Másállapot - A várandósság pszichológiája

-
Elfogyott
A termék ebben a kombinációban nem elérhető.
  • Raktáron
  • 3 munkanapos várható kiszállítási idő
  • 14 napos elállás - info
Forgalmazó: book24
Legyél első, akit értesítünk, ha újra vásárolható a termék! Iratkozz fel!
Kiadás éve:
2010
Szerző:
Joan Raphael-Leff

Másállapot - A várandósság pszichológiája leírása

"A várandósság valóban más állapot: nemcsak a megszokott testi és lelki egyensúlyt borítja fel, a várandós nőnek saját identitását is újra kell fogalmaznia, és társas kapcsolatai is átalakulnak. Az öröm mellett gyakran merülnek fel kérdések, szorongások, ambivalens érzések is saját állapotukkal és leendő gyermekükhöz fűződő viszonyukkal kapcsolatban.

Másállapot - A várandósság pszichológiája 46859226
Ez a könyv azokra a gyakori, de ritkán kimondott kérdésekre ad választ, amelyek a legtöbb leendő szülőt foglalkoztatják: Milyen érzés az anyának, ha a testében valaki más is van rajta kívül? Mit érzékel, mit érez a magzat? Mi történik a párkapcsolattal? Milyen szülők leszünk? Hatnak-e az anya érzései és az őt érő stressz a magzatra? Minden várandós nő hangulata labilis? Hogyan élik meg a férfiak az apává válást?
A pszichoanalitikus szerző várandós nőkkel folytatott terápiás tapasztalatára támaszkodva mutatja be a várandósság lelki oldalát, azt, hogy milyen tudatos és tudattalan folyamatok zajlanak le ilyenkor, milyen tényezők befolyásolják az anya és a magzat kapcsolatát, valamint hogyan segíthet a pszichoterápia és a kapcsolatanalízis.

A könyvet ajánljuk anya-magzat kapcsolatanalízishez szakembereknek és laikusoknak is, védőnőknek, a várandósság lelki oldalaival foglalkozó pszichológusoknak, pszichiátereknek, terapeutáknak, mentálhigiénés szakembereknek és szülésznőknek, valamint érdeklődő kismamáknak egyaránt."
bővebben

Joan Raphael-Leff - Másállapot - A várandósság pszichológiája vélemények

Értékelj és nyerj!
Még nem érkezett értékelés! Értékeld a terméket és nyerj 50 000 Ft értékű Pepita vásárlási utalványt. Véleményeddel másoknak is segítséget nyújtasz!

Értékelem a terméket

Ezt a terméket így is ismerheted: Másállapot - A várandósság pszichológiája