1001 étel

- 10 000 db
Az 1001 étel, amelyet meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz a legjobb kalauz a világ izgalmas, ínycsiklandozó ízeinek labirintusában. A gasztronómiai szakírók, séfek és más szakértők lelkes csapata által megírt könyvben 1001 étvágygerjesztő ételféleség leírását és képeit láthatjuk. Következő »
Raktáron van!
9 999 Ft
Műhelyfelszerelés, berendezés > Emelőszerkezet, mérlegelés > Mágneses emelők<br /> <br /> Unicraft PLM 1001 permanens mágneses emelő (6171310) - 419169.85<br /> <br /> - Független akkumulátortól vagy bármilyen tápegységtől<br /> <br /> - Könnyű ki-be kapcsolás a mozgatókarral<br /> <br /> - Biztonsági retesszel, amely megakadályozza a véletlen demagnetizálást<br /> <br /> - Alkalmas lapos és kerek anyagokhoz a "V" kialakítású felületének köszönhetően<br /> <br /> <br /> <br /> Műszaki paraméterek:<br /> <br /> Teherbíró képesség: 1000 kg<br /> <br /> Teherbíró képesség kerek anyagokon: 500 kg<br /> <br /> Súly: 43 kg<br /> Következő »
10 napos szállítással
-12%
419 170 Ft
366 810 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Szeretné egyszerűen elkészíteni egy fűszeres indiai zöldséges ételt? Akkor próbálja ki ezt az autentikus Chaat Masala fűszerkeveréket. A csomag 20 adag fűszerkeveréket tartalmaz. Egy adag 2g súlyú.<br /> <br /> A Chaat Masala fűszerkeverék összetétele só, piros chili, paprika, koriander, fahéj, gyömbér, ánizs, hosszú paprika, szárított mangópor, szegfűszeg, karom, savanyúságot szabálytó: citromsav, maltodextrin, nádcukor, repceolaj, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid Allergiás tanácsok: nyomokban szulfitot, szezámmagot, mustárt, glutént és dióféléket tartalmazhat Átlagos tápérték 100g Chat Masala fűszerkeverékben - Energia: 850 kJ/200 kcal<br /> <br /> - Zsír: 0 g, ebből telített 0 g<br /> <br /> - Szénhidrátok: 50 g, ebből cukrok 0 g<br /> <br /> - Rost: 0g<br /> <br /> - Fehérje: 12,5 g<br /> <br /> - só: 20 g Következő »
Raktáron van!
790 Ft
Damil orsó FZS 1001-A/1002-A szegélynyíróhoz. <br /> <br /> Damil orsó FZS 1001-A/1002-A szegélynyíróhoz. Következő »
4 napos szállítással
1 590 Ft
A Fieldmann a készülékeit a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, valamint biztonságos és környezetbarát anyagok felhasználásával fejleszti és gyártja. A Fieldmann készülékek hosszú élettartalma érdekében, lehetőség szerint mindig csak eredeti Fieldmann tartozékok használjon! Jellemzői: - Kiváló minőségű - Tartós használatra tervezve - Kompatibilis a Fieldmann: FZS 1001-A, FZS 1002-A modellekkel Következő »
4 napos szállítással
790 Ft
A hosszú, meghitt téli esték hangulatához kiválóan illenek e kötet receptjei. Lehet az egy forró leves, mint a borscs, vagy laktató, szalonnás tanyasi húspástétom, esetleg elegáns bárányérmék feketeribizli-mártással, és utána gőzölgő gyömbéres rebarbaratorta. Bármit választunk, évezzük a téli hónapok kulináris örömeit! Következő »
Raktáron van!
2 595 Ft
Termék besorolása: Moduláris tárolók; Mérete: 14,5 x 9 x 11,5 cm Következő »
7 napos szállítással
3 460 Ft
Termék besorolása: Moduláris tárolók; Mérete: 22,5 x 16 x 8,5 cm Következő »
7 napos szállítással
4 760 Ft
Cikkszám: RYH11-304Típus: Töltő lítium elemhez Töltő lítium elemhez Carp Expert Speedy 1001-1003 etetőhajóhoz A Carp Expert Speedy etetőhajókhoz kiegészítő elemek is elérhetőek, ha valamilyen oknál fogva azok elvesznének vagy megsérülnek. Jelen termék a Speedy 1001-1003-as modellek elemének (lítium) töltéséhez megfelelő kiegészítő tartozék, töltő. A Lítium elem ide kattintva érhető el Következő »
5 napos szállítással
-5%
17 990 Ft
17 090 Ft
Műhelyfelszerelés, berendezés > Emelőszerkezet, mérlegelés > Láncos emelők<br /> <br /> Unicraft K 10001 láncos emelő (6171010) - 209379.82<br /> <br /> Megnövelt hatékonyság és csökkentett súrlódási veszteségek az edzett fogaskerekeknek és a görgőscsapágyakon lévő fogaskerekeknek köszönhetően<br /> <br /> Cseppkovácsolt, forgatható teher- és függesztőhorog biztonsági berendezéssel<br /> <br /> Horganyzott teherlánc DIN ISO 3077 szerint<br /> <br /> Nagy szilárdságú, festett acél test<br /> <br /> TÜV-GS tesztelt<br /> <br /> K1001<br /> <br /> Biztonságos tehertartás az azbesztmentes féktárcsákkal ellátott tehernyomóféknek köszönhetően<br /> <br /> <br /> <br /> -..-<br /> <br /> <br /> <br /> MŰSZAKI ADATOK<br /> <br /> Általános információ<br /> <br /> löket 3m<br /> <br /> Terhelhetősége 10t<br /> <br /> Kézi erő névleges terhelésnél 435N<br /> <br /> Láncszálak száma 3<br /> <br /> Méretek és súlyok<br /> <br /> Hossza (termék) kb.384mm<br /> <br /> Szélesség/mélység (termék) kb.190mm<br /> <br /> Magasság (termék) kb.798mm<br /> <br /> Súly (nettó) kb.78kg<br /> <br /> <br /> <br /> -..-<br /> Következő »
10 napos szállítással
-12%
209 380 Ft
183 210 Ft
Elveszett helyek - ezek elhagyatott helyek, amelyek egy történetet mesélnek el. Kényeztesse magát egy kis szünettel a viharos hétköznapokban, és induljon varázslatos időutazásra. Az egykor csodálatos kastélyok, építészeti remekművek és érdekességek arra várnak, hogy újra felfedezzék őket! <br /> Merülj el az elfeledett világokban, csodáld meg a lenyűgöző részleteket, és hagyd, hogy a motívumokról szóló saját történeteid jelenjenek meg a fejedben!<br /> Egy régóta elhagyatott, lepusztult szobát mutat be, ahol ételek vannak az asztalon.<br /> A kész puzzle mérete 70 x 50 cm. Következő »
5 napos szállítással
8 390 Ft
Cikkszám: RYH11-303Jellemző: 11.1V/10AHTípus: Lítium elem Lítium elem (11.1V/10AH) Carp Expert Speedy 1001-1003 etetőhajóhoz A Carp Expert Speedy etetőhajókhoz illeszkedő kiegészítő Lítium elem, ha valamilyen oknál fogva azok elvesznének vagy megsérülnek. Jelen termék a Speedy 1001-1003-as modellek áramforrásának biztosításához illeszkedő tartozék kiegészítő termék. A töltő ide kattintva érhető el Következő »
5 napos szállítással
52 240 Ft
Nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek<br /> <br /> A lengyel Castorland márkanév több mint 30 éve van a gyerekjátékok piacán, ez garancia arra, hogy aki a Castorland puzzleját választja kiváló minőséget kap. Ezek a termékek minden európai uniós minőségi és biztonsági elvárásnak megfelelnek. A gyártási technológiák folyamatos felügyelet és fejlesztés alatt állnak. Következő »
5 napos szállítással
3 190 Ft
Benzár River Method etetőkosár A nehezebb sodrású, folyóvízi pályák sokakat eltéríthettek ezen gyönyörű területek és halak horgászatától, mivel nagyobb dobósúlyú botokkal és nehezebb kosarakkal kellett azokat meghorgászni. A Benzár Mix kínálatában megjelent legújabb River Method kosár ezen ismérvek tekintetében született meg, hogy ezeken a pályákon se kelljen elfeledni az érzékenyebb feederek adta lehetőségeket és élményeket, kiaknázva a methodozásban rejlő lehetőségeket. A River Method kosarak az aljukon lévő súlynak köszönhetően, pontosan úgy fognak elhelyezkedni a mederfenéken, hogy a halak a felkínált csalihoz és az etetőanyaghoz könnyedén hozzáférjenek. Az aljukon lévő gumibetétnek köszönhetően, egy méretben hozzáillő forgóval, akár fix szerelék is készíthető belőlük. A módszerhez rövid 6-10 cm-es előkét javaslunk, hogy a csali mindenképp az etetőanyag körül helyezkedjen el. Méretszortimentjének köszönhetően, az összes hazai folyónk horgászatát megkönnyítő, kiváló és praktikus kiegészítő.<br /> Következő »
Raktáron van!
1 151 Ft
TulajdonságokRobusztus zárt fém kivitel a biztonságos láncvezetésértTeheremelő horog kengyellel a biztonságos mozgatásértBiztonsági kampó az emelő rögzítéséhezHosszú kézi lánc az egyszerű használat érdekébenMax. 1000 kg teher emelése, 2,5 m magasságigMűszaki paraméterekFelhúzható súly: 1000 kgEmelési magasság: 250 cm Termék leírása<br /> Az Einhell TC-CH 1000 segítségével könnyen felemelheti és mozgathatja még a nehezebb terheket is. A láncos emelő nélkülözhetetlen segítőtársa lesz a műhelyben és a garázsban, hiszen segítségével úgy tudja felemelni és mozgatni még a nehezebb tárgyakat is, hogy közben az egészségét is óvja, és a hátát is kíméli. A biztonságos emelésről és mozgatásról a biztonsági kengyellel ellátott teheremelő horog gondoskodik. A Einhell TC-CH 1000 láncos emelőt a tetején lévő biztonsági kampó segítségével rögzítheti. A hosszú kézi láncos emelő használata rendkívül egyszerű. Az emelő segítségével 2,5 méter magasságig emelheti fel a max. 1000 kg tömegű terheket. A 180 x 160 mm-es (Szé x Ma) méretnek köszönhetően még normál belmagasságú zárt helyiségekben is könnyedén dolgozhat az emelővel. A robusztus zárt fém kivitel biztonságos láncvezetést garantál. Következő »
4 napos szállítással
31 990 Ft
Cikkszám: 58041-100Anyaga: Ólom + műanyagMéret: 100 gTípus: River Method Benzár River Method etetőkosár A nehezebb sodrású, folyóvízi pályák sokakat eltéríthettek ezen gyönyörű területek és halak horgászatától, mivel nagyobb dobósúlyú botokkal és nehezebb kosarakkal kellett azokat meghorgászni. A Benzár Mix kínálatában megjelent legújabb River Method kosár ezen ismérvek tekintetében született meg, hogy ezeken a pályákon se kelljen elfeledni az érzékenyebb feederek adta lehetőségeket és élményeket, kiaknázva a methodozásban rejlő lehetőségeket. A River Method kosarak az aljukon lévő súlynak köszönhetően, pontosan úgy fognak elhelyezkedni a mederfenéken, hogy a halak a felkínált csalihoz és az etetőanyaghoz könnyedén hozzáférjenek. Az aljukon lévő gumibetétnek köszönhetően, egy méretben hozzáillő forgóval, akár fix szerelék is készíthető belőlük. A módszerhez rövid 6-10 cm-es előkét javaslunk, hogy a csali mindenképp az etetőanyag körül helyezkedjen el. Méretszortimentjének köszönhetően, az összes hazai folyónk horgászatát megkönnyítő, kiváló és praktikus kiegészítő. Következő »
5 napos szállítással
1 092 Ft
Raktáron van!
22 650 Ft
Műhelyfelszerelés, berendezés > Emelőszerkezet, mérlegelés > Láncos emelők<br /> <br /> Unicraft K 1000 láncos emelő csörlő 1t (6202101) - 31959.55<br /> <br /> - Masszív acél ház<br /> <br /> - Biztonságos zárt szerkezet<br /> <br /> - Könnyű használat erőkifejtés nélkül<br /> <br /> - Szimpla, dupla vagy négyes lánckötél kialakítás<br /> <br /> - Forgatható teher és felszerelt kampó<br /> <br /> <br /> <br /> Műszaki adatok:<br /> <br /> Teherbírás: 1t<br /> <br /> Löket: 2500 mm<br /> <br /> Minimum kampó-kampó távolság: 300 mm<br /> <br /> Emelő erő: 330 N<br /> <br /> Lánckötelek száma: 1<br /> <br /> Tömeg: 9,4 kg<br /> Következő »
10 napos szállítással
-10%
31 960 Ft
28 810 Ft
Elektromos emelő 1000 W 200/400 kg<br /> <br /> Ez az elektromos emelő kompakt méretű és könnyűsúlyú, így tökéletesen használható kisebb helyeken, például műhelyekben, raktárakban és garázsokban. <br /> <br /> <br /> <br /> A nagy teljesítményű és karbantartást nem igénylő motor sokféle emelési munkához ideális. Robusztus felépítésének és a továbbfejlesztett hajtóművének köszönhetően rendkívül időtálló konstrukció. Felhasználóbarát távirányítójának hála a földön állva, a legnehezebb tárgyakat is fél kézzel emelheti fel. <br /> <br /> <br /> <br /> Az acélkötél úgy lett megtervezve, hogy ne tekeredjen össze. Az elektromos emelő a biztonság növelése érdekében vészleállító gombbal, automata fékkel és hővédő eszközzel is fel lett szerelve.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Mérete: 38 x 14,5 x 20 cm (Ho x Szé x Ma)Motor teljesítménye: 1000 WNévleges feszültség: 230 VNévleges frekvencia: 50 HzAcélkábel átmérője: 4 mmTávirányító kábelhossza: 1,5 mÁtl. emelősebesség: egy kábellel 8 m/perc, dupla kábellel 4 m/percMax. emelési magasság: egy kábellel 12 m – dupla kábellel 6 mTerhelhetőség: egy kábellel 200 kg – dupla kábellel 400 kgrobusztus szerkezetegykezes működtetés távirányítóvalvészleállító gombbal, automata fékkel és hővédő eszközzel is fel lett szerelveKérjük, vegye figyelembe, hogy az emelőváz nem része a csomagnak. Következő »
10 napos szállítással
85 007 Ft
Einhell drótköteles emelő TC-EH 1000 Gyártói cikkszám 2255160 • Több mint 18 méter hosszú, csavarodásmentes drótkötél (O 6 mm) • Kétszer nagyobb felemelhető súly, ha terelőgörgővel dolgozik • Kapcsoló vészleállító funkcióval a nagyobb biztonság érdekében • Hőkapcsolóval felszerelt, hosszú élettartamú motor • Biztonságos emelés a horgon lévő karabinernek köszönhetően • Az automatikus fékkel bármilyen pozícióban rögzítheti a terhet • Automatikus végálláskapcsolóval • Egyszerű rögzítés a mellékelt két dupla bilinccsel <br /> <br /> Termékleírás Az Einhell TC-EH 1000 egy erős és megbízható segítőtárs, ha a műhelyben, a garázsban (esetleg egy építkezésen) kell nehezebb terheket felemelni, vagy mozgatni. Az Einhell különösen nagy hangsúlyt fektetett a biztonságra és az egyszerű használatra a tervezés során: a készüléket extra hosszú, 18 méteres, 6 milliméter átmérőjű, csavarodásmentes drótkötéllel szerelték fel, így az emelési magasság terelőgörgő nélkül a 18 métert is elérheti, és a percenkénti 8 méteres emelési sebességgel akár 500 kilogrammnyi terhet is megmozgathat. Terelőgörgőt használva a maximálisan felemelhető súly 999 kg. Ebben az esetben az emelési magasság 9 méter, az emelési sebesség pedig 4 méter percenként: a teheremelő horoggal ellátott terelőgörgő így megkétszerezi a maximálisan felemelhető teher súlyát. A vészleállító gomb, illetve az emelőhorgon lévő karabiner biztonságosabb munkavégzést szavatolnak, az automatikus fék segítségével pedig bármilyen magasságban rögzítheti a terhet. Az emelőt egy automatikus végálláskapcsolóval szerelték fel, ami adott esetben azt is megakadályozza, hogy a motor túlhevüljön. A hosszú élettartamúra tervezett, hőkapcsolóval felszerelt motor a maga 1600 watt teljesítménnyel erős és dinamikus segítőtársa lesz a munkák során. Az elektromos emelőt egyszerűen rögzítheti a két darab dupla bilincs segítségével Műszaki adatok Elektromos hálózat 220-240 V | 50 Hz Max. teljesítmény (S3 | S3%) 1600 W | 25 % Felhúzható súly csiga nélkül 500 kg Felhúzható súly csigával 999 kg Emelési magasság csiga nélkül 18 m Emelési magasság csigával 9 m Emelési sebesség csiga nélkül 8 m/min Emelési sebesség csigával 4 m/min Logisztikai adatok Hosszúság 544 mm Szélesség 244 mm Magasság 343 mm Egyedi csomagolás bruttó súlya 34.9 kg Termék súlya 32 kg Következő »
5 napos szállítással
166 780 Ft
Gibsons: Téli csodaország - 1000 db-os puzzle. Újrahasznosított anyagból készült, illusztrátora Tony Ryan. A darabok tökéletesen illeszkednek egymáshoz.<br /> <br /> A kirakott kép mérete: 68 x 48 cm Következő »
5 napos szállítással
3 810 Ft
Tulajdonságok        2,2 méter hosszú, csavarodásmentes drótkötél (O 4,8 mm)Max. terhelhetőség terelőgörgővel: 1000 kgTerelőgörgő teheremelő horoggal és biztonsági karabinerrelA biztonsági karabiner megakadályozza, hogy a teher lecsússzon a kampórólA terhet minden egyes húzást követően rögzíti az automatikus fékA biztonsági rögzítő megakadályozza, hogy a drótkötelet teljesen kihúzhassa a csörlőbőlFeszítőrugó a kilincsmű egyszerű kioldása érdekébenNem használható teher felemeléséhez és leengedéséhez Műszaki adatokMax. hasznos távolság: 1.2 mDrótkötél átmérője: 4.8 mmDrótkötél hossza: 2.2 mAutomata fékMax. terhelés görgővel: 1000 kgTermékleírás<br /> Az Einhell TC-LW 1000 karos kézi csörlő segítségével gyerekjáték az építőanyagok és nehezebb tárgyak mozgatása. A kézi csörlő kizárólag teher húzására vagy rögzítésre használható. Az 1000 kg maximális terhelhetőség és a legfeljebb 1,2 méteres hasznos távolság lehetővé teszi, hogy még a nehéz fatüzelésű kályhákat és konyhai gépeket is könnyedén arrébb mozgassa – fáradtság és hátfájás nélkül! A gyári csomagolás tartalmaz még egy 2,2 méter hosszú, csavarodásmentes drótkötelet (O 4,8 mm), egy terelőgörgőt, valamint egy biztonsági horgot. A biztonsági karabiner megakadályozza, hogy a rögzített teher ki- vagy lecsúszhasson a horogról. A terhet minden egyes húzást követően rögzíti az automatikus fék. A biztonsági rögzítő megakadályozza, hogy a drótkötelet teljesen kihúzhassa a csörlőből. A csörlőt feszítőrugóval szerelték fel, amely segít a kilincsmű kioldásában, és így könnyen kihúzhatja a kötelet. A karos drótköteles csörlőket tilos teher emeléséhez és leengedéséhez használni! Következő »
Raktáron van!
14 020 Ft
Ez az elektromos emelő kompakt méretű és könnyűsúlyú, így tökéletesen használható kisebb helyeken, például műhelyekben, raktárakban és garázsokban. A nagy teljesítményű és karbantartást nem igénylő motor sokféle emelési munkához ideális. Robusztus felépítésének és a továbbfejlesztett hajtóművének köszönhetően rendkívül időtálló konstrukció. Felhasználóbarát távirányítójának hála a földön állva, a legnehezebb tárgyakat is fél kézzel emelheti fel. Az acélkötél úgy lett megtervezve, hogy ne tekeredjen össze.  Az elektromos emelő a biztonság növelése érdekében vészleállító gombbal, automata fékkel és hővédő eszközzel is fel lett szerelve.Mérete: 38 x 14,5 x 20 cm (Ho x Szé x Ma)Motor teljesítménye: 1000 WNévleges feszültség: 230 VNévleges frekvencia: 50 HzAcélkábel átmérője: 4,5 mmTávirányító kábelhossza: 1,5 mÁtl. emelősebesség: egy kábellel 8 m/perc, dupla kábellel 4 m/percMax. emelési magasság: egy kábellel 12 m – dupla kábellel 6 mTerhelhetőség: egy kábellel 300 kg – dupla kábellel 600 kgrobusztus szerkezetegykezes működtetés távirányítóvalvészleállító gombbal, automata fékkel és hővédő eszközzel is fel lett szerelveKérjük, vegye figyelembe, hogy az emelőváz nem része a csomagnak. Következő »
4 napos szállítással
65 330 Ft
Elektromos emelő 1000 W 300/600 kg<br /> <br /> Ez az elektromos emelő kompakt méretű és könnyűsúlyú, így tökéletesen használható kisebb helyeken, például műhelyekben, raktárakban és garázsokban. A nagy teljesítményű és karbantartást nem igénylő motor sokféle emelési munkához ideális. Robusztus felépítésének és a továbbfejlesztett hajtóművének köszönhetően rendkívül időtálló konstrukció. Felhasználóbarát távirányítójának hála a földön állva, a legnehezebb tárgyakat is fél kézzel emelheti fel. Az acélkötél úgy lett megtervezve, hogy ne tekeredjen össze. Az elektromos emelő a biztonság növelése érdekében vészleállító gombbal, automata fékkel és hővédő eszközzel is fel lett szerelve.Mérete: 38 x 14,5 x 20 cm (Ho x Szé x Ma)Motor teljesítménye: 1000 WNévleges feszültség: 230 VNévleges frekvencia: 50 HzAcélkábel átmérője: 4,5 mmTávirányító kábelhossza: 1,5 mÁtl. emelősebesség: egy kábellel 8 m/perc, dupla kábellel 4 m/percMax. emelési magasság: egy kábellel 12 m – dupla kábellel 6 mTerhelhetőség: egy kábellel 300 kg – dupla kábellel 600 kgrobusztus szerkezetegykezes működtetés távirányítóvalvészleállító gombbal, automata fékkel és hővédő eszközzel is fel lett szerelveKérjük, vegye figyelembe, hogy az emelőváz nem része a csomagnak. Következő »
10 napos szállítással
90 337 Ft
Lila Prap új könyve nem mindennapi csemege, és elsősorban a gyerekek kíváncsiságára és kreativitására épít. "Milyen furcsa mese!" - gondolhatod, ha ezt a könyvet is úgy olvasod, ahogy más könyveket szoktál: az első oldaltól az utolsóig. De ezzel a könyvvel több dolgod lesz. Minden oldal alján két kérdés van, ami alapján eldöntheted, hogyan folytatódjék a mese: úgy, ahogy eddig ismerted, esetleg egész másképp? A történet csak rajtad múlik. Akárhányszor előveszed a könyvet, mindig új, mindig más mesét fogsz kapni.Pozsonyi Pagony Kft.Gyerekkönyvek30 oldalKötés: keménytáblásISBN: 9789639727076Szerző: Lila Prap<br /> Fordító: Demény Eszter<br /> Kötésmód: keménytáblás<br /> Következő »
4 hetes szállítással
2 388 Ft
Vredestein 215/70R16 100H WINTRAC 215/70 R16 100H Típus: Téli gumi Következő »
5 napos szállítással
48 385 Ft
Kötetünket elsősorban az emelt szintű biológia érettségi vizsgára készülő diákoknak és a vizsgára felkészítő tanároknak ajánljuk. Következő »
Raktáron van!
2 280 Ft
A FRENETIC teleszkópos botcsalád igazán egy tökéletes választás amennyiben a fenekező horgászathoz keressük a megfelelő megoldást. A négyféle dobósúlytól a négyféle hosszig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt akár keszegfélékre vagy nagy pontyokra szeretnénk horgászni.<br /> Következő »
Raktáron van!
8 991 Ft
A FRENETIC teleszkópos botcsalád igazán egy tökéletes választás amennyiben a fenekező horgászathoz keressük a megfelelő megoldást. A négyféle dobósúlytól a négyféle hosszig mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt akár keszegfélékre vagy nagy pontyokra szeretnénk horgászni.<br /> Következő »
Raktáron van!
8 591 Ft
High Modulus Carbon anyagú, távdobó fenekező bot, kedvező áron!<br /> <br /> <br /> Szinte nincsenek elérhetetlen távolságok ennek a modellnek.<br /> <br /> <br /> A vastag cső bottest extrém terheléseket is kibír. A megfelelő orsó kiválasztásával hasznos eszközünk lesz.<br /> <br /> <br /> <br /> <br /> Hossz: 3,60 m<br /> Dobósúly: 50-100 g<br /> Anyaga: Carbon<br /> Gyűrű típusa: SIC <br /> Nyél: Parafa+EVA<br /> Tagok száma: 8<br /> Szállítási hossz: 75 cm <br /> Tömeg: 324 g<br /> <br /> Következő »
5 napos szállítással
-5%
17 990 Ft
17 090 Ft