10824 duplo

- 9 676 db
Turbózd fel a kisgyermekek képzelőerejét a Villám McQueen versenyének napja (10924) építőjátékkal! Miközben a gyermekek felfedezik a szerepjátékos mókát a népszerű Disney és Pixar Verdák filmekből ismert Villám McQueennel és Matukával, kulcsfontosságú finommotoros- és érzelmi készségeiket is fejlesztik. A Disney és Pixar Verdák filmekből ismert szereplőket tartalmazó, 2 az 1-ben játékkészletet úgy tervezték, hogy fejlessze a gyermekek kreatív gondolkodását és elősegítse a fejlődésüket. Az autók irányítása nagyszerű módja annak, hogy fejlődjenek az apró kezek finommotoros-készségei. Ha pedig a verseny véget ért, a gyermekek a járműveket a javítóasztalra helyezve elvégezhetnek rajtuk néhány fontos műszaki műveletet. A jól ismert figurákkal, klassz helyszínekkel és rengeteg szórakoztató funkcióval teli LEGO® DUPLO® │ Disney és Pixar építőjátékokkal a gyermekek elmerülhetnek a játékban és különböző interakciókat vihetnekvégbe vele. Emellett a szülők számára tökéletes lehetőséget biztosít ahhoz, hogy kis autóversenyzőjükkel együtt éljék át az értékes fejlődési mérföldköveket. Villám McQueen méretei: több mint 4 cm magas, 6 cm hosszú és 10 cm széles. Matuka méretei: több mint 13 cm magas, 12 cm hosszú és 12 cm széles. Következő »
Raktáron van!
38 929 Ft
A LEGO® DUPLO® Gőzmozdony használata is annyira egyszerű, akárcsak a Told és Indul motoré! A LEGO® DUPLO® 10874 Gőzmozdonyt kisgyermeked most még könnyebben tudja irányítani, ráadásul többféle módon is tud játszani vele. A Told és Indul motorral gyermekedből akár mozdonyvezető is lehet – elég egy enyhe lökés előre vagy hátra és a vonat máris útnak indul, megállításához pedig elég megfogni, vagy leemelni a sínekről. Segíts gyermekednek elhelyezni az 5 színes interaktív elemet a vasúti pályán úgy, hogy megszólaljon a vonatkürt, be- és kikapcsoljanak a lámpák, megálljon a vonat és pótolja az üzemanyagot, irányt változtasson, és megálljon ott, ahol csak szeretné! Egy vasútállomást, egy szenes billenőkocsit, 2 DUPLO figurát és egy állatfigurát, valamint egy egyszerű játék vasúti pályát is találtok ebben a LEGO DUPLO készletben, amellyel a kisgyermekek felfedezhetik a klasszikus vonatos játékokban rejlő szórakozást. Töltsétek le a kiegészítő alkalmazást, hogy még több játéklehetőséget oldjatok fel, többek között például a távirányító funkciót, vagy fedezzétek fel a szórakoztató kihívásokat, melyeket kisgyermekeddel együtt teljesíthetsz! Jellemzői: • A csomagban egy mozdonyvezető és egy gyermek LEGO® DUPLO® figurát valamint egy mókus figurát is találtok. • Jellemzője egy megépíthető Told és Indul mozdony fényekkel és hangokkal, személykocsi, 5 színkódolt interaktív elem, vasútállomás, szenes billenőkocsi, fa és 16 elemből álló vasúti pálya. • A kiegészítő elemek között egy üzemanyagkanna, egy bőrönd, kenyér és egy ásó található. • Bármelyik kisgyermek el tudja indítani a gőzmozdonyt egy enyhe lökéssel előre vagy hátra, és meg is tudja állítani, ha egyszerűen csak megfogja a mozdony tetejét. • Mutasd meg gyermekednek, hogyan helyezze el és mozgassa az 5 színes, interaktív elemet a pályán úgy, hogy a vonat kövesse az instrukcióit és megszólaljon a vonatkürt, felkapcsolódjanak a fényszórók, feltöltődjön az üzemanyagtartály és irányt változtasson vagy megálljon a vonat. • Fejlesszétek a LEGO® DUPLO® figurákkal gyermeked képzelőerejét és a szerepjátszó készségét, miközben végtelen utazásokat és kalandokat alkottok együtt. • Bővítsétek a LEGO® DUPLO® szett lehetőségeit azzal, hogy letöltitek az ingyenes alkalmazást, melyben távirányító funkció és rengeteg, megoldásra váró mókás feladat várja a gyermekeket. • A készletben található vonat és vasúti pálya összeilleszthető gyermeked már meglévő LEGO® DUPLO® vonat gyűjteményével is. • Töltsétek le a kiegészítő alkalmazást az App Store, a Google Play Store vagy az Amazon Kindle Store webáruházból! Tudj meg többet a LEGO.hu/devicecheck oldalon! • A LEGO® DUPLO® termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és könnyen használhatóak legyenek az apró kezekben. Következő »
Raktáron van!
29 990 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
A gyerekek nagy állatbarátok. Az aprólékosan kidolgozott, kézzel festett figuráiról híres Schleich készleteinek köszönhetően felszerelt farmjuk, lovardájuk, állatkertjük lehet, és erdei kirándulásra vagy dínólesre is indulhatnak játékból. A Schleich a házi vagy vadon élő, illetve vízi állatok végeláthatatlan sorát készítette el az elmúlt évtizedekben, amikkel hatalmas szabadságot adott a gyerekek apró kezébe. Az óriás teknősbéka nagy és 400 kg-ot meghaladó súlyú. Mint a Schleich Wild Life óriás teknősbéka, rövidek, de erőteljes lábaik vannak, amelyekkel friss fű és gyógynövények keresésekor mozognak. A hüllők lenyűgöző korúak lehetnek, és gyakran több mint 100 évet élnek vadonban. Jellemzői: - Valósághű - 3 éves kortól ajánlott - Aprólékosan kidolgozott Következő »
Raktáron van!
2 290 Ft
Penge - 9 mm-es<br /> 10 db / szett<br /> <br /> Törhető 9 mm-es 10 db/szett <br /> Következő »
Raktáron van!
-5%
379 Ft
359 Ft
A hím kacsákat a színes tollazatuk alapján könnyű felismerni. A tenyészidőszak után azonban levetik ezt a színes tollazatot, és az úgynevezett sima tollat viselik tovább. Ebben az időben csak sárga csőrük különbözteti meg őket a nőstényektől. A figura mérete 4,4 x 3 x 4,9 cm Következő »
Raktáron van!
2 497 Ft
Fafúró 3mm 1082V<br /> Következő »
Raktáron van!
200 Ft
Fafúró 4mm 1082V<br /> Következő »
Raktáron van!
260 Ft
A Bellissima Diffon Supreme egy forrólevegős diffúzor, amely a diffúzort és a hajszárítót egyben egyesíti, a személyre szabott szárításhoz, amely kiemeli fürtjei szépségét. Az innovatív Supreme Curl Flow rendszer, amelyet professzionális fürtszakértők és a legjobb mérnökök terveztek, egyenletesebben oszlatja el a levegőt a fürtök körül, és szimulálja a természetes száradást a puha, rugalmas és határozott fürtökért. A perforált rács és a 12 hosszú ujj együttes hatása lehetővé teszi a haj kíméletes szárítását, anélkül, hogy összekuszálódna. A 2 sebességfokozat és 3 hőmérséklet segítségével kiválaszthatja a hajának legjobban megfelelő kombinációt, míg az Ultra Gentle funkció ideális a legfinomabb fürtökhöz (afro, nagyon száraz) vagy a szárítás utáni fürtök rögzítéséhez. A Diffon Supreme minden fürttípushoz tervezve ideális a hosszú, vastag hajhoz: az XL diffúzorlemez több hajat tart meg a gyors szárítás érdekében. A készülék megőrzi az ön által használt legutóbbi beállítást. Az innovatív Ion Care technológia megőrzi a haj nedvességét, a digitális hőszabályozás pedig megvédi a hajat a túlzott hő okozta károsodástól. A Diffon Supreme a legjobb felhasználói kényelmet szolgálja. A fogantyú dupla üreges falú a kényelmes fogásért a megfelelő hőmérsékleten. A praktikus szépségtáskával pedig mindig magával viheti! Következő »
6 napos szállítással
64 990 Ft
Króm-vanádium acél Gumírozott nyél Hossz: 165 mm Következő »
Raktáron van!
1 521 Ft
A csomag tartalma:<br /> <br /> Univerzális kés<br /> utántölthető<br /> 1 db 18 mm-es pengévelEz a törhető pengejű kés tökéletes bármilyen vágási feladathoz, általános és barkács célokra egyaránt. A kés kompatibilis a szabványos 18 mm-es pengelapokkal, a termék önmagában egy darab törhető pengelapot tartalmaz.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> ütésálló műanyag váz, fém csúszóházzal és csúszásgátló gumi markolattal<br /> behúzható/kitolható penge<br /> utántölthető<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Tartozék:<br /> 1 db 18 mm-es törhető penge<br /> <br /> <br /> <br /> Következő »
4 napos szállítással
599 Ft
Crocs Papucs AthensAnyag: EVASzín: fekete/szürke Következő »
5 napos szállítással
12 753 Ft
Kovácsolt, jó minőségű króm-vanádium acél, homokfújt, matt külső. hosszú élettartam nagy kopásállóság tartósan magas fokú korrózióvédelem Anyaga: króm-vanádium Méret: 19 mm Következő »
Raktáron van!
1 905 Ft
<br /> <br /> A második generációs Popsockets egy 2in1 tartozék - egy tartó és egy állvány. Jellegzetes jellemzője a harmonika mechanizmus, amely lehetővé teszi, hogy a fogantyú szükség szerint fel- és feltekerhető legyen. A Popsockets garantálja a biztos fogást, még nehéz körülmények között is. Használhatja állványként, és kényelmesen beszélgethet videohívások segítségével, filmeket nézhet vagy fényképeket készíthet távolról. A minták széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki kiválaszthassa a számára tökéletes fogantyút.<br /> A PopSockets a legtöbb telefonra, tokra és tabletre felragasztható (kivéve a szilikon, szövet vagy vízálló tokok). Következő »
Raktáron van!
6 590 Ft
Crocs Női Papucs AthensAnyag: EVA/poliészterSzín: rózsaszín/szürke Következő »
5 napos szállítással
12 753 Ft
<br /> <br /> Törhető18 mm-es10 db / szett Következő »
Raktáron van!
267 Ft
Parti szemüveg születésnapi, szilveszteri vagy céges partikra. Méret: Következő »
4 napos szállítással
469 Ft
Univerzális bundazsák babakocsiba légáteresztõ anyaggal, csúszásmentes háttal.Külsõ anyaga vízlepergetõ, belsõ anyaga puha wellsoft és bélése vatelin. A fejrésznél zsinórral összehúzható újszülöttek számára.Oldala körben cipzáras, így a háta a hideg elmúltával használható babakocsi betétnek is.A biztonsági öv elvezetését a háton lévõ nyílások teszik lehetõvé.Mérete: 48x90 cm<br /> Következő »
5 napos szállítással
16 789 Ft
Handy 10826 18mm (10 db) penge<br /> <br /> Törhető 18 mm-es 10 db / szett Következő »
4 napos szállítással
299 Ft
Univerzális bundazsák babakocsiba légáteresztõ anyaggal, csúszásmentes háttal.<br /> <br /> Külsõ anyaga vízlepergetõ, belsõ anyaga puha wellsoft és bélése vatelin. <br /> A fejrésznél zsinórral összehúzható újszülöttek számára.Oldala körben cipzáras, így a háta a hideg elmúltával használható babakocsi betétnek is.<br /> A biztonsági öv elvezetését a háton lévõ nyílások teszik lehetõvé.<br /> <br /> Mérete: 48x90 cm Következő »
6 napos szállítással
15 990 Ft
Univerzális bundazsák babakocsiba légáteresztõ anyaggal, csúszásmentes háttal.<br /> <br /> Külsõ anyaga vízlepergetõ, belsõ anyaga puha wellsoft és bélése vatelin. <br /> A fejrésznél zsinórral összehúzható újszülöttek számára.Oldala körben cipzáras, így a háta a hideg elmúltával használható babakocsi betétnek is.<br /> A biztonsági öv elvezetését a háton lévõ nyílások teszik lehetõvé.<br /> <br /> Mérete: 48x90 cm Következő »
Raktáron van!
15 990 Ft
mély kialakítás kivehető szerszámtálcával, dupla csattal<br /> <br /> tetején átlátszó tető alatt 3 fix rekesz + 2 nagy rekesz, mely határolókkal további 2-2 részre osztható<br /> <br /> műanyag fogantyúval<br /> <br />  <br /> <br /> <br /> <br /> Méret:<br /> <br /> 500 x 250 x 240 mm<br /> <br />   Következő »
Raktáron van!
5 207 Ft
Stormy, a pegazus-unikornis csikó kitárja nagy, világoskék szárnyait, amibe belekap a szél. Pont megfelelő ez az időjárás a lelkes csikónak! Amikor csillogó sörénye lobog a szembeszélben, és a türkizkék farkát össze-vissza dobálja a vihar, az igazán felemelő érzés számára, mivel a kis Stormy imádja a viharos időjárást. Talán ez az oka annak, hogy az egyszarvú kiscsikó boldogan támogatja a fenntartható szélenergiát. A figura mérete kb. 9,7 x 3 x 9 cm Következő »
Raktáron van!
3 490 Ft
Nagyon jó ár-érték arányú szőnyeg, mely otthonát harmóniába hozhatja, mindezt elérhető áron.Anyag: 100% PoliamidSzálmagasság: 5 mmSúly: 1230 g/m²OEKO-TEX® STANDARD tanúsítvánnyal rendelkezikKönnyen tiszítható Következő »
2 hetes szállítással
62 930 Ft
Tulajdonságok: UV-álló anyag Füst színű Kis mértékben áll el az autó síkjától 2 részes kivitel, első ajtókra Kompatibilis gépjárművek: CHEVROLET Avalanche 4ajtós 2007-> Rögzítés: pattintós Rögzítési útmutató: Tisztítsa meg a gumikédert Helyezze a légterelőt az ajtókeretbe Pattintsa előbb egyik, majd másik végét a keretbe Ossza el egyenlő távolságban a rögzítőelemeket Húzza fel az oldalablakot Következő »
4 napos szállítással
-2%
12 260 Ft
12 040 Ft
Bővebb információütésálló műanyag váz csúszásgátló gumi markolattalbehúzható/kitolható pengeutántölthetőtartozék: 1db 18mm-es törhető penge Következő »
5 napos szállítással
1 880 Ft
KábelblankolásAWG: 10-242: 0,2-6,0 mmBeállítható 0,2 mm2-nél kisebb keresztmetszetű blankolásához isKrimpelésAWG: 10-222: 0,5-6,0 mmSzigetelt és nem szigetelt csatlakozókhozVágás Következő »
Raktáron van!
-1%
7 410 Ft
7 320 Ft
A keréktárcsák az acélból készült keréktárcsák legtöbb modelljéhez illeszkednek. A felni beállítási lehetőségeinek köszönhetően a keréktárcsa tökéletesen illeszkedik a felnéhez.ELŐNYÖK:NAGY MINŐSÉGI ABS műanyag termékTARTÓSÁG - ellenáll az ütéseknek és a zord időjárási körülményeknekBIZTONSÁG - a műanyag klipszek nem károsítják a felniketEgyszerű összeszerelés - nincs szükség további szerszámokraA megfelelő sapkaméret kiválasztásához ellenőrizze a felni átmérőjét - ez az információ a gumiabroncson olvasható. Az "R" szimbólum utáni szám jelzi a gumiabroncs átmérőjét.BEÁLLÍTÁS:Távolítsa el a régi felni sapkákat (ha vannak), és tisztítsa meg a felni külsejét.Távolítsa el a szelep bevágásával együtt a rögzítőgyűrűt a szelepszem helyére, és tolja be a fülecskefúvókába.Illessze a keréktárcsasapkát a felnire úgy, hogy a keréktárcsasapkában lévő szelepfészek egybeessen a felnin lévő szeleppel.Helyezze a kupakot a felni alsó oldalára, támassza meg a térdével, nyomja a két felső fülét a hüvelykujjával felfelé és lefelé a kupakra, és ezzel egyidejűleg nyomja a kupakot a felni belseje felé.Nyomja le a perem teljes kerületét.CSOMAG TARTALMA:A csomag 4 db. kerékfedelek.<br /> Következő »
10 napos szállítással
5 490 Ft
<br /> Hatalmas ékszerkészítő készlet<br /> + Shell láda<br />  <br />  <br /> A gyöngyös ékszerkészítő készlet szinte minden kislány imádja.<br /> Gyöngyökkel kis komódunk saját kezűleg készített nyakláncokat, karkötőket és egyéb érdekes dekorációkat tud majd varázsolni. A saját készítésű karkötő vagy nyaklánc mindig a legértékesebb és legszebb lesz. A manuális tevékenységeket kedvelő lányok örülni fognak egy ilyen készletnek. Minden kis hölgy büszkén viselheti saját készítésű díszeit, és szívesen készít egyet édesanyjának, nagymamának, nagynénjének vagy barátjának is.<br /> A kézi munka remek szórakozást nyújt a gyerekeknek, fejlesztik finommotorikáját. A gyerekeknek szánt ékszerkészítő készletek ideális ajándékötlet.<br /> Csomag méretei:<br /> 43 cm x 45 cm x 8 cm<br /> A készlet tartalma:<br /> - 12 féle gyöngy (különböző formájú és színű)<br /> - 6 ezüst medál különböző formákban<br /> - rugalmas húrok<br /> - zárható kagyló alakú doboz az ékszerek tárolására.<br /> A gyöngyökkel való játék türelemre és aprólékosságra tanítja gyermekét, és fejleszti a kézi készségeket. Az új dizájnok és ékszerváltozatok készítése és kitalálása tökéletesen befolyásolja a képzelet fejlődését és serkenti a kreativitást. A készlet vonzó kartondobozba van csomagolva.<br /> <br /> <br />  <br /> Következő »
7 napos szállítással
-1%
6 190 Ft
6 130 Ft
Hajlékony vezeték irányító készlet<br /> <br /> Ezzel a hajlékony vezeték irányító készlettel lehetősége van arra, hogy hajlékony vezetésű lámparendszerét a sarkokon és kanyarokon átvezesse. A hajlékony vezeték irányító készletet hajlékony vezeték vezetésként is lehet használni arra, hogy a hosszabb hajlékony vezeték rendszereket feszesen tartsa.<br /> <br /> Műszaki adatok: <br /> Anyag: Fém · Méret, magasság: 16.5 cm · Szín: Króm · Tartozék típus (Fényrendszer): Kisfeszültségű köteles rendszer elemek · Átmérő: 1.6 cm<br /> <br /> Szállítás tartalma: <br /> 2 hajlékony vezeték irányító szerelési anyaggal. Max. 6 mm2-es vörösréz huzalokhoz, szigetelt.<br /> <br /> Következő »
7 napos szállítással
-2%
11 840 Ft
11 630 Ft
Rendszerspecifikációk<br /> 2.1 Akkumulátor 3.2V 50AH, Prismatic, LiFePo4<br /> 2.2 Névleges kapacitás 200AH<br /> 2.3 Teljes energia 10.24KWh<br /> 2.4 Névleges feszültség 51.2Vdc<br /> 2.5 Cella összeállítási módszer 16S4P<br /> 2.6 Kisülési feszültség vége 43.2V<br /> 2.7 Töltő feszültség56~58.4V<br /> 2.8 Max. töltőáram 100Adc<br /> 2.9 Max. kisülési áram 150Adc<br /> 2.10 Max. teljesítmény 10240W<br /> 2.11 Impulzus kisülési áram 200A@1S<br /> 2.12 Kijelzés módja és nyelve LCD,Angol<br /> 2.13 Kommunikációs interfész CAN and RS485<br /> 2.14 BMS párhuzamos támogatása Igen, Max. 14 egység<br /> 2.15 BMS sorozat támogatás Nem támogat<br /> 2.16 Hűtési mód Természetes hűtés<br /> <br /> 2.17 Méret<br /> <br /> W 495±5mm<br /> H 190±5mm<br /> L 780±5mm<br /> 2.18 IP Besorolás IP21<br /> 2.19 Nettó tömeg106 Kg<br /> 2.20 Ciklus élettartam (80% DOD, 25°C) >6000 alkalom<br /> 2.21 Élettartam( 25°C) 10 év<br /> 2.22 Védelem<br /> <br /> Túlfeszültség, alacsony feszültség,<br /> Túláram, túlmelegedés,<br /> Alacsony hőmérséklet, rövidzárlat.<br /> 2.23Működési páratartalom 0~95% RH (Nincs kondenzáció)<br /> Kisülés -15~55°C<br /> <br /> 2.25 Self-Önkisülési sebesség Maradó kapacitás ≤3%/Hónap; ≤15%/ Év<br /> Helyreállási kapacitás ≤1.5%/Hónap ≤8%/Év<br /> <br /> Elektromos jellemzők és vizsgálati állapot<br /> <br /> <br /> 3.1<br /> Normal<br /> kapacitás 200AH<br /> <br /> Normál töltés után engedje le a @0,33C áramot a<br /> kisülési feszültség végéig.<br /> <br /> 3.2<br /> Belső impedancia<br /> <br /> ≤22mΩ @50% SOC @1kHz AC belső ellenállásteszt<br /> <br /> <br /> <br /> 3.3<br /> Rövidzárlat védelem<br /> A terhelés automatikus lekapcsolása<br /> rövidzárlat esetén.<br /> <br /> A terhelés automatikus lekapcsolása<br /> rövidzárlat esetén.<br /> <br /> <br /> 3.4 Ciklus élettartam<br /> <br /> Normál töltés után vezesse le a @0,5C áramot a<br /> kisülési feszültség végéig. Ismételje meg a fenti folyamatot addig, amíg<br /> a kisülési kapacitás a kezdeti érték 80%-ára csökken.<br /> <br /> 3.5<br /> Kisülési hőfok jellegzetes @0,2C<br /> <br /> -15°C(6h) ≥60%<br /> <br /> acitCapy @megadott hőmérséklet<br /> Kapacitás @ 25°C<br /> <br /> 0°C(6h) ≥80%<br /> 25°C(4h) ≥100%<br /> 55°C(4h) ≥95%<br /> <br /> 3.6 Kapacitás visszatartási mérték<br /> <br /> Maradó kapacitás<br /> ≥96%<br /> <br /> Normál töltés után az akkumulátort 25±5°C-on tárolja<br /> 28 nap, majd kisütési kapacitás @0,2C, a visszatartás<br /> a kapacitás megfelel a kritériumnak. Következő »
5 napos szállítással
1 493 090 Ft