100200 takaró

- 7 297 db
A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert macaron! című könyvecske szerzője, a skót származású Jill Colonna közel 20 esztendeje Párizsban él. Ez azt jelenti, hogy nem a levegőbe beszél, amikor meggyőződéssel állítja: Te is készíthetsz igazi, párizsi macaront, akár egy született francia – hiszen neki már nagyon is sikerült!<br /> <br /> A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert macaron! című könyvecske szerzője, a skót származású Jill Colonna közel 20 esztendeje Párizsban él. Ez azt jelenti, hogy nem a levegőbe beszél, amikor meggyőződéssel állítja: Te is készíthetsz igazi, párizsi macaront, akár egy született francia – hiszen neki már nagyon is sikerült! Következő »
Raktáron van!
4 490 Ft
A gyönyörű fotók és jobbnál jobb receptek sokaságát rejtő Akarom, mert macaron! című könyvecske szerzője, a skót származású Jill Colonna közel 20 esztendeje Párizsban él. Ez azt jelenti, hogy nem a levegőbe beszél, amikor meggyőződéssel állítja: Te is készíthetsz igazi, párizsi macaront, akár egy született francia – hiszen neki már nagyon is sikerült! Következő »
Raktáron van!
4 990 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Gyilkosság történik egy vidéki kúriában. Az áldozatot megfojtva találják a szobájában, az ajtót belülről elreteszelték, az ablak tárva-nyitva. Az asztalon egy csupor kakaó – benne altató. Vajon a gyilkos tette bele? Ha igen, aligha lehetett más, mint valaki a házban lakók közül. A Maxie család és két vendégük feszült, gyanakvó légkörben várják a nyomozás eredményét, és a legkevésbé sem könnyítik meg Dalgliesh főfelügyelő dolgát. A poéta-lelkű detektív azonban nem az a fajta, aki könnyen feladja... P. D. James, akit Agatha Christie mellett az angol krimi klasszikusának tartanak, gondosan ügyel arra, hogy az olvasó számára végig izgalmas maradjon a fejtörő irodalmi kirakójáték – majd minden szereplője gyanús, és egészen az utolsó oldalakig az is marad. A Takard el az arcát! az írónő korai és egyik legsikeresebb regénye, a műfaj tízmilliók által olvasott alapműve. 21. Század Kiadó Krimi Kötés: puhatáblás ISBN: 9786155759284 Szerző: P. D. James Kiadás éve: 2018<br /> <br /> Gyilkosság történik egy vidéki kúriában. Az áldozatot megfojtva találják a szobájában, az ajtót belülről elreteszelték, az ablak tárva-nyitva. Az asztalon egy csupor kakaó – benne altató. Vajon a gyilkos tette bele? Ha igen, aligha lehetett más, mint valaki a házban lakók közül. A Maxie család és két vendégük feszült, gyanakvó légkörben várják a nyomozás eredményét, és a legkevésbé sem könnyítik meg Dalgliesh főfelügyelő dolgát. A poéta-lelkű detektív azonban nem az a fajta, aki könnyen feladja... P. D. James, akit Agatha Christie mellett az angol krimi klasszikusának tartanak, gondosan ügyel arra, hogy az olvasó számára végig izgalmas maradjon a fejtörő irodalmi kirakójáték – majd minden szereplője gyanús, és egészen az utolsó oldalakig az is marad. A Takard el az arcát! az írónő korai és egyik legsikeresebb regénye, a műfaj tízmilliók által olvasott alapműve. 21. Század Kiadó Krimi Kötés: puhatáblás ISBN: 9786155759284 Szerző: P. D. James Kiadás éve: 2018 Következő »
Raktáron van!
2 790 Ft
Ez az eredeti, meditatív, olykor pedig álomszerű képregény életed első csókjához repít vissza." - The Guardian A Takarók egy fiú felnőtté válásáról és a kreativitása kifejezéséhez szükséges magabiztosság megleléséről szól. Következő »
Raktáron van!
7 990 Ft
Winnie boszi mindenre felkészül! <br>Zsémbes nagynénikre, ijesztő iskolatitkárokra, levélszellemekre, vagy mosásban összement ruhákra… Következő »
Raktáron van!
299 Ft
Helló húsvét!
Az egészséges alvásértAz anyag ezüst-tartalmának köszönhetően segíthet elpusztítani a gombákat és baktériumokat, amelyek az izzadása során termelődő veríték kellemetlen szagát okozhatják. Segítheti a megjelenő sebek gyógyulását, megakadályozhatja felülfertőződésüket.Jó hővezető képességüknek köszönhetően beindulhat a vérkeringés. Az ezüstszálaknak köszönhetően a keringés javulásával a lábdagadás csökkenhet, ezen hatások miatt nagy segítség lehet szív-és cukorbetegeknél, ülőmunkát végzőknél.Az ezüstözött szál visszaverheti a hőt, jó elektromos-és hővezető, ezáltal meggátolhatja a sztatikus feltöltődést, melegen tarthatja a testes, ideálisabb környezetet biztosíthat az ízületeinknek és nagyban növelheti a komfort érzetet.- Antibakteriális: Elpusztíthatja a kellemetlen szagokért felelős baktériumokat- Antisztatikus: Nagy mértékben képes lehet az elektromos feltöltődés csökkentésére.- Természetes: Használata biztonságos, vegyi-anyagot nem tartalmazhat.- Szagsemlegesítő-hatású: Maximális védelmet nyújthat a kellemetlen szagok ellen. Semlegesítheti az ammóniát és a denaturált fehérjéket, melyek a kellemetlen szag két fő okozója lehet.- Intenzív hővezető képesség: A pára elvezetése során a lábat frissen tarthatja a nyári melegben és hatékonyan melegítheti a hideg évszakokban.Mérete: 135x200 cmSzármazási hely: Saját márkás termékA vásárlástól számított 1 évig gyártói- és cseregaranciát biztosítunk erre a termékünkre.Amennyiben elégedetlen a megvásárolt termékkel, a vásárlást követő 15 napon belül pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.Ha a megrendelt termék meghibásodna, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen teljes körű szervizháttérrel rendelkezünk.Szállítási idő: 1-3 nap. (Amennyiben a megrendelt termék esetlegesen nem lenne raktáron, úgy kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és leegyeztetik a termék várható kiszállítási idejét). Következő »
4 napos szállítással
-20%
19 899 Ft
15 890 Ft
Nehezen alszik el csemetéd? Fél a sötétben? A Foszforeszkálós Takaró, nemcsak megmelengeti a gyerkőcök szívét, hanem is megnyugvást és mély álmot hoz fejükre. Ezzel a takaróval nyugodt éjszakát teremthetsz gyermeked számára. A Foszforeszkálós Takaró Tulajdonságia: Anyaga:&nbsp,mikroszálas poliészter Mérete: 150x100cm Mit rejt a terméked doboza? 1db Foszforeszkálós Takarót Következő »
Raktáron van!
7 490 Ft
Helló húsvét!
A csomag tartalma:<br /> <br /> - 1 db Szélvédő takaróSokunknak okoz problémát télen a szélvédő jégtelenítése, ami miatt jóval előbb kell felkelni, illetve a nyári melegben felforrósodott kormány és belső tér.<br /> Ez a praktikus és sokoldalúan felhasználható szélvédő takaró megóvja a szabadban tárolt autók szélvédőjét az időjárás káros hatásaitól. Nyáron a tűző nap, télen pedig a szélvédő jegesedése okozta kellemetlenségeket gátolhatja meg a segítségével, nem beszélve a madarak ürülékéről, amely így nem a szélvédőre rakódik le.<br /> A szélvédő takaró a belevarrt merevítőnek köszönhetően a gépjármű ajtajának becsukása után feszesen fogja a biztonsági szíjat, ezáltal a fóliát lopásbiztossá teszi. Egy nem kívánt defekt esetén, vagy kempingezésnél, illetve bármely szabadidős tevékenység során kiváló szigetelő anyagként is használható, a bélelt alumínium habfólia rendkívül jó hőtartó képességének köszönhetően.<br /> Tulajdonságok:<br /> <br /> merevített szegély<br /> bélelt alumínium habfólia<br /> biztonsági pánt<br /> méret: 68 x 140 cm<br /> <br /> Következő »
Raktáron van!
-10%
890 Ft
801 Ft
Beköszöntött az ősz. Semmire sem vágysz jobban, mint a nap végén bekuckózni és filmet nézni. Állandóan hidegek a lábaid...<br /> <br /> Beköszöntött az ősz? Semmire sem vágysz jobban, mint a nap végén bekuckózni és filmet nézni? Állandóan hidegek a lábaid? Akkor ez a sellőuszony takaró tökéletes választás lesz Neked! Miért praktikus? Pihe-puha, meleg és belebújós kialakításának köszönhetően nem kell aggódnod, hogy bármelyik testrészed kilóg a biztonságot nyújtó takaró alól. Érezd magad egy igazi Disney hercegnőnek! Formája leginkább a lányok és hölgyek nagy kedvence. Tulajdonságok: Pihe-puha anyag Hossza: 190 cm Legszélesebb része: 45 cm Színe: szürke Tökéletes dizájn Mit rejt a termék doboza? 1 db sellőuszony takaró Következő »
Raktáron van!
6 790 Ft
Helló húsvét!
A csomag tartalma:<br /> <br /> - 1 db Foszforeszkálós TakaróNehezen alszik el csemetéd? Fél a sötétben?<br /> A Foszforeszkálós Takaró, nemcsak megmelengeti a gyerkőcök szívét, hanem is megnyugvást és mély álmot hoz fejükre.<br /> Ezzel a takaróval nyugodt éjszakát teremthetsz gyermeked számára.<br /> Tulajdonságok:<br /> - Anyaga: mikroszálas poliészter <br /> - Mérete: 150 x 100 cm Következő »
Raktáron van!
-11%
6 150 Ft
5 490 Ft
WELLSOFT TEDDY GIRL BABATAKARÓ<br /> <br /> A kedves macikákkal díszített TEDDY GIRL babatakaró hamar a gyermekek kedvencévé válik. <br /> A takaró kellemes tapintású wellsoft anyagól készült, mely nem irritálja a baba bőrét.<br /> <br /> Jól használható otthon, babakocsiban vagy utazáskor<br /> <br /> <br /> anyaga: wellsoft 100% poliészter<br /> mérete: 75x100cm Következő »
4 napos szállítással
4 200 Ft
Beköszöntött az ősz? Semmire sem vágysz jobban, mint a nap végén bekuckózni és filmet nézni? Állandóan hidegek a lábaid? Akkor ez a sellőuszony takaró tökéletes választás lesz Neked! Miért praktikus? Pihe-puha, meleg és belebújós kialakításának köszönhetően nem kell aggódnod, hogy bármelyik testrészed kilóg a biztonságot nyújtó takaró alól. Érezd magad egy igazi Disney hercegnőnek! Formája leginkább a lányok és hölgyek nagy kedvence. Tulajdonságok: Pihe-puha anyag Hossza: 190 cm Legszélesebb része: 45 cm Színe: szürke Tökéletes dizájn Mit rejt a termék doboza? 1 db sellőuszony takaró Következő »
Raktáron van!
6 290 Ft
Puha textúrával stílusos dizájnnal kombinált Softy takaró elegáns hatást kölcsönöz. Csomag tartalma: Ágytakaró: 210x220 cm (1 db) Szövet típus: 100% pamut Mosási útmutató: Mosása 30°C-on javasolt Nem fehéríthető Ne szárítsa szárítógépben Vegytisztítás nem alkalmazható Következő »
Raktáron van!
14 340 Ft
A Quadratta 100x2000 szett 10 db 50x40-es panelből áll.A Quadratta 50x40 cm-es falpanel alapja MDF-ből készült. A felhasznált alkatrészt könnyűsége jellemzi, amelynek köszönhetően nem nehezíti el a falat, és nagy tartóssága lehetővé teszi, hogy elkerülje a mechanikai sérüléseket. Az ilyen módon készült alapra egy 3 cm-es T21 hab ogrubości 3 cm-es réteget alkalmaztak. Az anyag kellemes tapintású és rugalmas, így a panel tökéletes lesz az ágy fejtámlájaként vagy oldalfalaként. Felülete gyengéden alátámasztja a hátát, és biztosítja a szükséges kényelmet és biztonságot ülés közben. A Quadratta kárpitozott panelek stílusos, velúrszerű anyaggal vannak kárpitozva. Felülete egyszerre rendkívül kellemes tapintású, valamint kopás- és súrlódásálló. Ezenkívül az egészet vízlepergető technológiával készítették. A kárpitozott panelek beszerelése rendkívül egyszerű, és nem igényel professzionális felszerelést. Tökéletesen együttműködnek a Quadratta kollekció más elemeivel. Mindegyik panelkészletként vagy külön-külön is megvásárolható. Következő »
4 hetes szállítással
46 690 Ft
A Quadratta 100x2000 szett 10 db 50x40-es panelből áll.A Quadratta 50x40 cm-es falpanel alapja MDF-ből készült. A felhasznált alkatrészt könnyűsége jellemzi, amelynek köszönhetően nem nehezíti el a falat, és nagy tartóssága lehetővé teszi, hogy elkerülje a mechanikai sérüléseket. Az ilyen módon készült alapra egy 3 cm-es T21 hab ogrubości 3 cm-es réteget alkalmaztak. Az anyag kellemes tapintású és rugalmas, így a panel tökéletes lesz az ágy fejtámlájaként vagy oldalfalaként. Felülete gyengéden alátámasztja a hátát, és biztosítja a szükséges kényelmet és biztonságot ülés közben. A Quadratta kárpitozott panelek stílusos, velúrszerű anyaggal vannak kárpitozva. Felülete egyszerre rendkívül kellemes tapintású, valamint kopás- és súrlódásálló. Ezenkívül az egészet vízlepergető technológiával készítették. A kárpitozott panelek beszerelése rendkívül egyszerű, és nem igényel professzionális felszerelést. Tökéletesen együttműködnek a Quadratta kollekció más elemeivel. Mindegyik panelkészletként vagy külön-külön is megvásárolható. Következő »
4 hetes szállítással
46 690 Ft
A Quadratta 100x2000 szett 10 db 50x40-es panelből áll.A Quadratta 50x40 cm-es falpanel alapja MDF-ből készült. A felhasznált alkatrészt könnyűsége jellemzi, amelynek köszönhetően nem nehezíti el a falat, és nagy tartóssága lehetővé teszi, hogy elkerülje a mechanikai sérüléseket. Az ilyen módon készült alapra egy 3 cm-es T21 hab ogrubości 3 cm-es réteget alkalmaztak. Az anyag kellemes tapintású és rugalmas, így a panel tökéletes lesz az ágy fejtámlájaként vagy oldalfalaként. Felülete gyengéden alátámasztja a hátát, és biztosítja a szükséges kényelmet és biztonságot ülés közben. A Quadratta kárpitozott panelek stílusos, velúrszerű anyaggal vannak kárpitozva. Felülete egyszerre rendkívül kellemes tapintású, valamint kopás- és súrlódásálló. Ezenkívül az egészet vízlepergető technológiával készítették. A kárpitozott panelek beszerelése rendkívül egyszerű, és nem igényel professzionális felszerelést. Tökéletesen együttműködnek a Quadratta kollekció más elemeivel. Mindegyik panelkészletként vagy külön-külön is megvásárolható. Következő »
4 hetes szállítással
46 690 Ft
Helló húsvét!
A Dormicur takaróval nyugodtan, kipihenten fog ébredni.A Dormicur különlegessége, hogy különböző ásványokból összeolvasztott biokerámikus rostokból áll, amik felvehetik a testünkből áramló hőt, majd segíthetik annak leadását. Ennek köszönhetően infravörös hővel láthatjuk el a testünket, plusz energiát kaphatunk tőle.A Dormicur takaró, mely biztosíthatja a pihentető alvást, energiát adhat, pozitívan befolyásolhatja szervezetünket!Anyaga:- bioceramikus rostokMérete:- 140 x 200 cmSzármazási hely: Saját márkás termékA vásárlástól számított 1 évig gyártói- és cseregaranciát biztosítunk erre a termékünkre.Amennyiben elégedetlen a megvásárolt termékkel, a vásárlást követő 15 napon belül pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.Ha a megrendelt termék meghibásodna, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen teljes körű szervizháttérrel rendelkezünk.Szállítási idő: 1-3 nap. (Amennyiben a megrendelt termék esetlegesen nem lenne raktáron, úgy kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és leegyeztetik a termék várható kiszállítási idejét). Következő »
4 napos szállítással
-20%
38 690 Ft
30 990 Ft
Nagyon meleg - nagyon puha - nagyon kellemes érzés.<br /> <br /> <br /> <br /> Prémium olasz serpa takaró.<br /> <br /> <br /> <br /> Mérete: 130x160 cm.<br /> <br /> <br /> <br /> Két oldalas, vastag, extra meleg takarónk gyönyörű kidolgozásával, visszafogottan elegáns színével otthona remek kiegészítője lehet. Ideális az esti beszélgetésekhez, tévézéshez, vagy akár a kerti parti utáni borozgatáshoz. Minőségi, puha, könnyű, de igazán vastag serpa takaró, melynek egyik oldala elegáns színű, mintával díszített, a másik puha, kellemesen meleg szőrme, amely 30°C-on mosható.<br /> <br /> <br /> <br /> Válassza saját részre, vagy adja ajándékba szeretteinek. Következő »
5 napos szállítással
9 210 Ft
Nagyon meleg - nagyon puha - nagyon kellemes érzés.<br /> <br /> <br /> <br /> Prémium olasz mikroszálas plüss takaró.<br /> <br /> <br /> <br /> Mérete: 130x160 cm.<br /> <br /> <br /> <br /> Két oldalas, vastag, extra meleg takarónk gyönyörű kidolgozásával, visszafogottan elegáns színével otthona remek kiegészítője lehet. Ideális az esti beszélgetésekhez, tévézéshez, vagy akár a kerti parti utáni borozgatáshoz. Minőségi, puha, könnyű, de igazán vastag mikroszálas plüss takaró, mely elegáns színű. 30°C-on mosható.<br /> <br /> <br /> <br /> Válassza saját részre, vagy adja ajándékba szeretteinek. Következő »
5 napos szállítással
9 800 Ft
Nagyon meleg - nagyon puha - nagyon kellemes érzés.<br /> <br /> <br /> <br /> Prémium olasz nyomott mintás mikroszálas plüss takaró.<br /> <br /> <br /> <br /> Mérete: 130x160 cm.<br /> <br /> <br /> <br /> Két oldalas, vastag, extra meleg takarónk gyönyörű kidolgozásával, visszafogottan elegáns színével otthona remek kiegészítője lehet. Ideális az esti beszélgetésekhez, tévézéshez, vagy akár a kerti parti utáni borozgatáshoz. Minőségi, puha, könnyű, de igazán vastag mikroszálas plüss takaró, mely elegáns színű, mintával díszített. 30°C-on mosható.<br /> <br /> <br /> <br /> Válassza saját részre, vagy adja ajándékba szeretteinek. Következő »
5 napos szállítással
8 150 Ft
Nagyon meleg - nagyon puha - nagyon kellemes érzés.<br /> <br /> <br /> <br /> Prémium olasz nyomott mintás mikroszálas plüss takaró.<br /> <br /> <br /> <br /> Mérete: 160x210 cm.<br /> <br /> <br /> <br /> Két oldalas, vastag, extra meleg takarónk gyönyörű kidolgozásával, visszafogottan elegáns színével otthona remek kiegészítője lehet. Ideális az esti beszélgetésekhez, tévézéshez, vagy akár a kerti parti utáni borozgatáshoz. Minőségi, puha, könnyű, de igazán vastag mikroszálas plüss takaró, mely elegáns színű, mintával díszített. 30°C-on mosható.<br /> <br /> <br /> <br /> Válassza saját részre, vagy adja ajándékba szeretteinek. Következő »
5 napos szállítással
21 900 Ft
Beköszöntött az ősz. Semmire sem vágysz jobban, mint a nap végén bekuckózni és filmet nézni. Állandóan hidegek a lábaid...<br /> <br /> Beköszöntött az ősz? Semmire sem vágysz jobban, mint a nap végén bekuckózni és filmet nézni? Állandóan hidegek a lábaid? Akkor ez a sellőuszony takaró tökéletes választás lesz Neked! Miért praktikus? Pihe-puha, meleg és belebújós kialakításának köszönhetően nem kell aggódnod, hogy bármelyik testrészed kilóg a biztonságot nyújtó takaró alól. Érezd magad egy igazi Disney hercegnőnek! Formája leginkább a lányok és hölgyek nagy kedvence. Tulajdonságok: Pihe-puha anyag Hossza: 190 cm Legszélesebb része: 45 cm Színe: szürke Tökéletes dizájn Mit rejt a termék doboza? 1 db sellőuszony takaró <br /> Következő »
Raktáron van!
7 690 Ft
<br /> <br /> Verda takaró<br /> Méret 100 x 140 cm.<br /> 100% Polar Fleece. Következő »
Raktáron van!
2 467 Ft
A geometrikus minták sima és elegáns hatását sárga csíkokkal és bojtrészletekkel díszítő Minta takaró lágy textúrájával az esztétikát és a kényelmet ötvözi. Csomag tartalma: Ágytakaró: 140x190 cm (1 db) Szövet típus: 100% akril Mosási útmutató: Mosása 30°C-on javasolt Nem fehéríthető Ne szárítsa szárítógépben Vegytisztítás nem alkalmazható Következő »
Raktáron van!
19 900 Ft
Pókember polár takaró<br /> Mérete: 100 x 140 cm<br /> Anyaga: 100% poliészter<br /> <br /> Pókember polár takaró<br /> Mérete: 100 x 140 cm<br /> Anyaga: 100% poliészter Következő »
Raktáron van!
6 345 Ft
Megérkezett a Dormicur termékcsalád új tagja!A Dormicur steppelt takaró mindkét oldala microfiber anyagból készült, és 300 g-os vatelintöltettel rendelkezik.Könnyedsége, és kinézete miatt ideális lehet minden otthonba.Mikrofiber anyag jellemzői: - rugalmas anyagú- elvezetheti a nedvességet, így azéjszaki alvás alatt a test hűvös és száraz lehet- alvásérzete megegyezik a pamuttal- a poratkák nehezebben tapadnak meg benne- könnyen tisztítható- strapabíró, könnyen kezelhető, formatartó- vékony szálvastagsága miatt sokkal finomabb a tapintása- gyorsabb száradási idő- nagyobb színtartósság- allergiások számára is megfelelőA termék 40 fokon mosható.Méret: - 140x200 cmÖsszetétel:- mikrofiber- vatelinA termék szélének színe változhat, de az nem befolyásolja a minőséget.Származási hely: Saját márkás termékAmennyiben elégedetlen a megvásárolt termékkel, a vásárlást követő 15 napon belül pénzvisszafizetési garanciát vállalunk NEM használt termék esetén!Szállítási idő: 1-3 nap. (Amennyiben a megrendelt termék esetlegesen nem lenne raktáron, úgy kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és leegyeztetik a termék várható kiszállítási idejét). Következő »
4 napos szállítással
9 989 Ft
Plüss kacsás kosárka 70x75 cm nagyságú plüss takaróval Következő »
Raktáron van!
990 Ft
<br /> <br /> Horses vékony polár takaró<br /> <br /> A Lovas mintás polár pléd alatt a gyerkőc biztosan nem fog fázni a hűvös napokon.<br /> Ráadásul mesenézés közben és alvásnál is társ lesz, de tökéletes a szoba díszítésére is.<br /> Nyáron, ha strandra mentek, vagy piknikezni, csak terítsd le a takarót, és máris megvan a fekhely!<br /> Autós utazásnál se felejtsétek otthon, mert nincs is jobb mint bekuckózni egy mesemintás takaró alá.<br /> A pléd nagyon hasznos eszköz, mindig jól jön, és minden kisgyermeknek szüksége van rá.<br /> <br /> A takaró mérete: 100 x 140 cm<br /> Anyaga: 100% poliészter<br /> 30 fokon mosható Következő »
Raktáron van!
2 590 Ft
Helló húsvét!
2 db-os steppelt takaró, 135x200 cm méretben, bármilyen hálószobához ideális.A takarók vákuumozottan kerülnek kiszállításra.Virág mintás árnyalatával felfrissíti az egész szoba kinézetét.A takaró finom szilikonszál réteggel bélelt a meleg és a kényelem érdekében.Mosható. Gyorsan szárad takaró.Főként a tavaszi, őszi időszakban ajánljuk használatát.Szövet: 100% mikroszálSzín: szürkeMéretek: - 2 db 135x200 cmSzármazási hely: EUAmennyiben elégedetlen a megvásárolt termékkel, a vásárlást követő 15 napon belül pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.Ha a megrendelt termék meghibásodna, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen teljes körű szervizháttérrel rendelkezünk.Szállítási idő: 2-4 nap. (Amennyiben a megrendelt termék esetlegesen nem lenne raktáron, úgy kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és leegyeztetik a termék várható kiszállítási idejét). Következő »
4 napos szállítással
-15%
5 989 Ft
5 090 Ft
Az egyik legvékonyabb paplan, amit valaha gyártottunk, két pamutvászon lap közé "csomagolt" vékony műszál réteg, amelytől a takaró puha marad, de annyira könnyű, hogy nyáron a legnagyobb melegben is pihentető alvást biztosít! Mindösszesen 240 gr műszálas belsőt tartalmaz, és moshatósága miatt még huzat sem kell rá, reggel kimossa, este újra használható! 40C-on mosható, könnyen kezelhető. Töltősúly: 240 gr Következő »
4 napos szállítással
7 900 Ft