Üres
Megveszem »
×

Jané Grand ISOFIX Autósülés 9-36kg #bordó

Jané Grand ISOFIX Autósülés 9-36kg #bordó jellemzői

8-9 hónapos korától egészen 10-12 éves koráig használhatjátok az ülést, ezt követően már az ülésmagasító is elég gyermekednek az utazáshoz.
Az Isofix rögzítő egy számodra is könnyen kezelhető, rendkívül biztonságos gyerekülés rögzítő módszer, amellyel közvetlenül az autó karosszériájához rögzítheted az ülést. A rögzítő lényege, hogy általa minden olyan baleset kiküszöbölhető, amely a biztonsági öv helytelen használatából adódik.
A központi övfeszítő segítségével egy mozdulattal megfelelő feszességűre állíthatod a biztonsági övet gyermeked számára.
Az 5 pontos biztonsági öv optimálisan a gyermek testéhez rögzíthető, 5 ponton rögzíti a gyermeket a két vállnál, a csípőnél és a középső csatnál, nagyfokú védelmet biztosítva a számára.
A dönthető funkció segítségével a babád a számára a legkényelmesebb pozícióban pihenhet, ezáltal hamarabb elalszik és pihentető lesz számára a szundi.
Ahogy nő a baba, úgy kell folyamatosan az igényeire igazítani a gyerekülést, hogy mindenképpen kényelmes és biztonságos legyen az utazás a számára. Ezért praktikus egy olyan gyerekülést beszerezni, aminek állítható a fejtámlája.
A levehető huzatos babakellékek azért felelősek, hogy a baba mindig tiszta környezetben legyen. Egy mozdulattal a mosógépbe dobhatóak és újra tiszták lesznek. Ez nem csak a babának nagy öröm, hanem neked is hiszen így kevesebb gonddal jár a tisztítás.
A Jané 1932-ben alakult meg Spanyolországban, Barcelona városában, amikor Manuel Jané Vidal elkészítette újszülött kisfiának, Ramonnak az úttörőnek számító első összecsukható babakocsit. Ezután természetesen más fejlesztéseket is kidolgoztak, valamint új termékvonalakat vezettek be. Spanyolország vezető babakocsi gyártója a Jané évek óta több, mint 85 év tapasztalattal a háta mögött. A cég filozófiája az, hogy a gyermek biztonsága mindennél fontosabb.

Jané Grand ISOFIX Autósülés 9-36kg #bordó leírása

A Jané Grand ISOFIX modern megjelenésű, kiváló minőségű anyagokból készült kényelmes és biztonságos babaülés.

9-36 kg közötti súlyú gyerekek számára kifejlesztett biztonsági rendszer az autós utazáshoz, amely 3 súlycsoporton keresztül használható (I. 9-18 kg, II. 15-25 kg, III. 22-36 kg). ISOFIX bekötési rendszere által még nagyobb védelmet nyújt a gyermek számára, mivel közvetlenül az autó vázához rögzül a gyermekülés. 5 pontos belső biztonsági övét puha párnákkal látták el, ezáltal nem csak biztonságos ülést de kényelmes utazást is nyújt. Az övmagasság együtt állítható a beépített fejpárnával. Később a belső biztonsági öv elrejthető, az autó saját biztonsági öve használható. Az ülés hátul egy hevederrel van ellátva, ez gátolja az ülést elfordulásában és még fixebben rögzül.

Jellemzői:
- ISOFIX rögzítési rendszer
- 9-36 kg-os gyermekek részére
- ECE R44/04 szabványnak megfelelő
- Új evolúciós biztonsági ülés
- Prémium minőség
- 5 pontos belső biztonsági öv, puha párnákkal
- Központi övfeszítő
- Gyors behelyezés, könnyű rögzítés
- Karfával, párnázott fejtámlával
- Fejpárnája emelhető magasságú, együtt növekszik a gyerekkel
- Ülése dönthető
- Elrejthető belső biztonsági öv
- Elfordulásgátló hátsó heveder
- Minőségi légáteresztő anyagokkal készült
- Huzata levehető és mosható 30°-on

Tartozékok:
- ISOFIX csatlakozó
- Biztonsági öv
- Vállpárna

Bekötése:
9-18kg-ig: az autóba menetiránynak megfelelően az ISOFIX-es bekötést használva, a gyermeket az ülés 5 pontos belső biztonsági övével bekötve. 15-36kg-ig: ISOFIX rendszerrel és az autó 3 pontos biztonsági övével, hogyha a gyermek elég magas hozzá.

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Jané Grand ISOFIX Autósülés 9-36kg #bordó vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Jané Grand autósülés 9-36kg isofix - S53 Red / Bordó 2016

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták