Lóbetegségekről lótartóknak

-
Elfogyott
A termék ebben a kombinációban nem elérhető.
Erről lemaradtál
Elfogyott
3 munkanapos
várható kiszállítási idő
3 325 Ft
Összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
A termékből maximum egy darab vásárolható!
Forgalmazó: book24
Legyél első, akit értesítünk, ha újra vásárolható a termék! Iratkozz fel!

Lóbetegségekről lótartóknak leírása

A ló szabadidős partnerré és luxusállattá válása vezetett a többi nagyállatéhoz képest kiváltságos helyzetéhez. Az egyes állatok nagy gazdasági és jelentős eszmei értéket is képviselhetnek. Egészségük megóvása ezért elemi érdeke minden lovasnak, lótartónak és tulajdonosnak.
Ez a kézikönyv speciális ismeretek gyűjteménye lótartók számára.
Olyan munka, amelynek a mindennapi gyakorlat az alapja, de néhány ritka betegséget is tárgyal. A könyv nem állatorvosi, hanem a lótartás gyakorlatának megfelelő szempontból rendszerez és ismerteti a betegségeket. A szervrendszerek szerinti tagolás és ábrák segítenek abban, hogy a betegségek a tünetek alapján pontosan felismerhetők legyenek.
A bevezető részek néhány szakkifejezést és az alapvető állatorvosi vizsgálatokat ismertetik, majd táplálkozással foglalkozó fejezet következik. A mű legnagyobb terjedelmű része szervenkénti csoportosításban tartalmazza a különböző lóbetegségek leírását és a kezelési lehetőségeket. A könyv záró fejezete az adásvételre és egyéb jogi természetű kérdésekre ad választ.
bővebben

Wilfried Bellinghausen - Lóbetegségekről lótartóknak vélemények

Értékelj és nyerj!
Még nem érkezett értékelés! Értékeld a terméket és nyerj 50 000 Ft értékű Pepita vásárlási utalványt. Véleményeddel másoknak is segítséget nyújtasz!

Értékelem a terméket

Ezt a terméket így is ismerheted: Lóbetegségekről lótartóknak

Legtöbbet ajándékozott termékek