Coletto Santino Isofix Biztonsági Gyerekülés 9-25kg #fekete

Coletto Santino Isofix Biztonsági Gyerekülés 9-25kg #fekete leírása

Coletto Santino ISOFIX-es autósülés, páratlan, gyönyörű és stílusos megjelenés.

Hollandiában, a TNO Intézetben, az egyik legjobban felszerelt kutatási intézményben végzett törésteszteken kiválóan szerepelt. Az ülés tágas kialakítású, háttámlája 5 fokozatban dönthető. 5 pontos belső biztonsági öve állítható magasságú. Az extra kényelemről övpárna, fejpárna és ülőpárna gondoskodik. A kárpit puha légáteresztő anyagból készült, levehető, mosható.

Jellemzői:
- 9-25kg-ig használható
- ISOFIX rögzítési rendszer
- ECE R44/04 szabványnak megfelelő
- 5 fokozatban dönthető háttámla
- Belső energia elnyelő zóna
- 5 pontos belső biztonsági öv, állítható magassággal
- Központi övfeszítő
- Levehet, mosható huzat (30°-os vízben kézzel)

Méretei:
- Ülés alapja: 63cm x 27cm
- Ülésfelület mérete: 27cm x 32cm

Súlya:
- 8,8kg

Tartozékai:
- ISOFIX csatlakozó
- Biztonsági öv
- Szűkítőbetét
- Vállpárna

Bekötése:
- Menetirány szerint, az ISOFIX csatlakozók segítségével rögzíthető az ülés, a gyermek az 5 pontos belső biztonsági övvel köthető be

Coletto Santino Isofix Biztonsági Gyerekülés 9-25kg #fekete jellemzői

Rendkívül praktikus funkció, hisz ha gyermeked elalszik utazás közben, akkor kényelmes pozíciót tudsz számára biztosítani a pihenéshez.
A levehető huzatnak köszönhetően, megelőzhető a kellemetlen szag és az esetleges allergia kialakulása. Könnyen mosható, ezáltal mindig tisztán tarthatod.
A központi övfeszítő segítségével kellő fesszeségre állíthatod és bekapcsolhatod az övet egy mozdulattal. Ezáltal teljes biztonságban tudhatod apróságod az utazások alkalmával.
A gyerekülésben található szűkítőbetét puha, párnázott és körülöleli gyermeked fejét. Alvás közben kiváló szolgálatot nyújt, illetve egy esetleges ütközés esetén mérsékeli a sérülés mértékét.
A Coletto gyermekek számára készít biztonsági autósüléseket és babakocsikat sok éves tapasztalattal a háta mögött. Különös figyelmet fordítanak arra, hogy az ülések és a babakocsik ergonomikus kialakításúak legyenek és kiváló minőségű anyagokból készüljenek. Világhírű gyárakkal működnek együtt annak érdekében, hogy teljes mértékben kielégítsék vásárlóik igényeit. Számukra a családok elégedettsége a legfontosabb, így folyamatosan fejlesztik és tesztelik termékeik minőségét.
Az 5 pontos biztonsági öv gondoskodik arról, hogy gyermeked a lehető legnagyobb biztonságban legyen a gyerekülésben az utazások során. Nagyfokú védelmet nyújt, hogy a termék 5 ponton rögzíti őt: két vállánál, csípőjénél és a két lába között. Megakadályozza, hogy kicsússzon, illetve kiboruljon belőle.
Az isofix rögzítőt, azoknak az anyukáknak találták ki, akik már semmin sem szeretnének aggódni. Ez a rögzítő független a kocsi biztonsági övétől, így minden esetben elkerülhető a hibás rögzítés. Legnagyobb előnye, hogy a baba semmiféleképpen sem tudja kikötni magát út közben.

Forgalmazó: Clever Media Kft

Coletto Santino Isofix Biztonsági Gyerekülés 9-25kg #fekete vélemények

Kérlek írj véleményt a termékről , ezáltal másoknak is segítséget nyújtasz!

Ezt a terméket így is ismerheted: Coletto Santino ISOFIX-es Biztonsági Gyerekülés (9-25 kg) - Fekete

Hasonló termékek

Vásárlóink mondták