8:00 - 18:00
Gyerekülések

Concord Transformer Pro Autósülés 9-36kg #barna

-
elfogyott
Márkája:
Színe:
Teherbírás:
Felszereltsége:
  • Raktáron
  • 2 hetes szállítási idő
  • 14 napos visszavásárlási garancia

Concord Transformer Pro Autósülés 9-36kg #barna leírása

A Concord Transformer Pro autósülést ajánljuk azoknak, akiknek a biztonsági teszteken ellenőrzött termékválasztás jelenti a legfőbb szempontot az autósülés vásárlása során, hiszen ez alapján maximálisan biztosak lehetnek abban, hogy termékük védi gyermekük életét egy esetleges ütközés során.

Tulajdonságai::
- I/II/III súlycsoport számára alkalmas
- 9 hónapos kortól egészen a gyermek 12 éves koráig
- ADAC és ÖAMTC teszteken jó eredményt ért el
- Övszerkezete egy önzáró csattal, egy gombnyomással rögzíthető
- Három rétegű oldalsó védelmi elem
- Puhán párnázott kartámasz
- Ülőfelülete ergonomikus, kényelmes kialakítású. 
- Magassága és szélessége állítható
- ISOFIX rendszer
- Huzata levehető, mosható

Speciális, hosszú élettartamú védőberendezés lett beleépítve, ami azt jelenti, hogy az ülés egy elülső védő résszel használható, amelyen keresztül vezethető az öv 9 hónapos kortól körülbelül 3 éves korig. Ebben az időszakban a szerkezettel együtt, utána nélküle, az autó biztonsági övével bekötve ajánlott a használat.

Mérete: 45 x 45 - 55 x 63-82cm

 

Concord Transformer Pro Autósülés 9-36kg #barna jellemzői

A protektor egy oldalvédelem. Fontos funkciója lehet egy esetleges ütközéskor, ugyanis az ilyen modellek sokkal inkább biztonságosak és megóvják gyerkőcöd. Amennyiben az autósülés leírásában nem találod ezt az információt, a képek alapján megbizonyosodhatsz, hogy rendelkezik-e ilyen energiaelnyelő felülettel, ugyanis jól látható az ülés oldalán egy kidomborodó, hosszúkás párnácskára hasonlító tartozék.
Lehetővé teszi, hogy az ülés fejtámláját mindig a gyermeketek aktuális magasságának megfelelően állítsátok be. Ezáltal nem szükséges új ülést vásárolnotok, ha nő pár centit a gyerkőc.
Kényelmet biztosít az utazások során, továbbá még oldalvédelemként is szolgál.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
A Concord gyökerei 1978-ig vezethetőek vissza, amikor is Heinz-Joachim Kaufmann megalapította a biztonsági gyermekülést gyártó céget. Termékeik tervezésénél odafigyelnek arra, hogy praktikusak legyenek, a gyermeki igényekhez igazodva a szülő életét is egyszerűbbé tegyék, használatuk könnyed legyen a sietős reggeleken is. Dizájnjukra jellemző a letisztultság, mely igazán egyedivé teszi üléseiket, a kimagasló minőségű anyaghasználat pedig időtálló darabokat eredményez.
Az ülés az autó 3 pontos biztonsági övén kívül Isofix rendszerrel rögzíthető, mely a legmodernebb és jelenleg legmegbízhatóbb módja az ülés stabilizálásának.

Forgalmazó: Clever Media Kft

Ezt a terméket így is ismerheted: Concord Transformer Pro autósülés 9-36kg - Walnut Brown

Hasonló termékek

Itt is keresték ezt a terméket:

concord transformer concord autósülés concord iso bar isofix autósülés 9 36 iso pro transformer concord gyerekules concord autosules tran

Vásárlóink mondták 76