Espiro Delta Autósülés 0-25kg #fekete-szürke 2017

Espiro Delta Autósülés 0-25kg #fekete-szürke 2017 leírása

Az Espiro Delta biztonsági gyerekülés hosszú távú és gazdaságos megoldást jelent a szülőnek.

Az autósülés 0-25 kg-os súlya között nyújt megfelelő biztonságot a gyermeknek az utazások során. Új fejlesztésű műanyag talpa még stabilabb rögzítést tesz lehetővé. 5 fokozatban dönthető ülőrész hosszabb utakon is kényelmes a babának, hiszen a támlát megdöntve nyugodtan alhat az ülésben. A fejrész plusz energiaelnyelő réteggel ellátott, így a baba feje duplán védve van egy esetleges ütközésnél. Az ülés anyagai mind légáteresztős anyagok, ezáltal nyáron is nagyon higiénikusan használhatóak, kellemes tapintásúak. Ráadásul a huzat könnyedén levehető, így egyszerűen és gyorsan tisztítható. Nagyszerű választás autósülés terén, hiszen ezután már csak egy ülésmagasítóra van szüksége gyermekednek. 5 pontos belső biztonsági öve puha párnákkal van ellátva, kényelmes utazást biztosít hosszú utakon is. A vállpántok hosszúsága állítható. Tartozékként szűkítőbetéteket tartalmaz, amelyek újszülött kortól használhatóak, és biztonságosabbá, valamint kényelmesebbé teszik a baba utazását. Övvezetővel látták el, a nagyobb gyermekek számára, így megkönnyítve a helyes bekötést.

Jellemzői:
- ECE R44/04 szabványnak megfelelő
- a gyártó ISO 9001:2000 minősítéssel rendelkezik
- 5 fokozatban dönthető ülőrész
- A fejrészt plusz energiaelnyelő réteggel réteggel látták el
- Az ülés anyaga légáteresztő
- A huzat levehető, mosható
- 5 pontos belső biztonsági öv, állítható magassággal
- Központi övfeszítő

Tartozékai:
- Biztonsági öv
- Szűkítőbetét
- Vállpárna

Bekötése:
- 0-9kg között menetiránynak háttal, 9-25kg között menetiránnyal megegyezően, az autó 3 pontos övével rögzíthető

Espiro Delta Autósülés 0-25kg #fekete-szürke 2017 jellemzői

A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Dönthető:
Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A gyerekeknek a legbiztonságosabb, ha menetiránynak háttal utaznak. Ezeket az üléseket bekötheted menetiránynak háttal, majd ha nő a gyerkőc, menetiránynak megfelelően is.
Levehető huzat:
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
Minden Espiro terméket modern formatervezés és különleges funkcionalitás jellemez, amelynek köszönhetően a termékek mindennapi használata sok örömöt okoz a szülőknek és a gyermekeknek egyaránt. Fontosnak tartják, hogy termékeik hozzájáruljanak a gyermekek megfelelő fejlődéséhez.
Az ülés biztonságosan és stabilan rögzíthető az autó 3 pontos biztonsági övével, garantálva a gyermek zavartalan utazását.

Forgalmazó: Andrea Kft.

Espiro Delta Autósülés 0-25kg #fekete-szürke 2017 vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Espiro Delta autósülés - 07 Stardust 2017

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták