560 Ft
Ez a sokoldalú kerékpár-utánfutó 65 kg-s maximális teherbírású szállítódobozzal rendelkezik, ami ideális helyi közlekedéshez vagy hosszú túrához. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpár hátsó tengelyéhez. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető.Szín: fekete és szürkeVáz színe: szürkeAnyaga: acél, szövet (100% poliészter)Teljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenKérjük, vegye figyelembe, hogy nem alkalmas gyermekek szállítására.<br /> Következő »
5 napos szállítással
62 409 Ft
Ez a sokoldalú kerékpár-utánfutó 65 kg-s maximális teherbírású szállítódobozzal rendelkezik, ami ideális helyi közlekedéshez vagy hosszú túrához. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpár hátsó tengelyéhez. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető.Szín: szürke és narancssárgaVáz színe: feketeAnyaga: acél, szövet (100% poliészter)Teljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenKérjük, vegye figyelembe, hogy nem alkalmas gyermekek szállítására.<br /> Következő »
5 napos szállítással
59 487 Ft
<br /> <br /> Átmérő: 110 mm<br /> <br /> <br /> <br /> Kivitel: 87°-os ágidom Következő »
Raktáron van!
1 484 Ft
Ez a sokoldalú kerékpár-utánfutó 65 kg-s maximális teherbírású szállítódobozzal rendelkezik, ami ideális választás túrázáshoz vagy helyi közlekedéshez. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpár hátsó tengelyéhez. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető. Könnyen összeszerelhető.Színe: fekete és sárgaAnyaga: acél és 100% poliészterszövetTeljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenKérjük, vegye figyelembe, hogy nem alkalmas gyermekek szállítására. Következő »
4 napos szállítással
42 600 Ft
Ez a sokoldalú kerékpár-utánfutó 65 kg-s maximális teherbírású szállítódobozzal rendelkezik, ami ideális helyi közlekedéshez vagy hosszú túrához. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpár hátsó tengelyéhez. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető.Szín: fekete és szürkeVáz színe: szürkeAnyaga: acél, szövet (100% poliészter)Teljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenKérjük, vegye figyelembe, hogy nem alkalmas gyermekek szállítására. Következő »
4 napos szállítással
55 540 Ft
Ez a sokoldalú kerékpár-utánfutó 65 kg-s maximális teherbírású szállítódobozzal rendelkezik, ami ideális választás túrázáshoz vagy helyi közlekedéshez. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpár hátsó tengelyéhez. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető.Színe: fekete és kékVáz színe: szürkeAnyaga: acél, szövet (100% poliészter)Teljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenKérjük, vegye figyelembe, hogy nem alkalmas gyermekek szállítására.<br /> Következő »
5 napos szállítással
56 835 Ft
Fekete és sárga kerékpár-utánfutó 65 kg<br /> <br /> Ennek a sokoldalú kerékpár-utánfutónak a maximális teherbírása 65 kg. Tökéletes választás ingázáshoz vagy túrákhoz. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpárhoz. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető. A termék összeszerelése egyszerű.Színe: fekete és sárgaAnyaga: acél és 100% poliészterszövetTeljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma) Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenFelhívjuk figyelmét, hogy gyermekek szállítására nem alkalmas. Következő »
10 napos szállítással
58 877 Ft
Fekete és piros kerékpár-utánfutó 65 kg<br /> <br /> Ennek a sokoldalú kerékpár-utánfutónak a maximális teherbírása 65 kg. Tökéletes választás ingázáshoz vagy túrákhoz. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpárhoz. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető.Színe: fekete és pirosVáz színe: szürkeAnyaga: acél, szövet (100% poliészter)Teljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenFelhívjuk figyelmét, hogy gyermekek szállítására nem alkalmas. Következő »
10 napos szállítással
74 867 Ft
Szürke és narancssárga kerékpár-utánfutó 65 kg<br /> <br /> Ennek a sokoldalú kerékpár-utánfutónak a maximális teherbírása 65 kg. Tökéletes választás ingázáshoz vagy túrákhoz. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpárhoz. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető.Színe: szürke és narancssárgaKeret színe: feketeAnyaga: acél, szövet (100% poliészter)Teljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenFelhívjuk figyelmét, hogy gyermekek szállítására nem alkalmas. Következő »
10 napos szállítással
73 177 Ft
Ez a sokoldalú kerékpár-utánfutó 65 kg-s maximális teherbírású szállítódobozzal rendelkezik, ami ideális választás túrázáshoz vagy helyi közlekedéshez. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpár hátsó tengelyéhez. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető.  Könnyen összeszerelhető.  Következő »
4 napos szállítással
44 810 Ft
<br /> <br /> Ez a sokoldalú kerékpár-utánfutó 65 kg-s maximális teherbírású szállítódobozzal rendelkezik, ami ideális helyi közlekedéshez vagy hosszú túrához. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpár hátsó tengelyéhez. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető.Szín: fekete és szürkeVáz színe: szürkeAnyaga: acél, szövet (100% poliészter)Teljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenKérjük, vegye figyelembe, hogy nem alkalmas gyermekek szállítására. Következő »
Raktáron van!
53 890 Ft
Ez a sokoldalú kerékpár-utánfutó 65 kg-s maximális teherbírású szállítódobozzal rendelkezik, ami ideális helyi közlekedéshez vagy hosszú túrához. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpár hátsó tengelyéhez. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető.Szín: szürke és narancssárgaVáz színe: feketeAnyaga: acél, szövet (100% poliészter)Teljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenKérjük, vegye figyelembe, hogy nem alkalmas gyermekek szállítására. Következő »
4 napos szállítással
52 940 Ft
Ez a sokoldalú kerékpár-utánfutó 65 kg-s maximális teherbírású szállítódobozzal rendelkezik, ami ideális választás túrázáshoz vagy helyi közlekedéshez. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpár hátsó tengelyéhez. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető.Színe: fekete és kékVáz színe: szürkeAnyaga: acél, szövet (100% poliészter)Teljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenKérjük, vegye figyelembe, hogy nem alkalmas gyermekek szállítására. Következő »
4 napos szállítással
50 580 Ft
Fekete és szürke kerékpár-utánfutó 65 kg<br /> <br /> Ennek a sokoldalú kerékpár-utánfutónak a maximális teherbírása 65 kg. Tökéletes választás ingázáshoz vagy túrákhoz. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpárhoz. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető.Színe: fekete és szürkeVáz színe: szürkeAnyaga: acél, szövet (100% poliészter)Teljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenFelhívjuk figyelmét, hogy gyermekek szállítására nem alkalmas. Következő »
10 napos szállítással
76 817 Ft
Ez a sokoldalú kerékpár-utánfutó 65 kg-s maximális teherbírású szállítódobozzal rendelkezik, ami ideális választás túrázáshoz vagy helyi közlekedéshez. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpár hátsó tengelyéhez. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető. Könnyen összeszerelhető. Színe: fekete és sárgaAnyaga: acél és 100% poliészterszövetTeljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenKérjük, vegye figyelembe, hogy nem alkalmas gyermekek szállítására.<br /> Következő »
5 napos szállítással
47 868 Ft
Ez a sokoldalú kerékpár-utánfutó 65 kg-s maximális teherbírású szállítódobozzal rendelkezik, ami ideális választás túrázáshoz vagy helyi közlekedéshez. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpár hátsó tengelyéhez. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető.Színe: fekete és pirosVáz színe: szürkeAnyaga: acél, szövet (100% poliészter)Teljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenKérjük, vegye figyelembe, hogy nem alkalmas gyermekek szállítására.<br /> Következő »
5 napos szállítással
60 914 Ft
Fekete és kék kerékpár-utánfutó 65 kg<br /> <br /> Ennek a sokoldalú kerékpár-utánfutónak a maximális teherbírása 65 kg. Tökéletes választás ingázáshoz vagy túrákhoz. Ez a kerékpár-utánfutó váza acélból készül, amitől rendkívül erős és tartós. A 100%-os poliészter anyagnak köszönhetően a tetővel ellátott rakodótér vízálló. Emellett, gyorskioldó vonóhoroggal lett felszerelve, amellyel könnyedén hozzákapcsolható a kerékpárhoz. Az összecsukható vonórúd és a gyorsan levehető kerekek miatt ez az utánfutó tároláskor vagy szállításkor is egyaránt rendkívül helytakarékos. A jól látható színes fényvisszaverők extra biztonságot nyújtanak. A rakodótér a tépőzáras rögzítésnek köszönhetően könnyedén levehető.Színe: fekete és kékVáz színe: szürkeAnyaga: acél, szövet (100% poliészter)Teljes mérete vonórúddal: 136 x 72 x 58 cm (Ho x Szé x Ma)Rakodótér mérete: 72 x 55 x 36 cm (Ho x Szé x Ma)Maximális terhelhetőség: 65 kgSúly: 10,8 kgÖsszecsukható vonórúdVonógömbös kialakítás a biciklihez történő gyors csatlakoztatáshozEltávolítható rakodótérSzínes fényvisszaverővel felszerelve, hogy jobban észrevehető legyenLevehető, az időjárás viszntagságainak ellenálló tetővelTépőzáras rögzítés a szövet tárolórekesz könnyű eltávolítása érdekébenFelhívjuk figyelmét, hogy gyermekek szállítására nem alkalmas. Következő »
10 napos szállítással
69 927 Ft
Az Orava DRZIAK32 fali konzol kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék kihasználni a tévéjük teljes potenciálját és felfrissíteni otthonuk enteriőrjét. A konzol modern fekete színének köszönhetően stílusos megjelenést kölcsönöz a tévének és a falnak is, így tökéletesen illeszkedik bármilyen lakberendezési stílushoz. Elegáns megjelenésével garantáltan emelni fogja a lakás esztétikai értékét.<br /> <br /> A termék masszív kialakításának köszönhetően rendkívül megbízható és stabil. Akár 32"-65" méretű televíziókkal is kompatibilis, így bátran használható a legtöbb TV-vel a piacon. A teherbírása akár 30 kg is lehet, ami biztosítja, hogy a konzol könnyedén elbírja a legtöbb mai síkképernyős TV súlyát.<br /> <br /> Az Orava DRZIAK32 fali konzol egyszerűen telepíthető, így nincs szükség különleges szaktudásra vagy bonyolult eszközökre a felszereléshez. A csomag tartalmazza az összes szükséges rögzítőelemet és használati utasítást, hogy könnyedén és gyorsan fel lehessen szerelni a konzolt a falra. Ezzel az egyszerű telepítéssel biztos lehetsz abban, hogy a TV biztonságban és stabilan fog állni a falon.<br /> <br /> A kiváló minőségű anyagok és a gondos tervezés együtt gondoskodnak arról, hogy az Orava DRZIAK32 fali konzol hosszú élettartammal rendelkezzen, így hosszú ideig élvezheted a kiváló minőségű konzol nyújtotta kényelmet és praktikumot. Bármilyen filmnézési élmény vagy játék konzolozás is vár rád, biztos lehetsz benne, hogy a konzol stabilan tartja majd a televíziódat a megfelelő szögben és magasságban.<br /> <br /> Vedd meg az Orava DRZIAK32 fali konzolt még ma, és élvezd a modern tévézés és szórakozás új dimenzióját!<br /> <br /> Következő »
4 napos szállítással
7 499 Ft