Üres
Megveszem »
×

Coletto Santino ISOFIX biztonsági Gyerekülés 9-25kg #sötétkék

Coletto Santino ISOFIX biztonsági Gyerekülés 9-25kg #sötétkék jellemzői

Ez a típusú gyerekülés 9 hónapos kortól egészen 6-8 éves korig ajánlott, így pár évig biztosan a kocsi kiegészítője marad.
Az Isofix rögzítő egy számodra is könnyen kezelhető, rendkívül biztonságos gyerekülés rögzítő módszer, amellyel közvetlenül az autó karosszériájához rögzítheted az ülést. A rögzítő lényege, hogy általa minden olyan baleset kiküszöbölhető, amely a biztonsági öv helytelen használatából adódik.
Az ülésszűkítő nagyon hasznos még pici babáknál, akik nem tudják megtartani a fejüket, hiszen kellemesen párnázottak és körbeölelik, megtámasztják a babát.
A központi övfeszítő segítségével egy mozdulattal megfelelő feszességűre állíthatod a biztonsági övet gyermeked számára.
Az 5 pontos biztonsági öv optimálisan a gyermek testéhez rögzíthető, 5 ponton rögzíti a gyermeket a két vállnál, a csípőnél és a középső csatnál, nagyfokú védelmet biztosítva a számára.
A dönthető funkció segítségével a babád a számára a legkényelmesebb pozícióban pihenhet, ezáltal hamarabb elalszik és pihentető lesz számára a szundi.
A levehető huzatos babakellékek azért felelősek, hogy a baba mindig tiszta környezetben legyen. Egy mozdulattal a mosógépbe dobhatóak és újra tiszták lesznek. Ez nem csak a babának nagy öröm, hanem neked is hiszen így kevesebb gonddal jár a tisztítás.
A Coletto gyermekek számára készít biztonsági autósüléseket és babakocsikat sok éves tapasztalattal a háta mögött. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy az ülések és a babakocsik ergonomikus kialakításúak legyenek és kiváló minőségű anyagokból készüljenek. Világhírű gyárakkal működnek együtt annak érdekében, hogy teljes mértékben kielégítsék vásárlóik igényeit. Számukra a családok elégedettsége a legfontosabb, így folyamatosan fejlesztik és tesztelik termékeik minőségét.

Coletto Santino ISOFIX biztonsági Gyerekülés 9-25kg #sötétkék leírása

Coletto Santino ISOFIX-es autósülés, páratlan, gyönyörű és stílusos megjelenés.

Hollandiában, a TNO Intézetben, az egyik legjobban felszerelt kutatási intézményben végzett törésteszteken kiválóan szerepelt. Az ülés tágas kialakítású, háttámlája 5 fokozatban dönthető. 5 pontos belső biztonsági öve állítható magasságú. Az extra kényelemről övpárna, fejpárna és ülőpárna gondoskodik. A kárpit puha légáteresztő anyagból készült, levehető, mosható.

Jellemzői:
- 9-25kg-ig használható
- ISOFIX rögzítési rendszer
- ECE R44/04 szabványnak megfelelő
- 5 fokozatban dönthető háttámla
- Belső energia elnyelő zóna
- 5 pontos belső biztonsági öv, állítható magassággal
- Központi övfeszítő
- Levehet, mosható huzat (30°-os vízben kézzel)
- Méretei: Ülés alapja: 63cm x 27cm, Ülésfelület mérete: 27cm x 32cm
- Súly: 8,8kg

Tartozékai:
- ISOFIX csatlakozó
- Biztonsági öv
- Szűkítőbetét
- Vállpárna

Bekötése:
Menetirány szerint, az ISOFIX csatlakozók segítségével rögzíthető az ülés, a gyermek az 5 pontos belső biztonsági övvel köthető be.

Forgalmazó: Clever Media Kft

Coletto Santino ISOFIX biztonsági Gyerekülés 9-25kg #sötétkék vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Coletto Santino ISOFIX-es Biztonsági Gyerekülés (9-25 kg) - S.KÉK

Hasonló termékek

Legutóbbi vásárlások

Vásárlóink mondták