Pampers New Baby-dry Pelenka 2 Mini - Giant Pack (100db)

Mérete:
Márkája:
Kiszerelése (db / csomag):
Súlykategória:
Darabár:
69 Ft/db
  • Raktáron
  • 4 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Pampers New Baby-dry Pelenka 2 Mini - Giant Pack (100db) leírása

A 'Vidám Reggelekhez' legalább 12 órás, száraz és nyugodt éjszakára van szükség. A Pampers New Baby-Dry pelenka megbízhatóan zárja magába a nedvességet, így segít az újszülött babák bőrének szárazon tartásában és a szivárgások megakadályozásában. Mindemellett a Pampers New Baby-Dry pelenka puhaságával kényelembe burkolja a babákat.

Tulajdonságok:
- Mikrogyöngyök, melyek saját súlyuk akár 30-szorosát képesek magukba szívni.
- Top Dry réteg: A pelenka különleges Top Dry fedőrétege folyamatosan kontaktusban van a baba bőrével, és úgy tervezték, hogy az minél gyorsabban elvezesse a nedvességet és megszáradjon.
- Extra Sleep réteg az alváshoz: Extra Sleep rétege gyorsan felszívja a nedvességet és egyenletesen eloszlatja azt a pelenka magjában.
- Rugalmas oldalak: rugalmas oldalai igazodnak a baba alakjához és mozgásához, valamint kényelmes viseletet nyújtanak számára a kiváló szivárgás elleni védelemért.
- Légáteresztő: Mikropórusokkal történő légáteresztéshez lehetővé teszi a fülledt levegő kiáramlását a pelenka belsejéből, ezzel is elősegítve, hogy a baba bőre száraz maradjon.

Pampers New Baby-dry Pelenka 2 Mini - Giant Pack (100db) jellemzői

A csomagban 100 darab pelenka található.
Az 1950-es években több vállalat is belépett az eldobható pelenkák piacára, 1956-ban pedig a Procter & Gamble is termékfejlesztésbe kezdett e téren. Victor Mills csoportja fejlesztette ki a pelenkákat, amelyek később a Pampers márkanév alatt futottak. Bár a termékfejlesztés már 1959-ben célt ért, a pelenkákat csak 2 évvel később dobta piacra a vállalat. A Pampers jelenleg évi több, mint 10 milliárd dolláros bevételt biztosít a Procter & Gamble-nek, hiszen pelenkáik kimagasló minősége és gyermekbarát technológiája sokakat magával ragadott.

Forgalmazó: Andrea Kft.

Ezt a terméket így is ismerheted: Pampers New Baby-dry Pelenka 2 Mini - Giant Pack 100 db

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták