8:00 - 16:00

BeSafe övrögzítő csat #fekete

-
elfogyott
Márkája:
Színe:
Kinek?:
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

BeSafe övrögzítő csat #fekete leírása

A BeSafe Belt Guard övrögzítő csat biztonságban tartja gyermeked az utazások során a BeSafe kisgyermek biztonsági üléseiben. Biztonságosan együtt tartja a vállöveket, megelőzve ezzel, hogy a kis izgő-mozgó gyermekek kicsússzanak a gyermekülésük övei közül. Fontos termék, mivel minden gyermek esetében elérkezik az az időszak, amikor a határaikat feszegetni kezdik – és néhányuknak ez azt jelenti, hogy kifejlesztenek egy olyan izgő-mozgó szokást, mellyel kijuthatnak a gyermekülésük övei közül, bármilyen szorosra húzta is azt a szülő.

Tulajdonságai:
- Könnyedén, egy mozdulattal kinyitható
- Megfelelt a törésteszten
- UN R129-es szabvány szigorú előírásainak megfelelt
- Csak a BeSafe ülésekkel kompatibilis

BeSafe övrögzítő csat #fekete jellemzői

A BeSafe egy norvég cég, mely vezető szerepet tölt be a magas színvonalú gyermekülések, valamint egyéb közlekedésbiztonsági termékek fejlesztése és gyártása terén. Fejlesztéseik során kiemelt szerepet kap az, hogy termékeik biztonsági funkcióját még inkább növeljék, így kutatóintézetekkel együttműködve dolgozzák ki újításaikat. A világszerte ismert márka kiemelkedő minőségéről az is tanúskodik, hogy már 40 országban jelen vannak termékeik, megkönnyítve a családok hétköznapjait.

Forgalmazó: Matti Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: BeSafe Belt Guard övrögzítő csat

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

gyerekülések bolt övrögzítő kiegészítők utazáshoz besafe dvr rögzítő gunar szövet öv gyerek guad besafe övrögzítő csat biztonsági öv rögzítő csat gyerekülés szett

Vásárlóink mondták 73