8:00 - 16:00

Nuvita digitális Hőmérő

-20% MA!
2 490 Ft
1 990 Ft
összesen
Kosárba rakom
Már csak 5 db maradt!
Készletfrissítés ideje: ma reggel
Márkája:
  • Raktáron
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Nuvita digitális Hőmérő leírása

Az aranyos állatfigurás kialakítású digitális lázmérőkkel gyorsan precíz érték mérhető, a gyermek testhőmérsékletének ellenőrzésére.

Nagy, digitális kijelzőjén egyértelműen megjelenik a mért érték. Vége flexibilis, így könnyen a testfelülethez illeszthető és teljesen biztonságos használatot tesz lehetővé. Akár már 30 másodperc alatt mér, a mérés végét hangjelzés kíséri, amennyiben nincs használatban, automatikusan kikapcsol.

Nuvita digitális Hőmérő jellemzői

A Nuvita a modern szülők és gyermekeik valódi igényeiből inspirálódva keres megoldásokat. Olyan termékeket terveznek, melyek az olasz ízlésvilágot tükrözik és egyszerűbbé teszik a mindennapokat. Több, mint 20 év tapasztalattal rendelkeznek, 2010-től a babaápoláshoz és a várandós édesanyák számára szükséges termékekre fókuszálnak, ezeket a termékeiket szakképzett orvosok és kutatócsoport segítségével fejlesztették ki. Néhány évvel ezelőtt a szülők által világszerte elismert márkák egyikévé vált.

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: Nuvita Digitális lázmérő - 1015

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

nuvita digitális fül nuvita lázmérő nuvita hőmérő nuvita homlok nuvita digitális lázmérő flexibilis edge flexi gáz flexibilis plexi lap di4 flex

Vásárlóink mondták 73