8:00 - 18:00
Gyerekülések

Concord Transformer Tech biztonsági Gyerekülés 15-36kg - Peacock Blue #kék

-
elfogyott
A termék ebben a kombinációban nem elérhető.
Márkája:
Színe:
Teherbírás:
Rögzítése:
Felszereltsége:
  • Raktáron
  • 4 munkanapos szállítási idő
  • Ingyenes szállítás
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Concord Transformer Tech biztonsági Gyerekülés 15-36kg - Peacock Blue #kék leírása

A modern dizájn jegyében készült, rendkívül masszív és strapabíró gyerekülés. Kényelmes és biztonságos utazást biztosít gyermeked számára.

Tulajdonságai:
- Teherbírás: 15-36 kg
- Megfelel az európai biztonsági előírásoknak és szabványnak
- A fejtámla és a háttámla magassága és szélessége állítható
- Levehető huzat
- ISOFIX rendszer
- Mérete: 45 x 45 - 55 x 63 - 82 cm
- Karfa
- Levehető huzat

Az övszerkezet egy önzáró csattal működik, ami egy gombnyomással rögzíthető. Három rétegű oldalsó védelme kiemelkedő biztonságot jelent használat közben, hiszen az esetlegesen oldalról érkező ütközést felfogja, így az nem éri el a gyermeket. Az ülés ISOFIX-es rendszerű, Twinfix rendszerrel ellátott: egyszerű csatlakoztatás az autó ISOFIX pontjához. Az ISOFIX-es csatlakozókra műanyag védő tehető, amely az autó huzatát is megvédi, és segíti a könnyebb csatlakoztatást.

Concord Transformer Tech biztonsági Gyerekülés 15-36kg - Peacock Blue #kék jellemzői

Az isofix rögzítőt, azoknak az anyukáknak találták ki, akik már semmin sem szeretnének aggódni. Ez a rögzítő független a kocsi biztonsági övétől, így minden esetben elkerülhető a hibás rögzítés. Legnagyobb előnye, hogy a baba semmiféleképpen sem tudja kikötni magát út közben.
A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.
Kényelmet biztosít az utazások során, továbbá még oldalvédelemként is szolgál.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
A Concord gyökerei 1978-ig vezethetőek vissza, amikor is Heinz-Joachim Kaufmann megalapította a biztonsági gyermekülést gyártó céget. Termékeik tervezésénél odafigyelnek arra, hogy praktikusak legyenek, a gyermeki igényekhez igazodva a szülő életét is egyszerűbbé tegyék, használatuk könnyed legyen a sietős reggeleken is. Dizájnjukra jellemző a letisztultság, mely igazán egyedivé teszi üléseiket, a kimagasló minőségű anyaghasználat pedig időtálló darabokat eredményez.

Forgalmazó: Devron Impex Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: Concord Transformer Tech autósülés 15-36kg - Peacock Blue

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

concord transformer concord gyerekülés gyerekülés 15-36kg isofix concord pea peacock transformer concord gyerekules concord autosules biztonsági gyerekülés 15-36

Vásárlóink mondták 76