Üres
Megveszem »
×

Rolly Farmtrac Deutz Agrotron TTV Warrior Traktor

A termék jellemzői

Rolly:
A Rolly gyermekjárművei méltán népszerűek részletes, igényes kidolgozásuk és jó minőségük révén. A gyermekek nagyon élvezik a velük való játékot, igazi "kis felnőttnek" érezhetik magukat.
Pedálos járgány:
Ha már a Te gyermeked is megunta a lábbal hajható járgányokat, a legjobb választás egy pedálos járgány, hisz ezek segítségével fejlődik mozgáskoordinációja, egyensúlyérzéke és a térbeli tájékozódása is.

A termék leírása

Ülj a Rolly Farmtrac Deutz Agrotron TTV Warrior traktor kormánya mögé és kezdődjön a kerti munka! A Rolly Farmtrac Deutz Agrotron TTV Warrior traktor kiváló minőségű anyagokból készült, valósághű kialakítású lábbal hajtós munkagép. A jármű a munkagépek között nagy méretűnek számít. Kerekei strapabíró, kopásálló, erős műanyagból készültek, jól bírják az aktív használatot is. A jármű kerekei gumiborítással vannak ellátva, amely kialakításnak köszönhetően a játék munkagép használata kényelmes és zajtalan. Kényelmes, állítható ülése megkönnyíti a mozgást és a vezetés maximális biztonságát nyújtja. A Rolly Toys traktor belső, fedett lánchajtással működik, amely tartós fémből készült. A jármű pedálos kivitelének köszönhetően erősíti az állóképességet, a nagy kerekekkel egyenetlen terepen is könnyen lehet közlekedni. A traktor motorházteteje felnyitható. A Rolly Toys traktor egy homlokrakodóval is fel van szerelve, amely segítségével homokot, kavicsokat vagy akár kedvenc játékaidat is megemelheted és szállíthatod, ám ha nincs rá szükséged, a homlokrakodó egy könnyű mozdulattal le is szerelhető. Élénk sárga, szürke és fekete színei eleganciát és erőt sugároznak. A traktor mérete: 146 x 52,5 x 77 cm. Anyaga műanyag. Anyagának köszönhetően a jármű könnyen tisztítható. 3-8 éves korig ajánlott. A termék súlya 14,7 kg. A járgány maximális terhelhetősége 35 kg. Strapabíró kialakításának köszönhetően a traktort családi és közületi használatra is ajánljuk. A traktor nem használható közutakon, parkolókban és meredek emelkedőkön. A munkagép bizonyos szintű összeszerelést igényel, amelyhez összeszerelési útmutatót, valamint a szerszámokon kívül minden kiegészítőt tartalmaz a csomagolás. A járműre 3 éves gyártói garanciát biztosítunk.

Forgalmazó: Vega-Impex KFT

Rolly Farmtrac Deutz Agrotron TTV Warrior Traktor értékelések

Kérlek értékeld a terméket , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Rolly Farmtrac Deutz Agrotron TTV Warrior traktor

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták