Nyelvtanóra Tündérrévben

-
Elfogyott
A termék ebben a kombinációban nem elérhető.
Erről lemaradtál
Elfogyott
3 munkanapos
várható kiszállítási idő
1 800 Ft
Összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
A termékből maximum egy darab vásárolható!
Forgalmazó: book24
Legyél első, akit értesítünk, ha újra vásárolható a termék! Iratkozz fel!

Hasonló termékek:

Kiadás éve:

Nyelvtanóra Tündérrévben leírása

A Disney Indul a sulibusz foglalkoztatókönyvek kiváló segédeszközök gyermekünk képességeinek fejlesztéséhez. A könyv olyan jól felépített feladatsorokat tartalmaz, melyek célja, hogy gyermekünk elsajátítsa a sikeres iskolai szereplés szempontjából rendkívül fontos alapkészségeket. Az interaktív matricák, játékok, kirakók, kártyák élvezetessé teszik a tanulást, és segítenek abban, hogy gyermekünk szinte észrevétlenül tanulja meg a nyelvtani alapszabályokat.Nyelvi rendszerünk számos, meglehetősen összetett szabályra épül. A játékos feladatok célja, hogy a kicsi egyre ügyesebben használja a nyelvet. Ráérezzen arra, hogy mi a különbség a kijelentő, a kérdő és a felkiáltó, felszólító és óhajtó mondatok között, magabiztosan használja az írásjeleket; csoportosítani tudja a főneveket, mellékneveket és igéket, bátran képezzen mondatokat.A fogalkozás alatt figyeljünk oda a kicsi tűrőképességére. Ne fárasszuk ki, de ne is hagyjuk unatkozni. A tanulás legyen kihívás, ugyanakkor szórakozás is. Akkor fejezzük be a foglalkozást, amikor a gyermek még élvezi a munkát, hogy később kedvvel folytassa. Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában.

Nyelvtanóra Tündérrévben 46850664
A Disney-tündérekkel újabb mesés kaland vár rád! Csingiling és barátai most fantasztikus nyelvtanórára hívnak. Tanulj együtt a tündérekkel, és légy még ügyesebb az iskolában!
bővebben

Szabó Lea - Nyelvtanóra Tündérrévben vélemények

Értékelj és nyerj!
Még nem érkezett értékelés! Értékeld a terméket és nyerj 50 000 Ft értékű Pepita vásárlási utalványt. Véleményeddel másoknak is segítséget nyújtasz!

Értékelem a terméket

Ezt a terméket így is ismerheted: Nyelvtanóra Tündérrévben

Vásárlóink szerint a legjobbak