8:00 - 16:00
Megveszem »
×

EcoNut mosódiós mosógél - Harmatcsepp

Típusa:
Mosógél
4.999 Ft
összesen
Kosárba rakom
Már csak 17 db maradt!
  • Raktáron
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

A termék leírása

Új! Új! Új! Új! Új!A rendkívül népszerű mosódió alapú mosógélünk megjelent -a jól bevált levendulás mellett- egy új citrusos- virágos friss illattal.A megszokott hatákonyság és kiváló ár- érték arány garantált! :)Nevét az angol SoapNUT= szappandió, mosódió szóból alkottuk.Minimum 30% mosódió kivonatot, cukortenzidet és antiallergén illatanyagot tartalmazó mosószer kozmetikai tartósítószerrel.Kompakt formula 3 l akár 72 mosásra elegendő.TUDTA?A mosódió fő kémiai alkotói a Sapinoside A,-B és C, zsírsavak és cukor, C,-és A-vitamin, proteinek így a tenzidet-megfelelő formában-kozmetikumokban is használhatják, hiszen kifejezetten ápolják a problémás bőrt!Kiemelt előnyei:Magyar receptúra, munkaerő ÉS csomagolóanyag, a kivonat is Magyarországon készül!

98%-ban rövid időn belül lebomlik a környezetben

mosódió tartalma 30-50%, ezt ötvöztük gyengéd tisztítóanyagokkal, ún. cukortenzidekkel

antiallergén illatanyagot tartalmaz

egyszerű használat, magas tisztítóerő színes és fehér ruhák esetén is

3 l EcoNut mosógél akár 72 mosásra elegendő

gyapjúhoz és selyemhez is használható, kézi és gépi mosáshoz egyarántA mosódió SAPONIN anyaga, mely a héjban természetes módon fordul elő kb 14%-ban egy jól habzó, erősen tisztító nem ionos felületaktív anyag,tenzid. Ezt a tenzidet cégünk Magyarországon először, egyedi receptúra alapján egy HATÉKONY háztartási termékcsalád fő összetevőjévé tette. A gél formula sűrű, adalékmentes,így a flakonban Ön csak a „tömör” mosószert viszi haza. Az ECONUT termékekben a modern "zöld" vegyipari megoldásokat párosítottuk a mosódió remek kivonatával, egy SZAPPANMENTES formulában, és ami kiemelten fontos, hogy LEVENDULA ILLÓ-val illatosítottuk és KOZMETIKAI tartósítószerrel tartósítottuk! Gyapjú és selyem mosásához és így pelenkához is használható természetesen. Ebben a termékben nincs SLS vagy SLeS, sem színezék vagy mesterséges illatanyag!MOSÓDIÓ és MOSHATÓ PELENKÁK:Szerencsés helyzetben vagyok, mert értek a vegyipari részéhez is és használtam mindkét fiamnál mosható pelenkát!Imádták!(Radnainé Kriszti)Mosható pelenkánál egy fő szempont van, ne legyen benne szappan-a hagyományos értelemben vett szappan, ahol is, elszappanosított olaj és glícerin keletkezik. Mindkettő eltömíti a pelenka szálait és nem fogja tudni beszívni a baba alkotását :). Plusz a vízkő a természetes rost szálakra-bambusz, bio pamut- rátelepszik;és itt az öblítő sem segít, hiszen az meg "körbeöleli" a balzsamos molekuláival az anyagot. Az ecet azonban segíthet, ha a szappan tartalom nem haladja meg az 5%-ot.Hogyan hatnak a hagyományos mosószerek a vizekre?A felesleges töltelék anyagok-foszfát, foszfonát, zeolit,agresszív anionos tenzidek és illatanyagok a vízben felhalmozódva egyrészt nem bomlanak le, másrészt fokozott tápanyag képződést indítanak be,mellyel algásodás és a halak pusztulása jár együtt. Ne felejtsük, hogy végső soron mi isszuk meg a levét! A Földön lévő összes vízkészlet mindössze alig 3%-a IHATÓ...
Forgalmazó: MosóMami Kft

Napi akciókkal, érdekes tartalmakkal, folyamatosan bővülő termékkínálattal, a fogantatástól az iskolás korig, minden ami babának és mamának szükséges!

Iratkozz fel hírlevelünkre tanácsokért és hogy a kiemelt akciókról elsőként értesülj!

×