110/60 19

- 10 000 db
<table><tr><td>Befogad&oacute; k&eacute;pess&eacute;g (U)</td><td>42</td></tr><tr><td>Magass&aacute;g (mm)</td><td>1978</td></tr><tr><td>Sz&eacute;less&eacute;g (mm)</td><td>600</td></tr><tr><td>M&eacute;lys&eacute;g (mm)</td><td>600</td></tr><tr><td>Be&eacute;p&iacute;thető eszk&ouml;z&ouml;k maxim&aacute;lis m&eacute;rete</td><td>19"</td></tr><tr><td>Teherb&iacute;r&aacute;s (kg)</td><td>400</td></tr><tr><td>Sz&iacute;n</td><td>RAL9005 (Fekete)</td></tr><tr><td>Ajt&oacute; t&iacute;pus</td><td>&Uuml;vegajt&oacute;</td></tr><tr><td>Z&aacute;rhat&oacute; ajt&oacute;</td><td>Igen</td></tr><tr><td>Levehető oldalfalak</td><td>Igen</td></tr></table><br /><br />Conteg 42U magas 600mm sz&eacute;les &eacute;s 600mm m&eacute;ly rack szekr&eacute;ny, 400kg teherb&iacute;r&aacute;ssal. Rendk&iacute;v&uuml;l j&oacute; &aacute;rfekv&eacute;ssel rendelkező j&oacute; minős&eacute;gű rack szekr&eacute;ny. Irodai &eacute;s k&ouml;zepes terhel&eacute;sű alkalmaz&aacute;sra, t&ouml;k&eacute;letes. Kieg&eacute;sz&iacute;tők garmad&aacute;val tudjuk felszerelni! A szekr&eacute;ny felszerelts&eacute;g&eacute;be tartozik 2 p&aacute;r cs&uacute;sztathat&oacute; oszlop, &uuml;veg első, teli f&eacute;m h&aacute;ts&oacute; ajt&oacute;, kilincses z&aacute;rral, teli levehető oldalajt&oacute;k z&aacute;rral, kivehető als&oacute; &eacute;s felső k&aacute;belny&iacute;l&aacute;s takar&oacute;k, 4 darab tart&oacute;l&aacute;b, 1 f&ouml;ldelő k&eacute;szlet &eacute;s 28 csavar-anya k&eacute;szlet. Fekete sz&iacute;nben. Következő »
Raktáron van!
255 510 Ft
60kg-ig, zárható oldalfalak, szürke<br /> <br /> A Conteg RUN falra-szerelhető rack szekrényei a legfelsőbb szintű hozzáférést biztosítja eszközeihez az Ön és partnerei számára. Levehető és zárható oldalfalakkal rendelkezik. 30kg-os teherbírásával, bármilyen komponens telepítésére alkalmas. 19" rack szekrény 18U magas 600mm széles és 600mm mély Szürke színben 60kg-os teherbírás Biztonsági üveggel ellátva Biztonsági zárral ellátva Egy pár, beszerelt 19"-os szerelősín Földelő készlet 16db csavar-kosáranya-alátét szett Következő »
5 napos szállítással
127 476 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
· Szabványos rack szekrény alap jellemzőkkel nagyon kedvező áron. <br /> Kis irodákba ajánljuk, ahol nincs nagy terhelés, de fontos az esztétikus el-<br /> rendezés és a kedvező árfekvés. A szekrény felszereltségébe tartozik 2 pár <br /> csúsztatható oszlop, üveg első, teli fém hátsó ajtó, kilincses zárral, teli leve-<br /> hető oldalajtók zárral, kivehető alsó és felső kábelnyílás takarók, 4 darab tar-<br /> tóláb, 1 földelő készlet és 28 csavar-anya készlet. · Befogadó képesség: 27 U · Méret (szél x mély x mag): 600x600x1311 mm · Teherbírás: 300 kg · Első-hátsó ajtók: Üveg-teli fém · Saját tömeg: 61 kg Következő »
Raktáron van!
232 790 Ft
Az MPM 60-GMH-19 gáz főzőlap egy kiváló választás minden olyan konyhába, ahol a stílus és a funkcionalitás fontos szerepet játszik. Ez a főzőlap fekete színben pompázik, amely eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz a konyhának. A fekete szín tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai dekorációhoz és könnyedén integrálható a meglévő konyhai berendezések közé.<br /> <br /> Ez a főzőlap négy zónával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik több étel egyszerre történő elkészítését. A négy zóna különböző méretű és teljesítményű, így különböző edények és serpenyők egyidejű használatát teszi lehetővé. Legyen szó egy gyors reggeliről vagy egy bonyolultabb vacsoráról, ez a főzőlap minden helyzetben megállja a helyét.<br /> <br /> Az MPM 60-GMH-19 főzőlap beépíthető kialakítása segítségével tökéletesen illeszkedik a konyhaszekrénybe, így nem csak helytakarékos, hanem esztétikailag is vonzó megoldást nyújt. A beépített kialakítás a konyha összképét is fokozza, mivel nincsenek kitűnő részek vagy zavaró elemek. Emellett könnyen tisztítható, mivel nincs szükség a főzőlap eltávolítására a takarításhoz.<br /> <br /> Ez a gáz főzőlap 8 kW összteljesítménnyel rendelkezik, ami lehetővé teszi a gyors és hatékony főzést. A magas teljesítményű égők gyorsan felmelegítik az edényeket és lehetővé teszik a precíz hőszabályozást. Legyen szó egy gyors forralásról vagy egy lassú párolásról, ez a főzőlap minden igényt kielégít.<br /> <br /> Az MPM 60-GMH-19 gáz főzőlap az elegáns megjelenés, a többfunkciós használat és a kiváló teljesítmény kombinációja. Ez a beépíthető főzőlap ideális választás azok számára, akik egy modern és praktikus megoldást keresnek a konyhájukba. Ne habozzon, vásároljon egy MPM 60-GMH-19 gáz főzőlapot ma, és élvezze a könnyű és hatékony főzést!<br /> <br /> Következő »
4 napos szállítással
83 899 Ft
Váza Krémszín Kerámia modern Homok 19 x 19 x 60 cm<br /> <br /> Ha szeretnél egyediséget varázsolni otthonodba, akkor a Váza Krémszín Kerámia modern Homok 19 x 19 x 60 cm segít neked ebben.<br /> <br /> Típus: palackVázaSzín: KrémszínAnyag: KerámiaSúly: 7 kgRequer montagem: NemMagas: 60 cmHossz: 19 cmMéretei kb.: 19 x 19 x 60 cmKivitelezés: Homokmodern Következő »
6 napos szállítással
34 890 Ft
Tulajdonságok: Optika projekciós előtéthez Kompatibilitás: Forza 60 Fényszög: 19 fok Következő »
Raktáron van!
-1%
84 960 Ft
84 470 Ft
Impregnált fenyőfa bárasztal 100 x 60 x 110 cm<br /> <br /> Ez a fából készült bárasztal letisztult megjelenésű, így nagyszerű kiegészítője lehet kültéri környezetének. Társalogjon vagy fogyasszon el egy kellemes vacsorát családja vagy barátai társaságában ennél a gyönyörű bárasztalnál ülve. Az asztal impregnált fenyőfából készült, így tartós és korrózióálló. Ennek köszönhetően a kerti étkezőasztal kültéri használatra is alkalmas. Modern tervezésével ez a bárasztal kertje időtlen kiegészítője lesz. Ráadásul akár beltéren is használható. Megjegyzés: Kültéri bútora élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy védje vízálló huzattal.Anyaga: zöld impregnált fenyőfaMérete: 100 x 60 x 110 cm (Szé x Mé x Ma)KorrózióállóÖsszeszerelést igényel: igen Következő »
10 napos szállítással
74 477 Ft
Ez a fából készült bárasztal letisztult megjelenésű, így nagyszerű kiegészítője lehet kültéri környezetének. Társalogjon vagy fogyasszon el egy kellemes vacsorát családja vagy barátai társaságában ennél a gyönyörű bárasztalnál ülve. Az asztal impregnált fenyőfából készült, így tartós és korrózióálló. Ennek köszönhetően a kerti étkezőasztal kültéri használatra is alkalmas. Modern tervezésével ez a bárasztal kertje időtlen kiegészítője lesz. Ráadásul akár beltéren is használható. Figyelem: Kültéri bútora élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy tisztítsa rendszeresen, és ne hagyja feleslegesen a szabadban, védelem nélkül.Tisztítás: Használjon enyhe szappanoldatot.Tárolás: Ha lehetséges, tárolja zárt, hűvös, száraz helyen. Ha a terméket a szabadban tárolja, védje vízálló burkolattal. Eső vagy havazás után törölje le és szárítsa fel a felesleges vizet vagy havat a sík felületekről. Hagyjon elegendő légkeringést a nedvességből eredő károk elkerülése érdekében.<br /> <br /> Anyaga: zöld, impregnált fenyőfaMérete: 100 x 60 x 110 cm (Szé x Mé x Ma)KorrózióállóÖsszeszerelést igényel: igen Következő »
4 napos szállítással
53 860 Ft
Ez a fából készült bárasztal letisztult megjelenésű, így nagyszerű kiegészítője lehet kültéri környezetének. Társalogjon vagy fogyasszon el egy kellemes vacsorát családja vagy barátai társaságában ennél a gyönyörű bárasztalnál ülve. Az asztal impregnált fenyőfából készült, így tartós és korrózióálló. Ennek köszönhetően a kerti étkezőasztal kültéri használatra is alkalmas. Modern tervezésével ez a bárasztal kertje időtlen kiegészítője lesz. Ráadásul akár beltéren is használható. Megjegyzés: Kültéri bútora élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk, hogy védje vízálló huzattal.Anyaga: zöld impregnált fenyőfaMérete: 100 x 60 x 110 cm (Szé x Mé x Ma)KorrózióállóÖsszeszerelést igényel: igen<br /> Következő »
5 napos szállítással
60 528 Ft
Tulajdonságok: Conteg 27U magas 600mm széles és 600mm mély rack szekrény, 300kg teherbírással. Rendkívül jó árfekvéssel rendelkező jó minőségű rack szekrény. Irodai és közepes terhelésű alkalmazásra, tökéletes. Következő »
Raktáron van!
232 790 Ft
Tulajdonságok: A Conteg RUN, falra-szerelhető rack szekrényei, a legfelsőbb szintű hozzáférést biztosítja eszközeihez, az Ön és partnerei számára. Levehető és zárható oldalfalakkal rendelkezik. 30kg-os teherbírásával, bármilyen komponens telepítésére alkalmas. Csomag tartalma: 19" rack szekrény - 18U magas - 600mm széles és 600mm mély - Szürke színben - 30kg-os teherbírás - Biztonsági üveggel ellátva - Biztonsági zárral ellátva - Két pár, beszerelt 19"-os szerelősín - Földelő készlet -16db csavar-kosáranya-alátét szett. Következő »
Raktáron van!
139 880 Ft
· Szabványos rack szekrény alap jellemzőkkel nagyon kedvező áron. <br /> Kis irodákba ajánljuk, ahol nincs nagy terhelés, de fontos az esztétikus el-<br /> rendezés és a kedvező árfekvés. A szekrény felszereltségébe tartozik 2 pár <br /> csúsztatható oszlop, üveg első, teli fém hátsó ajtó, kilincses zárral, teli leve-<br /> hető oldalajtók zárral, kivehető alsó és felső kábelnyílás takarók, 4 darab tar-<br /> tóláb, 1 földelő készlet és 28 csavar-anya készlet. · Befogadó képesség: 21 U · Méret (szél x mély x mag): 600x600x1044 mm · Teherbírás: 300 kg · Első-hátsó ajtók: Üveg-teli fém · Saját tömeg: 52 kg Következő »
Raktáron van!
-1%
209 450 Ft
208 230 Ft
Tulajdonságok: A Conteg RUN falra-szerelhető rack szekrényei a legfelsőbb szintű hozzáférést biztosítja eszközeihez az Ön és partnerei számára. Levehető és zárható oldalfalakkal rendelkezik. 30kg-os teherbírásával, bármilyen komponens telepítésére alkalmas. Falra szerelhető Befogadó képesség (U): 15 Magasság (mm): 758 Szélesség (mm): 600 Mélység (mm): 600 Beépíthető eszközök maximális mérete: 19" Teherbírás (kg): 30 Szín: RAL7035 (Szürke) Ajtó típus: Üvegajtó Zárható ajtó Levehető oldalfalak Tartozékok: Egy pár, beszerelt 19"-os szerelősín Földelő készlet 16db csavar-kosáranya-alátét szett Következő »
Raktáron van!
128 860 Ft
Orrfűrészlap 100*19*0,9<br /> Következő »
Raktáron van!
4 750 Ft
Falra szerelhetőIgenBefogadó képesség (U)12Magasság (mm)624Szélesség (mm)600Mélység (mm)600Beépíthető eszközök maximális mérete19"Teherbírás (kg)30SzínRAL7035 (Szürke)Ajtó típusÜvegajtóZárható ajtóIgenLevehető oldalfalakIgen<br /> <br /> A Conteg RUN falra-szerelhető rack szekrényei a legfelsőbb szintű hozzáférést biztosítja eszközeihez az Ön és partnerei számára. Levehető és zárható oldalfalakkal rendelkezik. 40kg-os teherbírásával, bármilyen komponens telepítésére alkalmas.19" rack szekrény12U magas600mm széles és 600mm mélySzürke színben40kg-os teherbírásBiztonsági üveggel ellátvaBiztonsági zárral ellátvaKét pár, beszerelt 19"-os szerelősínFöldelő készlet16db csavar-kosáranya-alátét szett Következő »
Raktáron van!
116 850 Ft
Raktáron van!
19 049 Ft
Tulajdonságok: Szabványos rack szekrény alap jellemzőkkel nagyon kedvező áron. Kis irodákba ajánljuk, ahol nincs nagy terhelés, de fontos az esztétikus elrendezés és a kedvező árfekvés. A szekrény felszereltségébe tartozik 2 pár csúsztatható oszlop, üveg első, teli fém hátsó ajtó, kilincses zárral, teli levehető oldalajtók zárral, kivehető alsó és felső kábelnyílás takarók, 4 darab tartóláb, 1 földelő készlet és 28 csavar-anya készlet.<br /> Befogadó képesség: 42 U Méret (szél x mély x mag): 600x1000x1978 mm Teherbírás: 400 kg Első-hátsó ajtók: Üveg-teli fém Szín: fekete Saját tömeg: 114 kg Következő »
Raktáron van!
365 020 Ft
Talajcsavar U alakú 110 x 60 x 100/600 mm<br /> <br /> Tűzihorganyzott U-alakú talajcsavar.A talajcsavar nevében az U a fagerenda rögzítéséhez szükséges U-talp profil szélességét jelöli.Használható kerítésoszlopokon, pergolákon, teraszokon, információs táblákon, garázshelyeken.Könnyű kezelhetőség. TECHNIKAI ADATOK A 110 B 60 C 100 D 600 Következő »
Raktáron van!
