8:00 - 16:00

FreeOn Erida Autósülés 0-18kg #bézs

Márkája:
Színe:
Teherbírás:
Belső biztonsági öv típusa:
  • Raktáron
  • 4 munkanapos szállítási idő
  • Ingyenes szállítás
  • 14 napos visszavásárlási garancia

FreeOn Erida Autósülés 0-18kg #bézs leírása

A FreeOn Erida autósülés az autóban rögzítve szolgálja a kisbabákat az első négy életévükben, így hosszú távú és gazdaságos megoldást jelent.

Biztonsági gyerekülés, amely 0-18 kg közötti gyermekeknek nyújt megfelelő védelmet. Puha, párnázott légáteresztő szűkítőbetét található benne az egészen piciknek, ami később a baba növekedésével kivehető. Egyszerűen, gyorsan kezelhető és rögzíthető az autóban, mert ez a gyerekülés az autó hárompontos biztonsági övével rögzíthető. Speciális, extra nagy energiaelnyelő párnák a vállöveken a maximális kényelemért. Kiváló oldalütközés elleni védelem, a legújabb biztonsági követelményeknek, szabványoknak megfelelően.

Jellemzői:
- 0-18kg között használható
- ECE R44/04 szabványnak megfelelő
- Több fokozatban, akár menet közben is dönthető
- 5 pontos biztonsági öv
- Központi övfeszítő
- Kiváló ütközés elleni védelem

Tartozékok:
- Biztonsági öv
- Szűkítőbetét
- Vállpárna

Bekötése:
- 0-9kg menetiránynak háttal, 9-18kg menetiránnyal megegyezően, az autó 3 pontos övével, a gépjármű első vagy hátsó ülésére rögzíthető
- Bekapcsolt légzsák esetén első ülésnél menetiránnyal ellentétesen bekötve nem használható

FreeOn Erida Autósülés 0-18kg #bézs jellemzői

A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A gyerekeknek a legbiztonságosabb, ha menetiránynak háttal utaznak. Ezeket az üléseket bekötheted menetiránynak háttal, majd ha nő a gyerkőc, menetiránynak megfelelően is.
A FreeOn termékeket praktikus funkciók, modern kialakítás és kimagasló minőség jellemez, melyekhez kiváló ár-érték arány társul. Céljuk, hogy termékeikkel a gyermekek és a szülők igényeit maximálisan kielégítsék.
Az ülés biztonságosan és stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek zavartalan utazását.

Forgalmazó: Andrea Kft.

Ezt a terméket így is ismerheted: FreeON Erida autósülés 0-18 kg - Bézs

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

freeone erida freeon erida autósülés frekot erika enid blyton erika pro erika az bartos erika erima opro erp az egri

Vásárlóink mondták 73