Jeromos a barátom

-
Elfogyott
A termék ebben a kombinációban nem elérhető.
Erről lemaradtál
Elfogyott
3 munkanapos
várható kiszállítási idő
2 990 Ft
Összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
A termékből maximum egy darab vásárolható!
Forgalmazó: book24
Legyél első, akit értesítünk, ha újra vásárolható a termék! Iratkozz fel!

Jeromos a barátom leírása

Jeromos sok olvasónak régi ismerőse, megfigyelések tárgya, tudományos eredmények előmozdítója, de ami a legfontosabb a szerző barátja. Ez a kis könyv e barátság történetét és epizódjait eleveníti fel, és közben az emberi lét legfontosabb kérdéseit próbálja megválaszolni. Mitől lesz valamiből valaki? Mikortól lesz a jelek együttese nyelv? A Jeromos, a barátom még a kutyátlanok kedvét is meghozza a kutyatartáshoz, a kutyásoknak pedig segít, hogy igazi barátságba kerülhessenek velük, hogy ők is átélhessék, mennyi mindent elmondanak a kutyák, ha megadjuk nekik a lehetőséget.

Csányi Vilmos Széchenyi-díjas biológus, biokémikus, etológus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja. Kutatási területe az állati és emberi viselkedés, valamint a biológiai és a kulturális evolúció kérdései. A Libri Kiadónál megjelent: A kutyák szőrös gyerekek; Segítség, kutyás lettem!
bővebben

Csányi Vilmos - Jeromos a barátom vélemények

Értékelj és nyerj!
Még nem érkezett értékelés! Értékeld a terméket és nyerj 50 000 Ft értékű Pepita vásárlási utalványt. Véleményeddel másoknak is segítséget nyújtasz!

Értékelem a terméket

Ezt a terméket így is ismerheted: Jeromos a barátom