Üres
Megveszem »
×

BeSafe Pregnant iZi Fix magzatvédő öv ISOFIX csatlakozással

BeSafe Pregnant iZi Fix magzatvédő öv ISOFIX csatlakozással jellemzői

A BeSafe egy norvég cég, mely vezető szerepet tölt be a magas színvonalú gyermekülések, valamint egyéb közlekedésbiztonsági termékek fejlesztése és gyártása terén. Fejlesztéseik során kiemelt szerepet kap az, hogy termékeik biztonsági funkcióját még inkább növeljék, így kutatóintézetekkel együttműködve dolgozzák ki újításaikat. A világszerte ismert márka kiemelkedő minőségéről az is tanúskodik, hogy már 40 országban jelen vannak termékeik, megkönnyítve a családok hétköznapjait.

BeSafe Pregnant iZi Fix magzatvédő öv ISOFIX csatlakozással leírása

A BeSafe Pregnant iZi Fix magzatvédő öv a már évek óta ismert BeSafe Pregnant övtovább fejlesztett változata.Használatával nem csak magadat, hanem a pocakodban fejlődő gyermekedet is megóvod, hiszen egy esetleges ütközés során a magzatvédő öv használata nélkül a biztonsági öv súlyos sérüléseket okozhat, hiszen alapvetően nem a megfelelő pozícióban helyezkedik el ? mert ugye nem kifejezetten kismamák részére, és nem az ő anatómiai felépítésüknek megfelelően alakították ki.
Bekötés a hevederrel:Pregnant iZi Fix az első ülésenAz első üléseken a csattal ellátott hevedert használva rögzítheted a magzatvédő övet. A csat segítségével könnyedén és gyorsan át tudod helyezni egyik ülésből a másikba. Bekötés az iZi Fix csatlakozóval:A hátsó ülésen a gyermekülésekhez hasonlóan a két csatlakozó segítségével közvetlenül az alvázhoz csatlakoztathatod a magzatvédő övet, nincs szükség a hevederre, és mostantól a hátsó ülésen is biztonságban utazhatsz. Ütközési teszt:A teljes biztonságod érdekében a BeSafe Pregnant iZi Fix magzatvédő övet ütközési tesztnek vetettük alá.A bal oldali képen magzatvédő öv használata nélkül, a jobb oldali képen pedig a BeSafe Pregnant iZi Fix használatával készült teszt látható. A képek magukért beszélnek.

Forgalmazó: Matti Kft.

BeSafe Pregnant iZi Fix magzatvédő öv ISOFIX csatlakozással vélemények

5 / 5
Kiváló
1 vélemény alapján
Kiváló100 %
-
Átlagos-
Gyenge-
Rossz-

Kérlek írj véleményt a termékekről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

+ Véleményt írok a termékről

Erről a termékről nincs szöveges vélemény

Ezt a terméket így is ismerheted: BeSafe Pregnant iZi Fix magzatvédő öv ISOfix csatlakozással

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták