110/45 idom

- 10 000 db
<br /> <br /> Átmérő: 110 mm<br /> <br /> <br /> <br /> Kivitel: 45°-os ágidom Következő »
Raktáron van!
976 Ft
<br /> <br /> Átmérő: 110 mm<br /> <br /> <br /> <br /> Kivitel: 45°-os ágidom Következő »
Raktáron van!
1 565 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
PVC-UH 45°-os T-idom (Y-idom), magán és közüzemi medencék gépészetének összeszereléséhez.<br /> <br /> 16 BAR nyomásig.<br /> <br /> D50 - D63-as nyomócsőhöz, belső oldalakon ragasztható. PVC nyomócsövek elágaztatásához.<br /> <br /> További méretekért és információkért vedd fel velünk a kapcsolatot. Következő »
Raktáron van!
1 658 Ft
<br /> <br /> Átmérő: 110 mm<br /> <br /> <br /> <br /> Kivitel: 87°-os ágidom Következő »
Raktáron van!
1 484 Ft
<br /> <br /> Átmérő: 110 mm<br /> <br /> <br /> <br /> Kivitel: 87°-os ágidom Következő »
Raktáron van!
976 Ft
Kültéri folyókához bekötő elem, amellyel alulról csatlakozhat rá a vízelvezető csőre. Ø110-es méretű.  Következő »
Raktáron van!
1 390 Ft
Helló húsvét!
ALSÓ BEKÖTŐ IDOM, KÜLTÉRI FOLYÓKÁHOZ, 110 MM-ES Következő »
Raktáron van!
-10%
1 431 Ft
1 290 Ft
A FÁJLOK EGYSZERŰ BEÍRÁSA ÉS OLVASÁSA<br /> Kompakt méretű innovatív intelligens kártyaolvasó vagyok. Szerény megjelenésemnek köszönhetően beleolvadok a környezetbe mind otthodban, mind az irodában. <br /> Tartós és stabil testemnek köszönhetően nem kell tartanod az utazástól. Megfelelek az intelligens kártyákkal kapcsolatos összes szabványnak és előírásnak.<br /> <br /> PLUG & PLAY TECHNOLÓGIA ÉS 100% -OS KOMPATIBILITÁS<br /> A Plug & Play technológia megkönnyíti a hardverek gyors csatlakoztatását és észlelését. Ezenkívül nem kell további kezelőelemeket telepíteni a rendszerbe.<br /> Megfelelek az ISO 7816 és a PC/SC követelményeknek, így felismerek minden 5 V, 3 V, illetve 1,8 V-os intelligens kártyát, amely megfelel ezeknek a paramétereknek.<br /> <br /> BÁRMILYEN KÖRNYEZETBE BELEOLVADOK<br /> Az egyedi formatervezésnek és a kicsi méretemnek köszönhetően ideális eszköz vagyok személyes és szakmai felhasználásra. <br /> Biztonságos megoldás vagyok az intelligens kártyák és a biztonságos rendszerek (e-Government, e-Banking, e-Business, e-Commerce, stb.) közötti biztonságos kommunikációra. Következő »
Raktáron van!
8 360 Ft
„Tudom, hol vannak a határok, és azt is, hogy legtöbbet átléphetem.” A herceg jósnője / A jósnő hercege könyvek világának új története!<br /> <br /> „Tudom, hol vannak a határok, és azt is, hogy legtöbbet átléphetem.” A herceg jósnője / A jósnő hercege könyvek világának új története! Következő »
Raktáron van!
3 790 Ft
Judith hamarosan betölti az ötvenet, a házassága kihűlt, a gyerekei felnőttek, és a hazugság, amellyel hosszú évek óta együtt él, lassan már-már igaznak tűnik.Húsz évvel ezelőtt szörnyű katasztrófa húzta keresztbe minden tervét. Ekkor elhagyta a szülővárosát, és úgy döntött, örökre megőrzi a titkát. Most, anyja halála miatt visszatér oda, és egyszerre minden a feje tetejére áll.Maradjon vagy menjen? Mi a fontos az életében, és mi nem az? Képes lesz-e vigaszt nyújtani halálos beteg barátnőjének és összeszedni a bátorságát, hogy bevallja végre, miért is szakadt meg akkor régen a barátságuk?A barátai szerint nem mehet minden úgy tovább, ahogy eddig. Vajon túl késő lenne új életet kezdeni?Még nem.De itt az ideje. Ildikó von Kürthy határtalan öniróniával és könnyed humorral mesél az életközepi válsággal küszködő, azaz a második kamaszkorukat élő nők olykor csip-csup, máskor igen fontos problémáiról. Central Könyvek Regény 360 oldal Kötés: kartonált ISBN: 9789633248478 Szerző: Ildikó von Kürthy Kiadás éve: 2021<br /> <br /> Judith hamarosan betölti az ötvenet, a házassága kihűlt, a gyerekei felnőttek, és a hazugság, amellyel hosszú évek óta együtt él, lassan már-már igaznak tűnik.Húsz évvel ezelőtt szörnyű katasztrófa húzta keresztbe minden tervét. Ekkor elhagyta a szülővárosát, és úgy döntött, örökre megőrzi a titkát. Most, anyja halála miatt visszatér oda, és egyszerre minden a feje tetejére áll.Maradjon vagy menjen? Mi a fontos az életében, és mi nem az? Képes lesz-e vigaszt nyújtani halálos beteg barátnőjének és összeszedni a bátorságát, hogy bevallja végre, miért is szakadt meg akkor régen a barátságuk?A barátai szerint nem mehet minden úgy tovább, ahogy eddig. Vajon túl késő lenne új életet kezdeni?Még nem.De itt az ideje. Ildikó von Kürthy határtalan öniróniával és könnyed humorral mesél az életközepi válsággal küszködő, azaz a második kamaszkorukat élő nők olykor csip-csup, máskor igen fontos problémáiról. Central Könyvek Regény 360 oldal Kötés: kartonált ISBN: 9789633248478 Szerző: Ildikó von Kürthy Kiadás éve: 2021 Következő »
Raktáron van!
3 490 Ft
Lili épp a gimit kezdi, és nem találja a helyét. Jobban érzi magát könyvek között, és magabiztosabban jár VIII. Henrik udvarában, mint az iskola folyosóján. Már éppen kezdene beletörődni ebbe, amikor úgy tűnik, hogy lovagok mégis léteznek, sőt az egyik épp őt akarja. Áron ugyan meghódítja a szívét, de ahogy telik az idő, mintha álmai lovagja inkább börtönőrnek tűnne, és Lili lassan már azt sem tudja eldönteni, hogy meddig tart a szerető féltés, és hol kezdődik az, ami már nem normális... Következő »
Raktáron van!
2 690 Ft
„Tudom, hol vannak a határok, és azt is, hogy legtöbbet átléphetem.”<br /> <br /> A herceg jósnője / A jósnő hercege könyvek világának új története! Következő »
Raktáron van!
3 990 Ft
Ungvári Tamás eszmetörténeti panorámájában az IDŐ fogalmának lényegét kutatja, összefüggésben az irodalommal (ezen belül is a regény műfajával), a kultúrával, a filozófiával, a tudománnyal. A nagyszabású mű alapjául szolgáló kötetről (A regény és az idő) Örkény István ezt írta: „Ungvári Tamás az idő szemszögéből vizsgálja a regényt a műfaj kezdeteitől Proustig, Thomas Mannig, Joyce-ig, Kafkáig, Faulknerig. Nagy anyagismeretével, elemzéseinek alaposságával, a rejtőző összefüggések frappáns feltárásával talán többet ért el, mint amennyit akart. Könyve nemcsak a kutatókhoz és a mai regény bennfenteseihez szóló szakmunka (és mint ilyen: tudományos remeklés), hanem szellemes és olvasmányos útikalauz is azok számára, akik tájékozódni vágynak e birodalom új léptékű térképén A modern regénynek az időkérdés a kulcsa; ezt nyújtja át Ungvári az olvasóinak.” Jelen könyv A regény és az idő bővített, átdolgozott kiadása. Scolar Kiadó Kft. Szépirodalom 456 oldal Kötés: keménytáblás, cérnafűzött ISBN: 9789632448206 Szerző: Ungvári Tamás Kiadás éve: 2017<br /> <br /> Ungvári Tamás eszmetörténeti panorámájában az IDŐ fogalmának lényegét kutatja, összefüggésben az irodalommal (ezen belül is a regény műfajával), a kultúrával, a filozófiával, a tudománnyal. A nagyszabású mű alapjául szolgáló kötetről (A regény és az idő) Örkény István ezt írta: „Ungvári Tamás az idő szemszögéből vizsgálja a regényt a műfaj kezdeteitől Proustig, Thomas Mannig, Joyce-ig, Kafkáig, Faulknerig. Nagy anyagismeretével, elemzéseinek alaposságával, a rejtőző összefüggések frappáns feltárásával talán többet ért el, mint amennyit akart. Könyve nemcsak a kutatókhoz és a mai regény bennfenteseihez szóló szakmunka (és mint ilyen: tudományos remeklés), hanem szellemes és olvasmányos útikalauz is azok számára, akik tájékozódni vágynak e birodalom új léptékű térképén A modern regénynek az időkérdés a kulcsa; ezt nyújtja át Ungvári az olvasóinak.” Jelen könyv A regény és az idő bővített, átdolgozott kiadása. Scolar Kiadó Kft. Szépirodalom 456 oldal Kötés: keménytáblás, cérnafűzött ISBN: 9789632448206 Szerző: Ungvári Tamás Kiadás éve: 2017 Következő »
Raktáron van!
4 090 Ft
Judith hamarosan betölti az ötvenet, a házassága kihűlt, a gyerekei felnőttek, és a hazugság, amellyel hosszú évek óta együtt él, lassan már-már igaznak tű... Következő »
Raktáron van!
3 690 Ft
Termékleírás<br /> Ez az átalakító a Delocktól lehetővé teszi a az IDE meghajtók(HDD) átalakítását SATA-ra és SATA meghajtókat (HDD) 40tűs IDE meghajtóvá.<br />  <br /> Műszaki leírás<br /> • IDE 40tűs male csatlakozó <br /> • Támogatja: ATA 100/133 <br /> • Soros ATA szabvány <br /> • Nem szükséges driver<br />  <br /> Rendszerkövetelmények <br /> • Szabad IDE 40tűs csatalakozó és SATA port<br />  <br /> Csomag tartalma <br /> • Átalakító IDE-SATA/SATA-IDE<br />  <br /> Csomagolás <br /> • Delock poliészter zacskó<br /> Következő »
Raktáron van!
6 962 Ft
Termékleírás<br /> Ez a Delock konverter lehetővé teszi, hogy az IDE-s meghajtójának interfészét SATA-ra vagy a SATA meghajtója csatolóját IDE pinesre alakíthassa át. <br /> <br /> Specifikáció<br /> o Csatlakozó:<br /> 1 x IDE 40 pin anya<br /> 1 x SATA 7 pin anya (sárga - host)<br /> 1 x SATA 7 pin anya (fekete - eszköz)<br /> 1 x 4 pin tápcsatlakozó anya<br /> o SATA 1.5 Gb/s és Ultra ATA 133 spec.<br /> o IDE kezel PIO és UDMA módot<br /> o IDE beállítások a Master / Slave / kábelválasztó mód kapcsoló által<br /> o Megfelelő merevlemezekhez és optikai meghajtókhoz<br /> o LED fény a táp és a hozzáférés jelzéséhez<br /> o Operációs rendszertől független, telepíteni nem szükséges <br /> <br /> Rendszerkövetelmények<br /> o Egy szabad IDE 40 pin vagy SATA port <br /> <br /> A csomag tartalma<br /> o IDE > SATA / SATA > IDE átalakító<br /> o 7 pin SATA kábel<br /> o Tápkábel<br /> o Használati utasítás <br /> <br /> csomagolás<br /> o Doboz<br /> Következő »
Raktáron van!
-1%
7 380 Ft
7 330 Ft
kis helyigényű, magas oszlopventilátor<br /> <br /> • érintőpanel és távirányító<br /> <br /> • 3 üzemmód: normál, természetes, alvó<br /> <br /> • szabályozható teljesítmény (3 fokozat)<br /> <br /> • 1-15 órás ventilátor kikapcsolás időzítő<br /> <br /> • kapcsolható oszcillálás (50°)<br /> <br /> • tápellátás: 230 V~ / 50 Hz / 45 W<br /> <br /> • tápkábel hossza: 1,35 m<br /> <br /> • méret: ∅17 x 112 cm / 3,8 kg<br /> <br />  <br /> <br /> távirányító<br /> van<br /> oszcillálás<br /> 50°<br /> üzemmódok<br /> 3 üzemmód: normál, természetes, alvó<br /> kikapcsolásidőzítés<br /> 1-15 órás ventilátor kikapcsolás időzítő<br /> ventilátorfokozatok<br /> szabályozható teljesítmény (3 fokozat)<br /> teljesítmény<br /> 45 W<br /> zajszint<br /> 62,76 dB(A)<br /> tápkábel hossza<br /> 1,35 m<br /> tápellátás<br /> 230 V~ / 50 Hz<br /> távirányító tápellátása<br /> 2 x 1,5 V (AAA)<br /> méret<br /> ∅17 x 112 cm<br /> egyéb<br /> érintőpanel (fehér piktogramok)<br /> tömeg<br /> 3,8 kg<br /> Következő »
Raktáron van!
27 686 Ft
"Idő! Jelenvaló Létel: de Múlt s Jövő<br /> csak Semmi. Hát van-é<br /> kedves közöttök egy?"<br /> (Katona József: Idő) Következő »
Raktáron van!
3 999 Ft
Az immár több mint ezer évet megélt Matthew de Clermont az amerikai függetlenségi háború csataterein találkozik Marcus MacNeillel, az ifjú massachusettsi sebésszel. A szabadság fényes pillanatában egy rövid időre minden lehetségesnek tűnik, és Marcus örömmel kap a lehetőségen, amikor a sokat látott vámpír felajánlja neki a halhatatlanságot és a szigorú puritán erkölcsöktől való szabadulást. Ám átalakulása nehézségekkel teli, és a De Clermont família merev ősi hagyományai mély ellentétben állnak a Marcus által vallott szabadság, egyenlőség, testvériség eszméjével. Napjaink Párizsában Marcus halandó szerelme, Phoebe Taylor szintén az örökkévalóság ösvényére készül lépni. Bár az átalakulás modernizált változata egyszerűnek tűnik, a szerelmespárnak rá kell döbbennie, hogy a vámpírlétre vágyó halandónak egyáltalán nincs könnyebb dolga, mint annak idején, a 18. században. A múlt eltemetettnek hitt árnyai könnyen visszatérhetnek - és az idők végezetéig kísérthetik mindkettejüket. A történelmi hűséget és a természetfelettit utánozhatatlan módon vegyítő Deborah Harkness új regénye kötelező olvasmány a Mindenszentek-trilógia hívei számára, és tökéletes bevezetőt kínál a szerző univerzumába. Cartaphilus Könyvkiadó Fantasy 528 oldal Kötés: keménytáblás, védőborítóval ISBN: 9789632667171 Szerző: Deborah Harkness Kiadás éve: 2020<br /> <br /> Az immár több mint ezer évet megélt Matthew de Clermont az amerikai függetlenségi háború csataterein találkozik Marcus MacNeillel, az ifjú massachusettsi sebésszel. A szabadság fényes pillanatában egy rövid időre minden lehetségesnek tűnik, és Marcus örömmel kap a lehetőségen, amikor a sokat látott vámpír felajánlja neki a halhatatlanságot és a szigorú puritán erkölcsöktől való szabadulást. Ám átalakulása nehézségekkel teli, és a De Clermont família merev ősi hagyományai mély ellentétben állnak a Marcus által vallott szabadság, egyenlőség, testvériség eszméjével. Napjaink Párizsában Marcus halandó szerelme, Phoebe Taylor szintén az örökkévalóság ösvényére készül lépni. Bár az átalakulás modernizált változata egyszerűnek tűnik, a szerelmespárnak rá kell döbbennie, hogy a vámpírlétre vágyó halandónak egyáltalán nincs könnyebb dolga, mint annak idején, a 18. században. A múlt eltemetettnek hitt árnyai könnyen visszatérhetnek - és az idők végezetéig kísérthetik mindkettejüket. A történelmi hűséget és a természetfelettit utánozhatatlan módon vegyítő Deborah Harkness új regénye kötelező olvasmány a Mindenszentek-trilógia hívei számára, és tökéletes bevezetőt kínál a szerző univerzumába. Cartaphilus Könyvkiadó Fantasy 528 oldal Kötés: keménytáblás, védőborítóval ISBN: 9789632667171 Szerző: Deborah Harkness Kiadás éve: 2020 Következő »
Raktáron van!
4 490 Ft
4 napos szállítással
1 342 Ft
Egy betöréses rablás során tízmillió font értékben tűnnek el antik tárgyak egy idős brightoni hölgy otthonából, aki a rablók brutális bántalmazásának következtében belehal sérüléseibe. Az ügyben nyomozást indító Roy Grace főfelügyelő meglepve tapasztalja, hogy a meggyilkolt hölgy családja számára... Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Dmitrij Svedov Setét Másféle két év pihenő után visszatér, és második szintű létére azonnal vezetői feladatot kap: menjen Kijevbe, és élessze újjá a felmorzsolódott Nappali Őrséget. Ám épphogy elkezdi a hivatal felállítását, rejtélyes gyilkosságok történnek, melyek különös ismertetőjegye, hogy az áldozat életenergiáját elszívták... Következő »
Raktáron van!
