Üres
Megveszem »
×

Quatro Mauro ISOFIX Autósülés 15-36kg

A termék jellemzői

Levehető huzat:
A levehető huzatos babakellékek azért felelősek, hogy a baba mindig tiszta környezetben legyen. Egy mozdulattal a mosógépbe dobhatóak és újra tiszták lesznek. Ez nem csak a babának nagy öröm, hanem neked is hiszen így kevesebb gonddal jár a tisztítás.
Állítható fejtámla:
Ahogy nő a baba, úgy kell folyamatosan az igényeire igazítani a gyerekülést, hogy mindenképpen kényelmes és biztonságos legyen az utazás a számára. Ezért praktikus egy olyan gyerekülést beszerezni, aminek állítható a fejtámlája.
Isofix csatlakozókkal:
Az Isofix rögzítő egy számodra is könnyen kezelhető, rendkívül biztonságos gyerekülés rögzítő módszer, amellyel közvetlenül az autó karosszériájához rögzítheted az ülést. A rögzítő lényege, hogy általa minden olyan baleset kiküszöbölhető, amely a biztonsági öv helytelen használatából adódik.
15 - 36 kg:
Ezeket az üléseket 4 éves kortól egészen 12 éves korig használhatja a gyerkőc, így nyugodtan tervezhettek a vásárlásnál hosszú távra.

A termék leírása

Gyermeked számára nagyon fontos a megfelelő autós biztonsági gyerekülés kiválasztása. Nálunk csak az előírt szabályoknak megfelelő, megbízható biztonsági autósüléseket találjátok meg.
A 15-36kg-os autósülésekben már nincs belső biztonsági öv, tehát ebben a súlykategóriában az autó biztonsági övével kötjük be a gyermeket az autóba. A tökéletes kényelem érdekében a fejtámla magassága állítható.
Íme egy pillekönnyű autósülés, mely nem csak kényelmes, de tökéletes biztonságot nyújt gyermekünk számára az utazások során. A Quatro Mauro modell egyik legnagyobb előnye, hogy alvás közben is stabilan és kényelmesen tartja a baba fejét, köszönhetően hatalmas, párnázott fejtámlájának.
Megbízható gyártójuk fokozott biztonságot nyújt, hála ISOFIX rendszerének.
Az ISOFIX egy könnyen kezelhető és kivételesen biztonságos rögzítési módszer, mely közvetlenül az autó karosszériájához rögzíti a gyerekülést.
Roppant egyszerű használatával minimálisra csökken a bekötésből adódó kockázat. A hagyományos gyereküléseknél a helytelen bekötésre vagy övvezetésre vezethető vissza a legtöbb balesetből származó gyerekülésben szenvedett sérülés. A karosszériához való közvetlen fix csatlakozásnak köszönhetően a gyerekülés együtt mozog a kocsival és baleset esetén az öv véletlenül sem engedheti mozogni, hisz nem azzal van rögzítve. A törésteszteken az ISOFIXes gyerekülések rendszerint jobban teljesítenek. A legtöbb ISOFIXes ülést az autó 3 pontos biztonsági övével is rögzíthetjük.
Garantáltan elégedett leszel ezzel a darabbal. Ha nem hiszed, látogass el üzletünkbe és győződj meg róla saját szemeddel. Gyertek babástul és próbáljátok ki gyereküléseinket akár az autóba bekötve.
Tulajdonságai:
- 15-36kg-ig terhelhető.
- ISOFIX szabvány, különösen biztonságos.
- Tökéletesen megfelel a jelenlegi európai ECE R44/04 -es normáknak.
- Kiváló minőség, masszív szerkezet.
- Extra oldalvédelem!
- Állítható fejtámasz.
- Az ülés belseje puha és párnázott, ezzel még nagyobb kényelmet biztosítva gyermekének.
- A háttámla magassága állítható.
- Kényelmes, szivacsos kartámasz.
- Könnyen tisztítható, kivehető kárpit.
Méretei:
46 x 37 x 57-75 cm

Forgalmazó: Clever Media Kft

Quatro Mauro ISOFIX Autósülés 15-36kg értékelések

Kérlek értékeld a terméket , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Quatro Mauro Isofix Autósülés (15-36 kg)

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták