8:00 - 16:00

Freeon Kalisto Autósülés 9-25kg #fekete

Márkája:
Színe:
Teherbírás:
Felszereltsége:
Belső biztonsági öv típusa:
  • Raktáron
  • 4 munkanapos szállítási idő
  • Ingyenes szállítás
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Freeon Kalisto Autósülés 9-25kg #fekete leírása

Freeon Kalisto autósülés, biztonság és komfort egy termékben.

Az autósülés 9-25kg-os súlya között nyújt megfelelő biztonságot a gyermeknek az utazások során. Az öv puha vállpántokkal óvja a baba érzékeny bőrét és központi csatjával segíti a gyors bekötést. A háttámla 5 pozícióba állítható. Huzatának anyaga kiváló minőségű, és meggátolja a gyermek túlzott izzadását. Az ülőkagyló egyben dönthető, így a gyermek kényelmesen alhat utazás közben. Kitűnő megoldás azoknak, akik sokat autóznak a gyermekükkel.

Jellemzői:
- 9-25kg-ig használható gyermekülés
- ECE R44/04 szabványnak megfelelő
- Jó oldalütközés elleni védelem
- 5 pozícióba dönthető az ülés (akár menet közben is)
- Állítható övmagasság, vastag vállpárnával
- 5 pontos biztonsági öv
- Központi övfeszítő
- Huzata levehető, 30 Celsius fokos vízben kézzel mosható

Tartozékai:
- Biztonsági öv
- Vállpárna

Bekötése:
- 9-18kg között, menetiránynak megegyezően, az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthető az ülés, a gyermeket az ülés 5 pontos biztonsági övével lehet rögzíteni
- 18-25kg között a gyermeket az autó 3 pontos biztonsági övével rögzíthetjük az ülésben


Freeon Kalisto Autósülés 9-25kg #fekete jellemzői

A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
A FreeOn termékeket praktikus funkciók, modern kialakítás és kimagasló minőség jellemez, melyekhez kiváló ár-érték arány társul. Céljuk, hogy termékeikkel a gyermekek és a szülők igényeit maximálisan kielégítsék.
Az ülés biztonságosan és stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek zavartalan utazását.

Forgalmazó: Andrea Kft.

Ezt a terméket így is ismerheted: FreeON Kalisto autósülés 9-25 kg - Fekete

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

kamslis kad 25 led dönthetö gyerekülés 9-25kg gyerekülés 9-25 kg gyerekülés 9-25 gyerekülések 9 25kg izofix gyerekules 9-25 gyerekülések isofix 9-25 gyerekülések 9-25kg gyereküles 9-25kg

Vásárlóink mondták 73