110/45 ág

- 10 000 db
Új termék a Pepitán
A Pipelife KGEA PVC csatorna ágidomok alkalmazásával egyszerűen kivitelezhető a szenny- és csapadékvíz gravitációs elvezetésére épületen belül és kívül egyaránt. Tökéletes vízzáróság, hosszú élettartam. <br /> <br /> PIPELIFE KGEA csatorna ágidom 45°, 110/110mm A Pipelife KGEA idom rendszer is ellenáll az agresszív szennyvíz, és talajvíz hatásaival szemben is. Megfelelő szerelés esetén a kötéseknél is tökéletes a vízzáróság jellemzi, mely a beszűrődés ellen is védett. Következő »
4 napos szállítással
2 387 Ft
Új termék a Pepitán
A Pipelife KGEA PVC csatorna ágidomok alkalmazásával egyszerűen kivitelezhető a szenny- és csapadékvíz gravitációs elvezetésére épületen belül és kívül egyaránt. Tökéletes vízzáróság, hosszú élettartam. <br /> <br /> PIPELIFE KGEA csatorna ágidom 45°, 125/125mm A Pipelife KGEA idom rendszer is ellenáll az agresszív szennyvíz, és talajvíz hatásaival szemben is. Megfelelő szerelés esetén a kötéseknél is tökéletes a vízzáróság jellemzi, mely a beszűrődés ellen is védett. Következő »
4 napos szállítással
2 905 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Új termék a Pepitán
A Pipelife KGEA PVC csatorna ágidomok alkalmazásával egyszerűen kivitelezhető a szenny- és csapadékvíz gravitációs elvezetésére épületen belül és kívül egyaránt. Tökéletes vízzáróság, hosszú élettartam. <br /> <br /> PIPELIFE KGEA csatorna ágidom 45°, 125/110mm A Pipelife KGEA idom rendszer is ellenáll az agresszív szennyvíz, és talajvíz hatásaival szemben is. Megfelelő szerelés esetén a kötéseknél is tökéletes a vízzáróság jellemzi, mely a beszűrődés ellen is védett. Következő »
4 napos szállítással
3 004 Ft
Új termék a Pepitán
A Pipelife KGEA PVC csatorna ágidomok alkalmazásával egyszerűen kivitelezhető a szenny- és csapadékvíz gravitációs elvezetésére épületen belül és kívül egyaránt. Tökéletes vízzáróság, hosszú élettartam. <br /> <br /> PIPELIFE KGEA csatorna ágidom 90°, 110/110mm A Pipelife KGEA idom rendszer is ellenáll az agresszív szennyvíz, és talajvíz hatásaival szemben is. Megfelelő szerelés esetén a kötéseknél is tökéletes a vízzáróság jellemzi, mely a beszűrődés ellen is védett. Következő »
4 napos szállítással
2 244 Ft
Matricával díszített, derekán gumírozott, puha felső. Anyagösszetétel: 70% pamut, 30% poliészter, Következő »
Raktáron van!
1 272 Ft
Matricával díszített, derekán gumírozott, puha felső. Anyagösszetétel: 70% pamut, 30% poliészter, Következő »
Raktáron van!
1 272 Ft
A TC-AG 18 Li - Solo akkumulátoros sarokcsiszoló kategóriájának legkönnyebb és legegyszerűbben kezelhető készüléke. Mindegy, hogy darabolásra, csiszolásra vagy polírozásra használja a készüléket, a percenkénti 8500 fordulat elegendő teljesítményt biztosít bármelyik feladathoz. Nélkülözhetetlen segítőtárs, és nem hiányozhat egyetlen műhelyből sem! A készülék a Power X-Change termékcsalád tagja, így a PXC-sorozat összes a nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorát használhatja a sarokcsiszolóhoz (és az összes többi készülékéhez is). A felhasználó maximális biztonságról a Softstart (lágyindítás) funkció és az újraindulás elleni védelem gondoskodnak, míg a túlterhelés-védelem a készülék hosszú élettartamát biztosítja. Az erős alumínium hajtómű ház, valamint a motor és a hajtómű szétválasztása rendkívül sima, egyenletes működést biztosít. A módosított levegőelvezetés jobb hűtést biztosít, és ezzel egyidejűleg hosszabb élettartamot is garantál. A vékony készülék hajtóműháza erős, ugyanakkor rendkívül könnyű alumíniumból készült. A Softgrip felületű pótfogantyút három különböző pozícióban szerelheti a készülékre. Ha optimális eredményt szeretne elérni, akkor 2,6 Ah Plus vagy nagyobb akkumulátorra lesz szüksége. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk, ezeket külön vásárolhatja meg. A vágókorong nincs benne a gyári csomagolásban, ezt külön vásárolhatja meg. Jellemzői: - A Power X-Change termékcsalád tagja - Kategóriájának legkönnyebb készüléke - Lágyindítás és újraindulás elleni védelem a felhasználó maximális biztonsága érdekében - Túlterhelés-védelem a hosszú élettartam biztosítása érdekében - Jobb hűtés és hosszabb élettartam a módosított levegőelvezetésnek köszönhetően - Egyenletes működés a motor és a hajtómű szétválasztása révén - Erős alumínium hajtómű burkolat - Vékony kialakítás ergonomikus, Softgrip felülettel - 3 különböző pozícióba szerelhető pótfogantyú - Az optimális teljesítmény eléréséhez 2,6 Ah Plus vagy nagyobb akkumulátor javasolt - Akkumulátor és töltőkészülék nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg) - A készüléket vágókorong nélkül szállítjuk Garancia: Az Einhell Red termékekre 2 + 1 év kiterjesztett garancia érvényesíthető, ha a vásárlást követő 30 napon belül regisztrál az alábbi linken. Figyelem a garancia kiterjesztés bizonyos feltételekhez kötött, melyekről itt olvashat: http://www.einhell.hu/hu_hu/garancia-kiterjesztes.html Következő »
4 napos szállítással
24 990 Ft
Univerzális törlőkendők AG 24db AGT-173<br /> <br /> Nedves törlőkendők számítógépes berendezések és irodai berendezések, azaz monitorok, billentyűzetek, számítógépházak, laptopok, nyomtatók, fénymásolók, szkennerek, telefonok, faxok, írógépek tisztításához és karbantartásához <br /> Következő »
10 napos szállítással
1 690 Ft
A Termék Kép Csak Illusztráció!<br /> <br /> Kiváló Minőségű Utcai Féktárcsa. <br /> <br /> A Mikoda Cég Már 25 Éve Gyárt Féktárcsákat, Hagyományos Oem Kivitelben Illetve Sport Verzióban. A Cég Féktárcsái Tüv Minősítéssel Rendelkeznek!<br /> <br /> Oem Szám:21103501070<br /> <br /> Méret: 239X19,5 Mm<br /> <br /> Típus: Hűtött Tárcsa<br /> <br /> Az Ár Egy Db-Ra Vonatkozik.<br /> <br /> Cikkszám: Mi-1207 Következő »
6 napos szállítással
13 399 Ft
4 rétegű vászonerősítésű csövek kék és fekete színben.<br /> Alkalmazható turbó/levegő/vízcső helyettesítésére is.<br /> Következő »
Raktáron van!
2 660 Ft
Új termék a Pepitán
Kemény PVC-ből gyártott, tokos lefolyócső idom, mely jól bírja a napi használatot. Olyan háztartási és egyéb szennyvizek elvezetésére alkalmas, melyek sem a csövek, sem a gumigyűrűk anyagát nem támadják. Tartósan legfeljebb 60°C-os, rövid ideig (max. 5 perc) 75°C-os szennyvizek elvezetésére. <br /> <br /> PIPELIFE KAEA PVC lefolyóág 45°, 110/110mmEgymáshoz tokos, gumigyűrűs kötéssel illeszkedő elemekből (cső és idom) összeállítható PVC lefolyórendszer épületen belüli szereléshez. Mérsékelten meleg közegekhez alkalmazható. Beépítése falon vagy mennyezeten szabadon szerelve, falban horonyban, padlóban padlócsatornában vagy a padló felett, a fal mellett elburkolva történhet. SN2 gyűrűmerevségű, aljzatba (betonozva) vagy talajba fektetésre nem alkalmas.Az EPDM ajakos gumigyűrű savaknak lúgoknak jól ellenáll, de az olajok károsítják. Következő »
4 napos szállítással
2 189 Ft
Új termék a Pepitán
Kemény PVC-ből gyártott, tokos lefolyócső idom, mely jól bírja a napi használatot. Olyan háztartási és egyéb szennyvizek elvezetésére alkalmas, melyek sem a csövek, sem a gumigyűrűk anyagát nem támadják. Tartósan legfeljebb 60°C-os, rövid ideig (max. 5 perc) 75°C-os szennyvizek elvezetésére. <br /> <br /> PIPELIFE KAEA PVC lefolyóág 45°, 110/50mmEgymáshoz tokos, gumigyűrűs kötéssel illeszkedő elemekből (cső és idom) összeállítható PVC lefolyórendszer épületen belüli szereléshez. Mérsékelten meleg közegekhez alkalmazható. Beépítése falon vagy mennyezeten szabadon szerelve, falban horonyban, padlóban padlócsatornában vagy a padló felett, a fal mellett elburkolva történhet. SN2 gyűrűmerevségű, aljzatba (betonozva) vagy talajba fektetésre nem alkalmas.Az EPDM ajakos gumigyűrű savaknak lúgoknak jól ellenáll, de az olajok károsítják. Következő »
4 napos szállítással
1 144 Ft
Új termék a Pepitán
Kemény PVC-ből gyártott, tokos lefolyócső idom, mely jól bírja a napi használatot. Olyan háztartási és egyéb szennyvizek elvezetésére alkalmas, melyek sem a csövek, sem a gumigyűrűk anyagát nem támadják. Tartósan legfeljebb 60°C-os, rövid ideig (max. 5 perc) 75°C-os szennyvizek elvezetésére. <br /> <br /> PIPELIFE KAEA PVC lefolyóág 45°, 110/63mmEgymáshoz tokos, gumigyűrűs kötéssel illeszkedő elemekből (cső és idom) összeállítható PVC lefolyórendszer épületen belüli szereléshez. Mérsékelten meleg közegekhez alkalmazható. Beépítése falon vagy mennyezeten szabadon szerelve, falban horonyban, padlóban padlócsatornában vagy a padló felett, a fal mellett elburkolva történhet. SN2 gyűrűmerevségű, aljzatba (betonozva) vagy talajba fektetésre nem alkalmas.Az EPDM ajakos gumigyűrű savaknak lúgoknak jól ellenáll, de az olajok károsítják. Következő »
4 napos szállítással
1 915 Ft
Gyors, mutatós dekoráció minden színű falra, nappaliba vagy hálószobába. Könnyen kiegészíthető más matricákkal, akár más cicákkal vagy állatokkal, virágokkal, madarakkal.<br /> <br /> Cica az ágon, cicás falmatrica Felépített kép mérete: 58 x 38 cm (szélesség x magasság) Anyaga: műanyag öntapadós matrica Következő »
6 napos szállítással
3 600 Ft
Hét emberöltő eseményei elevenednek meg a kötetben, régi emberek jönnek elő, akikről sok esetben semmi egyéb nem maradt fenn, mint egy történet. Hogy hazaj... Következő »
Raktáron van!
2 500 Ft
Csúszásgátló betét AGO-Kristall 100 (922x474 mm) fekete<br /> Következő »
7 napos szállítással
5 467 Ft
Sarokcsiszoló<br /> TE-AG 125/1010 CE Q<br /> Cikkszám 4430890<br /> <br /> A „Quick-Fix” rendszer körmöskulcs nélküli vágókorongcserét tesz lehetővé<br /> Fordulatszám-szabályozó elektronika a maximális pontosság érdekében<br /> Vékony kialakítás ergonomikus, Softgrip felülettel<br /> Fémből készült lapos hajtóműegység a rugalmas munkavégzésért<br /> Gyorsrögzítővel ellátott korongvédelem<br /> Tengelyzár az egyszerű és kényelmes szerszámcsere érdekében<br /> 2 különböző pozícióban rögzíthető pótfogantyú<br /> Vágókorong nélkül<br /> <br /> Termékleírás<br /> Az Einhell TE-AG 125/1010 CE sarokcsiszoló egy nagy teljesítményű segítőtárs, amely megkönnyíti a hobbibarkácsolók és ezermesterek munkáját, bármilyen vágási vagy csiszolási projektbe fogjanak is bele. A precíz végeredményről az 1010 watt teljesítmény és a fordulatszám-szabályozó elektronika gondoskodnak (üresjárati fordulatszám 4000 – 12 000 min-1), akár az otthonában, akár a műhelyben használja a készüléket. A lapos hajtóműegység, a karcsú kialakítás és az ergonomikus Softgrip markolat rugalmas munkavégzést tesznek lehetővé. Felejtse el a körmöskulcsokat: a „Quick-Fix” megoldás révén szerszámok nélkül, egyszerűen kicserélheti a vágókorongot. A felhasználó biztonságról a gyorsrögzítővel ellátott korongvédelem gondoskodik. A két különböző pozícióban rögzíthető pótfogantyú maximális rugalmasságot biztosít. A tengelyzár egyszerű és kényelmes fűrészlapcserét tesz lehetővé. A készüléket vágókorong nélkül vásárolhatja meg. A vágókorongokat külön – például egy praktikus KWB-szett formájában – vásárolhatja meg. Műszaki leírás<br /> <br /> Elektromos hálózat 220-240 V | 50 Hz<br /> Teljesítmény 1010 W<br /> Üresjárati fordulatszám 4000 min^-1 - 12000 min^-1<br /> Korong átmérője 125 mm Következő »
Raktáron van!
31 089 Ft
Szilikon olaj 100 ml olajos kanna AGT-015<br /> <br /> Professzionális szer kenéshez, védelemhez és karbantartáshoz <br /> Szilikon alapú viszkózus olaj, amely a legelérhetetlenebb helyekre is eljut. Kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, megakadályozza az elektromos kisüléseket és hatékonyan véd a nedvességtől.<br /> Alkalmazás: <br /> - gumitömítések ápolásához és karbantartásához szükséges, <br /> - műanyag csapágyak és fogaskerekek kenésére, horgászatra berendezések, <br /> - vezetékek és kábelek húzásakor használt zsír, <br /> - a szer hatékonyan véd a rövidzárlatok és defektek ellen, <br /> - a szert széles üzemi hőmérséklet-tartományban használják: -50 ° C-200 °C Következő »
10 napos szállítással
4 290 Ft
A L’affair Agora African Safari 100ml Unisex EDP a sejtelmes elegancia illata. Egy olyan gazdag parfüm kompozíció amiben a fűszeresség és az érzékiség kiemeli a tömeg illatok unalmából. A magyar parfüm piacon már találkozhattunk két éve a L’affair Dubai – i parfümgyár két illatával. A Maison Rouge EDP és a Supreme EDP parfümjeik bombaként robbantak be és fantasztikus népszerűségre tettek szert a minőségi illatok szerelmesei között. A L’affair Agora African Safari 100ml Unisex EDP elhozza a keleti eleganciát, Dubai gazdag misztikumát. Olyan lenyűgöző illat élményt nyújt amit mindenki szeretne megszerezni a környezetében. A L’affair Agora African Safari 100ml Unisex EDP illat háromszöge meleg és bőrös parfüm összetevőket rejt. Fej Illatában a Bergamott friss és citrusos nyitánnyal érkezik ami beleszalad a Kardamon fás, fűszeres érzéki ölelésébe. Ezt az idillt a Sáfrány keserédes, puha, földes és bőrszerű akkordjai teszik ellenállhatatlanná Dubai, arab Unisex parfümünket. Az Agora African Safari első pillanataiban már elkápráztatja orrunkat. A leszáradás után L’affair Agora African Safari 100ml Unisex EDP -nk közepében a Szív illatban a Római Kömény meleg és pézsmás fűszerei kezdenek ölelkezésbe a Gólyaorr azaz a muskátli félék friss akkordjaival. Tovább fejlődik parfümünk közepe a fás Pacsuli és az Oud, Agárfa krémes bódító fúziójával. Alap Illatában a Pézsma fás a Vetiverfű eső áztatta erdő illatjegyei keverednek L’affair Agora African Safari 100ml Unisex parfümünk lecsengésében. Utolsó dobbanásként a Bőr egyedisége a suszter műhelyek semmihez sem hasonlítható melegségével zárja az illat orgiánkat. Ezt a Dubaiban gyártott parfümöt Memo African Leather illatjegyei inspiráltak. Az illat annyira egyedi, hogy viselőjét mindenhol megfogják jegyezni és utat engednek neki, hogy követni tudják az őt körülvevő illataurát. A L’affair Agora African Safari 100ml Unisex EDP megrendelhető akár másnapra a DPD futárral 100 – 5ml kiszerelésben. Kipróbálható üzletünkben 1196. Budapest Nádasdy u.40. H-P 8-16h –ig. Telefonon Póczos Andor illat szakértőnk segít Önnek ha személyre szabott parfümöt szeretne – +36307975656. Élvezze a L’affair parfümház kiemelkedő Dubai illatait és fogadja az elismeréseket amiket kapni fog azoktól akik belépnek az illat aurájába. Használja ki az illataink remek Ár/Érték arányát és legyen pár illata a sorozatból ami meghatározza a munka a szabadidő és az elegáns megjelenés magabiztosságát. Fejillat – Bergamott – Sáfrány – Kardamom Szívillat – Római Kömény – Gólyaorr – Pacsuli – Agárfa Alapillat – Pézsma – Vetiverfű – Bőr Az illat fajtája – Bőrös, melengető parfüm különlegesség Inspiratív illat – Memo African Leather jellegű illatjegyei Következő »
Ingyenes kiszállítás!
Raktáron van!
19 990 Ft
A TC-AG 115 sarokcsiszolóval a barkácsolás szerelmesei könnyű és praktikus szerszámot kapnak, amely jó szolgáltatást nyújt a kerti, műhelyi és garázsban végzett vágási, csiszolási és durva munkákhoz. A szerszámnak van egy tárcsavédője, amely a működés közben nagy biztonságot nyújt. Orsózára lehetővé teszi a szerszám gyors és egyszerű cseréjét. A TC-AG 115 robosztus, lapos fém fogaskerekes fejjel van ellátva, amely biztosítja a jó teljesítményátadást, és nagyon hasznos a nehéz hozzáférésű helyeken. A két helyzetben beállítható kiegészítő fogantyú felhasználóbarát és biztonságos kezelést tesz lehetővé még hosszú munkamenet során is. A karimás csavarkulcs is rendelkezésre áll. Jellemzői: - Lemezvédő - Orsózár - Fém fogaskerék - További fogantyú - Indítsa újra a védelmet - Biztonsági kapcsoló - Karimás anyacsavar - A daraboló korongot nem tartalmazza Műszak adatok: - Hálózati áramellátás: 230V | 50Hz - Teljesítmény: 500W - Alapjárati fordulatszám: 12000 fordulat/perc - Tárcsa átmérője: 115mm - Termék súlya: 1,54kg Garancia: Az Einhell Red termékekre 2 + 1 év kiterjesztett garancia érvényesíthető, ha a vásárlást követő 30 napon belül regisztrál az alábbi linken. Figyelem a garancia kiterjesztés bizonyos feltételekhez kötött, melyekről itt olvashat: http://www.einhell.hu/hu_hu/garancia-kiterjesztes.html Következő »
Raktáron van!
18 073 Ft
Új termék a Pepitán
Nem nyomásálló, csak nyitott, szabad lefolyású rendszerekben alkalmazható kemény PVC-ből gyártott, tokos lefolyócső idom. Üzemi hőfok: max 35C°.<br /> <br /> PIPELIFE KAEA PVC 3 ágú lefolyó keresztidom 45°, gumigyűrűs, 110/110/110mm Épületek szennyvízelvezetésére használható, nyomásálló, kemény PVC idom Szerlése egyszerű, melyhez kenőszappan használata ajánlott A tokos kötésnek köszönhetően bármikor szédszethető Következő »
4 napos szállítással
9 339 Ft
Szevasz tavasz
A TE AG 125 CE sarokcsiszoló magas színvonalú, nagy teljesítményű eszköz igényes szakemberek számára, amelynek erősségeit teljes körűen megmutatják a vágási, csiszolási és durva munkák széles skáláján, otthon, műhelyben és garázsban. Állandó elektronikus rendszere lehetővé teszi a sarokcsiszoló számára, hogy terhelés közben is állandó szinten tartsa sebességét. Az állandó elektronikus rendszer lehetővé teszi a sebesség tökéletes beállítását a konkrét feladathoz. Ugyanakkor az állandó elektronika továbbra is beállítja a beállított sebességet úgy, hogy még terhelés esetén is állandóan fennmaradjon a beállított sebesség. Kerékvédője, a gyorsbeállítással, bármilyen feladatra elvégezhető, csak a kéz csavarásával, míg az orsó ütközője lehetővé teszi a szerszám egyszerű és gyors cseréjét. A TE-AG 125 CE lapos fém fogaskerekes fejjel rendelkezik, amely kiváló energiaátadást és alacsony vibrációt nyújt, mindkettő segíti a nehéz hozzáférésű területeken történő munkát. A vékony házának, valamint a fogantyú és a kiegészítő fogantyú puha markolatának köszönhetően a sarokcsiszoló nagyon magas szintű felhasználóbarát felhasználást kínál. Ezenkívül a kiegészítő fogantyú három különböző helyzetben rögzíthető, hogy az optimálisan illeszkedjen az adott munkadarabhoz, biztosítva ezzel a megbízható tartást a kényelmes és biztonságos működés érdekében. Az arckulcsot a kiegészítő fogantyúban kell tárolni, hogy mindig kéznél legyen. A felcsépelt kábel rögzítésére szolgáló kábelcsatlakozó tartja a TE-AG 125 CE szépen és biztonságban, ha távol tartja. A gyakorlati LED-kijelző lehetővé teszi, hogy megnézze, hogy a sarokcsiszoló mindig csatlakozik-e a tápegységhez, így tovább javítva a biztonságot. A TE-AG 125 CE vágókerék nélkül kerül szállításra. Jellemzői: - Állandó elektronika a folyamatos teljesítményhez még stressz esetén is - A LED állapotjelzője a fokozott biztonságért - Lapos fém hajtóműfej a rugalmas munkavégzéshez - Karcsú kialakítás, ergonómikus, puha markolat - Lemezvédő gyors beállítással - A kiegészítő fogantyú 3 pozícióba szerelhető - Orsózár az egyszerű és kényelmes szerszámcsere érdekében - Kábelcsatlakozó a felcsépelt kábel rögzítéséhez - Arc kulcs, kiegészítő fogantyúban - A daraboló korongot nem tartalmazza Műszaki adatok: - Hálózati áramellátás: 220-240V | 50Hz - Teljesítmény: 1100W - Alapjárati fordulatszám: 3000 - 12000 perc - Tárcsa átmérője: 125mm - Termék súlya: 2,45kg Garancia: Az Einhell Red termékekre 2 + 1 év kiterjesztett garancia érvényesíthető, ha a vásárlást követő 30 napon belül regisztrál az alábbi linken. Figyelem a garancia kiterjesztés bizonyos feltételekhez kötött, melyekről itt olvashat: http://www.einhell.hu/hu_hu/garancia-kiterjesztes.html Következő »
Raktáron van!
27 990 Ft
"Ha valaki akkor a végház tájékán járt, bizonyára csodálkozott volna, hogy még hajnaltájon is dübörögnek a csizmák, mert akkor már kevés okuk volt táncolni a végvári legényeknek." Az öt török vitéz megállt a magyar csapat előtt. A magyarok meglobogtatták süvegüket, és helyet adtak a törököknek, akik gyönyörködve nézték a magyar vitézek lovait. Most nem ellenségek voltak, csupán bajvívók, vitézek, bajtársak a végvári élet szépségeiben és mostohaságában. Párviadallal kezdődik a történelmi regény: a koppányi vár török urát, Oglut megöli az apja halálát megbosszuló Babocsai László. A halálra sebzett török tiszt utolsó percben békejobbot nyújt ellenfelének, és arra kéri, hogy leányát, Zsuzsát, akit magyar felesége szült, vegye gondozásába. Így bontakozik ki a romantikus elemekkel átszőtt történet, amely hitelesen mutatja be a dunántúli végvári harcok hétköznapjait. A kötet a Fekete István életművét bemutató sorozat tagja.<br><br> Következő »
Raktáron van!
2 499 Ft
Ezüst ág gyöngyökkel díszítve, ideálisak dekorálásra.Paraméterek: 63 x25 x 44 cmAnyagösszetétel: szintetikus anyag, fém Következő »
8 napos szállítással
5 688 Ft
Arany korallág - ideális dekorálásra, de különálló elemként is.Paraméterek: hossza 35cm, a köteg 27 darab 13cm-es faágakból állAnyagösszetétel: szintetikus anyag Következő »
8 napos szállítással
1 999 Ft
<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Ez a különleges bögre szuper ajándék lehet szeretteidnek és persze saját magadnak is. Lepd őket vagy magadat ezzel a csodás termékkel. Bögréink űrtartalma 300ml.<br /> <br /> Most a tiéd lehet csupán 3490-ért!<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> A nyomat egy varázslatos géppel készül, amely biztosítja arról a vásárlót, hogy az elkészült nyomat hosszú élettartamú, és nem fakul ki. A bögrékre nyomott minták több ezer használat után sem kopnak, vagy fakulnak.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Bögréink alkalmasak a mindennapi használatra, jól bírják a mosogatógépet és a mikrohullámú sütőt is.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Mosási mód: Kézi mosogatás ajánlott, de a mosogatógépet is bírja. Tisztítás során óvjuk az éles fém tárgyaktól, amelyek megsérthetik a kerámia felületét.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
4 napos szállítással
3 490 Ft
Új termék a Pepitán
Stone Age társasjáték Utazzunk vissza a kőkorszakba a Stone Age társasjátékkal! A Stone Age-ben kőkorszaki kereskedők" lesztek, akiknek a falujuk fejlesztése a céljuk. Vágj fát, törj követ, moss aranyat a folyóban, majd csereberéld az árut. A fejlődéshez ezeken felül szükséges, hogy kunyhókat építs, és megszerezd a civilizációs kártyákat is. A játék során a szerencsére és a jó tervezésre egyaránt szükséged lesz. A győzelemhez több út is vezet, de csak a játék végén derül ki, ki lesz a Kőkorszak Bajnoka. További információk a Stone Age társasjátékról: A doboz tartalma: 1 játéktábla 4 játékostábla 58 nyersanyag 40 fabábu 8 fa jelző két méretben 53 élelmiszerkorong 28 épületlapka 18 szerszámlapka 1 kezdőjátékos jelölő 36 civilizációkártya 7 kocka 1 bőrpohár a kockadobáshoz 1 játékszabály Játékosszám: 2 - 4 fő<br /> Játékidő: 60 - 90 perc<br /> Ajánlott életkor: 10 éves kortól<br /> A doboz mérete: 31 x 22 x 9 cm<br /> Társasjáték nyelve: Magyar Következő »
Raktáron van!
15 690 Ft
Nagyon szép 45 cm-es rózsaszín tavaszi ág virágokkal. Önmagában is gyönyörű dekoráció, de használható asztali díszekhez, kopogtatókhoz is. Dús, több ágból áll, szép élénk színnel.<br /> <br /> Dús, nagy csokor Következő »
Raktáron van!
-3%
2 268 Ft
2 200 Ft
A Termék Kép Csak Illusztráció!<br /> <br /> Kiváló Minőségű Sport Féktárcsa !<br /> <br /> Fúrt És Mart Kivitel ! Ez Által A Fékezés Során A Tárcsa Felületén Keletkező Gázok És Port Könnyebben Tud Távozni, Növekszik A Fékhatás! Fokozott Igénybevétel Esetén Is 100%-Os Biztonság!<br /> <br /> A Mikoda Cég Már 25 Éve Gyárt Féktárcsákat, Hagyományos Oem Kivitelben Illetve Sport Verzióban. A Cég Féktárcsái Tüv Minősítéssel Rendelkeznek!<br /> <br /> Oem Szám: 21103501070<br /> <br /> Méret: 239X19,5 Mm<br /> <br /> Típus: Hűtött Tárcsa<br /> <br /> Az Ár Egy Db-Ra Vonatkozik.<br /> <br /> Cikkszám: Mgt-1207 Következő »
6 napos szállítással
18 099 Ft
Feeder specialista! Ez egy kellemes orsó, amely kiegyensúlyozott tulajdonságainak köszönhetően azonnal a kézbe illeszkedik, különösen a feederesek által értékelt. Kellemes és sima futás zavaró elem nélkül, a sekély dob  ideális zsinór kapacitás és az optimális 5.1: 1 arány, ezekre a jó tulajdonságokra alapozik az  AGON. A csomag tartalmazza a fő sekély fémdobot és csere műanyagdobot. Lehetőség van további fémdob beszerzésére is. Ezen túlmenően ennek az orsónak a féke karbon alátéteket tartalmaz! Ez növeli hatékonyságát, és még szélsőséges időjárási körülmények között sem változtatja meg a karakterét. A hajtókar fém, és a fogantyú  még többórás használat után is kényelmes. Elvesztés esetére a csomagolás tartalmaz még egy tartalék hajtókarcsavart is. Az érzékeny és precíz adagolású első fék csak egy jó bónusz. A AGON elbűvöli a szín kialakításával az elegáns fekete, decens vörös és fém ezüst kombinációjával. Ez a orsó sok élményt biztosít alacsony áron.<br /> <br /> Műszaki paraméterek:<br /> <br /> Típus: Delphin AGON 40<br /> <br /> Zsinór kapacitás mm/m: 0.18/290, 0.20/230, 0.22/160<br /> <br /> Áttétel: 5.1:1<br /> <br /> Csapágyak száma: 5+1<br /> <br /> Súly: 320g<br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
17 125 Ft