Üres
Megveszem »
×

Espiro Kappa Autósülés 9-36kg #kék

Espiro Kappa Autósülés 9-36kg #kék jellemzői

Ezt a gyerekülést 9 hónapos kortól 12 éves kori használatra tervezték,így hosszútávú társatok lesz a kocsiban.
Az ülés biztonságosan és stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek zavartalan utazását.
Az ülésszűkítő nagyon hasznos még pici babáknál, akik nem tudják megtartani a fejüket, hiszen kellemesen párnázottak és körbeölelik, megtámasztják a babát.
A központi övfeszítő abban segít, hogy egy nyomással bekapcsolhatod, és feszessé teheted az övet, így az örökmozgó picin biztosan nem lesz laza a fogás.
Az utakon kivédhetetlenek az esetleges balesetek, de egy protektor, ami tulajdonképpen egy páránoztt oldalsó ütésvédő, energiaelnyelő tulajdonsággal bír, így még nagyobb biztonságot nyújt a babának.
Az 5 pontos biztonsági öv optimálisan a gyermek testéhez rögzíthető, 5 ponton rögzíti a gyermeket a két vállnál, a csípőnél és a középső csatnál, nagyfokú védelmet biztosítva a számára.
A baba kényelme érdekében fontos, hogy a bababútorok, hordozók háttámlája dönthető legyen, így az idő előrehaladtával mindig a pici igényeihez tudjátok igazítani a háttámla dőlésszögét.
Az állítható fejtámla lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyermeketek.
Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod a huzatot, esetleg ki is cserélheted, ha már elhasználódott, a levehető huztnak köszönhetően megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása.
Minden Espiro terméket modern formatervezés és különleges funkcionalitás jellemez, amelynek köszönhetően a termékek mindennapi használata sok örömöt okoz a szülőknek és a gyermekeknek egyaránt. Fontosnak tartják, hogy termékeik hozzájáruljanak a gyermekek megfelelő fejlődéséhez.

Espiro Kappa Autósülés 9-36kg #kék leírása

9-36 kg közötti súlyú gyerekek számára kifejlesztett biztonsági rendszer az autós utazáshoz, amely 3 súlycsoporton keresztül használható (I. 9-18 kg, II. 15-25 kg, III. 22-36 kg). Az ülés ülőrésze 5 pozícióba dönthető, így hosszabb utazások során is kényelmet biztosít gyermekednek. Kiemelkedő fejvédelemmel és 6 pozícióban állítható fejtámlával rendelkezik. 5 pontos biztonsági öv állítható és puha övvédő párnákkal rendelkezik. Huzata könnyedén levehető, mosógépben 30 fokon mosható. Kitűnő minőségű huzata légáteresztő anyagból készült.

Jellemzői:
- 9-36 kg-os gyermekek részére
- Az ECE R44/04 szabványnak megfelelő
- A gyártó ISO 9001:2000-es minősítéssel rendelkezik
- Ülőrésze 5 pozícióba dönthető
- Széles háttámla, váll- és oldalvédő vázkialakítás
- Kiemelkedő fejvédelem és 6 pozícióban állítható fejtámla
- 5 pontos biztonsági öv, állítható magassággal
- Biztonsági gombbal ellátott
- Központi övfeszítő
- Puha, párnázott szűkítőbetéte, kivehető
- Kitűnő, prémium minőségű huzata légáteresztő anyagból készült
- Vastagon párnázott hát, fej és ülőrész
- Huzat könnyedén lehúzható, 30 fokon mosható

Tartozékai:
- Biztonsági öv
- Szűkítőbetét
- Vállpárna

Bekötése:
9-18kg az autóshordozó (0-13kg) után használható, menetiránnyal megegyező irányba rögzíthető az autóba. 18-36kg az autósülés saját övének kivétele után, az autó 3 pontos biztonsági övével is beköthető.

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Espiro Kappa Autósülés 9-36kg #kék vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Espiro Kappa autósülés 9-36kg - 05 Caribbean 2017

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták