8:00 - 16:00

Homeland - Carrie futása

-
elfogyott
Erről lemaradtál
Elfogyott
3 990 Ft
3 511 Ft
összesen
A termék jelenleg nem elérhető.
Legyél első akit értesítünk, hamarosan újra készleten lesz!
Kiadás éve:
2013
Oldalak száma:
336
Kötés:
puhatáblás ragasztott
Kiadó:
21. Század Kiadó
  • 3 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Andrew Gary Kaplan - Homeland - Carrie futása leírása

Szerző: Andrew Gary Kaplan
Kiadás éve: 2013
Kiadó: 21. Század Kiadó
Bejrút, 2006. Carrie Mathison CIA-ügynök hajszál híján menekül csak meg egy csapdából, amit egy Fülemüle kódnevű kettős ügynök állít neki. Carrie arra gyanakszik, hogy tégla van a CIA-n beül, és gyanújával a bejrúti állomásfőnököt is szembesíti. Másnap már a cég Langley-i központjában találja magát, lefokozva, irodai munkára kárhoztatva.

Carrie különleges képességgel rendelkezik, amelyet részben bipoláris zavarának köszönhet: előre látja az emberek viselkedését, megérzi, hogyan reagálnak bizonyos eseményekre. A betegségét titkoló nő rádöbben, hogy egy terrorista akció nyomaira bukkant Bejrútban. A főnökei ellentétes parancsát figyelmen kívül hagyva saját szakállára kezd nyomozni, hogy megtalálja a kapcsolatot Fülemüle és Abu Nazir, az Al-Kaida iraki vezetője közt. Mindent feláldozna azért, hogy elfoghassa a terroristavezért, de arra, ami küldetése során történik vele, még ő sem számíthatott.

A Homeland tévésorozathoz hasonlóan a regény is fordulatos cselekménnyel és sokkoló meglepetésekkel szolgál az olvasónak, és érdekes - a tévénézőknek is ismeretlen - dolgokat tudunk meg a főszereplőkről is. A briliáns elméjű kémnő sorsa és két kontinensen átívelő küldetése letehetetlen olvasmány.

Forgalmazó: Book24

Ezt a terméket így is ismerheted: Homeland - Carrie futása

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

futát ahd dome g21 ga sz a futás carrie hope futás könyv ga 21 hdm 2.1 mary barri kőnyv barbie kutyás

Vásárlóink mondták 73