8:00 - 16:00

Chicco NaturalFeeling Melltörlőkendő 72db -
elfogyott

Márkája:
  • Raktáron
  • 4 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Chicco NaturalFeeling Melltörlőkendő 72db leírása

Chicco Natural Feeling melltörlő kendő 72db Chicco melltörlő kendők szoptatás előttre és utánra - E-vitaminnal és Glicerinnel Illatmentes, tápláló és hidratáló hatású. A prebiotikus Biolin® megőrzi a jó mikroflórát, a védelem, biztonság és hatékonyság érdekében. Védi a bőrfelszín normál baktérium flóráját, aminek a szerepe gátolja a sérülések után jelentkező túlzott mértékű gyulladások kialakulását. Az E-VITAMIN és GLICERIN által hidratál és táplálja a bőrt. HASZNÁLAT: Mellből történő szoptatás és anyatej lefejés előtt és után is használható, a mellbőrt nem szükséges vízzel lemosni a törlőkendő használata után.

Chicco NaturalFeeling Melltörlőkendő 72db jellemzői

Pietro Catellit első fiának születése ihlette meg 1958-ban, hogy létrehozzon egy termékcsaládot a babagondozás éveire születéstől egészen 36 hónapos korig. A Chicco magas minőségével hamarosan referencia értékűvé vált az olasz családok számára, majd piacvezető és világhírű lett. 50 éves tapasztalattal a hátuk mögött, immár teljes termékpalettával több, mint 120 országban vannak jelen termékeik, melyek egyesítik a funkcionalitást, biztonságot és a modern technológiát.

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: Chicco NaturalFeeling melltörlő kendő 72db

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

melltörlő kendő melltörlőkendők szoptatós kendő kendő szoptatás szoptatás kendő chicco melltörlő kendő szoptató kendő 7. cella melltörlő melltörlőkendő

Vásárlóink mondták 73