8:00 - 16:00

Kikka Boo Bon Voyage biztonsági Gyerekülés 0-25kg - Autó #piros

Márkája:
Színe:
Teherbírás:
Belső biztonsági öv típusa:
Mesehős / Minta:
  • 2 munkanapos szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Kikka Boo Bon Voyage biztonsági Gyerekülés 0-25kg - Autó #piros leírása

Ebben a gyerekülésben gyerkőcödnek maximálisan kényelmes és biztonságos lesz az utazás! Puha és kényelmes párnázással rendelkezik, vidám színei teszik még elragadóbbá.

Tulajdonságai:
- Kategória: 0+/1 & 2 (0-25 kg)
- Megfelel az ECE R44/04 szabvány előírásainak
- SPS oldalvédelem a fej számára
- 5-pontos biztonsági öv
- Extra nagy ülés
- Több pozícióba állítható háttámla
- Puha és kényelmes párnázás a gyermek kényelméért
- Levehető és 30°C-on mosható huzat

Bekötése:
- Az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető
- Menetiránynak háttal 0-13kg-ig (0+ kategória)
- Menetirány szerint 9-25kg (1,2-es kategória)

Kikka Boo Bon Voyage biztonsági Gyerekülés 0-25kg - Autó #piros jellemzői

A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
A gyerekeknek a legbiztonságosabb, ha menetiránynak háttal utaznak. Ezeket az üléseket bekötheted menetiránynak háttal, majd ha nő a gyerkőc, menetiránynak megfelelően is.
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
Az ülés biztonságosan és stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek zavartalan utazását.

Forgalmazó: Matti Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: Kikka Boo Bon Voyage biztonsági ülés 0-25kg --Piros autós

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

nvo 05k 5 voyages joy gyerekules espiro 0 25 joy con pair kikko boo bon voyage dog bone akik gyerekek klikk

Vásárlóink mondták 73