2 990 Ft
Egy nap különös látogató érkezik Cin Citybe. Egyenesen a múltból érkezett egy időgéppel. Potyautasa, Billy Bon Bon nagy veszélyt jelent a városra. Következő »
Raktáron van!
1 799 Ft
"Ezt a rózsaszín ruhás tündérlánykát Pankának hívják. Az erdő közepén él, egy öreg tölgyfa első emeletén. Puha mohából van az ágya, virágszirom a ruhája. A tündérfiú neve Csiribí. Ő is az erdőben lakik, egy odvas fenyőfában. Panka és Csiribí barátok." - kezdődik a mese. Tündérekről van tehát szó, no meg mókusokról, borzról, nyestről és szarvasbogárról, napról, szélről és felhőről Berg Judit új mesekönyvében. (A szerző Hisztimesék című könyvét sokan ismerik, szeretik és haszonnal forgatják...) Most pedig itt van Panka, a mindig vidám tündérlány, aki imád sütni-főzni, öltözködni, játszik mindenféle hangszeren, de repülni sajnos nem tud; és itt van Csiribí, az ezermester tündérfiú, aki mindenféle szerkentyűt képes megjavítani, de nem birkózik meg a forró csoki elkészítésével - és itt van öt vadonatúj mese, amely a két kis tündér kalandjait meséli el mindenféle időben - nevezetesen szélben, napban, esőben, ködben és hóban. Következő »
Raktáron van!
3 990 Ft
Jeffrey Archer egy szinte teljes századot felölelő trilógiájának első darabját tartja kézben az olvasó. Következő »
Raktáron van!
3 500 Ft
Bill jogászként dolgozik apja patinás New York-i ügyvédi irodájában, de igazi elhivatottságot a lelkészi pálya iránt érez. Ahhoz azonban, hogy szembe merjen szállni rideg családja hagyományaival, szüksége lenne rajongott felesége bátorítására... Következő »
Raktáron van!
1 899 Ft
A fénykép: horgonypont a téridő-kontinuumban. Hosszú láncára kötve ott imbolygunk a felszín hullámverésében leszakíthatatlanul. Fekete Zsolt megpróbálta a lehetetlent: az ugyanott és ugyanakkor összefüggésből megőrizni a koordinátapár felét és kiegészíteni valahogy így: ugyanott és ugyanmáskor. A gond nem abban van, hogy meg lehet-e találni az egykori térbeli fix pontot. Alámerülsz, és megtalálod. A kérdés az, hányszor nem léphetsz ugyanabba a folyóba. Egyszer sem? Kétszer sem? Egy olyan má... Következő »
Raktáron van!
9 800 Ft
A félárva, zárdában nevelkedett Idának az apja, Ó Péter borkereskedő gazdag hozománnyal, hirdetés útján keres férjet: sürgősen szabadulni akar leányától, hogy továbbra is szabados életmódjának hódolhasson. Következő »
Raktáron van!
698 Ft
Titokzatos, apró szerkezetek tűnnek föl az űrben a Földkörül, idegen építésű műholdszerűségek. Mielőtt azonbana  emberiség kinyomozhatná eredetüket, a berendezések működésbe lépnek, és bolygónkon egyszeriben szeletekre hasad az idő és a tér. 21. századi ENSZ-békefenntartók hirtelen Rudyard Kipling korának Indiában állomásozó angol seregével szembesülnek, Dzsingisz kán ázsiai sztyeppéken száguldozó lovas felderítői egy Szojuz visszatérő egység utasaira bukkannak, és hogy teljes legyen... Következő »
Raktáron van!
2 670 Ft
Volt már olyan érzésed, hogy a világon minden körülötted forog?1959-et írunk. Ragle Gumm egy álmos, amerikai kisvárosban lakik, és abból él, hogy mindennap megfejti és beküldi kedvenc napilapja rejtvényét. Egyedülálló tehetségének köszönhetően ő az első számú versenyző a "Hol lesz legközelebb a kis zöld emberke?" című játékban.Egy nap az a nyugtalanító érzése támad, hogy valami nagyon nincs rendben a világgal. Mintha minden körülötte forogna. Vajon kik azok, akik minden lépését figyelik? Mi... Következő »
Raktáron van!
3 280 Ft