Keller & Mayer Szeretem az Ovit - Memo-Lottó Társasjáték

Erről lemaradtál
Elfogyott
3 133 Ft
2 381 Ft
összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Keller & Mayer Szeretem az Ovit - Memo-Lottó Társasjáték leírása

Hol lehet a homokozóvödör? És a maci? Vajon ki találja meg a piros lufi párját? Jól figyelj! Azokat a képeket kell megkeresned, amiket a tábládon is láthatsz. Ez a kedves fejlesztőjáték az óvoda vidám világába repíti a játékosokat. A legkisebbek lottót játszhatnak vele, a nagyobbak memóriajátékot. A legügyesebbek pedig a két játékot kombinálva mérhetik össze megfigyelőkészségüket és szerencséjüket.
Tartalom:
-2 játéktábla
-24 képkártya

Keller & Mayer Szeretem az Ovit - Memo-Lottó Társasjáték jellemzői

A Keller&Mayer kiadó története 1995-ben kezdődött, ekkor adták ki első társasjátékukat. Jó minőségű és strapabíró, akár több generációt szórakoztató fejlesztő játékok kiadását tűzték ki célul. Első játékaikat örömmel fogadták, a siker nem maradt el, ezzel sikerült meggyőzniük kereskedelmi partnereiket is. Így indult a „Játszva megtanuljuk...” sorozat sikertörténete. A választék 1996 óta bővül, az új témaválasztások során mindig nagy hangsúlyt fektetnek a tapasztalt óvodapedagógusok és szülők véleményére.

Forgalmazó: Book24

Ezt a terméket így is ismerheted: Szeretem az Ovit - Memo-Lottó (társasjáték)

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

lottó társasjáték lóttó szüret társasjáték lotti tarsasjatek öt kismalac ket lotti nics szelet kit szerettem a harom kismalac kiss ottó

Vásárlóink mondták