Lionelo Jasper Leather Isofix Biztonsági Autósülés 9-36kg #szürke

Lionelo Jasper Leather Isofix Biztonsági Autósülés 9-36kg #szürke leírása

A Lionelo Jasper ISOFIX autósülést azoknak ajánljuk, akik számára fontos hogy a gyermek kényelemben és nyugalomban utazhasson, és közben maximális biztonságban legyen az autós utazások alkalmaival.

9-36 kg közötti súlyú gyerekek számára kifejlesztett biztonsági rendszer az autós utazáshoz, amely 3 súlycsoporton keresztül használható (I. 9-18 kg, II. 15-25 kg, III. 22-36 kg). ISOFIX bekötési rendszere által még nagyobb védelmet nyújt a gyermek számára, mivel közvetlenül az autó vázához rögzül a gyermekülés. Fejtámlája több magasságban, az autósülés elején található gomb segítségével, a háttámla dőlésszöge kis fokozatokban állítható. A gépjármű 3 pontos biztonsági övével vagy ISOFIX rendszerének segítségével rögzíthető.

Jellemzői:
- 9-36 kg-os gyermekek részére
- ISOFIX rögzítési rendszer
- ECE R 44/04-es szabványnak megfelel
- Több magasságban állítható fejtámla
- 5 pontos biztonsági öv
- Központi övfeszítő rendszer
- Állítható háttámla
- Huzata levehető, mosható

Tartozékok:
- ISOFIX csatlakozók
- Övpárna
- Biztonsági öv
- Szűkítőbetét
- Pohártartó

Bekötése:
- 9-18kg-ig menetiránynak megegyezően az autó 3 pontos biztonsági övével vagy ISOFIX rendszerével
- 15kg-tól az autó 3 pontos övével, a gyermek előtt elvezetve vagy az autó ISOFIX rendszerével rögzíthető

Videó a termékről

Lionelo Jasper Leather Isofix Biztonsági Autósülés 9-36kg #szürke jellemzői

A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.
Dönthető:
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
Levehető huzat:
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
Hosszabb és rövidebb utazások alkalmával is rendkívül praktikus kiegészítője a gyereküléseknek, hisz gyerkőcöd számára biztonságosan, a kiborulás veszélye nélkül tudsz folyadékot biztosítani.
Az ülés az autó 3 pontos biztonsági övén kívül Isofix rendszerrel rögzíthető, mely a legmodernebb és jelenleg legmegbízhatóbb módja az ülés stabilizálásának.

Forgalmazó: Nedo bt

Lionelo Jasper Leather Isofix Biztonsági Autósülés 9-36kg #szürke vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Lionelo Jasper Leather 9-36 kg ISOFIX biztonsági autósülés - szürke

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták