Üres
Megveszem »
×

Angelcare Pelenkatároló de luxe

Angelcare Pelenkatároló de luxe jellemzői

Az Angelcare kanadai vállalat, mely 1997-ben alapult és elkötelezte magát arra, hogy gyermekőrző készülékeivel nélkülözhetetlenek lesznek a baba mama termékek piacán. Maurice Pinsonnault megvásárolta a szabadalmi jogokat, és széleskörű kutatások és fejlesztések után megszületett az Angelcare készülék, mely a baba lélegzetvételét is érzékelni is tudja. Alapítása óta az Angelcare a világ összes kontinensén megjelent, ma már több, mint 60 országban megvásárolhatóak termékeik, melyek már egyéb gyermekbiztonsági és babaápolási termékre is kiterjednek.
A speciális vödör fedele kialakításának köszönhetően duplán biztosítja a szagok bentmaradását. Segítségével kizárhatod a baktériumokat, megelőzheted a fertőzéseket és az egész család számára higénikus légkört biztosíthatsz.

Angelcare Pelenkatároló de luxe leírása

Az Angelcare pelenka-tároló rendszer segítségével biztonságosan és higiénikusan tárolhatja otthonában a használt pelenkákat kellemetlen szagok nélkül, akár napokon keresztül is. Segítségével kizárhatja a baktériumokat, megelőzheti a fertőzéseket, ezáltal is teljes biztonságot és higiéniát teremtve családjának.Legfontosabb JELLEMZŐI :HIGIÉNIA
Higiéniai szempontból biztonságos a tárolás, hiszen nem kell többé hozzányúlni a használt pelenkához.AIR-SEAL ?
A tárolózsák kazettájában többrétegű film van, ami 99,97% -ban lehetővé teszi a kellemetlen szag távol tartását.
Egykezes kezelés
Egyszerű használatának köszönhetően elég csak az egyik kéz használata, így az eldobás pillanatában sem kell egyedül hagynia a babáját.
Környezetbarát
Angelcare pelenka-tároló System Deluxe 4-szerkevesebb műanyagot használ fel, mint más termékgyártók.EASY TO-USE
A tárolózsák hét rétegből áll, elég havonta cserélni.

Forgalmazó: Matti Kft.

Angelcare Pelenkatároló de luxe vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Angelcare pelenkatároló de luxe

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták