Üres
Megveszem »
×

Faktum Lexi Kiságy 60x120cm #fehér

Faktum Lexi Kiságy 60x120cm #fehér jellemzői

A Faktum egy magyar családi vállalkozás, mely 1994-ben jött létre. Faipari mérnökként, Vas Árpád a fia számára fabrikálta első bútorukat, melynek családtagjaik és ismerőseik is a csodájára jártak. Kiderült számukra, hogy a kisgyermekes szülők többet szeretnének egy egyszerű babaágynál, hiszen a gyermekhez illő egyéb bútorokra is igényt tartottak. Praktikus, átalakítható bútoraik világszerte ismertek, rengeteg gyermek cseperedett fel a Faktum minőségi, időtálló kiságyaiban.
Az egyszerű, hagyományos rácsos kiságyak időtlen népszerűségnek örvendenek, a mai napig ezt a típust választják a legtöbben. Ezek az ágyak biztonságos kialakításúak, mégis engednek egy kis "szabadságot" a babának, amint elkezdi felfedezni a világot és nézelődni szeretne.
A fenyőből és laminált bútorlapból készült kiságyak egyedi megjelenésű bútorai lehetnek a babaszobának.
A kivehető rácspáplcás kiságyak, járókák előnye, hogy a későbbiekben kedvedre alakíthatod át a baba igényeihez mérten.
A fekvőfelületet olyan magasságban állíthatod be, hogy a szülői ágyhoz illeszkedjen, valamint hogy a gyermek számára a legbiztonságosabb legyen fekve, ülve, bármilyen testhelyzetben.

Faktum Lexi Kiságy 60x120cm #fehér leírása

Ez a modern Faktum Lexi babaágy, fehér színével igazi dísze lesz a babaszobának. A fehér szín igazi unisex-é teszi, ha több gyeremeket terveztek, és lesz kifiú és kislány is, elég csupán az ágyneműt és a baldachint cserélni.

Jellemzői:
- 3 magasságban állítható fekvőfelület (földtől: 29 cm 44 cm és 59 cm-re)
- Fekvőfelület: 120 x 60 cm
- Külső méret: 124 x 65 x 95 cm
- Rácsaiból 3 db pálca kivehető
- Anyaga: laminált forgácslap, de az oldalrács és a fenékrács tömörfa, természtesen bababarát felületkezelő anyaggal kezelve, nyállal érintkezve sem oldódik ki semmilyen káros anyag.
- A matrac nem tartozéka a kiságynak, de ne aggódj, mert megannyi méretpontos habmatrac és kókuszmatrac közül választhatsz a Pepitán!

Forgalmazó: Matti Kft.

Faktum Lexi Kiságy 60x120cm #fehér vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Faktum Lexi babaágy 60x120 cm --fehér

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták