8:00 - 16:00
Megveszem »
×

Nania R-way quilt atmo #15-36kg biztonsági Autósülés

Márkája:
Nania
Teherbírása:
15 - 36 kg
Jellemzői:
Levehető huzat, Állítható fejtámla
Színe:
Fekete, Szürke
17.990 Ft
összesen
  • Raktáron
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

A termék jellemzői

Levehető huzat:
A levehető huzatos babakellékek azért felelősek, hogy a baba mindig tiszta környezetben legyen. Egy mozdulattal a mosógépbe dobhatóak és újra tiszták lesznek. Ez nem csak a babának nagy öröm, hanem neked is hiszen így kevesebb gonddal jár a tisztítás.
Állítható fejtámla:
Ahogy nő a baba, úgy kell folyamatosan az igényeire igazítani a gyerekülést, hogy mindenképpen kényelmes és biztonságos legyen az utazás a számára. Ezért praktikus egy olyan gyerekülést beszerezni, aminek állítható a fejtámlája.
15 - 36 kg:
Ezeket az üléseket 4 éves kortól egészen 12 éves korig használhatja a gyerkőc, így nyugodtan tervezhettek a vásárlásnál hosszú távra.

A termék leírása

Nania biztonsági autósülés R-way Tulajdonságok: - Súlycsoport:15-36 kg - Hatályban lévő európai szabvány szerint tesztelve - Rögzítés módja:az autó 3 pontos biztonsági övét a gyermek előtt elvezetve - Rögzíthető:a gépjármű első vagy hátsó ülésére - A fejtámla magassága állítható - Felszereltsége:huzattal bevont karfa, puha fejszűkítő betét - A huzat anyaga:poliészter - A huzat levehető és mosható

Forgalmazó: Kid Hungary Kft

Napi akciókkal, érdekes tartalmakkal, folyamatosan bővülő termékkínálattal, a fogantatástól az iskolás korig, minden ami babának és mamának szükséges!

Iratkozz fel hírlevelünkre tanácsokért és hogy a kiemelt akciókról elsőként értesülj!

×