1000 veszély

- 10 000 db
Te vagy Oroszlánfejű Hunter, a legerősebb New York-i szuperhős. Amikor aktiválod az erőidet, nagyobb izmaid lesznek, mint egy testépítőnek, és képes vagy lángot lövellni a szádból. Most azonban nehéz döntés előtt állsz: szuperképességeidet a város legelvetemültebb bűnözőinek elfogására akarod használni? Vagy inkább te akarsz lenni az alvilág hatalmas királya? Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
Az Idődetektívek sikerszerzőjének, Fabian Lenknek végre magyarul is elolvashatod az új kamaszsorozatát! A lebilincselően izgis, kihívásokkal teli könyvek különböző helyszínekre és más-más korokba repítenek, de egy mindig közös bennük: 1000 veszély leselkedik a hősökre! No meg persze 1000 izgalom vár a rád is, játszódjanak a történetek akár napjaink Amerikájában, akár a középkori lovagok földjén – nem létezik korlát sem térben, sem időben!<br>Vegyél részt te is a kalandjátékban! Az igazi kalandok a kötetek lapjain bontakoznak ki: most tényleg te alakítod a történetet, te alakítod a hősök sorsát! Ezek a könyvek nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te döntöd el, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat!<br>Gratulálok! A jövő tudósaként részt vehetsz egy egyiptomi ásatáson. Ám hamarosan döntened kell, mert egy titokzatos idegen felajánlja, hogy bevezet az egyik piramis titkos labirintusába. Mit teszel? Tartod magad a szabályokhoz, vagy sírrablónak állsz a meggazdagodás reményében? Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
  • 14 napos visszavásárlás, gyors szállítás!
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat! Egy kikötői krimóban dolgozol. Egy unalmasnak ígérkező napon váratlanul lehetőséged nyílik rá, hogy elszegődj egy kalózhajóra. Belevágsz a veszélyes kalandba, ami gazdaggá tehet, vagy a szárazföldön tengeted tovább napjaidat? Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland - játék - kockázat! Meglepetésként ér a hír, hogy William nagybátyád, aki eddig nem is törődött veled, rád hagyta a kastélyát és egy lovagi páncélt. Az ódon falak között borzongató alakok bujkálnak. Érzed, a kastély lakói meg akarnak tőled szabadulni, amilyen gyorsan csak... Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
Az Idődetektívek sikerszerzőjének, Fabian Lenknek végre magyarul is elolvashatod az új kamaszsorozatát! A lebilincselően izgis, kihívásokkal teli könyvek különböző helyszínekre és más-más korokba repítenek, de egy mindig közös bennük: 1000 veszély leselkedik a hősökre! No meg persze 1000 izgalom vár a rád is, játszódjanak a történetek akár napjaink Amerikájában, akár a középkori lovagok földjén – nem létezik korlát sem térben, sem időben!<br>Vegyél részt te is a kalandjátékban! Az igazi kalandok a kötetek lapjain bontakoznak ki: most tényleg te alakítod a történetet, te alakítod a hősök sorsát! Ezek a könyvek nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te döntöd el, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat!<br>Idegenvezetőként dolgozol az Amerikai Egyesült Államokban. Aki a ti irodátoknál fizet be egy utazásra, látványos és kalandos kikapcsolódásra vágyik. Melyik utat választod? Megmutatod a turistáknak New York lélegzetelállító felhőkarcolóit? Vagy inkább vadvízi evezésre viszed őket a Grand Canyonba? Következő »
Raktáron van!
1 192 Ft
A brazíliai esőerdőben felvert sátortáborban sokféle kaland vár rád: vadállatok, tajtékzó folyók és az eldugott falvak titokzatos lakói. Az itt élők Manoáról mesélnek, az egykori inkák legendás városáról, ahol a szájhagyomány szerint hatalmas kincsek rejlenek. Van elég bátorságod, hogy felkutasd az arany városát? Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland - játék - kockázat! Scolar Kiadó Kft. Gyerekkönyvek 117 oldal Kötés: puhatáblás ISBN: 9789635093151 Szerző: Fabian Lenk Kiadás éve: 1900<br /> <br /> A brazíliai esőerdőben felvert sátortáborban sokféle kaland vár rád: vadállatok, tajtékzó folyók és az eldugott falvak titokzatos lakói. Az itt élők Manoáról mesélnek, az egykori inkák legendás városáról, ahol a szájhagyomány szerint hatalmas kincsek rejlenek. Van elég bátorságod, hogy felkutasd az arany városát? Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland - játék - kockázat! Scolar Kiadó Kft. Gyerekkönyvek 117 oldal Kötés: puhatáblás ISBN: 9789635093151 Szerző: Fabian Lenk Kiadás éve: 1900 Következő »
Raktáron van!
1 890 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat!Egy kikötői krimóban dolgozol. Egy unalmasnak ígérkező napon váratlanul lehetőséged nyílik rá, hogy elszegődj egy kalózhajóra. Belevágsz a veszélyes kalandba, ami gazdaggá tehet, vagy a szárazföldön tengeted tovább napjaidat? Scolar Kiadó Kft. Gyerekkönyvek 120 oldal Kötés: puhatáblás ISBN: 9789632449050 Szerző: Fabian Lenk Kiadás éve: 2018<br /> <br /> Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat!Egy kikötői krimóban dolgozol. Egy unalmasnak ígérkező napon váratlanul lehetőséged nyílik rá, hogy elszegődj egy kalózhajóra. Belevágsz a veszélyes kalandba, ami gazdaggá tehet, vagy a szárazföldön tengeted tovább napjaidat? Scolar Kiadó Kft. Gyerekkönyvek 120 oldal Kötés: puhatáblás ISBN: 9789632449050 Szerző: Fabian Lenk Kiadás éve: 2018 Következő »
Raktáron van!
1 890 Ft
A brazíliai esőerdőben felvert sátortáborban sokféle kaland vár rád: vadállatok, tajtékzó folyók és az eldugott falvak titokzatos lakói. Az itt élők Manoáról mesélnek, az egykori inkák legendás városáról, ahol a szájhagyomány szerint hatalmas kincsek rejlenek. Van elég bátorságod, hogy felkutasd az arany városát? Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat!<br /> Azt hiszed, hogy ez egy teljesen átlagos könyv? Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat! Szenvedélyes amatőr búvár vagy, és most éppen az ausztráliai Nagy-korallzátonyt szeretnéd tanulmányozni. De ekkor azt hallod, hogy a közelben elsüllyedt egy tengeralattjáró. Vállalkozol a felkutatására, vagy inkább a korallzátonyok mesés növény- és álla... Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
Nincs nálad nagyobb spíler a konzolok világában. Amikor egy ismeretlen meghív, hogy vegyél részt egy új számítógépes játékban, szinte égsz a vágytól, hogy... Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland - játék - kockázat! Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland.<br /> Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland - játék - kockázat! Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
A brazíliai esőerdőben felvert sátortáborban sokféle kaland vár rád: vadállatok, tajtékzó folyók és az eldugott falvak titokzatos lakói. Az itt élők Manoáról mesélnek, az egykori inkák legendás városáról, ahol a szájhagyomány szerint hatalmas kincsek rejlenek. Van elég bátorságod, hogy felkutasd az arany városát?Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland - játék - kockázat!<br /> Fordító: Bán Zoltán András<br /> Kötésmód: puhatáblás<br /> Következő »
4 hetes szállítással
2 371 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland.Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat! A mobilodra feltöltött alkalmazások a legmenőbbek a világon. Titkos ügynökként képes vagy velük távoli galaxisok meghódítására, vagy kicsit gyarapítani a zsebpénzedet az általuk vezérelt futárszolgálatoddal. De légy óvatos, mert akadnak olyan küldetések is, amelyek életveszélyesek!<br /> Fordító: Bán Zoltán András<br /> Kötésmód: puhatáblás<br /> Következő »
4 hetes szállítással
2 371 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland.Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat! Már alig várod, hogy kiszállj az űrhajóból. Ha minden a tervek szerint alakul, te leszel az első srác, aki a Mars száll, erre a hatalmas vulkánokkal tarkított vérvörös bolygóra, ahol dermesztő hideg uralkodik. De a parancsnok hirtelen megváltoztatja az útirányt. Megbízol benne, vagy azt gyanítod, valami összeesküvés áll a háttérben?<br /> Fordító: Bán Zoltán András<br /> Kötésmód: puhatáblás<br /> Következő »
4 hetes szállítással
2 371 Ft
Nincs nálad nagyobb spíler a konzolok világában. Amikor egy ismeretlen meghív, hogy vegyél részt egy új számítógépes játékban, szinte égsz a vágytól, hogy azonnal beszállj a buliba. De gyorsan rájössz, hogy ez a játszma rendkívül veszélyes, és mindörökre megváltoztathatja az életed. Feladod vagy játszol tovább? Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat! Scolar Kiadó Kft. Ifjúsági 120 oldal Kötés: puhatáblás ISBN: 9789635093168 Szerző: Fabian Lenk Kiadás éve: 2021<br /> <br /> Nincs nálad nagyobb spíler a konzolok világában. Amikor egy ismeretlen meghív, hogy vegyél részt egy új számítógépes játékban, szinte égsz a vágytól, hogy azonnal beszállj a buliba. De gyorsan rájössz, hogy ez a játszma rendkívül veszélyes, és mindörökre megváltoztathatja az életed. Feladod vagy játszol tovább? Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat! Scolar Kiadó Kft. Ifjúsági 120 oldal Kötés: puhatáblás ISBN: 9789635093168 Szerző: Fabian Lenk Kiadás éve: 2021 Következő »
Raktáron van!
1 890 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland - játék - kockázat! S.O.S.! Egy lakatlannak látszó szigetre kerültél. Éhes vagy, rettenetesen szomjas, és a hullámok hátán lovagló sirályokon kívül egyetlen élőlényt sem látsz magad körül. Készen állsz-e a legváratlanabb kalandokra? Ha igen, itt az ideje, hogy bebizonyítsd...<br /> <br /> Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland - játék - kockázat! S.O.S.! Egy lakatlannak látszó szigetre kerültél. Éhes vagy, rettenetesen szomjas, és a hullámok hátán lovagló sirályokon kívül egyetlen élőlényt sem látsz magad körül. Készen állsz-e a legváratlanabb kalandokra? Ha igen, itt az ideje, hogy bebizonyítsd... Következő »
Raktáron van!
1 890 Ft
Az Idődetektívek sikerszerzőjének, Fabian Lenknek végre magyarul is elolvashatod az új kamaszsorozatát! A lebilincselően izgis, kihívásokkal teli könyvek különböző helyszínekre és más-más korokba repítenek, de egy mindig közös bennük: 1000 veszély leselkedik a hősökre! No meg persze 1000 izgalom vár a rád is, játszódjanak a történetek akár napjaink Amerikájában, akár a középkori lovagok földjén – nem létezik korlát sem térben, sem időben!<br /> <br /> Az Idődetektívek sikerszerzőjének, Fabian Lenknek végre magyarul is elolvashatod az új kamaszsorozatát! A lebilincselően izgis, kihívásokkal teli könyvek különböző helyszínekre és más-más korokba repítenek, de egy mindig közös bennük: 1000 veszély leselkedik a hősökre! No meg persze 1000 izgalom vár a rád is, játszódjanak a történetek akár napjaink Amerikájában, akár a középkori lovagok földjén – nem létezik korlát sem térben, sem időben! Következő »
Raktáron van!
1 890 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat! Már alig várod, hogy kiszállj az űrhajóból. Ha minden a tervek szerint alakul, te leszel az első srác, aki a Mars száll, erre a hatalmas vulkánokkal tarkított vérvörös bolygóra, ahol dermesztő hideg uralkodik. De a parancsnok hirtelen megváltoztatja az útirányt. Megbízol benne, vagy azt gyanítod, valami összeesküvés áll a háttérben? Scolar Kiadó Kft. Gyerekkönyvek 120 oldal Kötés: puhatáblás ISBN: 9789635095278 Szerző: Fabian Lenk Kiadás éve: 2022<br /> <br /> Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat! Már alig várod, hogy kiszállj az űrhajóból. Ha minden a tervek szerint alakul, te leszel az első srác, aki a Mars száll, erre a hatalmas vulkánokkal tarkított vérvörös bolygóra, ahol dermesztő hideg uralkodik. De a parancsnok hirtelen megváltoztatja az útirányt. Megbízol benne, vagy azt gyanítod, valami összeesküvés áll a háttérben? Scolar Kiadó Kft. Gyerekkönyvek 120 oldal Kötés: puhatáblás ISBN: 9789635095278 Szerző: Fabian Lenk Kiadás éve: 2022 Következő »
Raktáron van!
1 890 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland - játék - kockázat!<br /> <br /> Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland - játék - kockázat! Következő »
Raktáron van!
1 890 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland - játék - kockázat! S.O.S.! Egy lakatlannak látszó szigetre kerültél. Éhes vagy, rettenetesen szomjas, és a hullámok hátán lovagló sirályokon kívül egyetlen élőlényt sem látsz magad körül. Készen állsz-e a legváratlanabb kalandokra? Ha igen, itt az ideje, hogy bebizonyítsd... Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
Te vagy Oroszlánfejű Hunter, a legerősebb New York-i szuperhős. Amikor aktiválod az erőidet, nagyobb izmaid lesznek, mint egy testépítőnek, és képes vagy lángot lövellni a szádból. Most azonban nehéz döntés előtt állsz: szuperképességeidet a város legelvetemültebb bűnözőinek elfogására akarod használni? Vagy inkább te akarsz lenni az alvilág hatalmas királya?<br /> Kötésmód: kartonált<br /> Következő »
4 hetes szállítással
2 371 Ft
Az Idődetektívek sikerszerzőjének, Fabian Lenknek végre magyarul is elolvashatod az új kamaszsorozatát! A lebilincselően izgis, kihívásokkal teli könyvek különböző helyszínekre és más-más korokba repítenek, de egy mindig közös bennük: 1000 veszély leselkedik a hősökre! No meg persze 1000 izgalom vár a rád is, játszódjanak a történetek akár napjaink Amerikájában, akár a középkori lovagok földjén – nem létezik korlát sem térben, sem időben!<br /> Vegyél részt te is a kalandjátékban! Az igazi kalandok a kötetek lapjain bontakoznak ki: most tényleg te alakítod a történetet, te alakítod a hősök sorsát! Ezek a könyvek nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te döntöd el, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat!<br /> Gratulálok! A jövő tudósaként részt vehetsz egy egyiptomi ásatáson. Ám hamarosan döntened kell, mert egy titokzatos idegen felajánlja, hogy bevezet az egyik piramis titkos labirintusába. Mit teszel? Tartod magad a szabályokhoz, vagy sírrablónak állsz a meggazdagodás reményében?<br /> Fordító: Bán Zoltán András<br /> Kötésmód: puhatáblás<br /> Következő »
4 hetes szállítással
2 371 Ft
Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat!Egy kikötői krimóban dolgozol. Egy unalmasnak ígérkező napon váratlanul lehetőséged nyílik rá, hogy elszegődj egy kalózhajóra. Belevágsz a veszélyes kalandba, ami gazdaggá tehet, vagy a szárazföldön tengeted tovább napjaidat?<br /> Fordító: Bán Zoltán András<br /> Kötésmód: puhatáblás<br /> Következő »
4 hetes szállítással
2 371 Ft
"Készen állsz arra, hogy tegyél néhány kört az érzelmek hullámvasútján? Itt csakis te döntöd el, hogyan folytatódjon a történet! ..."<br /> <br /> "Készen állsz arra, hogy tegyél néhány kört az érzelmek hullámvasútján? Itt csakis te döntöd el, hogyan folytatódjon a történet! ..." Következő »
Raktáron van!
2 390 Ft
Remek csatár vagy, király a pályán – csak sajnos nem az egyetlen a csapatodban. Párizsba készültök egy fontos bajnokságra, és úgy tűnik, neked a kispadon a helyed. Mit teszel? Igyekszel meggyőzni az edzőt, hogy mégis a kezdőcsapatban a helyed? Vagy inkább sportszerűtlen eszközökhöz folyamodsz?<br>Az Idődetektívek sikerszerzőjének, Fabian Lenknek végre magyarul is elolvashatod az új kamaszsorozatát! A lebilincselően izgis, kihívásokkal teli könyvek különböző helyszínekre és más-más korokba repítenek, de egy mindig közös bennük: 1000 veszély leselkedik a hősökre! No meg persze 1000 izgalom vár a rád is, játszódjanak a történetek akár napjaink Amerikájában, akár a középkori lovagok földjén – nem létezik korlát sem térben, sem időben!<br>Vegyél részt te is a kalandjátékban! Az igazi kalandok a kötetek lapjain bontakoznak ki: most tényleg te alakítod a történetet, te alakítod a hősök sorsát!<br>Ezek a könyvek nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland. Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat! Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft
Ijesztő dolgok zajlanak a bentlakásos magániskolában! A tanteremben a kréta önálló életre kel, és magától ír a táblára. Örökké sápadt iskolatársnőd, Marie állítása szerint már négyszáz éve idejár. Ha ennyi furcsaság nem lenne elég, éjszakánként kísérteties hangokat hallasz a padlástérből. Megpróbálsz megszökni a magas hegyre épült iskolából, vagy inkább a végére akarsz járni a rejtélyeknek? Következő »
Raktáron van!
1 975 Ft