6 960 Ft
Tulajdonságok: Szabványos rack szekrény alap jellemzőkkel nagyon kedvező áron. Kis irodákba ajánljuk, ahol nincs nagy terhelés, de fontos az esztétikus elrendezés és a kedvező árfekvés. A szekrény felszereltségébe tartozik 2 pár csúsztatható oszlop, üveg első, teli fém hátsó ajtó, kilincses zárral, teli levehető oldalajtók zárral, kivehető alsó és felső kábelnyílás takarók, 4 darab tartóláb, 1 földelő készlet és 28 csavar-anya készlet.<br /> Befogadó képesség: 42 U Méret (szél x mély x mag): 600x1000x1978 mm Teherbírás: 500 kg Első-hátsó ajtók: Üveg-teli fém Szín: szürke Saját tömeg: 108 kg IP30 védelemmel Következő »
Raktáron van!
360 060 Ft
Tölgy bárasztal 60 x 60 x 110 cm<br /> <br /> Ez a praktikus bárasztal nagyszerű kiegészítője lehet otthonának, és étkezőasztalként is használható. A magas asztal elegáns kialakítása időtlen kiegészítője lesz otthonának. A forgácslapos tervezésének köszönhetően a bárasztal rendkívül tartós, stabil és könnyen tisztítható. Továbbá kisebb tárgyak tárolására az asztallap alatt polcok találhatóak. A bárasztal könnyen összeszerelhető.Színe: tölgyAnyaga: forgácslapMérete: 60 x 60 x 110 cm (Ho x Szé x Ma)2 polccal Következő »
10 napos szállítással
46 007 Ft
Váza DKD Home Decor Fehér Gyanta modern (19 x 19 x 60 cm)<br /> <br /> Ha szeretnél egyediséget varázsolni otthonodba, akkor a Váza DKD Home Decor Fehér Gyanta modern (19 x 19 x 60 cm) segít neked ebben.<br /> Szín: FehérAnyag: GyantaKivitelezés: modernMéretei kb.: 19 x 19 x 60 cm Következő »
6 napos szállítással
26 990 Ft
100% Polypropylen, 96.000 Point,10 mm Cutloop und 20 mm Floor H?he, 2,150 gr (?%5)M2 Következő »
2 hetes szállítással
9 304 Ft
100% Polypropylen, 96.000 Point,10 mm Cutloop und 20 mm Floor H?he, 2,150 gr (?%5)M2 Következő »
10 napos szállítással
9 300 Ft
Helló húsvét!
10 napos szállítással
-7%
7 800 Ft
7 290 Ft
Helló húsvét!
10 napos szállítással
-7%
7 800 Ft
7 290 Ft
100% Polypropylen, 96.000 Point,10 mm Cutloop und 20 mm Floor H?he, 2,150 gr (?%5)M2 Következő »
10 napos szállítással
9 306 Ft
Helló húsvét!
SYDNEY 60 X 110 3000 WHITE Következő »
10 napos szállítással
-7%
7 800 Ft
7 290 Ft
5 napos szállítással
44 390 Ft
5 napos szállítással
11 180 Ft
Conteg 12U 19" fali rackszekrény (REN-12-60/40-B)<br /> <br /> Tulajdonságok: A Conteg REN, falra-szerelhető rack szekrényei, a legjobb ár/érték aránnyal szolgálják ki, Önt és partnereit. Ha Nincs szüksége levehető oldalfalakra és nincs szüksége hátfalas megoldásra, megtalálta a megfelelő szekrényt! 20kg-os teherbírásával, bármilyen komponens telepítésére alkalmas. Csomag tartalma: 19" rack szekrény - 12U magas - 600mm széles és 400mm mély - Szürke színben - 20kg-os teherbírás - Biztonsági üveggel ellátva - Biztonsági zárral ellátva - Két pár, beszerelt 19"-os szerelősín - Földelő készlet Falra szerelhető könnyített szekrény zárható üvegajtóval. 1 pár tartóosz- lop található benne. A szekrény hátulja nyitott a kábelezés megkönnyíté- se végett. Befogadó képesség (U) : 12 Szín : RAL7035 (Szürke) Következő »
Raktáron van!
66 790 Ft