Üres
Megveszem »
×

dr.Benny - LED-es Elektromos Baba Orrszívó

dr.Benny - LED-es Elektromos Baba Orrszívó jellemzői

A dr. Benny története 2010-ben kezdődött, amikor a kitaláló kisfia megbetegedett és kipróbálták az összes akkor kapható orrszívót, de egyik sem bizonyult hatékonynak. Egy olyan orrszívó megalkotását tűzte ki célul, ami felveszi ezzel a versenyt a porszívós opcióval, de mégis hordozható. Egy szakmabeli barátja segítségével, sok-sok mérnöki munka után létrejött a dr. Benny orrszívó. A mára már közkedvelt orrszívó 2013-ban Magyarország legelismertebb, innovációs és minőségdíját, a Magyar Termék Nagydíjat is elnyerte.
Babánk önállóan nem képes kifújni az orrát, ezért alternatív megoldások szükségesek. Az elektromos orrszívó kialakítása biztonságos, nem okoz sérülést a babának és használata is egyszerű. Szívóerejét szabályozhatod, így mindig olyan erővel szív, amelyet te a legmegfelelőbbnek találsz.

dr.Benny - LED-es Elektromos Baba Orrszívó leírása

Új, erősebb, továbbfejlesztett változat: Dr. Benny elefánt formájú elektromos orrszívó. Aranyos, elefánt alakú test, rendkívül jó szívóerő.

Tulajdonságai
- Azonnali működés: néhány másodpercen belül használható, elektromos motorral működő, praktikus orrszívó
- Biztonság: Hatékony és teljesen biztonságos, bababarát
- Ergonomikus kialakítás: Könnyű, formatervezett, egyszerűen kezelhető, kockázatmentes, nem okoz fájdalmat vagy kellemetlenséget
- Mosható szipka és szívócső: A szipka és a szívócső könnyen tisztítható, fertőtleníthető
- Kényelmes: Akkumulátorral működik, töltést ritkán igényel, rendszeres napi 2-3 alkalommal történő orrszívás esetén heti egyszer töltd fel
- Energiatakarékos: Korszerű LiIon akkumulátorral kb. 180 percig használható 1 feltöltéssel (Tapasztalatok szerint az átlagos használati időtartam 10 mp)

Tartozékai:
- Flexibilis szipka
- Szívócső
- Praktikus textilzsák a tároláshoz
- USB töltőkábel
- Használati utasítás
- Orrspray
- Tisztító kefe


Élettartam:
- A termék várható élettartama 10 év

Figyelem!
A megfelelő hatás eléréséhez érdekében mindenképpen figyelmesen olvasd el a vásárlói tájékoztatót, mert egy picit másképp kell használni, mint az eddig megszokott orrszívókat. Mivel orvostechnikai eszközként is engedélyezett a Dr. Benny orrszívó, ennek megfelelő anyagokból készült, ezért a cső sterilizálását maximum 30 másodpercig szabad csak forrásban végezni.

Forgalmazó: Matti Kft.

dr.Benny - LED-es Elektromos Baba Orrszívó vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: dr.Benny LED-es elektromos baba orrszívó

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták