10 cane rum 40 1 l
- 10 000 db
Alap karakterű rum, könnyen fogyasztható - a rummal ismerkedőknek ugyan egy lépés lehet feljebb, azonban mégis a könnyebb vonalat erősíti.A Rum Nation a Rossi & Rossi olasz független palackozóhoz tartozó rummárka, ezen név alatt adja ki a cég saját palackozású rumjait. Ez a kiadás Panamáról származik. Nem először jelenik meg ez a származási hely a sorozatban, ez is jól mutatja kiválóságát. Don Francisco (Pancho) Fernández keverőmester szakértelmét dicséri, aki Kubában született és 40 év tapasztalattal bír a rumkészítés terén. Cukornádmelasz felhasználásával készül, folyamatos lepárlással egy ismert panamai lepárlóban, majd amerikai tölgyfahordókban (fehér tölgy, avagy latin nevén Quercus alba) érlelik először Panamában, majd Olaszországban, itt történik palackozása is. Ideális az érlelt rumok ízvilágával most ismerkedőknek, vagy egyszerűen a könnyed és édes latin stílus kedvelőinek.<br />
Következő »
A Flor de Cana rumot Nicaraguában készítik 1937 óta. Ezen idő alatt Nicaragua legjelentősebb rumgyártójává nőtte ki magát, napjainkban a családi vállalkozást az 5. generáció működteti. Ún. single estate rum, vagyis a cukornádat egyetlen birtokról szerzik be, amely ráadásul környezetbarát gazdálkodást folytat. Oszlopos lepárlóberendezésen desztillálják, majd amerikai tölgyfahordókban érlelik és a minél természetesebb érés és ízhatás érdekében a tárolóházakban nem használnak légkondicionálást.A világ első olyan párlata, amely a "carbon neutral" és a "fair trade" elismerő okleveleket is megkapta, ez is jól mutatja, hogy a lepárlóban igen nagy hangsúlyt fektetnek a környezet védelmére és a fenntarthatóságra.12 éves rumuk a Centenario sorozat tagjaként került kiadásra. Testes, ragyogó vöröses színű ital, amit önmagában, jégre töltve, vagy prémium szénsavas ásványvízzel felöntve ajánl a gyártó.<br />
Következő »
A Flor de Cana rumot Nicaraguában készítik 1937 óta. Ezen idő alatt Nicaragua legjelentősebb rumgyártójává nőtte ki magát, napjainkban a családi vállalkozást az 5. generáció működteti.Ún. single estate rum, vagyis a cukornádat egyetlen birtokról szerzik be, amely ráadásul környezetbarát gazdálkodást folytat. Oszlopos lepárlóberendezésen desztillálják, majd amerikai tölgyfahordókban érlelik és a minél természetesebb érés és ízhatás érdekében a tárolóházakban nem használnak légkondicionálást.A világ első olyan párlata, amely a "carbon neutral" és a "fair trade" elismerő okleveleket is megkapta, ez is jól mutatja, hogy a lepárlóban igen nagy hangsúlyt fektetnek a környezet védelmére és a fenntarthatóságra.<br />
Következő »
A Pampero 1938 óta létező venezuelai rum márka, ma már a Diageo tulajdonában. Fő piacai Olaszország, Spanyolország és maga Venezuela. A név nagyjából annyit tesz a „Pampáról”, habár az argentinhoz hasonló venezuelai síkságot Los Llanos-nak hívják. A helyiek a „megült ló” avagy az „ágaskodó ló” névvel is illetik utalva ezzel a márka jellegzetes piros logójára. A Pampero rumot Ocumare de Tuy városában készítik, amely az ország központi síkságán, a Tuy folyó völgyében fekszik.A Especial minimum két évig érlelt sötét rumokból van megalkotva. Koktélokba, puncsokba, egyéb ételek ízesítéséhez kiválóan alkalmas.<br />
Következő »
A Plantation rum Black Cask sorozatának 9. limitált kiadásához a rumokat két emblematikus rumtermelő régióból válogatták össze; Barbados és Venezuela. Az érleléshez használt rumok oszlopos és üst lepárlásból származnak.Az első érlelés ex-bourbon hordóban történik az adott ország trópusi éghajlatán, majd Franciaország dél-nyugati részén egy újra kiégetett Ferrand konyakos hordóban érlelik tovább.Illat: Nagyon intenzív és friss, mézzel kezdődik, majd almavirág, főtt banán, lime és vanília, ezután kókusz, kávé és mandula jelenik meg. <br />
Íz: Süteményes édesség, karamellel, aszalt szilvával, friss körtével, majd puding és szerecsendió jegyekkel. <br />
Lecsengés: Hosszú és édes, banán, citromhéj, főtt alma, tonkabab, karamell és fahéj egyvelege.
Következő »
A Grant’s whiskyk termékcsaládjának tagja a cask finises széria, amelynek tagjai az alap érlelésen túl különleges ordós érlelésen estek át. Ez alól sem kivétel a Rum Cask, amely nevéhez méltóan karibi rumoshordókban töltötte érlelésének utolsó hónapjait.<br />
Következő »
1800-as évek elején spanyol telepesek - két testvér, Benjamin és Eduardo Camp és partnerük Evaristo Alvarez –telepedtek le Kubában. Titkos receptjükre és a híres spanyol sherry / brandy gyártási metódusokra alapozva hozták létre rumlepárlójukat. A „Matusalem Rum” név 1872-ben született. „Esto es mas viejo que Matusalem”, azaz idősebb, mint Matuzsálem, utalás a rum készítésére, érlelésére. A történelem viszályai sem tudták megrengetni a márkát. Túlélte a függetlenedő Kuba viszályait, erőt merített az amerikai szesztilalom, azaz a „Koktélok Arany Korszakából". 1956-ban végetért egy korszak, a család száműzetésre kényszerül. 1997-ig kellett várni, amikor Dr.Claudio Alvarez az alapító ükunokája feltámasztja a legendás márkát. A jelenlegi felállás szerint a cégközpont Miamiban, a rum gyártása és palackozása Santiagoban, valamint Dominikai Köztársaságban folyik, ahol a talaj, a klíma és a cukornád minősége ötvözve a családi receptúrával garantálja az eredeti minőséget.Mitől is különleges rum a Matusalem?Legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználása és több mint 100 éve változatlan családi recept és eljárás használata. Más rumoktól eltérően, a Matusalem érleli a legtisztább, legfinomabb lepárolt alkoholt. Ezáltal minimálisra csökken a rum amil-alkohol tartalma, amelyet a másnaposság és fejfájás fő okozójának tartanak. A Matusalem érlelési és keverési eljárása a Solera eljáráson alapszik, amelyet először e termék készítése során adaptáltak a rumokra is. Jelenleg összesen 6 rumnál használják ezt az eljárást a világon. Többszörös díjnyertes rum. Kuba legendás prémium rummárkája. <br />
Következő »
Flor de Cana spanyolul annyit tesz cukornád virág. A nicaraguai márka 2000 óta több mint 100 nemzetközi díjat nyert, az egyik legjobb Latin-amerikai rumnak tartják. A Flor De Cana 7 éveséről az a hír járja, hogy egy nagyon jó ár-érték arányú rum.És Neked hogy ízlett? Tapasztalataidat megoszthatod másokkal is, lejjebb a termékvéleményeknél.<br />
Következő »
A gondosan válogatott alapanyagoknak, a körültekintő erjesztésnek, lepárlásnak és érlelésnek és a régi és új technikák kombinálásának köszönhetően ez a Peruból, a bőség földjéről érkező rum egészen egyedi és különleges karakterrel rendelkezik. Hosszú évek megfigyelésének és tapasztalatának köszönhetően az élesztőt úgy adagolják a cukornád léhez, hogy az mindig a kívánt illattal és ízvilággal rendelkezzen.Három öreg skót lepárlóüst teljesít szolgálatot az üzemben, az érlelés pedig amerikai és szlavóniai tölgyfahordókban történik az ún. solera-eljárással, amelynek során a hordókat egymásra pakolják és minden évben a legalsó sorban lévő hordókból palackoznak le, a felette lévőből visszapótolva azt, így haladva a legfelső hordókig, amelyekbe mindig a friss párlat kerül.<br />
Következő »
A NAGA Siam enyhén füstös, pazar illatú, fűszeres és vaníliás aromákkal. A szájban lágy, bársonyos aromái bontakoznak ki. A fűszeres ízek előbukkannak és a vaníliás tölgy és enyhe dohány elegáns jegyeit hordozzák. A melasz alapú rumot az ősi Sziam Királyságban desztillálják és érlelik. A Thai-öböltől 45 km-re található lepárlóban a thaiföldi cukornádból származó melaszt 36 órán át erjesztik a lepárlás előtt. Az így kapott rum 67% alkoholtartalmú, és a lassú érlelési módszernek megfelelően tíz évig amerikai tölgyfahordókban érlelődik. Ez a módszer a borok esetében alkalmazott módszerhez hasonlóan abból áll, hogy a hordókba hasonló korú rummal töltik fel az angyalok jussa által hiányzó részt. A rumot cukor hozzáadása nélkül, a tengerszint alatti síkságon található pincében érlelik, hogy az angyalok részesedése minimális legyen. A NAGA Siam enyhén füstös, pazar illatú, fűszeres és vaníliás aromákkal. A szájban lágy, bársonyos szerkezetet mutat. A fűszeres ízek előbukkannak, és a vaníliás tölgy és világos dohány elegáns jegyeit hordozzák. <br />
Következő »
Állítólag az italt gyártó Zuidam volt az első rumgyártó Európában, de ezt pontos feljegyzések nem támasztják alá. Hollandiában viszont biztosan az első volt. No.1 névre hallgató első kiadásuk cukornád melaszból készül, háromszor párolják le pot still üstben és legalább egy éven át új, amerikai tölgyfahordókban érlelődik. Intenzív, gyümölcsös és édes ital.<br />
Következő »
A Centenario Real 15-30 éves, solera eljárással érlelt rumokból készül. Érleléséhez speciálisan erre a célra vásárolt tölgyfahordókat használnak, amelyeket teljesen el is különítenek a többi hordós tételtől. Az eredmény egy teljes ízű rum, pirosgyümölcsös, vaníliás, mandulás, csokoládés és fás jegyekkel. Egy kivételes rum, exkluzív ízekkel. Harmonikusan elegáns, ami felejthetetlenné teszi a pillanatot selymesen gyengéd lecsengésével.A Centenario rumcsalád minden darabja tiszta cukornádléből készült, solera rendszerben, különböző tölgyfahordókban érlelt kiváló minőségű Costa Rica-i kézműves rum, amely az idő múlásával alkalmazkodni tudott fogyasztóink modern és kifinomult ízléséhez.A Centenario rumcsaládot a 70-es évek vége óta gyártja az eredetileg Seagram of Costa Rica S.A., majd később Centenario Internacional S.A. nevű nagyvállalat Costa Ricán. 2002 óta folytatnak export tevékenységet is és 2014 óta fordítanak nagyobb figyelmet a szeszes italok forgalmazására, ma már saját rumjuk mellett számos más gin, whisky, cognac, likőr, stb. márkát is forgalmaznak. 2016 augusztusában a céget felvásárolta az UDG Group.<br />
Következő »
Ingyenes kiszállítás!
Raktáron van!
Csavarkulcs-betét 1/4 " SW 10 mm<br />
<br />
Hosszú változat a DIN 3124 és az ISO 2725-1 szerint. Készült nagyteljesítményű HPQ® acélból, krómozott felülettel.<br />
<br />
Ez a szöveg gépi fordítással készült.<br />
<br />
Műszaki adatok: Anyag: HPQ nagyteljeítményű acél · Anyagjellemző: Krómozott · DIN szabvány: DIN 3124, DIN ISO 2725-1 · Elhajtás: Külső hatlap · Kulcsszélesség: 10 mm · Meghajtás (csavarhúzó): 1/4" (6,3 mm) · Méret, hossz: 50 mm · Termék típus: Dugókulcs betét · További műszaki adatok: d1: 14,3 mm · d2: 14,3 mm · t1: 9 mm · t2: 41,9 mm · d3: 9 mm
Következő »
A szemeteszsákok a szemetes edények bélelésére, ezáltal azok tisztán tartására alkalmasak. Használatukkal könnyebben és higiénikusabban üríthető a szemét.<br />
<br />
-űrtartalom: 10 l<br />
-40 db/tekercs<br />
-zsák színe: fehér<br />
<br />
Következő »
A Travellers Distillery Belize fővárosában, Belmopanban található és magas minőségű, helyi melaszt használnak a rumkészítéshez, amelyet fermentálás után háromoszlopos lepárlóberendezésen párolnak le. A lepárlót 1953-ban alapították. Ez a rum illatában élénk, tropikális: érett banán, citromhéj, toffee, amit mutat. Ízében az édes gyümölcsösséget a fás fűszeresség egyensúlyozza ki.<br />
Következő »
Ingyenes kiszállítás!
Raktáron van!
Ez a kiadás a karibi szigetország közepén működő lepárló legidősebb hordóinak keverékéből készült. Nagyon változatos korú, de minimum 10 évig érlelt rumok végső keveréke. A fehér tölgyfahordókban történő érlelés kiegyensúlyozott, intenzív és felejthetetlen aromákat egyesít, kiválóan prezentálja a szigetország közepén működő lepárló legjellemzőbb aromáit.Elsősorban önmagában ajánljuk, de keverve, vagy csak jéggel kínálva is remekül fogyasztható.A Ron Cubay márkanév egy araukán eredetű nevet tükröz, és a Villa Clara tartományban található, Santo Domingo városából származó rumot azonosítja. Csak kétféle típust palackoznak (különböző érlelési időket variálva): Carta Blanca és Añejo.Kiemelt figyelemmel készült címkedizájnjaikkal elnyerték a „Cuban Office of Industrial Property” társaság „Creativity and the Technological Initiative” díját. <br />
<br />
Következő »
A NAGA Siam enyhén füstös, pazar illatú, fűszeres és vaníliás aromákkal. A szájban lágy, bársonyos aromái bontakoznak ki. A fűszeres ízek előbukkannak és a vaníliás tölgy és enyhe dohány elegáns jegyeit hordozzák. A melasz alapú rumot az ősi Sziam Királyságban desztillálják és érlelik. A Thai-öböltől 45 km-re található lepárlóban a thaiföldi cukornádból származó melaszt 36 órán át erjesztik a lepárlás előtt. Az így kapott rum 67% alkoholtartalmú, és a lassú érlelési módszernek megfelelően tíz évig amerikai tölgyfahordókban érlelődik. Ez a módszer a borok esetében alkalmazott módszerhez hasonlóan abból áll, hogy a hordókba hasonló korú rummal töltik fel az angyalok jussa által hiányzó részt. A rumot cukor hozzáadása nélkül, a tengerszint alatti síkságon található pincében érlelik, hogy az angyalok részesedése minimális legyen. A NAGA Siam enyhén füstös, pazar illatú, fűszeres és vaníliás aromákkal. A szájban lágy, bársonyos szerkezetet mutat. A fűszeres ízek előbukkannak, és a vaníliás tölgy és világos dohány elegáns jegyeit hordozzák.
Következő »
A karibi-térség évszázadokon át volt célpontja az európai felfedezéseknek. Hajók jöttek-mentek a két földrész között és ilyenkor mindig rummal megpakolva érkeztek vissza. Ezek alatt a hosszú utazások alatt észrevették, hogy a rum az idő múlásával változik, és a hűvösebb, európai klímaviszonyok között javul is.Ez a felismerés és tapasztalat inspirálta a készítőket, hogy kipróbálják, milyen lenne, ha egy kiváló minőségű karibi rumot készítenének, amelyet európai körülmények között finiselnének, azaz utóérlelnének másik hordóban, felhasználva a skót whiskykészítők tudását és a kiváló körülményeket az érlelésre Skóciában?Így született meg a Larimar rum.A larimar egy pektolit ásvány, amely a szilikátok osztályába tartozik. Eddig egyetlen lelőhelye a Dominikai Köztársaságban található, Barahona félszigetén. Halványkék színe a Karib-tengerben táncoló napfényt idézi. Egyedisége és szépsége ihlette a Larimar brand létrehozását.<br />
Következő »
A ”La Pasión”, vagyis a szenvedély névre keresztelt rum a világhírű guatemalai Zacapa lepárló "Heavenly Cask Collection" sorozatának negyedik és egyben utolsó kiadása. Ez a limitált palackozás ex-amerikai whiskey és ex-oloroso sherryhordókban való érlelés után egy különleges befejező érlelést is kap ex-Pedro Ximénez sherryhordókban.Szín: Sötét borostyán, hála a hosszú érlelésnek.Illat: Édes és gyümölcsös, cukornád-, ananász- és banánjegyekkel.Íz: Egzotikus, telt, vaníliával az előtérben. Sima és bársonyos.Lecsengés: Hosszan tartó, biztosítva, hogy minden korty maradandó és mély benyomást hagy.Ideális tisztán vagy jégen fogyasztva, illetve különösen jó párosítás flambírozott ananászhoz vagy banánhoz.<br />
Következő »
Ingyenes kiszállítás!
Raktáron van!
A jamaicai Clarendon és Long Pond lepárlók hagyományos és oszlopos lepárlóberendezésein desztillált rumokból alkották meg ezt a fűszeres rumot, amelynek összetevői 3 év érlelést kaptak illetve 5-10 évig érlelt rumokkal adtak neki karaktert, majd a teljes házasítás közel 15%-a Pedro Ximenez sherryhordós utóérlelést kapott.Ami a fűszerezést illeti, madagaszkári vanília, karibi kókusz és jamaicai fűszerek, többek között gyömbér került a rumhoz. <br />
Következő »
A Rum Nation a Rossi & Rossi olasz független palackozóhoz tartozó rummárka, ezen név alatt adja ki a cég saját palackozású rumjait. A hordókat a Karib-térség különböző lepárlóitól vásárolja fel, de a palackon már csak a származási helyet jeleníti meg. Hozzájuk tartozik többek között a whiskypalackozásokról ismert Wilson & Morgan brand is.Ez a 8 évig érlelt kiadás Barbadosról származik és ex-Pedro Ximénez sherryhordókban utóérlelődött. Egy édesebb és gyümölcsösebb változata a sorozatban eddig megjelent barbadosi rumoknak. Friss, könnyű rum, nagyon összetett és finom, az árnyalatokat és finomságokat kereső ínyenceknek. Kiváló étkezés utánra desszert helyett, vagy szivarral történő párosításhoz.A cég alapítója és tulajdonosa Fabio Rossi fejében 1990-ben felmerült már a rumsorozat ötlete, tulajdonképpen párhuzamosan a whiskyk független palackozásával. Skóciában, whiskyhordó-felvásárló körútjai során fedezte fel a raktárakban a Guyanából és Jamaicáról származó rumhordókat. Évek teltek el, közben 1992-ben megszületett a Wilson&Morgan márka, amely név alatt kizárólag whiskyk kerülnek palackozásra. Fabio rum iránti érdeklődése megmaradt, a témában való kutatások, szigorú szelekciók és kóstolók formájában. Elhatározta, hogy összegyűjt egy válogatást a különböző országok legjobb rumjaiból egy új sorozat keretében, így született meg 1999-ben a Rum Nation márka. A termelés / választás / érlelés filozófiája megegyezik a Wilson & Morgan elveivel: fiatal rumot vásárolnak fel, hagyják 6-8 évig helyben érlelődni, majd Európába hozzák további érlelés céljából. A két fázisban történő érlelés nagyon fontos: az első trópusi hőmérsékleten, tehát nagyon gyorsan, a második pedig Európában (adott terméktől függően Nagy-Britanniában vagy Olaszországban), amely sokkal lassabb. Mindkét fázis különböző jellegzeteségű aromákat ad az italhoz. Az első intenzívebb, segíti a desztillátum "fiatal" jegyeinek elvesztését, valamint az édesség és a gyümölcsösség felvételét. A második, lassabb érés pedig lehetővé teszi a finomabb aromák lassabb kialakulását és a szakszerű beavatkozást az ízprofil alakításában a különböző hordóméretek segítségével.Mivel Fabio gyerekkorában nagy bélyeggyűjtő volt, a Rum Nation sorozat címkéjének mindegyikén egy postai bélyeg jelenik meg, a rummal megegyező származási ország bélyegzőjével.<br />
Következő »
Don Francisco (Pancho) Fernández master blender/ keverőmester szakértelmét dicséri, aki Kubában született és 40 év tapasztalattal bír a rumkészítés terén. Cukornádmelasz felhasználásával készül, folyamatos lepárlással Valera Hermanos lepárlóban majd amerikai tölgyfahordókban (fehér tölgy avagy latin nevén Quercus alba) érlelik Panamában. Palackozása már Olaszországban történik a Fabio Rossi vezette Rum Nation név alatt.<br />
Következő »
A Rum Nation a Rossi & Rossi olasz független palackozóhoz tartozó márka, ezen név alatt adja ki a cég saját palackozású rumjait. A hordókat a Karib-térség különböző lepárlóitól vásárolja fel, de a palackon már csak a származási helyet jeleníti meg. Ez a guatemalairum ugyan melaszból készül, mégis igen magas minőséget képes felmutatni. Oszlopos lepárlóban történő lepárlása után észak-kelet Guatemala egyik tárházába szállítják ex-bourbonhordókban. Itt 185 méterrel a tengerszint felett legalább 4 évig érlelnek minden hordót, mielőtt házasítják őket. Ez nagyon intenzív érlelést jelent, mivel a Rio Hondo Guatemala legmelegebb régiója, szinte trópusi klíma jellemzi. A gyűjtemény egyik legkönnyedebb rumja, kellemesen édes tapintású latin stílusban, de anélkül, hogy túl mézes-mázos lenne.<br />
Következő »
Pipere szemeteszsák<br />
<br />
<br />
<br />
- méret: 34 x 44 cm<br />
<br />
- űrtartalom: 10 liter<br />
<br />
- kiszerelés: 40 db<br />
<br />
- vastagság: 9 mikron
Következő »
A gondosan válogatott alapanyagoknak, a körültekintő erjesztésnek, lepárlásnak és érlelésnek és a régi és új technikák kombinálásának köszönhetően ez a Peruból, a bőség földjéről érkező rum egészen egyedi és különleges karakterrel rendelkezik. Hosszú évek megfigyelésének és tapasztalatának köszönhetően az élesztőt úgy adagolják a cukornád léhez, hogy az mindig a kívánt illattal és ízvilággal rendelkezzen.Három öreg skót lepárlóüst teljesít szolgálatot az üzemben, az érlelés pedig amerikai és szlavóniai tölgyfahordókban történik az ún. solera-eljárással, amelynek során a hordókat egymásra pakolják és minden évben a legalsó sorban lévő hordókból palackoznak le, a felette lévőből visszapótolva azt, így haladva a legfelső hordókig, amelyekbe mindig a friss párlat kerül.<br />
Következő »
Több méret Jeges sportkedvelőknek Kiváló minőség Ha te is gyakran jársz télen sportolni, vagy szereted a téli sportokat, akkor ez a szegecses csúszá<br />
<br />
Több méret <br />
Jeges sportkedvelőknek <br />
Kiváló minőség <br />
<br />
Ha te is gyakran jársz télen sportolni, vagy szereted a téli sportokat, akkor ez a szegecses csúszásgátló cipőborítás kiváló társad lesz a sport közben! <br />
<br />
A kiváló minőségű rozsdaálló tüskék a lábujjak és a láb sarka alatt kiváló tapadást biztosítanak csúszós felületeken, ami megkönnyíti a járást csúszós jégen vagy havas talajon. <br />
Tökéletes téli sportokhoz, sétákhoz, túrákhoz jégen és havon. <br />
Tartsd lábaid szilárdan a talajon ezen a télen ezekkel a kényelmes, könnyen használható, szegecses hófogókkal! <br />
Egyszerűen illeszd a csúszásmentes gumi markolatot saját cipődre vagy csizmádra, és a fém szegecsek extra tapadást biztosítanak havas és jeges körülmények között. <br />
<br />
A termék jellemzői: <br />
Anyag: TRP <br />
Szín: fekete, sárga <br />
Méretek: <br />
S: 18*11*2 - EU méret szerint: 29-35 <br />
M: 19,8*12*2 - EU méret szerint: 36-38 <br />
L: 21,5*13,5*2 - EU méret szerint: 39-42 <br />
XL: 23,5*14*2,3 - EU méret szerint: 43-45 <br />
<br />
Mit rejt a csomag? <br />
Egy pár 10 szegecses csúszásgátló cipőborítást.
Következő »
Több méret Jeges sportkedvelőknek Kiváló minőség Ha te is gyakran jársz télen sportolni, vagy szereted a téli sportokat, akkor ez a szegecses csúszásgátló cipőborítás kiváló társad lesz a sport közben! A kiváló minőségű rozsdaálló tüskék a lábujjak és a láb sarka alatt kiváló tapadást biztosítanak csúszós felületeken, ami megkönnyíti a járást csúszós jégen vagy havas talajon. Tökéletes téli sportokhoz, sétákhoz, túrákhoz jégen és havon. Tartsd lábaid szilárdan a talajon ezen a télen ezekkel a kényelmes, könnyen használható, szegecses hófogókkal! Egyszerűen illeszd a csúszásmentes gumi markolatot saját cipődre vagy csizmádra, és a fém szegecsek extra tapadást biztosítanak havas és jeges körülmények között. A termék jellemzői: Anyag: TRP Szín: fekete, sárga Méretek: S: 18*11*2 - EU méret szerint: 29-35 M: 19,8*12*2 - EU méret szerint: 36-38 L: 21,5*13,5*2 - EU méret szerint: 39-42 XL: 23,5*14*2,3 - EU méret szerint: 43-45 Mit rejt a csomag? Egy pár 10 szegecses csúszásgátló cipőborítást.
Következő »
A karibi-térség évszázadokon át volt célpontja az európai felfedezéseknek. Hajók jöttek-mentek a két földrész között és ilyenkor mindig rummal megpakolva érkeztek vissza. Ezek alatt a hosszú utazások alatt észrevették, hogy a rum az idő múlásával változik, és a hűvösebb, európai klímaviszonyok között javul is.Ez a felismerés és tapasztalat inspirálta a készítőket, hogy kipróbálják, milyen lenne, ha egy kiváló minőségű karibi rumot készítenének, amelyet európai körülmények között finiselnének, azaz utóérlelnének másik hordóban, felhasználva a skót whiskykészítők tudását és a kiváló körülményeket az érlelésre Skóciában?Így született meg a Larimar rum.A larimar egy pektolit ásvány, amely a szilikátok osztályába tartozik. Eddig egyetlen lelőhelye a Dominikai Köztársaságban található, Barahona félszigetén. Halványkék színe a Karib-tengerben táncoló napfényt idézi. Egyedisége és szépsége ihlette a Larimar brand létrehozását.<br />
Következő »