8:00 - 16:00

Lionelo Bastiaan Isofix Biztonsági Autósülés 0-36kg #lila

-6% MA!
49 990 Ft
46 990 Ft
összesen
Kosárba rakom
Már csak 2 db maradt!
Készletfrissítés ideje: ma reggel
  • Raktáron
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Lionelo Bastiaan Isofix Biztonsági Autósülés 0-36kg #lila leírása

Lionelo Bastiaan Isofix autósülés, hosszútávú, gazdaságos megoldás a szülők számára.

Az autósülés újszülött kortól a 36kg-os súlyhatár eléréséig használható, ami igazán egyedivé és hosszúvá teszi a használati idejét. Az autó 3 pontos övével és Isofix rendszerrel is rögzíthető, menetiránynak ellentétesen és megegyezően is beköthető. Az ülés több fokozatban dönthető, valamint 360 fokban forgatható a talpon. Puha szűkítőbetétet tartalmaz, amely a kisebbek számára is kényelmes utazást biztosít, a későbbiek során ugyanakkor kivehető, ha már nincs rá szükség. 5 pontos belső biztonsági öve párnázott, valamint belül csúszásmentes felülettel ellátott.

Jellemzői:
- Isofix rögzítési rendszer
- 0-36 kg-os gyermekek részére
- ECE R44/04 szabványnak megfelelő
- Több fokozatban dönthető ülés
- 360 fokban forgatható
- Állítható fejtámla
- 5 pontos belső biztonsági öv
- Kiváló fej-és oldalvédelem

Tartozékok:
- Isofix csatlakozók
- Biztonsági öv
- Szűkítőbetét
- Vállpárna

Videó a termékről

Lionelo Bastiaan Isofix Biztonsági Autósülés 0-36kg #lila jellemzői

A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A gyerekeknek a legbiztonságosabb, ha menetiránynak háttal utaznak. Ezeket az üléseket bekötheted menetiránynak háttal, majd ha nő a gyerkőc, menetiránynak megfelelően is.
Az ülés az autó 3 pontos biztonsági övén kívül Isofix rendszerrel rögzíthető, mely a legmodernebb és jelenleg legmegbízhatóbb módja az ülés stabilizálásának.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.

Forgalmazó: Nedo bt

Ezt a terméket így is ismerheted: Lionelo Bastiaan 0-36 kg ISOFIX biztonsági autósülés 360° fokban elfordítható - violett

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

lionelo bastiaan lionelli bastiaan lionelo bastian auto lionelo bastian bastiaan lionelo lionelo bastiian isofix lionelo bastion lionelo bastiaas lionelo bastiaan isofix biztonsági autósülés 0-36kg lionelo baastian

Vásárlóink mondták 73