8:00 - 16:00
Megveszem »
×

Clevamama szoptatókendő és úti Takaró #3in1 #rózsaszín

Márkája:
Mérete:
100cm x 120cm
Színe:
Rózsaszín
9.990 Ft
összesen
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

A termék leírása

  1. Stílusos szoptatókendő
  2. Napvédő takaró autósüléshez/babahordozóhoz, hogy gyermeked árnyékban maradjon, de védje a széltől, hidegtől, és a szmogtól is.
  3. Párnázott bevásárlókocsi üléstakaró csecsemőknek
  4. Párnázott üléshuzat bevásárlókocsihoz gyermekeknek

A 3 az 1-ben szoptatókendő és úti takaró rendkívül fontos utazási tartozék, mely sokoldalú kényelmet és használatot biztosít az újszülöttől a tipegő korig utazás közben is. Ez a praktikus termék elengedhetetlen tartozék minden anyuka részére a fejéshez, ha szoptatott babája mellett visszatér dolgozni!

1. A stílusos szoptatókendő funkció intim, bizalmas légkört biztosít a mama és a baba között a nyilvános helyen történő diszkrét szoptatáshoz.

Használata: Nyisd szét a középső hajtókát és úgy húzd át a fejeden, hogy az hátra kerüljön. Ezután igazítsd a szükséges méretre.

2. Napvédő takaró autósüléshez/babahordozóhoz funkció

Használata: A hordozó fogantyú zárt helyzetében takard le az autósülést a takaróval, a hajtókát nyitva hagyva, hogy biztonságosan tudd fogni a fogantyút. A takaró rövid időre lezárható: ehhez a hajtókát a fogantyú alá kell hajtani. Hagyd nyitva a hajtókát a túlmelegedés elkerülése érdekében, különösen meleg időjárásnál.

3. Párnázott bevásárlókocsi üléstakaró csecsemőknek funkció

Használata: Takard le a takaróval a bevásárlókocsiban lévő csecsemőülést, majd fűzd át a hevedert a felnyitható hajtóka oldalain és a fűzőlyukakon.

4. Párnázott üléshuzat bevásárlókocsihoz gyermekeknek funkció

Használata: Takard le a takaróval a gyermekülést. Igazítsd a takarón lévő nyílást ahhoz a helyhez, ahol gyermeked lábai kilógnak a bevásárlókocsiból. A vissza-hajtott hajtóka az ülőkén kiegészítő párnaként fog szolgálni a baba számára. Patentold a bevásárlókocsiban lévő ülés hátuljához. Fűzd át a biztonsági heveder szíját a kialakított lyukakon. A felesleges anyag ráhajtható a bevásárlókocsi fogójára.

 

A termék mindkét oldalával használható. Mosógépben 30°-on mosható és szárítógépben szárítható.

Anyaga: 100% mikroszálas poliészter. Méret: 116 x 75 cm

Elérhető színek: capri kék, lime zöld és rózsaszín

Forgalmazó: Matti Kft.

Ezt a terméket így is ismerheted: Clevamama szoptatókendő és úti takaró 3 az 1-ben --rózsaszín

Napi akciókkal, érdekes tartalmakkal, folyamatosan bővülő termékkínálattal, a fogantatástól az iskolás korig, minden ami babának és mamának szükséges!

Iratkozz fel hírlevelünkre tanácsokért és hogy a kiemelt akciókról elsőként értesülj!

×