8:00 - 16:00

Bepanthen Krém 100g

Bepanthen Krém 100g leírása

A Bepanthen Baby kenőcs kettős hatással bír: védi a kisbaba popsiját a pelenkakiütés ellen, B5 provitamin tartalma pedig elősegíti a kisbaba érzékeny bőrének regenerálódását. Babád bőre sima, puha és rendkívül érzékeny. A babapopsi bőre vékonyabb, és pH-értkéke magasabb, mint a felnőtteké. Emiatt a kisbaba bőre különösen hajlamos az irritációra és a fertőzésekre, beleértve a pelenkakiütést. Mivel a bőre különösen érzékeny, ezért olyan termékre van szüksége, amely megvédi a káros külső hatásoktól. A Bepanthen Baby kenőcs annyira finom, hogy a legérzékenyebb bőrre is alkalmazható minden pelenkacserénél, még a koraszülött csecsemőknél is.

Tulajdonságai:
- Mentes: parabén, illatanyag, színezék, fertőtlenítőszer
- Védőréteget képez a nedvesség káros hatásával szemben
- Mellbimbó érzékeny bőrére is kiváló.
- Dexpanthenol segíti a természetes gyógyulási folyamatokat

Bepanthen Krém 100g jellemzői

A Bepanthen először 1944-ben jelent meg a piacon, Svájcban és ettől kezdve mindig is a bőrápolás élvonalába tartozott. Az azóta eltelt évek folyamán is szüntelenül a bőrproblémák kezelésével kapcsolatos új összetevőket kutatják. A Bepanthen Baby kenőcs védi a kicsi popsiját a pelenkakiütés ellen és B5 provitaminnal pedig elősegít érzékeny bőrének regenerálódását.

Forgalmazó: Matti Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: Bepanthen Baby kenőcs 100g

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

pelenkák 1000gr popsikrémek bepanten 10mg g krem bepanthen 100 g bepanthen bepanthen krem bhp 10 hepa pet 700 lepa 800 bepanten

Vásárlóink mondták 73