8:00 - 16:00

Lélekrablók

-
elfogyott
Erről lemaradtál
Elfogyott
3 490 Ft
3 071 Ft
összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
Legyél első akit értesítünk, hamarosan újra készleten lesz!
Kiadás éve:
2018
Oldalak száma:
297
Kötés:
puhatáblás ragasztott
Kiadó:
Atlantic Kft.
  • Raktáron
  • 3 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Ákody Zsuzsa - Lélekrablók leírása

Szerző: Ákody Zsuzsa
Kiadás éve: 2018
Kiadó: Atlantic Kft.
Két gyermekkori traumával küzdő fiatal megrázó története. Egy fiú és egy lány. Vajon a sors és a döntéseik megengedik-e, hogy rátaláljanak a gyógyulásra, egymásra, a boldogságra?

A fiú, Gyurka bizalma a felnőttekben akkor rendül meg, amikor fény derül születésének különös körülményeire. Ettől kezdve egyedül Istenben hisz, s a papi hivatásban látja kiteljesedni életét. Ötödéves szeminarista, amikor megmenti egy öngyilkosjelölt életét, s a katolikus kispap és a joghallgató között barátság szövődik.

A lány ugyanabból a kis faluból származik, mint a pap. Kunigunda még csak kilenc éves, amikor gyermeki ésszel felfoghatatlan szörnyűség történik vele. Agya amnéziával védekezik a lélekrablás ellen, de sérülése nem múlhat el nyomtalanul. A barátságos, szeretetreméltó kislányból hideg, számító nő lesz, aki vonzó külsejét kihasználva gázol át embereken és érzelmeken. Aztán mégis szerelmes lesz, s a szerelem felébreszti a lelkiismeretét, de lehet, hogy már késő... 

A mű, Ákody Zsuzsa ötödik regénye, közel háromszáz pályázó közül első díjat nyert az Atlantic Press Kiadó országos női regénypályázatán.

Forgalmazó: Book24

Ezt a terméket így is ismerheted: Lélekrablók

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

plédek batman a ávk aio atx ájk lécek lélek lélekút lyle s szex lelke rattan szék

Vásárlóink mondták 73